5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_کباب_چوبی در فر
30تکه جوجه
زعفران به میزان لازم
2 ق غ ماست
1 ق غ آبلیمو
زردچوبه و فلفل و نمک به میزان لازم .
ادویه تندوری و پاپریکا به میزان لازم (البته به دلخواه)
1عدد پیاز
قارچ به میزان لازم
سب زمینی 10عدد
سیخ چوبی به تعداد نیاز
مرغ ها رو با زردچوبه و فلفل و و نمک و ادویه ها آغشته کنید و زعفران و آبلیمو وماست و پیاز خرد شده رو هم اضافه کنید و 1 ساعت بذارید که مزه دار و نرم بشه.
بعد کف سینی فر رو با روغن چرب کنید و مرغ هارو به سیخ چوبی بزنید و روی سینی بذارید و قارچ ها رو هم اضافه کنید.و در طبقه سوم فر قرار بدید.
سینی دیگه فر رو چرب کنید و سیب زمینی و که بانمک و فلفل و ادویه تندوری که مزه دار کردیم و بریزید. و در طبقه اول فر قرار بدید.
با درجه 210 به مدت1ساعت تو فر بذارید البته مدل فر ها فرق میکنه و ممکنه زمانش کم یا زیاد بشه . البته توی تابه هم میشه درست کرد.
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود
براتون دستور دو مدل فینگر ساده اوردم ک راحت و خوشمزست.
برا فینگر کلیپ اول🔻
ب ۵لایه نون تست
پنیر یا هر سسی ک دوس دارید
هویج خام یا نیم پز
خیار
پنیر ورقه ای گودا
کالباس
کنارهای ۵ لایه نون تست رو بگیرید چون ی مقدار سفته برا سرو جالب نمیشه
روی هر برش نون تست پنیر یا سس رو زده (اینکار برا چسبندگی بین لایههاست، جدا از اون فینگر رو از خشکی زیاد در میاره)
بعد دو ورق پنیر ورقه ای گودا رو لایه اول گذاشته، لایه دوم نان تست هم پنیر زده بعد هویج ورقه ای گذاشته
لایه سوم هم پنیر زده و برش خیارو میزاریم (دقت کنید مواد بین نون تست از کنارهای تست بیرون نزنن،تا فینگر ترو تمیزی داشته باشیم)
لایه اخر هم پنیر و ورقه های کالباس گذاشته
روش ی چیز نسبتا سنگین بزارید تا لایه ها بهم بچسبه بعد با سیخ چوبی طبق کلیپ فیکس کنید با ی چاقوی تیز اروم برش بزنید امادست
میتونید دورشم برا اینکه خشک نشه با سس یا پنیر کاور کنید، مواد بین نون کاملا سلیقه ایه میشه از گوجه یا کاهو یا هر سبزیجات دیگه هم استفاده کرد، بالای ورق گودا ی برش گوجه میزاشتم خوشگلترم میشد.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
💌 من دلم
حتی برای
چای حَرمت
تنگ میشه...
یه وقتا
توی دلم
سرِ اینکه
بیام حَرمت
جنگ میشه...
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_کباب_چوبی در فر
30تکه جوجه
زعفران به میزان لازم
2 ق غ ماست
1 ق غ آبلیمو
زردچوبه و فلفل و نمک به میزان لازم .
ادویه تندوری و پاپریکا به میزان لازم (البته به دلخواه)
1عدد پیاز
قارچ به میزان لازم
سب زمینی 10عدد
سیخ چوبی به تعداد نیاز
مرغ ها رو با زردچوبه و فلفل و و نمک و ادویه ها آغشته کنید و زعفران و آبلیمو وماست و پیاز خرد شده رو هم اضافه کنید و 1 ساعت بذارید که مزه دار و نرم بشه.
بعد کف سینی فر رو با روغن چرب کنید و مرغ هارو به سیخ چوبی بزنید و روی سینی بذارید و قارچ ها رو هم اضافه کنید.و در طبقه سوم فر قرار بدید.
سینی دیگه فر رو چرب کنید و سیب زمینی و که بانمک و فلفل و ادویه تندوری که مزه دار کردیم و بریزید. و در طبقه اول فر قرار بدید.
با درجه 210 به مدت1ساعت تو فر بذارید البته مدل فر ها فرق میکنه و ممکنه زمانش کم یا زیاد بشه . البته توی تابه هم میشه درست کرد.
#شیرینی_شکری
موادلازم
کره ۱۲۵ گرم
پودرشکر نصف پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
آرد ۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شکر و پودر پسته برای تزیین
طرزتهیه
کره و پودر شکر را میزنیم تا کاملا نرم وسفید شود، تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم مجددا میزنیم ، سپس آرد و بیکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد، خمیر را با وردنه باز میکنیم وقالب میزنیم
سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم ودر فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم
نوش جان 💖
༺🍉 ⃟
#رول_ژامبون_پنيرى
از دوست هنرمندم فاطیما
تعدادى نان تست كه با چاقو لبه هاشو جدا كردم وبا وردنه روشو صاف كردم يه لايه پنير خامه اى روش ماليدم(فرقى نميكنه چه ماركى)بعد يه لايه پنير ورقه اى چدار روش گذاشتم ويه لايه ژامبون (ميتونيد بنا به ذائقه از فيله ى مرغ هم استفاده كنيد)دوباره يه لايه پنير چدارسپس اونو رول كردم داخل ورق الومينيومى پيچيدن وبه مدت ١٥دقيقه داخل فريزر قراردادم اينكار به رول موندنش كمك ميكنه😉
رولهاى فريز شده رو از داخل فويل دراوردم بعد توى تخم مرغ ومخلوط آرد سوخارى وجعفرى خرد شده غلتوندم وداخل تابه كمى روغن سرخشون كردم وروى دستمال مخصوص قراردادم روغن اضافه ش گرفته بشه وجاتوووون سبز
༺🍉
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوی_بادمجان
بادمجون یک کیلو
تخم مرغ چهار عدد
پیاز یک عدد بزرگ
سیر چهار حبه
شوید خشک یک قاشق
آرد یک قاشق
فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم
ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیریدتخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشوبگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه
༺🍉 ⃟
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیش غذای ایرانی با بادمجان😍😋
مواد لازم:
بادمجان کبابی🍆
سیر🧄
لیمو ترش 🍋
گردو
ماست چکیده🍶
نمک و فلفل سیاه 🧂🌶
نان پیتا
رب گوجه فرنگی 🥫
فلفل قرمز🌶
༺🍉 ⃟
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#توپک_نارگیلی_شیرعسلی😍😋
پودر نارگیل......200گرم
شیر عسلی......200گرم ( حدود 3/4 پیمانه)
شکلات تخته ای...... برای تزیین
شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم یا خیس می کنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته،می تونیم وسطشو گود میکنیم و مغز بزاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم بهتر داخل یخچال بزارید تا یکم سفت بشه.بعد داخل شکلات تخته ای بن ماری شده،میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین میکنیم
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_حرفهای😍😋
برنج ۵ پیمانه
پیاز قرمز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
مرغ ۵ تکه سینه و ران
کره ۱۰۰ گرم
زعفران ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه کمی
جوز هندی کمی
زرده تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده ۱ لیوان
خلال پسته ۵۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم