eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
.
🍘 😋 🔸۱/۵ پیمانه عدس را بعد شستن با دو پیمانه آب بزارین روی حرارت تا عدس بپزه ولی له نشه آب اضافی از صافی خارج بشه . دو تا سیب زمینی رو رنده ریز میکنیم آبش و میگیریم پیاز رنده درشت بشه عدس و سیر و از چرخ گوشت رد کنید یا داخل غذا ساز بریزید تا حالت پوره در بیاد مواد و ادویه ها (پودر دارچین و پودر زیره سبز پودر آویشن کمی نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم) ٢-٣ تخم مرغ با هم ترکیب بشه مایه کتلت نه خیلی شل نه خیلی سفت باشه کتلت و شکل بدین و تو روغن سرخش کنید اگر عدس موقع پخت تو آب له بشه احتمال وا رفتن کتلت زیاده .
گرزآمـدنت‌خـبربـیارند مـن‌جـان‌دهـم‌بہ‌مـژدگانۍ..! .
🍜 😋 مواد لازم گوشت 0/5 کیلو سبزی آش1 کیلو عدس1 استکان نخود نصف استکان لوبیا سفید نصف استکان برنج 2 استکان پیاز2 عدد نمک به میزان کافی فلفل به میزان کافی زردچوبه به میزان کافی 🔸حبوبات را از شب قبل خیس کنید . گوشت و پیاز را سرخ کرده و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد . سبزی را خرد کنید . وقتی گوشت نیم پز شد ، حبوبات را اضافه کنید . سبزی را پس پختن گوشت و حبوبات بریزید . مدت پخت آش طولانی وحرارت آن کم باشد ومدام هم بزنید که همه مواد کاملاٌ مخلوط شوند و جا بیفتند . نمک و فلفل را در آخر کار بیفزایید . روی آش را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید . .
زِهمـہ‌دسـت‌کشـیدم‌کہ‌تـوباشۍ‌همہ‌ام باتـوبـودن‌زِ‌همـہ‌دسـت‌کـشیدن‌دارد :) .
دوستان قبلش من چند نکته بگم که سو تفاوهم برای دوستان دیگه نشه چون من آش دوغ رو به سبک خودم میپزم عالی میشه حتما امتحان کنید😋 وبعد اینکه من تو از ،.دوغ گازدار استفاده میکنم چون خوشمزه ترش میکنه .... و شاید براتون سوال باشه که آش دوغ سفیده وکسی زردچوبه نمیزنه اما من کمی بهش زدچوبه زدم بنظرم بهتره....😊 خوب بریم با هم دستورشو داشته باشیم..👇🏻👇🏻 ابتدا یک ونیم پیمانه برنج نیم دون ایرانی رو که یک ساعت قبل خیس کردیم رو من ریختم تو زودپز تا برنج کاملن پخته و صاف بشه میتونید از زودپر استفاده نکنید من عجله داشتم 🤭 . تو یه قابلمه دو عدد پیاز رو نگینی خورد کردم و سرخشون کردم بعد یک کیلو تره ،، رو خوب شستم و اندازه یه بند انگشت خوردشون کردم (چون تو آش باید معلوم باشه) و بعد به پیازم اضافه کردم خوب تفتش دادم یه مقدار شوید تازه اضافه کردم و بازم تفت دادم ،و بعد کمی زردچوبه ،نمک فلفل سیاه ، اضافه کردم و تفت دادم حالا یه لیوان نخود پخته شده اضافه کردم و بعد برنج رو که پخته شده و صاف شده رو بهش اضافه میکنم و هم میزنم تا همگی با هم مخلوط بشن و بعد دوغ گاز دار ریختم تا جایی بریزید که آشمون نه ابکی بشه و نه سفت باشه و در آخر کمی ترخون خشک پاشیدم و گذاشتم با حرارت مناسب جا بیفته 😋 این روش خیلی ساده و در حین حال خوشمزه است حرف آخر؛دوستان من این آش رو از خواهر شوهرم یاد گرفتیم و به سبک ایشون همیشه میپزم و عالی میشه شما هم نظراتتون رو برام کامنت کنید و بگید شما آش دوغ رو چطوری دست میکنید؟😊 .
🍦😋 🔸میوه دلخواهتونو پوره کنید و توی قالب بریزید و هر لایه که نیم بند(یه ذره یخ زد) شد لایه بعدو بریزید و حالت یخمکی که گرفت چوب بستنی رو توش بذارید و چند ساعتی بذارید بمونه کاملا یخ بزنه.اگه دوس دارید کمی شیرین بشه میتونید به میوه ها شکر بزنید.من قالب نداشتم توی لیوان .
مواد لازم :👩‍🍳👨‍🍳 سیب زمینی 4 عدد متوسط نمک ، فلفل ، زرچوبه در صورت دلخواه پاپریکا به مقدار لازم جعفری خرد شده 2 ق غ سیر رنده شده 1حبه بزرگ تخم مرغ 2 عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم طرزتهیه:🍡🍢 سیب زمینی ها را آبپز کنید، پوست آن را بکنید و بگذارید یک روز در ظرف دربسته بماند و به اصطلاح بیات شود.سپس آنها را رنده ریز کنید و نمک و جعفری و سیر را اضافه کنید و تخم مرغ خوب مخلوط کنید تا خمیر سیب زمینی به دست آید. من داخل قالب تفلون درست کردم ولی در اصل این غذا باید سرخ بشه من از ژامبون هم استفاده کردم هم برای تزیین هم برای داخلش يك ورق گذاشتم میتونید حذف کنید قالب رو چرب کردم کمی از مواد داخل قالب گذاشتم کمی پنیر ریختم و يك ورق ژامبون گذاشتم بعد دوباره از مایه گذاشتم ژامبون رو کاتر گرد زدم گردي هارو با قیچي از وسط برش زدم و نیم دایره شد اولیشو رول کردم گذاشتم روی سیب زمینی ها فرو بردم ما بقي شو دورش چیدم چون سیب زمینی نرم هست ب راحتي داخلش فرو میره در فر 200 درجه به مدت 20 دقیقه گذاشتم 5 دقیقه آخر گریل رو روشن کردم اگه بخواین سرخ کنید اینجوري عمل کنید که : با دست چرب شده از خمیر مقدار کمی برداشته وسطشو پنیر بزارید و به شکل بیضی درآورید و در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید و با سس کچاپ سرو کنید .