هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
voice.ogg
720.7K
اگه اشتباهی ت قشنگ ترین اشتباهمی :)🖤
• #GITAR | ♡
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_کوکوی_لبو
۲ عدد چغندر
۳ عدد پیازچه
۱ عدد فلفل قرمز
۱ قاشق غذاخوری جعفری
۱ قاشق چایخوری زیره
نمک
فلفل سیاه
نصف قاشق مرباخوری پوست لیمو رنده شده
۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق مرباخوری سس تند
۴ قاشق غذاخوری (سر پر) آرد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک گوشت😋
مواد لازم برای ۱۶ اسنک🔻
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
قارچ ۵ عدد
پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم
نان تست ۱ بسته
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم.
طرز تهیه🔻
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه.دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا ۷ دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم .
᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋سینه مرغ پر شده با سبزیجات 😋
اول از همه نیاز داریم به دو تا سینه مرغ ( برای دو نفر )
دو حبه سیر ، آب دو تا لیمو ترش ، یک قاشق روغن مایع
ادویه هم : نمک ،پودر گوجه( جهت رنگ دهی)، فلفل سیاه، پودرتخم گشنیز، پاپریکا، پودر زنجبیل، و آویشن . ( طبق سلیقه خودتون میتونید کم و زیاد کنید )
یک عدد پیاز ( من پیاز بنفش استفاده کردم چون خیلی خوشرنگه ) ، فلفل دلمه ای سبز ؛ قرمز و زرد از هرکدوم نصف .
.
.
اول از همه روی سینه های مرغ رو با فاصله یک سانت برش های سطحی میزنیم ( یعنی کاملا برش ندید که تکه ها جدا بشن ، فقط شیار ایجاد کنید ) . بعد ادویه ها و سیر و آب لیمو و روغن رو به مرغ اضافه میکنیم و خوب ماساژ میدیم تا مواد به همه ی قسمت ها برسه و بعد اجازه میدیم تا برای چند ساعت کاملا مزه دار بشن(یک ساعتم کافیه) . (📸 میتونید ورق بزنید و مراحلش رو ببینید 👉)
بعد پیاز و فلفل دلمه ای هارو برش های نازک میزنیم و وقتی مرغ ها مزه دار شدن، داخل شیار هارو با سبزیجات پر میکنیم . داخل تابه (که بشه توی فر گذاشت) چند قطره روغن میریزیم و کفش از باقی مونده پیاز ها و فلفل دلمه ای هامون میچینیم و سینه های اماده شده رو روشون قرار میدیم . سپس میفرستیم توی فر ۲۰۰ درجه . ( اگر خواستید روی گاز هم درست کنید به همین روش عمل کنید، فقط در تابه رو ببندید )
حدودا نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه طول میکشه تا سینه های مرغ بپزن ،(بستگی به قدرت فرتون داره) چند دقیقه اخر اگه مایل بودید میتونید روش کمی پنیر پیتزا بریزید و اگه دوست نداشتید هم که هیچی ❤️
کاملا سینه های مرغ آبدار بود و اصلا خشک نشد ❤
᯾❁ @fast_food ❁᯾
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش#شیرینی_عید ♥️😍
🔷موادلازم :
🔹آرد : ۱/۵ پیمانه
🔹کره مارگارین : ۱۱۰ گرم
🔹پودر قند : ۵۰ گرم ( تقریبا ۱/۲ پیمانه )
🔹زرده تخم مرغ : ۱ عدد
🔹پودر هل : ۱ قچ
🔹بکینگ پودر : ۱/۲ قچ
🔹نمک : ۱ پنس
🔹زعفران دم شده : ۱ قغ
.
🔶 کره هم دمای محیط رو با پودر قند یا پودر شکر با همزن دستی هم بزنید تا سبک و روشن بشه . یدونه زرده تخم مرغ که رگهی سفیدش رو جدا کردید به همراه پودر هل ، بکنیکپودر و نمک اضافه و مخلوط کنید .
۱/۵ پیمانه آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید با لیسک هم بزنید تا به شکل خمیر جمع بشه و به دست نچسبه . به اندازه یه گردو از خمیر رو کف دستتون پهن کنید ، داخلش ۱ یا ۲ تا پسته بذاریدو قلقلی کنید . توپک هارو کف سینی فر یا تابه مورد نظرتون که نیازی به چرب کردن هم نداره بچینید و با چنگال روی شیرینی خط بندازید و پودر پسته بریزید .
🔶 برای مدل دوم هم تمام مراحل درست کردن خمیر رو مجدد تکرار کنید فقط قبل از اضافه کردن آرد ۱ قاشق زعفران دم شده اضافه کنید
🔺برای پختن این شیرینی روی گاز در تابه رو دم کنی بزارید ، شعله پخش کن رو ۱۵ دقیقه داغ کنید و تابه رو روی شعله پخش کن باحرارت ملایم ۲۰ دقیقه قرار بدید.
🔺فر رو از قبل به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه گرم کنید داخل فر گازی با دمای ۱۷۰ درجه و داخل فر برقی با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید᯾❁ @fast_food ❁᯾
بچه ها این دسر خیلی خیلی خوشمزه
#دسر_زبرا😋
شیر سه لیوان
شکر نصف لیوان
آرد دو ق غ خ سرپر
نشاسته یک و نیم ق غ خ(فرق نداره گندم باشه یا ذرت)
وانیل نصف ق چ خ
برای محلبی شکلاتی هم همین مواد باشه بعلاوه سه ق غ خ پودر کاکائو👇
تو دوتا قابلمه جدا مواد رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت کمبذارید تا بپزه و به غلظت فرنی برسه،از رو اجاق بردارید و قالبتون رو(می تونه فنجونیا پیاله یا هر قالبی که دوست دارید باشه)با روغن خیلی کم چرب کنید،بعد یه قاشق محلبی سفید بریزید و بعد یه قاشق محلبی شکلاتی و بعد محلبی سفید و بعد شکلاتی،به همین منوال ادامه بدید تا قالبتون پر بشه،بعد بذارید چند ساعت یخچال تا سرد بشه و خودش رو بگیره،بعد که خنک شد از لبه های قالب دسر رو جدا کنید و توی پودر نارگیل بغلتونید و با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید🤗
این دسر خیلی خیل راحت و بی دردسر و کم هزینه است.᯾❁ @fast_food ❁᯾
ایشون «مرغ بندری» جان هستن و احتمالا معرف حضور همگی 🙂😍
طرز تهیه خاصی نداره و کلا سلیقه ای هستش.
من مرغ رو با آب و پیاز و ادویه جات دلخواهم میپزم .
ریش ریشش میکنم .
با پیاز فراوون و کمی فلفل دلمه سبز خوب تفت میدم ، ادویه و فلفل زیاد و کمی نمک میریزم ، بعد رب گوجه رو با کمی آب مرغ از صافی رد شده رقیق میکنم میریزم روی مواد و میذارم حسابی معاشرت کنن و اون آب تبخیر بشه.
قارچ رو هم جدا تفت میدم برای لای ساندویچم . شما میتونین توی مواد بریزین و مخلوط کنین .
به همین راحتی مرغ بندری تند و تیزتون حاضره که میتونین با هر چیزی دوست دارین ساندویچ خونگی و سالمتون رو درست کنین و نوش جون کنین᯾❁ @fast_food ❁᯾
#میان_وعده_کودک 🌰
خرما
بادام خام
موز ١ عدد
پودر کاکائو
سبوس گندم
🔸همه مواد را داخل غذاساز بریزید. بعد به اندازه ١ ق غ از مواد را گرد کنید و در کنجد، پودر گردو، پسته،...بغلطانید.
کدبانو باش 👩🍳
╔══◇🍔ೋ
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✅یک نکته جهت پخت #برنج
برای قد کشیدن برنج ٥ دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، یک تیکه یخ، داخل آب برنج که در حال جوشیدن است بیندازید.این روش باعث قد کشیدن برنج میشود.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#آش_کلم_برگ_و_هویج
نصف پیمانه برنج دانه گرد + نصف پیمانه بلغور گندم و پیاز داغ رو بهمراه 1/4 پیمانه عدس خام و 2 پیمانه کلم برگ خرد شده، 1 پیمانه هویج حبه قندی خرد شده، نمک، فلفل تند و چند حبه سیر له شده، آب قلم میپزیم تا برنج کاملا شکفته بشه بعد 1 پیمانه نخود و لوبیای پخته شده اضافه میکنیم و سبزی آش: تره، جعفری، اسفناج، گشنیز، ترخون و کمی هم شوید 20 دقیقه بعد آمادست ً
و با کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و در صورت تمایل سیر داغ سرو میکنیم 🍵
البته توی این آش معمولا از سیب زمینی های خیلی ریز هم استفاده میکنن که کاملا با پوست شسته میشه و از ابتدای پخت با مواد دیگه ریخته میشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_ماست_گردو
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : نصف لیوان
ماست چکیده : ۱ لیوان(از هر نوع ماستی میتونید استفاده کنید اما ماست چکیده بهتره)
آرد سفید : یک لیوان و نیم
روغن مایع : نصف لیوان
گردو خورد شده : نصف فنجان
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
ابتدا قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید
تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار بشه ماست را اضافه کنید بعد روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.آرد رو با بکینگ پودر قاطی کنید و دو بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید نصف گردو را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید و با لیسک هم بزنید مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک را کنجد بپاشید و گردوی خورد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه بزارید تا بپزه.
اندازه ی قالب با طول ۱۸ سانت و عرض ۱۰ سانت᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوکو_اسفناج 🍃
سیبزمینی پخته شده دو عددپیاز خام رنده شده یک عددتخم مرغ دو عدداسفناج خرد شده دویست گرم گوشت چرخکرده صد و پنجاه گرم (اختیاری)نمک و زردچوبه و روغن سیبزمینیهارو خوب رنده و له کردم. پیاز، اسفناج، تخممرغ و ادویههارو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم و تو روغن زیاد سرخ کردم (من گوشت چرخکرده نریختم، اما اگه شما دوست دارید کیتونید بریزیدبعد از سرخ شدن روی دستمال گذاشتم تا روغن اضافیش جذب دستمال شه.᯾❁ @fast_food ❁᯾