eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
گر دست او، نه دست خدایی است، پس چرا...؟ از شاه تا گدا، همه رو سوی او کنند؟! 🍃
_ ؛ ___ بسھ دیگھ ؛ هرچی منتظر موندیم :) منتظر ِکنکور ؛ منتظر اسنپ ؛ منتظر ِ خط واحد منتظر ِ کارنامه و امتحانا ؛ منتظر ِ جواب ِ بلـــھ منتظر ِبرف ؛ منتظر ِجمعه ؛ منتظر ِدلبر ؛ منتظرِ امادھ شدن غذا ؛ منتظر ِ تمام شدن صـف نذری منتظر ِ تو تو تو :) بسھ دیگھ !! . - -
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍦 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
آقاجان ديدارت را نصيبمان كن كميت ماهمه لنگ است يا علي مددي دلم براي توتنگ است يا علي مددي گشاده كار دوعالم به يك اشاره تو به كار ماچه درنگ است يا علي مددي 🍃
او که دردهایم را در آغوش گرفته بود ‏بعدها آغوشی پر از درد ‏در من جا گذاشت. _ تورگوت اویار
مواد لازم: 4 لیوان شیر پرچرب،شکر یک و یک سوم لیوان،گلاب چهار قاشق غذا خوری،پودر ثعلب یک قاشق چای خوری،وانیل یک چهارم قاشق چای خوری دستور تهیه: شکر و ثعلب را خوب مخلوط کنید شیر رو بزارید رو حرارت تا بجوشه.دست راست همزن با دست چپ مخلوط شکر و ثعلب رو به صورت بارانی اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا شکر حل بشه.دوباره میزاریم بجوشه بعد گلاب و وانیل اضافه میکنیم. از روی حرارت برمیداریم و میزاریم سرد سرد بشه داخل فریزر قرار میدیم هر یک الی دو ساعت یکبار از یخچال خارج کرده و به مدت دو سه دقیقه مخلوط میکنیم اینکار رو شش هفت بار تکرار کنید تا مایع بستنی کشدار و بدون یخزدگی باشه.حالا میتونید مایع بستنی رو به چند قسمت تقسیم کرده و به دلخواه زعفران،پودر کاکائو یا برای رنگی شدن از از رنگ خوراکی استفاده کنید. بستنی رو داخل ظرفی که درش کیپ باشه ریخته و میزاریم به مدت 24 ساعت داخل فریزر بمونه بعد آماده سرو هست نکته:اگر از شیر محلی استفاده کنید چه بهتر ولی اگر در دسترس نبود از شیر پرچرب پاستوریزه استفاده کنید-پودر ثعلب رو لوازم قنادی ها میفروشن که باعث میشه بستنی کشدار بشه-بهتره تو ظرف استیل بزارید فریزر. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍮 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕 😋 ▫️خمیر پیتزا کوچک ▫️سس کچاپ ▫️پپرونی و کالباس ▫️پنیر موزارلا رنده شده ▫️پنیر چدار 🔸خمیرمون سعی می کنیم نازک باشه و خیلی قطرش زیاد نباشه و یک بار روی تابه دوطرفش رو سرخ می کنیم تا یکم نیم پز بشه یک شعاع خمیرمون رو میبریم روش سس کچاپ زده پپرونی و کالباس چیده روش پنیر چدار گذاشته و پنیر موزارلا میریزیم همینطوری خمیر رو مثل قیف می پیچیم و روش خلال دندون میزنیم و داخل یک قالب می زاریم به مدت ۱۵ دقیقه درون فر ۱۸۰ سانتی گراد یا ۳۶۰ فارنهایت 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥮 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
طرز تهيه: من برای شله زرد یک پیمانه برنج رو میشورم و چندین ساعت خیس میکنم به ازای هر پیمانه برنج چهارتاپنج پیمانه آب و یک پیمانه گلاب میریزم.میزان آب بسته به کیفیت برنج مصرفی و همینطور زیاد و کم بودن شعله گاز در هنگام پخت ممکنه تغییر کنه. چندتا دونه هل رو به همراه چند تادونه غنچه گل محمدی دم میکنم و آبش رو داخل شله زرد میریزم و حدودا یک ساعتی زمان میدم تا برنج نرم بشه و کمی لعاب بندازه حالا دوقاشق روغن جامد زعفرانی یا کره به همراه زعفران دم کرده به شله زردم اضافه میکنم.رنگ شله زرد به میل و سلیقه خودتون بستگی داره. حالا اگه دوست دارید شله زردتون وقتی سرد میشه یک لایه رویه ببنده شکر رو هم الان باید اضافه کنید در غیر اینصورت شکر رو نیم ساعت آخر طبخ به شله زرد اضافه میکنیم،به ازای هر پیمانه برنج بین دو تا دو ونیم پیمانه شکر میریزیم و زمان کافی میدیم تا شله زردمون کاملا لعابدار و جاافتاده بشه،یک ربع آخر پخت خلال بادوم رو درصورت تمایل اضافه میکنیم و تمام. دوتا نکته هم خدمتتون بگم اول اینکه حتما از برنج مرغوب ایرانی برای شله زرد استفاده کنیم ،فرقی هم نداره که نیم دونه باشه یانه فقط برنج مرغوب ایرانی باشه دوم اینکه اگه در پایان کار دیدیم شله زردمون لعاب دار نشده یکی دوقاشق آرد برنج رو در مقداری گلاب حل میکنیم و به شله زرد اضافه کرده و تندتند هم میزنیم تا کاملا لعابدار بشه. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦