eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.8هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
باسلوق گردویی نشاسته گل (گندم)۱ لیوان سر پر آب۲ لیوان سر خالی شکریک و نیم لیوان جوهر لیمو نوک قاشق چای خوری وانیل یک چهارم قاشق چای خوری کره۲۵ گرم گلاب نصف لیوان پودر ژلاتین (دلخواه)۱ قاشق مرباخوری سر پر پودر نارگیل به مقدار لازم مغز گردوبه مقدار لازم  برای درست کردن باسلوق نشاسته گندم رو داخل ظرفی بریزین و یک لیوان آب سرد رو (یکی از دو لیوان آب ذکر شده در مواد اولیه) بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا حل و رقیق بشه مخلوط نشاسته و آب رو کنار بذارید و اجازه بدید حدود ده دقیقه بمونه.  داخل قابلمه ای یک لیوان آب بریزین. (یک لیوان آب دوم) و جوهر لیمو را اضافه کنین.  و شکر رو بهش اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار بدین.
سالاد مشهدی مواد لازم : گوجه یک کیلو خیار ۲ عدد هویج ۲ عدد متوسط سیب زرد یک عدد گل کلم ۳ عدد متوسط شاخه کرفس ۳ الی ۴ بوته دلمه ۲ عدد کوچک سیر ۱۰ حبه سرکه ۳ لیوان ادویه هایی که من استفاده کردم پودر گشنیز ، نعناع خشک ، گلپر ، موسیر فلفل تند ۳ عدد بزرگ (من فلفل ترش شده آماده داشتم ریختم توش) سیب زمینی ترشی به دلخواه چند عدد دستور تهيه : اول از همه گوجه هارو(بدون آب)،یا نصف میکنیم یا درسته ، بهش نمک میزنیم میزاریم بپزه رو گاز تا آب بندازه و پوستش راحت کنده بشه ، من داخل فر گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حسابی پخت وپوستش کنده شد اینجا یه نکته رو دقت کنین که اصلا نباید آب بزنین بهشااا چون ترشی خراب میشه بعدا. حالا پوست گوجه هارو کنده رو داخل میکسر حسابی میکس میکنیم با گوشت کوب هم میتونین له کنین. بعد سرکه رو بهش اضافه و هم میزنیم با قاشق تا ترکیب بشن. بعد تمام مواد رو یک روز قبل حسابی شسته و میزاریم رو‌حوله یا پارکه خشک که خیسیش بره و‌خشک بشه بعد ریز ریز میکنیم و با آب گوجه داخل شیشه ترشی ترکیب میکنیم ، شما میتونین داخل یه ظرف هم اینکاروکنین بعد داخل شیشه وارد کنین. واسه من چون حجمش کم بود همینجوری داخل شیشه ریختم. این ترشی رو خیلی ها ادویه نمیزنن و میگن گوجه و نمک چاشنیش هست ولی من طبق ذائقمون بهش پودر گشنیز و گلپر و نعناع خشک و موسیر زدم این مقدار همین یه شیشه شد که دیدین. بچه ها بهتره برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنین. در یخچال نگهداری بشه
چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم . بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم . اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش .
150 گرم روغن صاف قنادی + 150 گرم روغن جامد آشپزخونه و 350 گرم پودر قند را بوسیله همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک بشه ( مثل خامه فرم گرفته ) پنج دقیقه کافیه 500 گرم آرد سفید را یکباره به مخلوط قبلی اضافه و با دست آرد را به خورد روغن و پودر قند بدین تا خمیر لطیفی درست بشه که به دست نچسبه حالا 250 گرم پودر نارگیل ( داخل آسیاب یا غذا ساز بریزین تا کمی ریزتر و پودری بشه ) داریم که اونم به خمیرمون اضافه و اینبار با نوک انگشت و فقط در حدی که پودر نارگیل با خمیر شیرینی مخلوط بشه ورز میدیم نه بیشتر زیاد ورز دادن باعث میشه نارگیل روغن پس بده خمیر آماده را داخل نایلون نیم ساعت در یخچال استراحت بدین بعد بین دو تکه کاغذ روغنی به کمک وردنه به ضخامت نیم تا یک سانت باز کنید و با کاتر مورد نظرتون قالب بزنید روی شیرینی را با پودر پسته و پودر نارگیل رنگ شده تزیین و داخل سینی چرب شده بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 15 تا بیست دقیقه بپزید دوستان تا سرد شدن کامل شیرینی بهش دست نزنید امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید
زرشک تازه: 800 گرم شکر: 900 گرم وانیل: نصف قاشق چایخوری هل: نصف قاشق چایخوری آب: جوشیده ولرم: دو لیوان زرشک را پاک کرده و خوب بشویید.بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه‌ای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشک‌ها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید. نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشک‌ها با شکر مخلوط و مزه دار شوند.باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد. بعد از مدتی که مربا ی شما آماده شد هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود و سپس در ظرفی که می‌خواهید نگهداری کنید بریزید
مواد لازم: 1 کیلوگرم آرد 2 ق (7 گرم) مخمر خشک 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 4 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری روغن 500 میلی لیتر آب گرم طرز تهیه: همه مواد را به جز آرد و نمک خوب مخلوط می کنیم و نمک و آردمان را کم کم اضافه می کنیم و خمیر نرمی ورز می دهیم. به مدت 60 دقیقه با پوشش استراحت می دهیم و به 6-8 مرنگ مساوی تقسیم می کنیم و مرنگ درست می کنیم و دوباره 20 دقیقه می گذاریم و درب آن را میبندیم. با فشار دادن با دست بهش حالت میدیم و دو طرف تابه رو میپزیم و موقع سرخ کردن حتما از درب استفاده کنید وگرنه داخل نان خام میمونه.. به میل خودمون رویش کره میمالیم.
مواد لازم: بادمجان متوسط۳عدد ریحان خرد شده ۱لیوان سیررنده شده۳حبه پیاز سرخ شده۲عدد اسلایس زیتون سیاه۱/۲پیمانه فلفل قرمز۴عدد پنیر سفید۱۰۰ گرم لوبیا سفید۳۰۰ گرم روغن زیتون۱/۲پیمانه طرز تهیه: لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید .وروز بعد بپزید.لوبیای پخته را در دستگاه غذاساز با سیرمیکس کنید.پنیر خردشده ؛نمک وفلفل وروغن زیتون واسلایس زیتون وپیاز داغ وریحان خردشده را افزوده وبا قاشق کانلا مخلوط ویکدست کنید.فلفل قرمز را در فر گریل کنید.بعد پوستش را بگیرید.وبا نمک وفلفل وسیر کوبیده وپیاز داغ وروغن زیتون مخلوط کنیدوکنار بگذارید. بادمجان را حلقه حلقه کنید.در اب ونمک بیندازید.بعد در اورده خشک کرده وسرخ کنید. داخل یک قالب مستطیل راپلاستیک محافظ بیندازیدکف ودیواره های قالب را با حلقه های بادمجان بپوشانید.به طوریکه لبه بادمجانها روی همدیگر قرار بگیرند. ۱/۲مخلوط لوبیا را کف قالب بریزید وصاف کنید.از مخلوط فلفل قرمز روی لوبیا بریزید .بقیه مخلوط لوبیا را روی فلفل قرمز بریزید وصاف کنید .روی لوبیا را با بادمجان بپوشانید.قالب را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.روز بعد از قالب در آورده وسرو کنید.
🔷مواد لازم 🔹تخم مرغ 2 عدد 🔹آرد 50 گرم 🔹بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری 🔹شکر 50 گرم 🔹خامه (قنادی یا فرم گرفته) به میزان لازم 🔹وانیل 1/4 قاشق چایخوری ♨️طرز تهیه تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد. سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کنید با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود. تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید. حرارت باید بسیار کم باشد. سپس 10 دقیقه یک طرف و 5 دقیقه طرف دوم را بپزید. بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید. بگذارید کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی کنید. میتوانید از انواع مغزها و موز و شکلات به دلخواه لای رولت بریزید و دوباره رول کنید. کاغذ روغنی را دور رولت بپیچیدو در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.
موز رسیده 1 عدد تخم مرغ کوچک 1 عدد پودر کاکائو 2 قاشق چای خوری میوه خشک یا فریز شده 1/4 پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری (اختیاری) موز، تخم مرغ و پودر کاکائو را داخل غذاساز خوب مخلوط کنید تا نرم و یک دست شوند. سپس میوه خرد شده را به آن اضافه کرده داخل لیوان یا کاسه سرامیکی بریزید و به مدت 1 دقیقه با حداکثر قدرت داخل مایکروفر بپزید. اگه دوست دارید وسطش روان باشه یک دقیقه کافیه ولی اگه میخواهید سفت تر بشه چند ثانیه بیشتر بزارید. نکات: حتما از موز کاملا رسیده استفاده کنید. از هر میوه ای مثل توت فرنگی،گیلاس، تمشک ، آلبالو یا کشمش برای میوه خشک میتونید استفاده کنید. موز به اندازه کافی شیرین هست پس اگه میخواهید کیکتون رژیمی باشه شکر رو حذف کنید
🥳🥳🥳🥳🥳 (مواد اولیه را به دمای محیط برسونید) مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد شیر ا لیوان شکر ۱ و ۱/۴ لیوان روغن مایع ۱/۲ لیوان آرد ۲ لیوان به اضافه ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ و ۱/۲ قاشق غ بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چ طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با دور متوسط همزن به مدت تقریبی ۷ دقیقه بزنید تا روشن و حجیم شود سپس شیر و روغن را اضافه کنید و ۵ ثانیه بزنید ، بعد آرد و بکینگ پودر را که از قبل ۳ بار الک شده در چند مرحله به مواد اضافه کنید و خیلی کوتاه با همزن بزنید حالا مایع کیک را دقیقا به سه قسمت مساوی در سه ظرف مشابه تقسیم کنید و به یکی یک قاشق آرد دیگری یک قاشق پودر کاکائو و دیگری نصف قاشق پودر کاکائو اضافه کنید تا غلظتشان تقریبا یکی شود. قالب را چرب و آرد پاشی کنید میتونید مثل من از کاغذ روغنی استفاده کنید و با کمک سه ملاقه یک اندازه از وسط قالب شروع کنید به نوبت از سه رنگ مایع روی هم بریزید تا مایع تمام شود در آخر با خلال چوبی از وسط به سمت کناره قالب بکشید و برعکس تا طرحی با خطوط ایجاد شود در آخر قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید البته درجه و تایم در فرهای مختلف متفاوته پس شما دقت کنید تا با فر خودتون تنظیم کنید😊 درسته درست کردن این کیک وقت گیره و حوصله بیشتری میخواد اما فوق العاده کیک خوشمزه ایه و پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید👌
-120 میلی لیتر کفیر - تخم مرغ 1 عدد - 50 میلی لیتر روغن - شکر 30 گرم - 250-270 گرم آرد - 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه - پوست لیمو‌ تخم مرغ را با شکر و کفیر مخلوط می کنم. روغن نباتی می ریزم و پوست لیمو را رنده می کنم ، مخلوط می کنم. مقداری آرد، بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. کم کم آرد باقی مانده را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید. خمیر را به 16 قسمت تقسیم می کنم. هر قطعه را به شکل یک توپ در آورید. توپ را با وردنه به شکل دایره در می آورم و روی آن را کمی شکر می پاشیم. من آن را مثل یک حلزون می پیچم، نوک آن را در پایین خم می کنم و آن را نیشگون می زنم. حلزون را از یک طرف در ظرف شکر میزنم و روی سینی فر می چینم. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
🥓 😋 ▫️مرغ آبپز شده:1پیمانه ▫️سیب زمینی آب پز:1عدد ▫️پیاز رنده شده:1عدد ▫️فلفل دلمه :1عدد ▫️تخم مرغ:1عدد ▫️پنیر پیتزا:3قاشق غذا خوری ▫️آرد سفید یا آرد سوخاری:ب میزان لازم ▫️نمک, فلفل, زردچوبه و فلفل پاپریکا:ب میزان لازم 🔸تمام مواد را با هم درون غذاساز میریزیم چند پالس میزنیم تا یکدست شود. نیم ساعت درون یخچال استراحت میدهیم. یک قاشق غذا خوری از مواد درون آرد میریزیم و با دست فرم میدهیم و سیخ چوبی میزنیم و درون روغن سرخ