eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.3هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😱😰🔞 ❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞 که میکند کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞 در دست تغیییر برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن
پفیلای رنگی 🍿 برای داشتن پفیلای رنگی قبل خارج کردن پفیلا از روی گاز مقداری ترافل روش بریزید و کامل هم بزنید و چون پفیلا داغه ترافل ها رو اون آب میشن 🍭🍭 برا دوستاتونم بفرستین💕 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍉 شب يلدا با اين نوشيدني عالي از مهمونهاتون پذيرايي كنيد آب انار+خيلي كم آبليموي تازه+چند برگ نعناع تازه+دونه هاي انار 🎀 🌸 🎀 برا دوستاتونم بفرستین💕 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
👆👆👇👇 اگرمقداری نشاسته را در کمی آب حل کنیم و با قلم مو به اشیای گچی و مرمری بزنیم، در پاکیزگی آنها معجزه می کند. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد 3 پیمانه، نمک 2 ق.چ⁣، آب1 پیمانه، نمک 2 ق.چ⁣، پودر فلفل سیاه 1 ق. چ⁣، پودر فلفل قرمز 1 ق. چ⁣، زردچوبه 1 ق. چ⁣، پودر تخم گشنیز 1 ق.چ⁣، سیر 2 حبه⁣، فلفل قرمز تند 1 عدد، روغن 4 ق.غ⁣، پیازچه100 گرم، اسفناج 100 گرم، گشنیز 100 گرم، تره 100 گرم⁣ 🔴آرد، نمک و آب رو مخلوط کنید و خمیر تهیه‌شده رو بعد از ورز دادن، 20 دقیقه استراحت بدید. سبزی‌ها رو ساطوری کنید و سیر و فلفل قرمز خردشده رو با سایر ادویه‌ها و روغن به سبزی‌ها اضافه کنید و هم بزنید. خمیر رو روی سطح تمیزی باز کنید و گلوله‌های کوچکی ازش بردارید و پهن کنید. مقداری از ترکیبات رو به صورت دایره‌ای روی خمیر بریزید. لبه‌ی خمیر رو برگردونید و داخل تابه روغن سرخ کنید.⁣ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉 برای محلبی انار (قرمز رنگ): 📍۴ فنجان چای خوری آب انار تازه 📍۳ فنجان چای خوری آب 📍۱ فنجان چای خوری +۱ ق غ نشاسته گندم 📍۳ فنجان چای خوری شکربرای محلبی وانیلی: 📍۶ فنجان چای خوری شیر 📍۱ فنجان چای خوری نشاسته گندم 📍۱ فنجان چای خوری شکر 📍۱ عدد انار دون شده 📍۱ ق چ وانیل مواد محلبی انار و وانیلی رو داخل دو قابلمه جداگانه به طور همزمان بریزید و مدام هم بزنید روی حرارت تا به قوام مناسبی برسد وبه محلبی وانیلی دانه های انارو اضافه کرده و ظرف پیرکس گرد و گودی رو انتخاب و با آب خیس کنید و تکان بدین و ابتدا محلبی انارو بریزین و وقتی هنوز گرمه محلبی وانیلی رو داخلش میریزیم و ۱ شب در یخچال میذاریم و با دانه های انار تزیین کنین ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک کیلو به رو که با پوست به سایز دلخواه خرد کردید داخل قابلمه ترجیحا مسی یا روحی بریزید. ۱ کیلو شکر و یک و نیم لیتر آب رو اضافه کنید‌ روی حرارت بذارید و درشو با دمکنی ببندید. وقتی جوش اومد ۳ ۴ تیکه چوب دارچین بریزید. اجازه بدید ۳ ۴ ساعت با حرارت کم بپزه وقتی شربت مربا غلیظ شد ۲ ق غ آبلیموی تازه اضافه کنید تا شکرک نزنه. حرارت رو خاموش کنید و بذارید داخل همون قابلمه سرد بشه. بعد از اینکه خنک شد داخل شیشه بریزید. این مربا جون میده واسه صبحونه های زمستونی
33.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهار مدل خیلی خوشمزه حتما این خوشمزه ها رو امتحان کنید😍😋 . مواد لازم برای : رشته پلویی تفت خورده شده /برنج آبکش/گوشت چرخ شده/پیاز /کشمش /ادویه مواد لازم برای : نخودفرنگی پخته شده/گوشت چرخ شده/هویج نگینی/رب گوجه/ادویه مواد لازم برای : سینه مرغ /قارچ/فلفل دلمه رنگی/ادویه مواد لازم برای : مرغ آبپز/زرشک/شوید خشک یا تازه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥔 😋 ▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم ▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه ▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه ▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید
‌ اگر هنوز برای دیزاین هندوانه شب یلدا به نتیجه خاصی نرسیدید و حوصله دیزاین حرفه ای رو ندارید از این عکس ایده بگیرید و سفره یلداتون رو خوشگلش کنید 🍉🍉 برا دوستاتونم بفرستین💕 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋 موادلازم👇👇👇 شکلات تخته ای مقداری کره میوه خشک مغزها شکلات و به قطعات کوچیک خورد کنید. با یکمی کره و یا یک قاشق غذا خوری روغن مایع بذارین روی بخار کتری(بن‌ماری)کنید،شکلات زیاد نباید حرارت ببینه، چون ممکنه بسوزه🤷🏻‍♀️بعد شکلات و توی قالب پهن کنید؛(روی کاغذ روغنی،فویل)بعد تا قبل از اینکه سرد بشه ،هر مدل‌میوه خشک و مغز که دوست دارین و روش بریزین. و بذارین تو یخچال تا خنک بشه بعد هر جوری که دوست دارین برش بزنید 👍
آرد 3/4لیوان. شکر1لیوان. گلاب نصف لیوان. روغن نصف لیوان. پودر هل1ق چ .2انار متوسط را دونه کنید و آب آن را بگیریدازاب میوه هم میشه استفاده کرد . درون قابلمه گلاب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر در گلاب حل شود، سپس آب انار و پودر هل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید آرد را با حرارت کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید.فقط خامی آرد گرفته شود. آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید وروغن مایع را اضافه کنید . شهد را کم کم به حلوا اضافه کنید تا حلوا وسط تابه جمع شود و سپس به حالت گهواره ای حلوا را تکان دهید تا به روغن بیفتد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج یک لیوان شیر یک لیتر کدو متوسط یک عدد زیره. یک قاشق غ هل نصف ق چ نمک یک پر شکر یک لیوان دارچین نصف ق چ برنج را‌شسته،کدو حلوایی را پوست کنده ریشه و پرز داخل کدو را کامل میگیریم ومیشوریم وبه همراه اب ونمک میگذاریم تا بپزد.نمک اضافه میکنیم تا به قول مادرم حلال بشه بعد از اینکه پخت با پشت قاشق تمام کدو را له میکنیم تا اش یکدست شود بعداز پخت برنج شیر زیره وشکر وکمی هل و دارچین را اضافه کرده میگذاریم تا آش غلیظ شود و جا‌ بیوفتد حدود یک ساعت فقط حواستان باشد مرتب هم بزنید تا ته نگیرد وقتی به غلظت رسید حرارت را خاموش کرده بعد تا وقتی داغ است در ظرف کشیده وبهتره بزاریم تا کاملا سرد بشه البته کاملا سلیقه ای هست یک عده داغ و یک عده سرد دوست دارن بعد خنک شدن اگه در یخچال بمونه بهتره موقع خوردن کمی شکر یا شیره یا مربا به روی ان ریخته با کمی پودر دارچین تزیین میکنیم بعد میل میکنیم نوش جان💝 🌼👉 🌼👉
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
تو دنیایی که میتونی هر چیزی باشی تو مهربان باش لطفا
لوكوم يه شيرين خوشمزه تركي هست كه انواع مختلفي داره وطرفدار زيادي دارد طرزتهيه: دوپيمانه آب پرتقال تازه رو همراه دو ق س سرپرنشاسته ذرت و يه ليوان سرخالي شكر داخل قابلمه اي بريزيد وهم بزنيد رو حرارت ملايم تا غليظ بشه وبپزه سپس يك ق چ كره همراه كمي وانيل اضافه كرده و همزده بعد داخل ليوان هاي بلند كه خيس كردين و آبشو ريختين بريزين وبه مدت يك شب دريخچال بذارين تا خوب سفت بشه بعد قسمت بالا ليوان روجداكنيد وكمي تكان بديد راحت درمياد داخل ظرفي كه پودرنارگيل ريختين بغلتونين تا پودرنارگيل كامل بگيره به اندازه يك انگشت برش بزنين ودوباره داخل پودرنارگيل بزنين و روشو با پودرپسته و هرچيزي كه دوست داشتين تزيين كنيد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت زعفرونی برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان . پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. . برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. .
🍧 😋 ▫️4 لیوان شیر ▫️6 قاشق غذاخوری شکر ▫️6 قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته ▫️200 گرم خامه صبحانه ▫️100 گرم شکلات سفید ▫️4 قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل 🔸همه مواد جزء شکلات و خامه رو داخل قابلمه ریخته با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه بعد روی اجاق میذاریم تا وقتی بجوشه با همزن دستی هم میزنیم بعد از روی حرارت برداشته خامه و شکلات خرد شده رو اضافه کرده باز به همزدن ادامه میدیم تا خامه و شکلات مخلوط محلبی بشن همینکه گرم هست داخل ظرفهای مورد نظر ریخته وداخل یخچال میذاریم تا کاملا سرد بشه وروش پودر نارگیل میریزیم و آماده سرو می‌شود .
🥮 😋 ▫️3 عدد تخم مرغ ▫️1.5 لیوان شکر ▫️1 لیوان شیر ▫️1 لیوان روغن ▫️1 عدد پوست پرتقال رنده شده ▫️1 لیوان آرد ذرت ▫️1 لیوان آرد ▫️1 ق غ پودر بیکینگ ▫️1 ق چ سرخالی وانیل ▫️مغز گردو برای تزیین 🔴همه مواد باید در دمای اتاق باشند. ‌ 🔸‌تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن. روغن، شیر، پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.‌ مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید. بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق، آروم مخلوط کنید. و در قالب مورد نظر بریزید و در مایکرو ۱۷۰ درجه پیش گرمایش ۳۵ تا ۴۵دقیقه بذارید. .
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
🌺🧚‍♀️«آرام زندگى كن!» هيچ چيز در اين جهان چون آب، نرم و انعطاف‌پذير نيست؛ با اين حال براى حل كردن آنچه سخت است، چيز ديگرى ياراى مقابله با آب را ندارد! نرمى بر سختى غلبه مى‌كند و لطافت برخشونت. همه اين را میدانند، ولى كمتر كسى به آن عمل مى‌كند! انسان، نرم و لطيف زاده مى‌شود و به هنگام مرگ، خشك و سخت مى‌شود. گياهان هنگامىكه سر از خاك بيرون مى‌آورند، نرم و انعطاف‌پذيرند .. و به هنگام مرگ، خشك و شكننده... پس هر كه سخت و خشك است، مرگش نزديك شده و هر كه نرم و انعطاف‌پذير، سرشار از زندگى است... آرام زندگى كن! هرگز با طبيعت يا همنوعان خود ستيزه مكن و گزند را با مهربانى تلافى كن. 👤 لائو تسه