eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
توت فرنگی.....200 گرم ژله توت فرنگی.......نصفه بسته پودر ژلاتین......2 قاشق چای خوری خامه......100 گرم پودر قند.....4 قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا ژله توت فرنگی را با پودر ژلاتین مخلوط کرده.با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم.روی بخار کتری می زاریم تا کاملا حل بشه و یکدست بشه.توت فرنگی را داخل خردکن ریخته .ژله بن ماری شده و پودر قند و خامه را اضافه می کنیم.با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه.می تونید به همین صورت داخل قالب چرب شده بریزد.ولی من داخل صافی ریختم.با پشت قاشق از صافی رد کردم تا کاملا صاف و یکدست بشه.بعد داخل قالب ریختم.این موس جز دسته موسهای بدون تخم مرغ هست.پس حتما یکبار امتحان کنید 👩‍🍳 .
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 🔸مواد لازم : دو بسته ماکارونی صدفی 4 فنجان کاهوی خرد شده 1/2 فنجان ریحان تازه خرد شده 1 فنجان بزرگ مرغ پخته خرد شده 1 فنجان گوجه فرنگی درشت خرد شده 3/4 فنجان درشت خیار خرد شده 100 گرم بیکن و کالباس 1/3 فنجان سیر بو داده سرکه دو قاشق غذا خوری 👇طرز تهیه👇‌ دو بسته ماکارونی یا پاستای صدفی را در دو لیتر آب ریخته روی اجاق بگذارید تا بجوشد.بعد از اینکه ماکارونیها پخت بگذارید تا سرد شود توجه داشته باشید که نه ماکارونیها نپخته باشد و نه بسیار پخته.ریحان و و کاهوی تازه را به صورت ریز خرد کرده خیار و گوجه فرنگی را نیز خرد کرده و با سرکه در یک ظرف بزرگ به هم بزنید.100 گرم بیکن و کالباس را به صورت مربع هاب کوچک در آورید  و با سیر بوداده هم بزنید .بعد از اینکه مواد را با هم مخلوط کردید یک ورق بیکن یا کالباس را تا کرده و داخل صدف ها بگذارید.بعد از کالباس مواد سبزیجات را روی بیکن داخل صدف بگذارید.صدف ها را در یک دیس خوشکل بچینید.نوش جان😋 👩‍🍳
هدایت شده از خانومانه ⭐
●●●🔗🧡 چـشمِ‌من‌خیره‌بہ‌عکسِ حرمٺ‌بنـدشده…! بـٰاچہ‌حالےبـنویسـم‌کہ دلـم‌تـنگ‌شدھ(:💔 🧡⃟ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
هدایت شده از خانومانه ⭐
●●●🔗♥️ -بی‌قیدِوبندوقـافیه،بگذاربنویسـم اززندگی‌چیزی‌به‌غیرازتونمیخواهـم🍃. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ♥️⃟ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
👩‍🍳🧁🍋☕️🧀 کره صد گرم شکر دانه ریز صد گرم تخم مرغ زده شده یک عدد زرده تخم مرغ یک عدد شیر پنجاه گرم چای ترش تی بگ یک عدد آرد صد و چهل گرم بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری پنیر چدار رنده شده پنجاه گرم لیموترش یک عدد. تی بگ را در شیر با شعله کم می جوشانیم تا عطر آن خارج شود. سپس چای تی بگ را باز و با شیر مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود. شکر و کره را با دور تند همزن می زنیم تا یکدست شود. تخم مرغ و زرده را اضافه کرده و می زنیم. بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و کم کم اضافه می کنیم. پنیر و پوست لیمو را که ریز رنده کرده ایم با مواد مخلوط می کنیم. در آخر مواد را به آرامی با شیر مخلوط کرده. .سه چهارم کپسولها را از مواد پر کرده و در فر که از قبل با دمای صد و پنجاه درجه گرم شده به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار می دهیم. پس از سرد شدن سرو می کنیم .
🍥 اگه میخواید کشک رو همیشه تازه داشته باشید داخل قالب شکلات بریزید و داخل فریزر بذارید تا یخ بزنه بعد از قالب جدا کنید و داخل کیسه فریزر یا ظرف در دار داخل فریزر نگه دارید هر وقت خواستید بیرون بذارید تا یخش باز بشه ولی همونجوری یخ زده میشه روی آش بچینید و برای تزیین آش های مختلف ازش استفاده کنید فریزر بهتره چون کشک تازه داخل یخچال مدت زیادی نمی مونه و کپک میزنه البته یه سری روش آب میریزن و داخل یخچال میذارن 👌 👩‍🍳 .
🍃 من براى از مخلوط سبزى تره جعفرى گشنيز شويد اسفناج و سير سبز استفاده ميكنم 👩‍🍳 .
تزیین لیوان🍹 لبه لیوانا اول توی کاسه یخ خرد شده چند ثانیه بزارید و بعد هم داخل شکر بزنید و نوشیدنی رو آخرکار داخل لیوان بریزید 🙂🙃 .
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
انواع خط چشم🤩👰‍♀ عروس🧖🏻‍♀مَلـــ🧚ــوس •┈┈••✾•🪴🌸🪴•✾••┈┈• ♥️🌟
🍷 1/2 بسته ریحان بنفش و 1/2 لیوان شکر 2 لیوان فرانسوی آب 1 لیوان تکه های یخ یا آب یخ یخ ۱ عدد لیموی تازه تخم شربتی یا خاکشیر ابتدا ریحان ها را بشورید نیازی به جدا سازی برگ از ساقه نیست بعد داخل قابلمه بریزید بهتر از قابلمه استیل استفاده کنید سپس در کاسه ای شکر و آب را مخلوط تا کامل شکر حل شود بعد به ریحان اضافه کنید و حرارت را روشن کنید حدود 30 دقیقه بجوشد تا آب عطر و رنگ ریحان را بگیرد بعد از پایان تایم تکه های یخ را اضافه کنید این شوک باعث میشود رنگ ریحان تغیر کند و سپس دوست داشتید میتونید از تخم شربتی یا خاکشیر و اب لیموی تازه ویا نصف فنجان سرکه اضافه کنید و نوش جان 👩‍🍳 .
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
ناخن فرنچ😜 عروس🧖🏻‍♀مَلـــ🧚ــوس •┈┈••✾•🪴🌸🪴•✾••┈┈• ♥️🌟
اول ماده ی گوشتی رو آماده میکنیم، یک عدد پیاز متوسط رو خرد کرده و تفت میدیم تا سبک بشه، گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و ‌و میزاریم با آب خودش بپزه با حرارت ملایم ، زردچوبه و فلفل و نمک هم اضافه میکنیم، ‌قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده و یک لیوان پوره گوجه فرنگی(یا یک قاشق غذاخوری رب ) اضافه کرده و میزاریم تا کاملا آبش کشیده بشه و جا بیفته، در آخر هم یک قاشق جعفری خرد شده میتونید به دلخواه اضافه کنید ، آویشن هم کمی اضافه کنید، بعد داخل قابلمه آب میریزیم با کمی روغن و نمک جوش که اومد، پاستاهارو اضافه میکنیم و حدود ۱۵ دقیقه میزاریم بجوشه تا کمی نرم بشه، خیلی نجوشه چون شکلش رو از دست میده، بعد داخل صافی میریزیم آب حتما سرد روش میریزیم و میزاریم آبش کشیده بشه، داخل یه ظرف بزرگ مواد گوشتی و پاستا رو باهم مخلوط میکنیم، میتونیم لایه لایه هم بریزیم ولی وقتی پنیر آب بشه مخلوط کردنش سخته همین اول باهم مخلوط بشه بهتره .
يدونه سينه ي مرغ رو با نمك و سير و پياز و زردچوبه آبپز كنيد و بعد ريش ريش كنيد.يك ق كره داخل تابه بريزيد و دو قاشق غ پياز ريز خرد شده رو تفت بديد تا نرم بشه بعد يك ق غ سر پر آرد بهش اضافه كنيد و سي ثانيه تفت بديد و بعد يك و نيم ليوان شير اضافه كنيد،نمك و فلفل سياه و پودر سير بزنيد و مرغها و دو ق غ پنير موزارلا يا پنير پيتزا اضافه كنيد و هم بزنيد تا سس كمي غليظ بشه و بعد از روي شعله برداريد.دو ق جعفري ساطوري هم به مواد اضافه كنيد و همراه كاهو و نون ساندويچي سِرو كنيد.اين مواد براي چهار تا نون همبرگري كوچيك يا متوسط مناسبه. 👩‍🍳
کافیه یک بسته بیسکوییت پتی بور شکلاتی و یک عدد موز کوچیک و یک ق غ سر پر نوتلا رو توی غذا ساز بریزید و کاملا میکس کنید بعد خمیر رو به اندازه دلخواه تو دستتون گرد کنید و در پودر پسته ،گردو،نارگیل ، بادام و یا شکلات رنده شده بغلطونید.(من از پودر پسته و بادام استفاده کردم) .
گوشت راسته گوساله رو به برش هاي بند انگشتي خرد كرده بمدت پنج دقيقه داخل نمك، فلفل سياه و روغن زيتون خوابوندم ، بعد توي كمي روغن زيتون تفت داده و قارچ رو اضافه ميكنيم ، بعد پنير پيتزا رو اضافه ميكنيم وقتي پنير آب شد شعله رو خاموش ميكنيم و توي نان ساندويچي رو با خيارشور، گوجه، كاهو پر كرده و گوشت رو هم اضافه ميكنيم. من كمي ساندويچا رو گريل كردم چون برشته دوست دارم 👩‍🍳 .
بنده ای، خدا را گفت: اگر سرنوشت مرا تو نوشته ای پس چرا دعا کنم؟ خداوند فرمود: شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد.. امضای خدا پای تمام آرزوهاتون...♡ ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚪️✨ مهربان خـــدای من 🌺✨بوی ناب بهشت می‌دهد ⚪️✨ همه‌ی نامهای قشنگت... ⚪️✨هوای دلم سبک می‌شود 🌺✨ با زمزمه‌ی نامهای زیبایت... ⚪️✨نفس می کشم در هوای 🌺✨ مهربانیهای نابت.... ⚪️✨روزی زیبا و پربار را با توکل 🌺✨ بر اسم اعظمت آغاز میکنیم .. 🌺✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ ⚪️✨الـــهــی بــه امــیــد تـــو .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امروزتان زیبا و مبارک ☕️روز یعنی دلپذیر، 🌸شعر و سرور ☕️روز یعنی انتظاری 🌸با غرور ☕️چایِ داغ ونانِ گرم، 🌸گردو پنیر ☕️یک دل آغشته در 🌸مهر و ضمیر ☕️روز یعنی تشنهٔ مهر و وفا 🌸یک قدم با دلبرت تا اکتفا ☕️روز تو روشن، دلت پرنور باد 🌸هر بلایا از وجودت دور باد ☕️سلام روز بخیر 🌸روزتون مملو از شادی و ☕️آرامش و امید .
🍗😍 سینه مرغ بدون استخوان فلفل دلمه ای به دلخواه دو رنگ روغن زیتون پودر چیلی پیاز خلالی جعفری خرد شده فلفل تند سبز نمک و فلفل زیره لیمو ترش 👩‍🍳
🌯 👩‍🍳 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ ▫️دوعدد تخم مرغ ▫️دونيم ليوان شير ▫️يك ونيم ليوان آرد ▫️يه قاشق چاي خوري نمك ▫️يك چهارم ليوان هم روغن مايع 👇 .
: سلام سلام من من اومدم با یه شیرینیه خیلی خوشمزه برای عیداز مواد لازم : ارد سفید 90 گرم ارد نخودچی 40 گرم ارد برنج 50 گرم روغن جامد (روغن صاف) 105 گرم (حدودا یک کم بیشتر از یک سوم لیوان) زرده تخم مرغ 1 عدد پودر قند 40 گرم پودر هل نصف ق چ زعفران غلیظ به میزان لازم همه مواد به دمای محیط برسه. پودر قند و آرد ها الک بشه. فر رو از یک ربع قبل گرم کردم. داخل فر ۱۷۰ درجه ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم. ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست و تا ماه ها در محیط خنک در ظرف درب بسته (الزامی به یخچال نیست) می مونه. بدون فر در فر دست ساز می تونین درست کنید .
🍜 😋 عدس دو پیمانه لپه یک پیمانه گوشت: 150 گرم به صورت چرخکرده سبزی 300 – سبزی سوپ یا آش پیاز: یک عدد زردچوبه: به مقدار مورد نیاز نمک به مقدار مورد نیاز سیب زمینی: ۱یک عدد به صورت نگینی شده هویج: یک عدد – به صورت نگینی شده فلفل: به مقدار مورد نیاز برنج نصف پیمانه روغن: به مقدار مورد نیاز آلو: پنج عدد (تعداد اختیاری) 🔸در قابلمه‌ای مناسب پیاز را خرد می کنیم و در روغن سرخ میکنیم و سپس لپه های شسته شده را اضافه می کنیم و بعد از مقداری کمی تفت دادن آب ریخته سپس سبزی خرد شده و هویج خرد شده و عدس و برنج را اضافه کرده و زردچوبه نمک و فلفل میزنیم در انتها شعله را زیاد میکنیم تا غذا به جوش بیاید. گوشت را با کمی ادویه مخلوط کرده و بعد از ورز دادن به صورت کوفته ریزه در می آوریم و زمانی که غذا به جوش آمد کوفته ریزه‌ها را اضافه کرده سپس سیب‌زمینی نگینی شده و آلوها را اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میپزیم 👩‍🍳 .
🍫 شکلات های قالبی رو با حرارت غیر مستقیم ذوب کنید داخل قالب بریزید و یک خلال دندون داخلش بذارید تا موقع سرو دستتاتون شکلاتی نشه 😋 👩‍🍳 .
چند تا سيب زميني و ابپز كردم گذاشتم خنك شده پوست شو گرفتم و نگيني خوردش كردم كمي ذرت بخار پز شده خيار شور نگيني و ژامبون نگيني و شويد تازه ريز شده بهش اضافه كردم و اما برای سس سالاد چند تا قاشق ماست و چند تا قاشق سس که البته من ماست شو بيشتر زدم با نمك و فلفل سياه فراون و پاپريكا هم زدم بهش روغن زيتون سركه بالزاميک زدم مخلوط سس و به مخلوط مواد سالاد اضافه كردم و هم زدم بعد تو قالب مشما فريزر پهن كردم و سالاد و توي قالب ريختم كمي با پشت قاشق فشرده ش كردم وگذاشتم یخچال بعد تو ظرف سرو برگردوندم به خاطر پهن كردن مشما تو قالب خيلي راحت و بي درد سر از قالب در مياد 👩‍🍳 .
راز خوشرنگ شدن 🍃👇 وقتی برنج درحال جوشیدنه بهش زعفرون بزنید. موقع دم کردن یه مقدار کره سرد نازک ورقه میکنم روی سطح برنج میذارم. 👩‍🍳
🌀رسپی: ابتدا ۱۰۰گرم کادایف رو در ۵۰گرم کره بهمراه ۴ق غ شیرعسلی و مقداری گردو پودر هل تفت دادم و گذاشتم کنار،سپس ۱/۵لیوان شیر و سه ق غ نشاسته ذرت و چهار ق هم شکر و یکونیم ق غ پودر کاکائو اضافه کردم تا وقتی خودشو گرفت سپس شعله رو خاموش کردم و مقداری وانیل و دو الی سه ق غ هم خامه صبحانه ریختم ،سپس در ظرف مورد نظر لایه لایه ریختم و گذاشتم در یخچال تا خنک بشه ❤️👌🏻😋 👇 .
پودر کاکائو 3  قاشق چایخوری شکر 3  قاشق چایخوری خامه زده شده 2  قاشق سوپخوری شیر پرچرب 300 ميلي ليتر شیر نارگیل 300 ميلي ليتر نمک به مقدار کم دارچین به مقدار کم 🌀طرز تهیه:شیر و شیر نارگیل را درون قابلمه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس پودر کاکائو، شکر،‌ نمک و دارچین را اضافه کنید. شیر کاکائو داغ را درون لیوان‌های بزرگ بریزید و روی آن را خامه بپاشید و با کاکائو یا ترایفل تزیین کنید. 👩‍🍳 .
🍅 🔻هنگامی که درِفلزیِ ظرفِ رب رابازکنیدشرایط زنگ زدنِ ظرف مهیامیشودوامکان سمی شدن رب وجود دارد 👈برای رفع این مشکل حتمارب رابه یک ظرف شیشه ای بریزید .
ماست 👩‍🍳 .
مقداری روغن و کره داخل قابلمه بریزد.تا کمی گرم بشه.تکه های مرغ را داخلش سرخ کنید.در حدی که کمی طلایی بشه.داخل یه ظرف دیگه دو عدد پیاز درشت را تفت می دهیم.بهش نمک،زردچوبه،فلفل،پودر سیر،پاپریکا،زعفران اضافه کنید.تکه های هویج و فلفل دلمه ای هم بریزد.مقدار دو لیوان اب بریزد تا جوش بیاد .بعد روی مرغها بریزد.بزارید تا کامل بپزه.رنگ این مرغ فقط با زعفران هست.پس زعفران را با دست دلبازی بریزد 👩‍🍳 .