11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی_اتریشی
بعد شیرینی مربایی من عاشق این شیرینی همیشه هم رو سفره عیدم هست ، چون خودم عاشقشم🤣
بیا بهت بگم چیا میخواد ،مطمئنم توام وقتی مواد کم هزینه شو ببینی عاشقش میشی
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم تقریبا نصف لیوان زدم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱۲۵ گرم ( یک بند انگشت مونده تا لیوان پر بشه)
( بخدا خودمم خندم میگیره از اندازه ای که میپم ولی دارم سعی میکنم طوری بگم تا همه متوجه شن🤣)
شکلات هم به اندازه لازم برای تزیین
دیدی چیزی نمیخواست؟😝
🌼بجای کره از روغن صاف هم میشه استفاده کرد😍
🌼 آرد رو کنترل شده بریزید تا موادتون مثل من سفت نشه 😝
🌼 خمیر لطیف رو به شل به دست میاد😝
بخند بابا همه چیو آسون بگیری آسون پیش میره🥰🥰
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
ترفندکتلت خوشمزه😋
🔸برای تهیه کتلت و یا کوفته قلقلی به جای ارد استفاده از پودر نان باگت در خوشمزه تر شدن و تردی موثر است
🔸همچنین جهت غلیظ کردن خورشتها در زمانهایی که وقت کمی دارید.
.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک برگردان آناناس😍😋
مواد لازم خمیر:
۲ عدد تخم مرغ
نمک
۱۲۰ گرم شکر قهوه ای
نصف پیمانه روغن
۲۰۰ گرم آرد
یک پیمانه و نصفی شیر
بکین پودر ۱۰ گرم
و همچنین:
آنانس و آلبالو یا گیلاس یا توت
روش تهیه:
مواد خمیر را کاملا مخلوط میکنیم.
در سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم.
روی کاغذ شکر میپاشیم.
آناناس ها را روی کاغذ چیده وسط آنها را میتوانیم با گیلاس یا میوه مانند آن پر کنیم.
خمیر را روی میوه ها ریخته پهن میکنیم.
کیک را با دمای ۱۸۰ درجه تا ۳۰ دقیقه در فر حرارت میرهیم.
کیک ما بعد از خارج شدن از قالب آماده هست.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#رول_تن_ماهى
🔸روغن تن ماهى را گرفته،تن رو روى نان لواش پخش ميكنيم مقدارى جعفرى خوردشده روش ميريزيم از يك سمت شروع به رول ميكنيم بعد از يك ساعت برش ميزنيم
.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش آلو اسفناج
دستور تهیه :👇
اول یه دونه پیاز نسبتا درشت رو نگینی خرد میکنم و با کمی روغن تفت میدم. بعد فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنم وتفت میدم. حالا گوشت ها رو میریزم به همراه یه دونه قلم گوسفندی رو هم حسابی تفت میدم.
وقتی گوشت ها خوب تفت خورد و رنگشون عوض شد دو لیوان آب جوش میریزم و درب قابلمه رو میبندم به مدت دوتا سه ساعت تا گوشت ها پخته بشن.
تا زمانی که گوشت ها میپزن در تابه ای جدا اسفناج ها رو سرخ میکنیم (خیلی تفت نمیدم میخام خاصیت اسفناج حفظ بشه)
وقتی گوشت ها پخته شدن اسفناج ها رو به قابلمه منتقل میکنم و نمک و دو عدد چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری رب انار و آلوهای از قبل خیس خورده روهم اضافه میکنم (من به ازای هر نفر 5تا آلو میریزم)
و دوباره درب قابلمه رو میبندم تا خوب به روغن بیفته.
پ. ن. اگر که ترشی خورشتتون کم بود میتونید یک قاشق غذاخوری آبغوره اضافه کنید
عالی میشه.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیر_ماهی_سرخ_شده
برای شیرماهی سرخ شده اول تکه های ماهی رو شستم و آبکش کردم و داخل ظرفی گذاشتم و یه پیاز بزرگ رو حلقه حلقه کردم و بمقدار لازم نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر زنجبیل و کمی زعفران و آب یک لیمو ترش تازه رو روی ماهی ها ریختم و مواد رو به ماهی ها مالیدم ومابین ماهی ها حلقه های پیاز گذاشتم و در ظرف رو محکم بستم و توی یخچال گذاشتم و بعد از ۱۲ ساعت پیاز رو جدا کردم و ماهی ها رو برداشتم و دوباره با نمکدان کمی نمک روش ریختم و داخل روغن سرخ کردم هر طرفش که سرخ شد طرف بعدی رو سرخ کردم تقریبا ۶،۷ دقیقه ای طول کشید تا هر طرف سرخ شد،مواظب باشید موقع برگردوندن ماهیها اونا رو خرد نکنید با استفاده از دوتا کفگیر ماهی ها رو برگردونین.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترفند_آشپزی🍛
🔴هنگام تهيه ته چين
در برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. به اين صورت هم مزه و هم رنگ زعفران بهترخواهد شد
.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دو پیازه
👨🏻🍳برای درست کردن این غذا اول از همه دوتا سیب زمینی هامون رو نگینی ریز میکنیم و سرخشون میکنیم
.
یک عدد پیاز متوسط هم به صورت خلالی ، ریز میکنیم
.
وقتی پیازهامون طلایی شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم
.
زردچوبه و فلفل سیاه و نمک رو بهش اضافه میکنیم
.
دو-سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو با روغن تفت میدیم
.
گوجه فرنگی رو با روغن تفت میدیم و بهمراه سیب زمینی نگینی سرخ شده به موادمون اضافه میکنیم
.
در پایان یک چهارم لیوان آب میریزیم و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه میزاریم که بپزه 😍
᯾❁ @fast_food ❁᯾