eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ سس کارامل 🍮 ‌ ‌ مواد لازم :👇 شکر 1لیوان آب یک چهارم لیوان خامه یک دوم لیوان کره هشتاد گرم طرزتهیه:👇‌ شکر و اب را مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا مخلوط شکر وآب به جوش بیاید. مرتب هم بزنید تا رنگ شکر طلایی شود ( دقت کنید شکر نسوزد ) ، کره را اضافه کنید و پس از اینکه کره ذوب شد خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید. آنقدر هم بزنید تا به غلظت و رنگ دلخواه برسید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خوب سرد شود ، سس کارامل را داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید. قبل از استفاده مدتی در دمای اتاق قرار دهید یا گرم کنید تا کارامل نرم شود ، این سس برای انواع کیک ، شیرینی و دسر کاربرد دارد. کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود خامه را پیش از اضافه کردن به کارامل گرم کنید ، از قابلمه ای بزرگ برای تهیه کارامل استفاده کنید بدلیل اینکه پس از اضافه کردن خامه حجم مواد به سرعت افزایش میابد ، در زمان تهیه کارامل بسیار دقت کنید چون شکر ذوب شده خطرناک است و باعث سوختگی های شدید میشود و پیشنهاد میشود در زمان تهیه کارامل ظرف آب سرد در کنار دست تان قرار دهید.
🍗 😋 ▫️مرغ ۵۰۰ گرم ▫️۴ قاشق غذاخوری روغن ▫️۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک ▫️۳ قاشق غذاخوری سس سویا⠀ ▫️۳ حبه سیر، خرد شده ⠀⠀ ▫️نصف قاشق چای خوری آویشن( تازه یا خشک) ▫️ریحان تازه یک لیوان ▫️فلفل به میزان لازم 🔸بال مرغ ها را در یک ظرف کاملا با روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر، آویشن، فلفل مخلوط کنید . ظرف فر را چرب کرده و مرغ ها را در آن قرار داده و در فر از قبل کاملا گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه روی آن را با فویل پوشانده تا کاملا بپزد. سپس ۵ دقیقه ی آخر فویل را برداشته و گریل فر را روشن کنید . در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و کمی نمک ، فلفل و آویشن ، ریحان تازه را با هم مخلوط کرده و بر روی بال ها ریخته ومجددا به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید و نوش جان کنید. 🔸تمام این مراحل رو داخل توستر و یا ماهیتابه بر روی گاز هم می تونید انجام بدید. این مرغ خیلی خوشمزه رو می تونید در کنار انواع سبزیجات سرخ یا گریل و پلو درست کنید .
‌ اگر هنوز برای دیزاین هندوانه شب یلدا به نتیجه خاصی نرسیدید و حوصله دیزاین حرفه ای رو ندارید از این عکس ایده بگیرید و سفره یلداتون رو خوشگلش کنید 🍉🍉 برا دوستاتونم بفرستین💕 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉 برای محلبی انار (قرمز رنگ): 📍۴ فنجان چای خوری آب انار تازه 📍۳ فنجان چای خوری آب 📍۱ فنجان چای خوری +۱ ق غ نشاسته گندم 📍۳ فنجان چای خوری شکربرای محلبی وانیلی: 📍۶ فنجان چای خوری شیر 📍۱ فنجان چای خوری نشاسته گندم 📍۱ فنجان چای خوری شکر 📍۱ عدد انار دون شده 📍۱ ق چ وانیل مواد محلبی انار و وانیلی رو داخل دو قابلمه جداگانه به طور همزمان بریزید و مدام هم بزنید روی حرارت تا به قوام مناسبی برسد وبه محلبی وانیلی دانه های انارو اضافه کرده و ظرف پیرکس گرد و گودی رو انتخاب و با آب خیس کنید و تکان بدین و ابتدا محلبی انارو بریزین و وقتی هنوز گرمه محلبی وانیلی رو داخلش میریزیم و ۱ شب در یخچال میذاریم و با دانه های انار تزیین کنین ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥮 😋 ▫️3 عدد تخم مرغ ▫️1.5 لیوان شکر ▫️1 لیوان شیر ▫️1 لیوان روغن ▫️1 عدد پوست پرتقال رنده شده ▫️1 لیوان آرد ذرت ▫️1 لیوان آرد ▫️1 ق غ پودر بیکینگ ▫️1 ق چ سرخالی وانیل ▫️مغز گردو برای تزیین 🔴همه مواد باید در دمای اتاق باشند. ‌ 🔸‌تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن. روغن، شیر، پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.‌ مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید. بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق، آروم مخلوط کنید. و در قالب مورد نظر بریزید و در مایکرو ۱۷۰ درجه پیش گرمایش ۳۵ تا ۴۵دقیقه بذارید. .
هدایت شده از خانومانه ⭐
___ _ این روزها عجیب دلم میخواهد برگردم بہ‌‌ همان ایامـے‌‌ که کلِ دغدغہ‌‌‌مان در یاد گیرۍ جمـع .. تفریق و حفظ کـردنِ آیھ قل‌هو‌اللہ‌ خلاصہ میشد، همانـ روزهایۍ کِ درحیاطِ مدرسه لی‌لی وگرگم ب هوا هوابازی میکردیم و باذوق رویِ مچ یک دیگر ساعت می‌کشیدیم ! 🤎 >.<
هدایت شده از خانومانه ⭐
ــ 📻 جعبہ تلفن خاطرات قدیمـے جریان صداهاۍ عاشقانھ . . !
هدایت شده از خانومانه ⭐
« شادیِ ما پشت دَر است. ^^ »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت زعفرونی برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان . پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. . برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. .
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
قوی بمون !!!
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
تمام هفته به امّيد جمعه سر حالم غروب جمعه دلم هفت بار ميگيريد...
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچْ کَس دَر مَن جُنونَم را به تو باوَر نَکَردْ هِیچکَسْ حالِ مَنِ دِیوانِه را بِهتَر نَکَرد ♬♫
🍧 😋 ▫️4 لیوان شیر ▫️6 قاشق غذاخوری شکر ▫️6 قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته ▫️200 گرم خامه صبحانه ▫️100 گرم شکلات سفید ▫️4 قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل 🔸همه مواد جزء شکلات و خامه رو داخل قابلمه ریخته با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه بعد روی اجاق میذاریم تا وقتی بجوشه با همزن دستی هم میزنیم بعد از روی حرارت برداشته خامه و شکلات خرد شده رو اضافه کرده باز به همزدن ادامه میدیم تا خامه و شکلات مخلوط محلبی بشن همینکه گرم هست داخل ظرفهای مورد نظر ریخته وداخل یخچال میذاریم تا کاملا سرد بشه وروش پودر نارگیل میریزیم و آماده سرو می‌شود .
آرد 3/4لیوان. شکر1لیوان. گلاب نصف لیوان. روغن نصف لیوان. پودر هل1ق چ .2انار متوسط را دونه کنید و آب آن را بگیریدازاب میوه هم میشه استفاده کرد . درون قابلمه گلاب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر در گلاب حل شود، سپس آب انار و پودر هل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید آرد را با حرارت کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید.فقط خامی آرد گرفته شود. آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید وروغن مایع را اضافه کنید . شهد را کم کم به حلوا اضافه کنید تا حلوا وسط تابه جمع شود و سپس به حالت گهواره ای حلوا را تکان دهید تا به روغن بیفتد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🥔 😋 ▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم ▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه ▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه ▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک کیلو به رو که با پوست به سایز دلخواه خرد کردید داخل قابلمه ترجیحا مسی یا روحی بریزید. ۱ کیلو شکر و یک و نیم لیتر آب رو اضافه کنید‌ روی حرارت بذارید و درشو با دمکنی ببندید. وقتی جوش اومد ۳ ۴ تیکه چوب دارچین بریزید. اجازه بدید ۳ ۴ ساعت با حرارت کم بپزه وقتی شربت مربا غلیظ شد ۲ ق غ آبلیموی تازه اضافه کنید تا شکرک نزنه. حرارت رو خاموش کنید و بذارید داخل همون قابلمه سرد بشه. بعد از اینکه خنک شد داخل شیشه بریزید. این مربا جون میده واسه صبحونه های زمستونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋 موادلازم👇👇👇 شکلات تخته ای مقداری کره میوه خشک مغزها شکلات و به قطعات کوچیک خورد کنید. با یکمی کره و یا یک قاشق غذا خوری روغن مایع بذارین روی بخار کتری(بن‌ماری)کنید،شکلات زیاد نباید حرارت ببینه، چون ممکنه بسوزه🤷🏻‍♀️بعد شکلات و توی قالب پهن کنید؛(روی کاغذ روغنی،فویل)بعد تا قبل از اینکه سرد بشه ،هر مدل‌میوه خشک و مغز که دوست دارین و روش بریزین. و بذارین تو یخچال تا خنک بشه بعد هر جوری که دوست دارین برش بزنید 👍
33.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهار مدل خیلی خوشمزه حتما این خوشمزه ها رو امتحان کنید😍😋 . مواد لازم برای : رشته پلویی تفت خورده شده /برنج آبکش/گوشت چرخ شده/پیاز /کشمش /ادویه مواد لازم برای : نخودفرنگی پخته شده/گوشت چرخ شده/هویج نگینی/رب گوجه/ادویه مواد لازم برای : سینه مرغ /قارچ/فلفل دلمه رنگی/ادویه مواد لازم برای : مرغ آبپز/زرشک/شوید خشک یا تازه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌ این کانال حرف نداره😍💋 🔽🔽🔽 🤩🧝🏽‍♀ 😍 مدل طراحی ناخن💅 💆🏻‍♀مدل 🎊🌈 خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج یک لیوان شیر یک لیتر کدو متوسط یک عدد زیره. یک قاشق غ هل نصف ق چ نمک یک پر شکر یک لیوان دارچین نصف ق چ برنج را‌شسته،کدو حلوایی را پوست کنده ریشه و پرز داخل کدو را کامل میگیریم ومیشوریم وبه همراه اب ونمک میگذاریم تا بپزد.نمک اضافه میکنیم تا به قول مادرم حلال بشه بعد از اینکه پخت با پشت قاشق تمام کدو را له میکنیم تا اش یکدست شود بعداز پخت برنج شیر زیره وشکر وکمی هل و دارچین را اضافه کرده میگذاریم تا آش غلیظ شود و جا‌ بیوفتد حدود یک ساعت فقط حواستان باشد مرتب هم بزنید تا ته نگیرد وقتی به غلظت رسید حرارت را خاموش کرده بعد تا وقتی داغ است در ظرف کشیده وبهتره بزاریم تا کاملا سرد بشه البته کاملا سلیقه ای هست یک عده داغ و یک عده سرد دوست دارن بعد خنک شدن اگه در یخچال بمونه بهتره موقع خوردن کمی شکر یا شیره یا مربا به روی ان ریخته با کمی پودر دارچین تزیین میکنیم بعد میل میکنیم نوش جان💝 🌼👉 🌼👉
لوكوم يه شيرين خوشمزه تركي هست كه انواع مختلفي داره وطرفدار زيادي دارد طرزتهيه: دوپيمانه آب پرتقال تازه رو همراه دو ق س سرپرنشاسته ذرت و يه ليوان سرخالي شكر داخل قابلمه اي بريزيد وهم بزنيد رو حرارت ملايم تا غليظ بشه وبپزه سپس يك ق چ كره همراه كمي وانيل اضافه كرده و همزده بعد داخل ليوان هاي بلند كه خيس كردين و آبشو ريختين بريزين وبه مدت يك شب دريخچال بذارين تا خوب سفت بشه بعد قسمت بالا ليوان روجداكنيد وكمي تكان بديد راحت درمياد داخل ظرفي كه پودرنارگيل ريختين بغلتونين تا پودرنارگيل كامل بگيره به اندازه يك انگشت برش بزنين ودوباره داخل پودرنارگيل بزنين و روشو با پودرپسته و هرچيزي كه دوست داشتين تزيين كنيد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان سرخالی تخم مرغ ۴ عدد بکینگ پودر ۲ ق چ وانیل ۱/۲ ق چ دارچین ۱ ق چ (دلخواه) روغن ۱/۲ لیوان پوره خرمالو ۱ لیوان گردو ۵۰ گرم به دلخواه آرد، بکینگ پودر و دارچین رو ۳ بار الک کنید تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه روغن و پوره خرمالو رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد رو طی ۳ مرحله اضافه کنید و با همزن دستی به آرومی هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه در آخر به دلخواه گردو اضافه کنید قالب رو با روغن جدا کننده حسابی چرب کنید و مایه کیک رو داخل قالب بریزید. در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه بزارید بپزه وقتی از حرارت افتاد به راحتی از قالب خارج کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 یک مرغ متوسط (از هر قسمت مرغ میشه استفاده کرد) روغن زیتون یک پیمانه پیاز قرمز خلالی شده ۴ عدد سماق نصف پیمانه هل یک قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک نان سنگک اگر دوست داشتین مقداری رنگ خوراکی قرمز برای خوشرنگ شدنش ریختم تو رسپی اصلی غذا رنگ استفاده نشده. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾