#پلو_میگو
ابتدا میگو رو پاک کنید وکنار بزارید.بعد برنج رو ابکش کنید وبا شوید خشک مخلوط کنید .بزارید دم بکشه .تو این فاصله که برنج دم میکشه یک عدد پیاز را خرد کرده وسرخ کنیدسپس یکی دوتا سیر را رنده کرده وبه پیاز اضافه کنید بعد کمی زردچوبه اضافه کرده وتفت بدید وحالا میگو رو بریزید وتفت بدید.در اخر زعفران رو ریخته ونمک وفلفل.حالا میگو اماده اس میتونید لابه لای برنج بریزید ویا جدا سرو کنید (.من همراه با میگو کشمش هم سرو میکنم) (به دلخواه).در نهایت پلو را با برنج زعفرانی و(کشمش ومیگو وپیاز داغ وسیب زمینی سرخ شده )(به دلخواه)تزیین کردم .
👈
بیا تو چیزای جدید یاد بگیر ☺️
.
شیرینی پفکی گردویی دقیقا مثل اسمش خوشمزه و باحاله😋
مواد لازم👇
زرده تخم مرغ: ۳عدد
پودرقند: ۷۵گرم(یا نصف لیوان دسته دار فرانسوی)
وانیل: یک چهارم ق.چ استاندارد
آب لیموترش: یک چهارم ق.چ
آردسفید: یک ق.چ
گردو خوردشده: ۱۰۰تا۱۵۰گرم(یک لیوان)
اول زرده های تخم مرغو(که حتما باید کاملا خنک باشن) با پودرقند و وانیل با دورتند همزن حدود ده دقیقه میزنیم تا سبک،حجیم و سفید رنگ بشه درحین کار یکی دو مرتبه هم باید کاسه رو دورگیری کنیم تا زرده ها بطور یکنواخت زده بشه و شیرینی بوی ضحم نگیره.بعد آرد و آب لیمو رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.مغز گردو رو هم اضافه میکنیم و با قاشق موادو کاملا باهم مخلوط میکنیم.کف سینی فرو کاغذ روغنی میندازیم و هربار مقداری از مواد شیرینی رو با یه قاشق کوچیک برمیداریم و با فاصله از هم رو کاغذ میذاریم.
برای تزئین میتونید روی شیرینی ها مقداری خلال پسته بریزید.
سینی رو داخل فری که از یکربع قبل با دمای ۱۶۰درجه گرم کردیم میذاریم به مدت ۱۰تا۱۲ دقیقه.
از فر که دراوردیم باید بذاریم شیرینی ها کاملا خنک بشن بعد از کاغذ جدا کنیم و تو ظرف سرومون بچینیم😍
این شیرینی هم خیلی خوشمزس هم برای عید مناسبه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😋
نوش جان❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فنجونی
📌 کره نرم - 120 گرم
📌 تخم مرغ -3 عدد.
📌 شکر-150 گرم
📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری
📌 شیر -75 میلی لیتر
📌 آرد -225 گرم
📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری.
📌 کمی نمک
⠀
کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند.
خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکنیک پوست کندن تخم مرغ آب پز
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت آلو و مرغ😍😋
🌱مرغ ۴تکه (سینه یا ران)
🌱پیاز ۱عدد بزرگ
🌱کره با روغن مایع به میزان لازم
🌱آلو بخارا ۸عدد
🌱زرشک سه چهارم پیمانه
🌱نمک،فلفل سیاه ،زعفران و زردچوبه به میزان لازم
🌱رب یک قاشق غذاخوری
🔔میتونیدازچند ساعت قبل مرغ رو با زعفران نمک و فلفل مزه دار کنید(ولی بدون اینکار هم طعمش عالی میشه)
🔔رنده کردن پیاز لعاب بیشتری به خورشت میده
🔔آب زیاد به مرغ اضافه نکنید روی طعمش تاثیر زیادی داره
🔔آلوها باید ده دقیقه با مرغ ریز بجوشه تا پخته بشه زرشک رو موقع سرو روی خورشت بریزید
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
Bedone To Koja Beram.mp3
4.55M
#ᴍᴜᴢɪᴄ_ᴘᴏsᴛ
دیگه اشکی ، برام ؛ نمونده که بخوام
برات گریه کنم :)
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◈ ━━ 𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎 𝐏𝐎𝐒𝐓 ━━ ◈
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
4843833458478.mp3
8.2M
#ᴍᴜᴢɪᴄ_ᴘᴏsᴛ
همه رفتن یه روزی تو هم با من غریبه شو🙃
◉━━━━━───────
↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ⇆
کنسرو قارچ 👇🍄
سه کیلو قارچ رو بشوىید و خورد کنید و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) بزارید جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کنید و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضافه و بزارید باز آب بجوشه قارچ ر توی آب در حال جوش بریزید و سر قابلمه رو حالت نیمه بازبزارید پنج دقیقه بعد از آب دربیارید وبزارید کامل هم قارچها و هم آب سرد شن و بعد توی شیشه بریزید و بعد از همون آب روش بریزید و درشو محکم بسته و بزارید یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش بردارید
#ژله_سبزه #ژله_عید #ژله
#ژله_نوروزی
🔷مواد لازم
🔹ژله آلوئه ورا یک بسته
🔹آب
🔹ژله سبز رنگ ۲ قاشق
🔹خامه ۳ قاشق
🔹سرنگ یک عدد
♨️طرز تهیه
اول یه بسته ژله الوورا رو با یه لیوان اب جوش حل کنید و سه چهارم لیوان اب سرد بریزید .
بزارید تو یه ظرف شفاف که از پشتش پیدا باشه ببنده بعدش دوتاقاشق ژله ی سبز رنگ رو فقط به قدری اب جوش بریزید که خیس بشه بعد سرکتری حلش کنید و با سه قاشق خامه مخلوط کنید تا خامه سبز بشه.
حالا خامه رو تو سرنگ بکشید و بصورت نامنظم فقط وارد ژله الورا کنید و درحال بیرون کشیدن تزریق کنید .با اینکار برگ های سبزه عیدتان را درست کرده اید. فقط مواظب باشید کف ژله تون رو پاره نکنید
وقتی کار تزریق تموم شد,بقیه پودر ژله سبز رنگتونو یا با ابجوش و اب یا با اب جوش و شیر یا ابجوش و بستنی بدید روی کارتون و بزارید ببنده بعدم برگردونید و دورش روبان بپیچید
.