eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
آرزوهای‌زیادی‌دردلم‌دارم‌ولی ؛ دیدن‌کرببلایت‌ازهمه‌واجب‌تراست‌ ..💔! ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ .
👩🏻‍🍳اصول افزودن ادویه به غذا 🧅نکته‌‌ای که باید هنگام استفاده از چاشنی‌ها به آن توجه داشته باشید، زمان استفاده از آنهاست. یکی از چاشنی‌ها و ادویه‌های پرمصرف در تهیه غذاها، زردچوبه است که حاوی مقادیر بالایی کورکومین (نوعی آنتی‌اکسیدان طبیعی) است که در برابر نور، حرارت و اکسیداسیون بسیار حساس است و به همین دلیل اگر در ابتدای پخت به غذا اضافه شود و مدت زمان حرارت هم بالا باشد، مسلما احتمال از بین‌رفتن این ترکیب بیش از زمانی خواهد بود که در مرحله آخر طبخ افزوده شود. خلاصه اینکه بهتر است تمام ادویه‌ها را در مراحل پایانی به ماده غذایی اضافه کنید.🫕 👨‍🍳
هدایت شده از خانومانه ⭐
به تار شدن چشمام هنگام دیدن گنبدش نیازمندم!💔 ♥️⃟ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
☑️سوپ جو قرمز " 🍲 یک پیمانه جو پوست کنده (پیمانه میتونه لیوان دسته دار باشه) دو عدد پیاز نگینی خرد شده یک عدد هویج رنده شده یا ریز خرد شده آب قلم و یا آب مرغ چهار لیوان گوجه میکس شده یا رنده شده چهار عدد جعفری خرد شده سه قاشق نمک و فلفل و زردچوبه 🥦🥦🥦🥦 من جو رو شب با آب ولرم خیس کردم یک بار آبشو دور ریختم و دوباره داخل آب سرد گذاشتم شب تا صبح حسابی خیس خورد. پیاز رو خرد کردم به همراه جو و هویج و گوجه میکس شده با آب قلم گذاشتم حسابی بپزه در قابلمه رو نیمه گذاشتم تا سر نره. ( وقتی لعاب داد و جو پخت شعله رو کم کنید تا حسابی غلیظ بشه) جعفری رو ده دقیقه آخر اضافه کردم تا بوش حفظ بشه و سبز بمونه. دوستان اگه آب قلم و یا آب مرغ نداشتید میتونید از خود مرغ استفاده کنید. حتی میتونید از بال و بازوی مرغ و گردن استفاده کنید.یا یک عدد سینه رو داخلش بریزید وقتی پخت خرد کنید و به سوپ اضافه کنید یه سوپ آسون و خوشمزه. 😋 در نهایت میتونید با کمی آبلیمو تازه و یا آب نارنج میل کنید
هدایت شده از خانومانه ⭐
موندنۍ‌ترین‌رفیقِ‌من‌امام‌حسین:)💔 .
مایونز+جوجه کباب 🍗🍗 اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر میکن .
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
ایده کیک عروسی😍 •┈┈••✾•🪴🌸🪴•✾••┈┈• .
🥠 🍩كره 125 گرم 🍩شكر 1 ليوان 🍩روغن مايع 1 ليوان 🍩آرد سمولينا 1 ليوان 🍩تخم مرغ 3 عدد (یک زرده برای رومال شکر پاره) 🍩وانيل 1 قاشق مرباخوری 🍩بكينگ پودر 1 قاشق غذاخوری 🍩آرد تا زماني که خمير به دست نچسبه مواد لازم براي شربت : شكر 2/5 ليوان آب دو ليوان ابليمو تازه 1 قاشق چایخوری 🍰🥠روش پخت شیرینی شکر پاره : برای تهیه شیرینی شکر پاره ابتدا تخم مرغ ها را همراه شكر هم مي زنيم. بعد وانيل را اضافه كرده و كره را که از قبل به دماي محيط رسونديم نرم شده به موادمون اضافه می کنیم. همچنين روغن مايع را هم مي زنيم. بعد آرد سمولينا و بكينگ پودر را اضافه كرده و آرد را هم آرام آرام اضافه مي كنيم تا زماني که خمير بدست نچسبه. خمير بسيار نرمي به دست مياد. كف سيني فر كاغذ روغني انداخته و از مواد اندازه گردو برداشته توي دست فرم مي ديم. بعد توي سيني چيده و روی اونها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم. شیرینی شکرپاره را توي فري که از قبل گرم كرديم با درجه حرارت 180 به مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم.
🧆 توپک جگر(۶ الی ۸ نفر) :🧆 🥪جگر گوسفندی ۳۰۰ گرم 🥪پیاز خرد شده یک عدد 🥪فلفل سبز خرد شده ۳ عدد 🥪فلفل قرمز خرد شده یک عدد 🥪گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم 🥪برگ ریحان خشک ۲ قاشق سوپخوری 🥪تخم مرغ یک عدد 🥪پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری 🥪بلغور گندم پخته ۲ پیمانه 🥪نمک به مقدار لازم 🥪فلفل سیاه به مقدار لازم 🥪روغن برای سرخ کردن 🧆مواد لازم رویه توپک جگر : 🧅کره یک قاشق سوپخوری 🧅پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری 🍈طرز تهیه 🌶 جگر، پیاز و فلفل سبز و قرمز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید. مواد را به ظرف مناسبی انتقال داده و گوشت چرخ کرده، برگ ریحان خشک، تخم مرغ، بلغور گندم (پخته)، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. وسط آنها را با انگشت کمی فشار دهید. توپک ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی برشته شود. برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را در آن کمی تفت دهید. این مخلوط را روی توپک ها بریزید و سرو کنید
🥚اگر سفیده تخم مرغ رو به محض بیرون آوردن از یخچال بزنید سفیده تخم مرغ به اندازه کافی کف نمیکنه. 🥧بنابراین ابتدا آن را در دمای محیط قرار دهید سپس هم زدن را شروع کنید. .
😋کوکوی برگ کرفس 🍃🍃🍃 🔶مواد لازم : 🍀برگ کرفس تازه ۴۰۰ گرم 🍀تخم مرغ ۵ عدد 🍀آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری 🍀نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم 🥚طرز تهیه 🥚 ابتدا برگ های کرفس را خرد کنید. پیشنهاد می دهیم برگ ها را به صورت متوسط خرد کنید. نه زیاد درشت و نه خیلی ریز. دقت کنید که برگ ها باید تازه و شاداب باشند. برای تهیه این کوکو می توانید از ساقه های بسیار ریز کرفس هم استفاده کنید. کرفس خرد شده را به همراه دو تا سه عدد تخم مرغ داخل یک کاسه بریزید سپس با توجه به حجم برگ ها به مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه داخل کاسه ریخته و مخلوط کنید. در صورتی که مقدار تخم مرغ کم بود، یک عدد دیگر هم تخم مرغ اضافه کنید.برای انسجام بیشتر کوکو، دو قاشق آرد به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. داخل یک تابه نچسب مقدار کمی روغن ریخته و وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو را اضافه کنید سپس حرارت را ملایم کرده و درِ تابه را بگذارید تا کوکو ببندد. وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. دیگر احتیاجی به گذاشتن در تابه نیست. کوکوی برگ کرفس خوشمزه ما آماده است.
👌 پیاز سیر گوجه گوشت فلفل سبز فلفل سیاه و قرمز رب نمک ابتدا گوشت رو با پیاز و سیر تفت میدیم. گوجه نگینی رو هم اضافه میکنیم. ادویه ها رو میزنیم، رب رو هم اضافه میکنیم و کمی سرخشون میکنیم. ی پیاز درسته هم میندازیم. آب ب مقدار کافی میریزیم و میزاریم خیلی خوب بپزه در اخر هم نمک اضافه میکنیم. هم با نون میشه خورد، هم با برنج. نوووش جان❤ 🍕 .