#خوراک_بادمجان_پنیر
مواد لازم
2 عدد بادمجان 2 ق روغن
1 تا 2 لیوان پنیر موزارلا رنده شده
1 لیوان سس مارینارامl
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 فلفل دلمه سبز 1 پیاز قرمز خرد شده
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر آویشن
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید،سپس روغن را در ماهیتابه رو حرارت متوسط گذاشته ، پیاز را تفت دهید سپس گوشت و فلفل دلمه را اضافه کنید و در آخر نمک و ادویه بریزید و هم بزنید تا گوشت کامل بپزد،همزمان بادمجان ها بصورت حلقه ای برش دهیدظرف فر را آماده کنید و کف ظرف را یک لایه بادمجان گذاشته،سپس مخلوط گوشت یا سوسیس و بعد سس مارینارارا اضافه کنید و لایه آخر پنیر بریزید و همین مراحل را برای لایه دوم انجام دهید ،سپس ظرف را برای مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که بادمجان پخته و روی پنیر طلایی شود قرار دهید،از فر خارج کرده و با جعفری خرده شده سرو کنید
نوش جان
👩🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#شکلات_بار
مواد لازم
2/3 فنجان شکلات صبحانه
یک و 2/3 فنجان شکلات تلخ
1/3 فنجان بادام بدون پوست
1/ 3 فنجان فندق بدون پوست
شکلات ها را به روش بن ماری اب کرده و شکلات صبحانه را اضافه میکنیم. بعد از یکدست شدن ، فندق و بادام ها را اضافه میکنیم. اگر مایل باشید میتوانید فندق و بادام ها را کمی خرد کنید ولی نباید خیلی ریز بشوند. مخلوط را در یک ظرف لبه دار ریخته و چند ساعت داخل یخچال میگذاریم. بعد از خارج کردن از قالب به سایز دلخواه برش بزنید
👩🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#زرشک_پلو_فورى
#غذای_فوری
سینه مرغ رونواری برش بدید، نمک، فلفل، زعفران بزنيد، یک پیاز رو با يک هويج رو تفت بدید، تکه های مرغ رو اضافه کنید درآخر رب گوجه و نصف كاسه زرشک ويكم آب اضافه کنید تابپزه
نوش جان
👩🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#چيكن_كوردن_بلو 🍗 😋
▫️سينه مرغ : ٢ عدد (٣٠٠ گرم)
▫️رنده پوست ليمو ترش : ١ قاشق مربا خوري
▫️آب ليمو ترش : ٢ قاشق مربا خوري
▫️سس خردل : ٢ قاشق مربا خوري
▫️ژامبون گوشت : ٤ اسلايس
▫️پنير چدار ورقه اي : ٤ ورق
▫️تخم مرغ : ١ عدد
▫️آرد سفيد، پودر پانكو ، نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم
🔸سينه مرغ را از طول برش بزنيد و باز كنيد، روي سينه مرغ نمك، فلفل سياه و آب ليمو ترش بريزيد با بيفتك كوب سينه مرغ را آرام آرام بكوبيد تا پهن شود،آب ليمو باعث ميشود سينه مرغ راحتتر كوبيده و پهن شود، سس خردل بماليد و يك ورق ژامبون روي سينه مرغ قرار دهيد، سپس پنير گودا و دوباره ژامبون بچينيد، سينه مرغ را خيلي محكم رول كنيد و روي سلفون بگذاريد دو طرف سلفون را ببنديد و چند بار روي سطح كار بغلتانيد تا مرغ كاملا بسته شود
مرغ رول شده را يك ساعت داخل يخچال بگذاريد سپس از سلفون خارج كنيد به آرامي و بترتيب داخل آرد سفيد، تخم مرغ و پودر پانكو بغلتانيد در روغن داغ سرخ كنيد و يا داخل فر ٢٠٠ درجه بگذاريد
🌟👩🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#موهیتو_توت_سیاه
توت سیاه تازه ۶ عدد
۴ برگ تازه نعناع ١/٤پیمانه شربت
سه ق غ آب لیمو تازه
۱۱ فنجان آب گاز دار
برگ نعنا،توت،آب لیمو را به آرامی مخلوط کنید.بعدآب گاز دار اضافه کنید
نوش جان 💖
👩🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#دسر_میوه_ای
برای تهیه این دسر زیبا ابتدا میوه های مورد نظرتون و برش بزنید و اماده کنید بعد به سلیقه خودتون کف قالب بچینید .سپس دو بسته ژله الوورا و اماده کنید فقط دقت کنید برای هر بسته فقط یک تا یک و نیم لیوان اب جوش استفاده کنید و به صورت بن ماری کاملا ژله رو حل کنید . برای اینکه بعضی از میوه ها مثل کیوی یا توت فرنگی باعث بسته نشدن ژله میشه پس باید مایع ژله غلیظ تر از حالت عادی باشه.
میوه ها رو که کف قالب چیدید مقدار خیلی کمی ژله الوورا روشون بریزید و بزارید داخل یخچال تا فیکس بشه دقت کنید اگر زیاد ژله بریزید میوه ها نظمشون به هم میخوره پس در مرحله اول فقط چند قاشق بریزید بعد از فیکس شدن میوه ها می تونید کامل ژله تون و اضافه کنید و بعد برای لایه های بعدی به سلیقه خودتون می تونید از ژله بستنی، پاناکوتا یا پودینگ استفاده کنید
👩🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#شیرینی_مراکشی
مواد لازم:
كره دویست گرم
پودر قند چهار ق غ
وانيل پودري ربع ق
آرد سه ليوان
گلاب
براي فيلينگ:
آرد بادام دویست و پنجاه گرم
پودر قند صد و پنجاه گرم
تخم مرغ دو عدد
وانيل پودري يك هشتم ق چ
᯾❁ @fast_food ❁᯾
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#دسر_پودینگ_موزی
چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید.
👩🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#پيستو_مانچهگو
🍴مواد لازم برای 4 تا 6نفر:
روغن مايع يا زيتون: 100 ميليليتر
پياز قرمز متوسط: 2 عدد، ساطوري
سير: 4 حبه، ورقهورقه
زيره سياه: يك قاشق چايخوري
بادمجان قلمي: 3 عدد، نگيني
گوجهفرنگي متوسط: 4 عدد، پوستكنده و ساطوري
كدو متوسط: 3 عدد، نگيني
فلفل دلمهاي قرمز: 2 عدد، ساطوري
آويشن: يك قاشق چايخوري
سركه قرمز: 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
🥄🥄
روش تهيه:
1 - نيمي از روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز و سير را 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود. سپس از تابه خارج كنيد.
2 - باقي روغن را اضافه كنيد، شعله را زياد كرده و بادمجان و زيره را در آن سرخ كنيد، پس از 8 دقيقه يا هنگامي كه بادمجانها روغن به خود جذب كرده و نرم شد، گوجهفرنگي را اضافه كنيد. شعله را كم كنيد و صبر كنيد تا آب گوجهفرنگي تبخير شود.
3 - كدو، فلفل و آويشن را اضافه كرده و نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد، پس از 10 دقيقه يا هنگامي كه كدوها نرم شد سركه را اضافه كرده و غذا را سرو كنيد.
👩🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#ترشي_انگور🍇
#ترشی
ترشي انگور خيلي راحت درست ميشه😊
كافيه انگورها رو بشورين (ريز وبدون هسته)و دون كنين،بزارين خشك بشن.بعد توي شيشه به ترتيب،يه رديف انگور يه كم نمك و سركه سفيد بريزين
᯾❁ @fast_food ❁᯾