9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر کلی پرطرفدار
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#چیلی_برگر 🍔 😋
▫️سینه مرغ ۲ عدد کامل
▫️شیر یک پیمانه و نصفی
▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد
▫️نمک، فلفل سیاه، کمی
▫️سس تند دو سه ق غ
▫️آب یه عدد لیمو ترش کوچیک
🔸اینارو با هم مخلوط کنید و سینه های مرغ رو بزارید داخلش و بزارید دو ساعت تو یخچال تا مزه دار بشه
آرد دو تا سه پیمانه( هر آردی بود)
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن، زردچوبه، بریزید داخل آرد و باهم مخلوط کنید
بعد سینه های مرغ رو در آرد بعد داخل همون موادی که از قبل بوده( شیر) بزنید باز آرد باز شیر ( اینکار رو دو تا سه بار انجام بدید) تا پولکی بشه
بعد داخل روغن داغ سرخ کنین( حدود ده دقیقه کافیه) خاطرتون جم مغز پخت میشه
بعد داخل نون ساندویچی بزارید و کاهو، گوجه ، خیارشور و هر چی دیگه دوس دارین نوش جان کنین
᯾❁ @fast_food ❁᯾
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش این دوناتای پفی و جذاب رو اصلا از دست نده و با ما همراه باش.
دو سوم لیوان شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری خمیرمایه فوری
۱ قاشق غذاخوری شکر
باهم مخلوط کنید و روشو بپوشونید و ده دقیقه کنار بذارید تا عمل بیاد.
داخل یه ظرف جدا دو عدد تخم مرغ،
۳ قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چایخوری نمک رو مخلوط کنید .
۵۰ گرم کره ذوب شده،
یک سوم لیوان آب ولرم و
خمیرمایه عمل اومده رو هم بزنید و به مواد اضافه و همه رو کاملا باهم مخلوط کنید.
در این مرحله سه پیمانه آرد الک شده رو به مواد اضافه ميكنيم و خوب بهم میزنیم پیمانه چهارم رو کم کم اضافه کنید و خوب ورزش بدید تا جایی که خمیر بدست نچسبه .
᯾❁ @fast_food ❁᯾
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_مرغ
با صدا ببینید🔈
نصف سینه ی مرغ
یک پیاز متوسط
یک فلفل دلمه ی سبز
پنج عدد قارچ خردشده
چهار ق غ پنیر پیتزا
دو ورقه پنیر چدار
یک ق غ سس کچاپ
یک ق غ سس خردل
ادویه ها شامل (زددچوبه،فلفل سیاه،پودر آویشن،پودر سیر،پاپریکا،نمک) به میزان لازم
پیاز رو تفت بدید کمی که سبک شد فلفل دلمه و قارچ رو اضافه کرده و تفت بدید در تابه رو ببندید و ده دقیقه صبر کنید تا بافت سبزیجات کاملا نرم شه.
مرغ رو همراه آب کمی پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک نیم ساعت آبپز کنید.
مرغ رو ریش ریش کنید و همراه قارچ و فلفل دلمه ها تفت بدید ادویه ها رو هم اضافه کنید برای اینکه بافت مرغ نرم شه سس کچاپ و خردل هم اضافه کنید.در آخر پنیر پیتزا و دو ورقه پنیر چدار برای عطر و طعم بیشتر روی مرغها بریزید در تابه رو ببندید تا پنیر کاملا ذوب شه.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
14.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسقطی انار😍😋
مواد لازم
نشاسته گل نصف لیوان
آب انار دو لیوان
شکر نصف لیوان
آب سرد نصف لیوان
گلاب دو ق غ
هل ساییده نصف ق چ
روغن مایع سه ق غ
ابتدا نشاسته و آب سرد رو مخلوط میکنیم کاملا حل شد از صافی رد میکنیم گلوله ای نمونه
با آب انار مخلوط میکنیم شکر و گلاب و هل رو هم اضافه میکنیم
روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه اگر میخواین نرم تر باشه یکم غلیظ شد بردارین اگر میخواین سفت تر باشه باید از دور قابلمه جمع بشه بیاد وسط و غلیظ بشه در آخر کار روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خاموش میکنیم
کف هر ظرفی خواستین رو چرب کنید و مایه مسقطی رو تا داغه داخلش بریزید و و خوب پخش کنید
داخل قالب سیلیکونی هم میشه بریزید
سه تا چهار ساعت داخل یخچال باشه می تونید برش بدین یا از قالب دربیارید
کمی داخل آرد یا پودر نارگیل بچرخونبد
به همین راحتی
▫️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✳️• #نمک_دریا
🍎خواص درمانے↯
✍🏻نمک دریا به پاک کردن پوست و درمان مشکلات پوستی همچون آکنه کمک می ڪند
✍🏻فرو بردن پاهای خسته در آب گرم حاوی نمک دریا به پاها آرامش می بخشد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله هندوانه
ژله انار یک بسته
ژله آلوئه ورا نصف بسته
ژله کیوی نصف بسته
شیر یک لیوان برای هررنگ
چیپس شکلات برای تزیین مقداری
ژله انار را با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم و گذاشتم کاملا خنک بشه بعد نصف لیوان کمتر شیر بهش اضافه کردم قالبم چرب کردم و ژله قرمز رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه برای ژله وسط نصف ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش کاملا حل کردم وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان کمترشیر اضافه کردم و روی ژله قرمز که نیم بند بود ریختم برای ژله کیوی نصف ژله رو با نصف لیوان آب داغ کاملا حل کردم خنک شد نصف لیوان کمتر شیر بهش اضافه کردم و روی لایه سفید که نیم بند بود ریختم و بمدت 5 ساعت گذاشتم تو یخچال تا کامل ببنده با چیپس شکلاتی تزئین کردم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤دسر هندوونه ای🍉 یلدایییی💚❤
💚بخش سبز💚
1 بسته کیوی یا سیب سبز
طبق دستور روی بسته آن را آماده می کنیم.
بخش سفید
1 لیتر شیر
3 قاشق غذاخوری آرد
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری شکر
100 گرم پنیر لبنه یا خامه
1 بسته وانیل
.
❤قسمت انار❤
1 بسته ژله آلبالو (یا انار )
1 بسته ژله توت فرنگی
دانه انار یک لیوان
4.5 لیوان آب
برای تزیین
دراژه پسته یا چیپسی شکلاتی، من از 3 عدد دراژه استفاده کردم.
آماده سازی
ابتدا قسمت سبز رنگ را طبق دستور روی بسته آماده می کنیم، یک انگشت ته لیوان هایمان می ریزیم، صبر می کنیم تا خنک شود. سپس مواد کاسترد را به جز لبنه و وانیل مخلوط می کنیم و به قوام پودینگ می پزیم، وقتی کمی خنک شد لبنه را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و 2 انگشت روی قسمت کیوی می ریزیم. هم ژله آلبالو و هم توت فرنگی را در ظرفی می ریزیم و طبق دستور روی بسته در مجموع آماده می کنیم و دانه های انار را داخل آن مخلوط می کنیم و با 3 انگشت روی لیوان های مکعبی خود می ریزیم. ما آن را به طور مساوی در تمام لیوان ها می ریزیم . بعد از اینکه دسرمون خنک شد رویش دراژه میچینیم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
16.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤ چیز کیک انار ❤
⬇️👨🏻🍳بریم سراغش👨🏻🍳⬇️
چه موادی لازم داریم؟!
پتی بور ۲۵۰ گرم (۲ بسته)
کره ۱۲۵ گرم
دونه انار نصف الی یک لیوان
رنگ خوراکی قرمز نصف ق چ
پنیر خامه ای ۵۰۰گرم
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
آب جوش ۱/۴ لیوان
ژلاتین ۱۴ گرم (۲ ق غ)
پودر وانیل یا عصاره وانیل ۱ ق چ
چطوری درستش کنیم؟!🤔
1️⃣ بیسکوییت و پودر کن و با کره خوب قاطیش کن کف قالب کاغذ روغنی بذار و بیسکوییت هارو بریز و فشرده کن و ۳۰ دقیقه بذار فریزر
2️⃣ خامه بزن تا پف کنه بعد پنیر خامه ای یکم بزن تا نرم شه و به خامه ها اضافه کن و پودر وانیل و ژلاتین با ۱/۴ لیوان آب جوش قاطی کن و بریز رو مواد و خوب قاطی کن یکم از مواد بردار و بذار کنار
3️⃣ به الباقی مواد نصف لیوان دونه انار و یکم رنگ قرمز اضافه کن و خوب قاطیش کن و بریز روی بیسکوییت ها و ۳۰ دقیقه بذار فریزر
4️⃣ بعد اون ۱/۴ مواد که گذاشته بودی کنار اضافه کن و روشو صاف کن با لیسک روش دونه انار و انار بچین و ۸ الی ۱۰ ساعت بذار یخچال
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_فلسطینی
با صدا ببینید🔈
یک مرغ متوسط (از هر قسمت مرغ میشه استفاده کرد)
روغن زیتون یک پیمانه
پیاز قرمز خلالی شده ۴ عدد
سماق نصف پیمانه
هل یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه
نمک
نان سنگک
اگر دوست داشتین مقداری رنگ خوراکی قرمز برای خوشرنگ شدنش ریختم تو رسپی اصلی غذا رنگ استفاده نشده.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_دیگ_مجلسی
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید
وبه روغن زرد چوبه اضافه کنید (برای خوش رنگ شدن ته دیگ)
نون ها رو داخل قابلمه بچینید
قابلمه رو ،روی حرارت ملایم بذارین
در قابلمه دیگه برنج رو با نمک و روغن بصورت کته بذارید تا بپزه
صبر کنید تا آب برنج کشیده بشه
برنج رو به روی نون ها منتقل کنید
چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید تا برنج بهتر دَم بکشه
روی دَرِ قابلمه دَمکنی بذارید و حرارت رو کم کنید تا برنج دم بکشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾