eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍧 😋 ▫️4 لیوان شیر ▫️6 قاشق غذاخوری شکر ▫️6 قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته ▫️200 گرم خامه صبحانه ▫️100 گرم شکلات سفید ▫️4 قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل 🔸همه مواد جزء شکلات و خامه رو داخل قابلمه ریخته با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه بعد روی اجاق میذاریم تا وقتی بجوشه با همزن دستی هم میزنیم بعد از روی حرارت برداشته خامه و شکلات خرد شده رو اضافه کرده باز به همزدن ادامه میدیم تا خامه و شکلات مخلوط محلبی بشن همینکه گرم هست داخل ظرفهای مورد نظر ریخته وداخل یخچال میذاریم تا کاملا سرد بشه وروش پودر نارگیل میریزیم و آماده سرو می‌شود .
آرد 3/4لیوان. شکر1لیوان. گلاب نصف لیوان. روغن نصف لیوان. پودر هل1ق چ .2انار متوسط را دونه کنید و آب آن را بگیریدازاب میوه هم میشه استفاده کرد . درون قابلمه گلاب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر در گلاب حل شود، سپس آب انار و پودر هل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید آرد را با حرارت کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید.فقط خامی آرد گرفته شود. آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید وروغن مایع را اضافه کنید . شهد را کم کم به حلوا اضافه کنید تا حلوا وسط تابه جمع شود و سپس به حالت گهواره ای حلوا را تکان دهید تا به روغن بیفتد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🥔 😋 ▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم ▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه ▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه ▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک کیلو به رو که با پوست به سایز دلخواه خرد کردید داخل قابلمه ترجیحا مسی یا روحی بریزید. ۱ کیلو شکر و یک و نیم لیتر آب رو اضافه کنید‌ روی حرارت بذارید و درشو با دمکنی ببندید. وقتی جوش اومد ۳ ۴ تیکه چوب دارچین بریزید. اجازه بدید ۳ ۴ ساعت با حرارت کم بپزه وقتی شربت مربا غلیظ شد ۲ ق غ آبلیموی تازه اضافه کنید تا شکرک نزنه. حرارت رو خاموش کنید و بذارید داخل همون قابلمه سرد بشه. بعد از اینکه خنک شد داخل شیشه بریزید. این مربا جون میده واسه صبحونه های زمستونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋 موادلازم👇👇👇 شکلات تخته ای مقداری کره میوه خشک مغزها شکلات و به قطعات کوچیک خورد کنید. با یکمی کره و یا یک قاشق غذا خوری روغن مایع بذارین روی بخار کتری(بن‌ماری)کنید،شکلات زیاد نباید حرارت ببینه، چون ممکنه بسوزه🤷🏻‍♀️بعد شکلات و توی قالب پهن کنید؛(روی کاغذ روغنی،فویل)بعد تا قبل از اینکه سرد بشه ،هر مدل‌میوه خشک و مغز که دوست دارین و روش بریزین. و بذارین تو یخچال تا خنک بشه بعد هر جوری که دوست دارین برش بزنید 👍
33.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهار مدل خیلی خوشمزه حتما این خوشمزه ها رو امتحان کنید😍😋 . مواد لازم برای : رشته پلویی تفت خورده شده /برنج آبکش/گوشت چرخ شده/پیاز /کشمش /ادویه مواد لازم برای : نخودفرنگی پخته شده/گوشت چرخ شده/هویج نگینی/رب گوجه/ادویه مواد لازم برای : سینه مرغ /قارچ/فلفل دلمه رنگی/ادویه مواد لازم برای : مرغ آبپز/زرشک/شوید خشک یا تازه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌ این کانال حرف نداره😍💋 🔽🔽🔽 🤩🧝🏽‍♀ 😍 مدل طراحی ناخن💅 💆🏻‍♀مدل 🎊🌈 خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج یک لیوان شیر یک لیتر کدو متوسط یک عدد زیره. یک قاشق غ هل نصف ق چ نمک یک پر شکر یک لیوان دارچین نصف ق چ برنج را‌شسته،کدو حلوایی را پوست کنده ریشه و پرز داخل کدو را کامل میگیریم ومیشوریم وبه همراه اب ونمک میگذاریم تا بپزد.نمک اضافه میکنیم تا به قول مادرم حلال بشه بعد از اینکه پخت با پشت قاشق تمام کدو را له میکنیم تا اش یکدست شود بعداز پخت برنج شیر زیره وشکر وکمی هل و دارچین را اضافه کرده میگذاریم تا آش غلیظ شود و جا‌ بیوفتد حدود یک ساعت فقط حواستان باشد مرتب هم بزنید تا ته نگیرد وقتی به غلظت رسید حرارت را خاموش کرده بعد تا وقتی داغ است در ظرف کشیده وبهتره بزاریم تا کاملا سرد بشه البته کاملا سلیقه ای هست یک عده داغ و یک عده سرد دوست دارن بعد خنک شدن اگه در یخچال بمونه بهتره موقع خوردن کمی شکر یا شیره یا مربا به روی ان ریخته با کمی پودر دارچین تزیین میکنیم بعد میل میکنیم نوش جان💝 🌼👉 🌼👉
لوكوم يه شيرين خوشمزه تركي هست كه انواع مختلفي داره وطرفدار زيادي دارد طرزتهيه: دوپيمانه آب پرتقال تازه رو همراه دو ق س سرپرنشاسته ذرت و يه ليوان سرخالي شكر داخل قابلمه اي بريزيد وهم بزنيد رو حرارت ملايم تا غليظ بشه وبپزه سپس يك ق چ كره همراه كمي وانيل اضافه كرده و همزده بعد داخل ليوان هاي بلند كه خيس كردين و آبشو ريختين بريزين وبه مدت يك شب دريخچال بذارين تا خوب سفت بشه بعد قسمت بالا ليوان روجداكنيد وكمي تكان بديد راحت درمياد داخل ظرفي كه پودرنارگيل ريختين بغلتونين تا پودرنارگيل كامل بگيره به اندازه يك انگشت برش بزنين ودوباره داخل پودرنارگيل بزنين و روشو با پودرپسته و هرچيزي كه دوست داشتين تزيين كنيد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان سرخالی تخم مرغ ۴ عدد بکینگ پودر ۲ ق چ وانیل ۱/۲ ق چ دارچین ۱ ق چ (دلخواه) روغن ۱/۲ لیوان پوره خرمالو ۱ لیوان گردو ۵۰ گرم به دلخواه آرد، بکینگ پودر و دارچین رو ۳ بار الک کنید تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه روغن و پوره خرمالو رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد رو طی ۳ مرحله اضافه کنید و با همزن دستی به آرومی هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه در آخر به دلخواه گردو اضافه کنید قالب رو با روغن جدا کننده حسابی چرب کنید و مایه کیک رو داخل قالب بریزید. در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه بزارید بپزه وقتی از حرارت افتاد به راحتی از قالب خارج کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 یک مرغ متوسط (از هر قسمت مرغ میشه استفاده کرد) روغن زیتون یک پیمانه پیاز قرمز خلالی شده ۴ عدد سماق نصف پیمانه هل یک قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک نان سنگک اگر دوست داشتین مقداری رنگ خوراکی قرمز برای خوشرنگ شدنش ریختم تو رسپی اصلی غذا رنگ استفاده نشده. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تویه قابلمه نصف لیوان نشاسته و۳/۴ لیوان یا یک لیوان سر خالی آب را مخلوط میکنیم نصف لیوان شکر و۳/۴لیوان گلاب و یک بسته پودر ژله هر طعم ورنگی که دوست دارین و۳ ق غ روغن مایع و۱/۴قاشق غذا خوری ثعلب همه مواد رو مخلوط میکنیم تا مایع یکدستی بشه بعد قابلمه رو حرارت میذاریم حرارت باید خیلی کم باشه ومدام هم بزنید تا به قوامی که تو (فیلم) نشون دادم برسه نباید شل یا سفت باشه حتما حرارت کم باشه ومدام هم بزنید تا نشاسته خوب پخته بشه این نکته خیلی مهمه بعد تا داغه رو سینی که روش نایلون یا سلیفون کشیدید پهن کنید اگه پهن کردنش مشکله قاشق رو با روغن کمی چرب کنید ورو باسلوق بکشید تا صاف بشه لازم نیست صاف صاف باشه بعد سینی رو دوسه ساعت تو یخچال بذارید تا کاملا سفت بشه وبعد از یخچال خارج کرده و برش بزنید وتو پودر نشاسته ویا پودر نارگیل بغلتونید وتو یه سینی بچینید و۵_۶ساعت بذارید تو هوای آشپزخونه بمونه و کمی خشک بشه وبعد داخل ظرف دربسته در یخچال نگه داری کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاهو، کلم سفید، کلم بنفش، هویج، خیار، گوجه گیلاسی، کلم بروکلی برای گل گوجه پوست یک گوجه رو بدون قطع شدن یکسره کندم و بعد پیچیدم برای گل هویج هم به تراش میوه احتیاج دارید کلم هارو میتونید رنده کنید یا ریز برش بزنید به دلخواه من با دستگاه ریز کردم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مرغ ناردونی تکه های مرغ رو با روغن و زعفرون سرخ کنید. ی دونه پیاز خرد شده رو تفت بدید تا سبک شه یک ق سرخالی رب اضافه کنید تفت بدید. فلفل سیاه،زنجبیل ،تکه های سرخ شده مرغ و نمک رو اضافه کنید و تفت بدید دو لیوان آبجوش بربزید بذارید بپزه. یک ساعت بعد از پخت آلوی خیس خورده و یک لیوان انار دون شده و دو ق رب انار اضافه کنید. و بذارید الوها بپزن و خورش جا بیفته ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاهو، کلم سفید، کلم بنفش، هویج، خیار، گوجه گیلاسی، کلم بروکلی برای گل گوجه پوست یک گوجه رو بدون قطع شدن یکسره کندم و بعد پیچیدم برای گل هویج هم به تراش میوه احتیاج دارید کلم هارو میتونید رنده کنید یا ریز برش بزنید به دلخواه من با دستگاه ریز کردم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 یک مرغ متوسط (از هر قسمت مرغ میشه استفاده کرد) روغن زیتون یک پیمانه پیاز قرمز خلالی شده ۴ عدد سماق نصف پیمانه هل یک قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک نان سنگک اگر دوست داشتین مقداری رنگ خوراکی قرمز برای خوشرنگ شدنش ریختم تو رسپی اصلی غذا رنگ استفاده نشده. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉 برای محلبی انار (قرمز رنگ): 📍۴ فنجان چای خوری آب انار تازه 📍۳ فنجان چای خوری آب 📍۱ فنجان چای خوری +۱ ق غ نشاسته گندم 📍۳ فنجان چای خوری شکربرای محلبی وانیلی: 📍۶ فنجان چای خوری شیر 📍۱ فنجان چای خوری نشاسته گندم 📍۱ فنجان چای خوری شکر 📍۱ عدد انار دون شده 📍۱ ق چ وانیل مواد محلبی انار و وانیلی رو داخل دو قابلمه جداگانه به طور همزمان بریزید و مدام هم بزنید روی حرارت تا به قوام مناسبی برسد وبه محلبی وانیلی دانه های انارو اضافه کرده و ظرف پیرکس گرد و گودی رو انتخاب و با آب خیس کنید و تکان بدین و ابتدا محلبی انارو بریزین و وقتی هنوز گرمه محلبی وانیلی رو داخلش میریزیم و ۱ شب در یخچال میذاریم و با دانه های انار تزیین کنین ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥮 😋 ▫️3 عدد تخم مرغ ▫️1.5 لیوان شکر ▫️1 لیوان شیر ▫️1 لیوان روغن ▫️1 عدد پوست پرتقال رنده شده ▫️1 لیوان آرد ذرت ▫️1 لیوان آرد ▫️1 ق غ پودر بیکینگ ▫️1 ق چ سرخالی وانیل ▫️مغز گردو برای تزیین 🔴همه مواد باید در دمای اتاق باشند. ‌ 🔸‌تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن. روغن، شیر، پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.‌ مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید. بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق، آروم مخلوط کنید. و در قالب مورد نظر بریزید و در مایکرو ۱۷۰ درجه پیش گرمایش ۳۵ تا ۴۵دقیقه بذارید. .
#با فیلینگ خامه و شکلات مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد شكر نصف پيمانه روغن مايع نصف پيمانه شير نصف پيمانه آرد یک و نیم پيمانه بكينگ پودر ۱ ق م وانيل نوک ق چ پودر کاکائو ۲ ق غ طرز تهیه: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. آرد را با بكينگ پودر و پودر كاكائو مخلوط میکنیم. تخم مرغ را همراه شكر و وانيل هم ميزنيم تا سبک و كرم رنگ شود. بعد شير و روغن مايع را اضافه كرده و سپس مخلوط آرد را در سه مرحله، روی مواد الک میکنیم و به صورت دورانی فولد میکنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر میپزیم. ♤ من داخل قالب تارت به قطر ۲۳ سانت ریختم و قالب را با روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کردم و بعد حسابی تکون دادم تا آردهای اضافه از قالب خارج شود. برای داخل قالبم خامه قنادی رو فرم دادم یه لایه داخل گودی کیک میکشیم بعد برای لایه روییش هم هم شکلات تخته ای تلخ رو روی حرارت کتری آب کردم و با سه ق روغن مایع مخلوط کردم و روی سطح کیک ریختم.به همین سادگی و خوشمزگی .
🥮 😋 ▫️3 عدد تخم مرغ ▫️1.5 لیوان شکر ▫️1 لیوان شیر ▫️1 لیوان روغن ▫️1 عدد پوست پرتقال رنده شده ▫️1 لیوان آرد ذرت ▫️1 لیوان آرد ▫️1 ق غ پودر بیکینگ ▫️1 ق چ سرخالی وانیل ▫️مغز گردو برای تزیین 🔴همه مواد باید در دمای اتاق باشند. ‌ 🔸‌تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن. روغن، شیر، پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.‌ مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید. بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق، آروم مخلوط کنید. و در قالب مورد نظر بریزید و در مایکرو ۱۷۰ درجه پیش گرمایش ۳۵ تا ۴۵دقیقه بذارید. .
هندوانه ژله انار یک بسته ژله آلوئه ورا نصف بسته ژله کیوی نصف بسته شیر یک لیوان برای هررنگ چیپس شکلات برای تزیین مقداری ژله انار را با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم و گذاشتم کاملا خنک بشه بعد نصف لیوان کمتر شیر بهش اضافه کردم قالبم چرب کردم و ژله قرمز رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه برای ژله وسط نصف ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش کاملا حل کردم وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان کمترشیر اضافه کردم و روی ژله قرمز که نیم بند بود ریختم برای ژله کیوی نصف ژله رو با نصف لیوان آب داغ کاملا حل کردم خنک شد نصف لیوان کمتر شیر بهش اضافه کردم و روی لایه سفید که نیم بند بود ریختم و بمدت 5 ساعت گذاشتم تو یخچال تا کامل ببنده با چیپس شکلاتی تزئین کردم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉 برای محلبی انار (قرمز رنگ): 📍۴ فنجان چای خوری آب انار تازه 📍۳ فنجان چای خوری آب 📍۱ فنجان چای خوری +۱ ق غ نشاسته گندم 📍۳ فنجان چای خوری شکربرای محلبی وانیلی: 📍۶ فنجان چای خوری شیر 📍۱ فنجان چای خوری نشاسته گندم 📍۱ فنجان چای خوری شکر 📍۱ عدد انار دون شده 📍۱ ق چ وانیل مواد محلبی انار و وانیلی رو داخل دو قابلمه جداگانه به طور همزمان بریزید و مدام هم بزنید روی حرارت تا به قوام مناسبی برسد وبه محلبی وانیلی دانه های انارو اضافه کرده و ظرف پیرکس گرد و گودی رو انتخاب و با آب خیس کنید و تکان بدین و ابتدا محلبی انارو بریزین و وقتی هنوز گرمه محلبی وانیلی رو داخلش میریزیم و ۱ شب در یخچال میذاریم و با دانه های انار تزیین کنین ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥔 😋 ▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم ▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه ▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه ▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید