eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
بنده ای، خدا را گفت: اگر سرنوشت مرا تو نوشته ای پس چرا دعا کنم؟ خداوند فرمود: شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد.. امضای خدا پای تمام آرزوهاتون...♡ ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚪️✨ مهربان خـــدای من 🌺✨بوی ناب بهشت می‌دهد ⚪️✨ همه‌ی نامهای قشنگت... ⚪️✨هوای دلم سبک می‌شود 🌺✨ با زمزمه‌ی نامهای زیبایت... ⚪️✨نفس می کشم در هوای 🌺✨ مهربانیهای نابت.... ⚪️✨روزی زیبا و پربار را با توکل 🌺✨ بر اسم اعظمت آغاز میکنیم .. 🌺✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ ⚪️✨الـــهــی بــه امــیــد تـــو .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امروزتان زیبا و مبارک ☕️روز یعنی دلپذیر، 🌸شعر و سرور ☕️روز یعنی انتظاری 🌸با غرور ☕️چایِ داغ ونانِ گرم، 🌸گردو پنیر ☕️یک دل آغشته در 🌸مهر و ضمیر ☕️روز یعنی تشنهٔ مهر و وفا 🌸یک قدم با دلبرت تا اکتفا ☕️روز تو روشن، دلت پرنور باد 🌸هر بلایا از وجودت دور باد ☕️سلام روز بخیر 🌸روزتون مملو از شادی و ☕️آرامش و امید .
🍗😍 سینه مرغ بدون استخوان فلفل دلمه ای به دلخواه دو رنگ روغن زیتون پودر چیلی پیاز خلالی جعفری خرد شده فلفل تند سبز نمک و فلفل زیره لیمو ترش 👩‍🍳
🌯 👩‍🍳 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ ▫️دوعدد تخم مرغ ▫️دونيم ليوان شير ▫️يك ونيم ليوان آرد ▫️يه قاشق چاي خوري نمك ▫️يك چهارم ليوان هم روغن مايع 👇 .
: سلام سلام من من اومدم با یه شیرینیه خیلی خوشمزه برای عیداز مواد لازم : ارد سفید 90 گرم ارد نخودچی 40 گرم ارد برنج 50 گرم روغن جامد (روغن صاف) 105 گرم (حدودا یک کم بیشتر از یک سوم لیوان) زرده تخم مرغ 1 عدد پودر قند 40 گرم پودر هل نصف ق چ زعفران غلیظ به میزان لازم همه مواد به دمای محیط برسه. پودر قند و آرد ها الک بشه. فر رو از یک ربع قبل گرم کردم. داخل فر ۱۷۰ درجه ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم. ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست و تا ماه ها در محیط خنک در ظرف درب بسته (الزامی به یخچال نیست) می مونه. بدون فر در فر دست ساز می تونین درست کنید .
🍜 😋 عدس دو پیمانه لپه یک پیمانه گوشت: 150 گرم به صورت چرخکرده سبزی 300 – سبزی سوپ یا آش پیاز: یک عدد زردچوبه: به مقدار مورد نیاز نمک به مقدار مورد نیاز سیب زمینی: ۱یک عدد به صورت نگینی شده هویج: یک عدد – به صورت نگینی شده فلفل: به مقدار مورد نیاز برنج نصف پیمانه روغن: به مقدار مورد نیاز آلو: پنج عدد (تعداد اختیاری) 🔸در قابلمه‌ای مناسب پیاز را خرد می کنیم و در روغن سرخ میکنیم و سپس لپه های شسته شده را اضافه می کنیم و بعد از مقداری کمی تفت دادن آب ریخته سپس سبزی خرد شده و هویج خرد شده و عدس و برنج را اضافه کرده و زردچوبه نمک و فلفل میزنیم در انتها شعله را زیاد میکنیم تا غذا به جوش بیاید. گوشت را با کمی ادویه مخلوط کرده و بعد از ورز دادن به صورت کوفته ریزه در می آوریم و زمانی که غذا به جوش آمد کوفته ریزه‌ها را اضافه کرده سپس سیب‌زمینی نگینی شده و آلوها را اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میپزیم 👩‍🍳 .
🍫 شکلات های قالبی رو با حرارت غیر مستقیم ذوب کنید داخل قالب بریزید و یک خلال دندون داخلش بذارید تا موقع سرو دستتاتون شکلاتی نشه 😋 👩‍🍳 .
چند تا سيب زميني و ابپز كردم گذاشتم خنك شده پوست شو گرفتم و نگيني خوردش كردم كمي ذرت بخار پز شده خيار شور نگيني و ژامبون نگيني و شويد تازه ريز شده بهش اضافه كردم و اما برای سس سالاد چند تا قاشق ماست و چند تا قاشق سس که البته من ماست شو بيشتر زدم با نمك و فلفل سياه فراون و پاپريكا هم زدم بهش روغن زيتون سركه بالزاميک زدم مخلوط سس و به مخلوط مواد سالاد اضافه كردم و هم زدم بعد تو قالب مشما فريزر پهن كردم و سالاد و توي قالب ريختم كمي با پشت قاشق فشرده ش كردم وگذاشتم یخچال بعد تو ظرف سرو برگردوندم به خاطر پهن كردن مشما تو قالب خيلي راحت و بي درد سر از قالب در مياد 👩‍🍳 .
راز خوشرنگ شدن 🍃👇 وقتی برنج درحال جوشیدنه بهش زعفرون بزنید. موقع دم کردن یه مقدار کره سرد نازک ورقه میکنم روی سطح برنج میذارم. 👩‍🍳
🌀رسپی: ابتدا ۱۰۰گرم کادایف رو در ۵۰گرم کره بهمراه ۴ق غ شیرعسلی و مقداری گردو پودر هل تفت دادم و گذاشتم کنار،سپس ۱/۵لیوان شیر و سه ق غ نشاسته ذرت و چهار ق هم شکر و یکونیم ق غ پودر کاکائو اضافه کردم تا وقتی خودشو گرفت سپس شعله رو خاموش کردم و مقداری وانیل و دو الی سه ق غ هم خامه صبحانه ریختم ،سپس در ظرف مورد نظر لایه لایه ریختم و گذاشتم در یخچال تا خنک بشه ❤️👌🏻😋 👇 .
پودر کاکائو 3  قاشق چایخوری شکر 3  قاشق چایخوری خامه زده شده 2  قاشق سوپخوری شیر پرچرب 300 ميلي ليتر شیر نارگیل 300 ميلي ليتر نمک به مقدار کم دارچین به مقدار کم 🌀طرز تهیه:شیر و شیر نارگیل را درون قابلمه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس پودر کاکائو، شکر،‌ نمک و دارچین را اضافه کنید. شیر کاکائو داغ را درون لیوان‌های بزرگ بریزید و روی آن را خامه بپاشید و با کاکائو یا ترایفل تزیین کنید. 👩‍🍳 .
🍅 🔻هنگامی که درِفلزیِ ظرفِ رب رابازکنیدشرایط زنگ زدنِ ظرف مهیامیشودوامکان سمی شدن رب وجود دارد 👈برای رفع این مشکل حتمارب رابه یک ظرف شیشه ای بریزید .
ماست 👩‍🍳 .
مقداری روغن و کره داخل قابلمه بریزد.تا کمی گرم بشه.تکه های مرغ را داخلش سرخ کنید.در حدی که کمی طلایی بشه.داخل یه ظرف دیگه دو عدد پیاز درشت را تفت می دهیم.بهش نمک،زردچوبه،فلفل،پودر سیر،پاپریکا،زعفران اضافه کنید.تکه های هویج و فلفل دلمه ای هم بریزد.مقدار دو لیوان اب بریزد تا جوش بیاد .بعد روی مرغها بریزد.بزارید تا کامل بپزه.رنگ این مرغ فقط با زعفران هست.پس زعفران را با دست دلبازی بریزد 👩‍🍳 .
مرباى پوست ليمو 🍋 ١ كيلو شكر پوست ليموى ترش ١ كيلو دانه هل ١ ق م گلاب ١/٤ ليوان آب به اندازه نياز حدود ٣ ليوان وسط پوست ليمو را درميياريم بعد داخل ظرف ميريزيم وو روش آب ميريزيم و ٤ ساعت ميزاريم بمونه بعد آبش را خالى مى كنيم داخل قابلمه ميريزيم تا روى پوستها آب ميريزيم روى حرارت ميجوشانيم كمى جوشيد داخل آبكش ميريزيم چهار مرتبه انجام ميدهيم تا تلخى آن از بين بره شكر آب را روى حرارت ميزاريم وقتى جوش آمد پوست ليمو ها را و دانه هاى هل ميريزيم وقتى شربت قوام آمد از روى حرارت برميداريم و آب يك ليمو ترش تازه و گلاب را ميريزيم و روى آن دم كنى ميزاريم تا چند ساعت بمونه بعد داخل شيشه ميريزيم 👩‍🍳 .
برای استفاده درانواع شربتها خاکشیر رو چند مرتبه آبکشی کنید تا تمیز بشه توی قالبهای پلاستیکی و یا سیلیکونی بریزید و روی اون با قاشق چایخوری آب بریزید و داخل فریزر تا یخ بزنه 🥂 👩‍🍳 .
شُد ، شُد ... ‏نشُد بیا بشین ‏برات چای‍‍ی بریزم ❤️ روزتون قشنگ❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷عصرتون دل انگیز و آرام☕😊🌷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . ‌ .
برای اینکه از باقی ماندن بوی ماهی سرخ کرده تا چند روز پس از پختنش در آشپزخانه جلوگیری کنید،🍃👇 قبل از سرخ کردنش به روغن آن کمی کره بادام زمینی اضافه کنید. 👇 .
●●●🔗♥️ عہدبستم‌تـٰاابدپـٰاۍِ‌حسینم‌بـٰاشم✉️ لطف‌اوبیش‌ازلیـٰاقتِ‌منِ‌نوڪربود‌...ツ ♥️⃟
ابتدا فیله های انبه رسیده رو از پوست و هسته جدا کردم و داخل مخلوط کن میریزیم کمی آب بهش اضافه کرده ومیکس میکنیم بعد داخل قابلمه میریزیم من کمی شکر هم اضافه کردم چون طعم شیرینش رو خیلی دوست دارم . ومیذاریم رو حرارت تا بجوشه همین که چند قل زد از رو حرارت بر میداریم ومیذاریم تا خنک بشه . کف سینی سلفون میکشیم من خیلی خیلی کم با روغن سلفون رو چرب کردم بعد مایه لواشک رو روسلفون ها میریزیم ومیذاریم خشک بشه. .
ما‌تشنه‌عشقیم‌و‌شنیدیم‌که‌گفتند رفع‌عطش‌ِعشق‌فقط‌نام‌حسین‌است♥️:)! 🌱
غذاي آمريكايي لذيذ و خوشمزه پيش غذاي شيك و مجلسي🍽 سینه مرغ 4 عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ژامبون مرغ یا گوشت 4 ورق پنیر زرد ورقه ای 4 عدد تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاری 300 گرم روغن مایع به مقدار لازم سینه مرغ را از کنار آن برش داده، با نمک و فلفل مزه دار کنید؛ یک ورق ژامبون و یک ورق پنیر داخل برش قرار دهید و با خلال چوبی آن را ببندید؛ تخم مرغ را هم زده، سینه مرغ را در تخم مرغ سپس در پودر سوخاری بغلطانید؛ سینه مرغ پرشده را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی رنگ شود. کوردن بلو را به همراه سبزیجات بخارپزشده سرو کنید.🫔🫔🫔 👩‍🍳 .
هدایت شده از خانومانه ⭐
●●●🔗♥️   ازهرچےبگذریم ازحب‌حسین‌وڪربلاش‌نمیشه‌گذشت... ✨|↫ ♥️⃟ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
گوشت گوساله یا گوسفند نیم کیلو پیاز نگینی یا خلالی خورد شده ۲عدد ماست ۵ق غ خ سس مایونز۲ق غ خ روغن زیتون بدون بو ۵ق غ خ فلفل سیاه نمک بمیزان لازم طرز تهیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید بجز نمک بعد که سستون یکدست شد گوشتهای خورد شده رو بریزید داخلش و ی دستکش دستتون کنید و با دست مخلوط کنید تا کاملا به سس آغشته بشه همون موقع گوشتها رو دربیارید و کاملا ساطوریش کنید دوباره بذاریدشون داخل سس با دست هم بزنید که کاملا به سس آغشته بشن درش رو بگذارید و بذارید داخل یخچال ۲الی۳ساعت بمونه و در آخر که خواستید سیخ بزنید نمک رو بریزید قاطی کنی مواد رو با دسستون و سیخ بزنید ذغالتون رو زیاد باد نزنید که مغز پخت بشه هرچند این کباب بخاطر ماست و ساطوری کردن راحت میپزه و زمانبر نیست فقط موقع سیخ زدن گوشتها رو بهم بچسبونید تا مانع خشک شدنشون بشید در اخر هم داخل یک قابلمه کره رو اب کنید گوشتها رو بریرید داخلش ی هم بزنید که همه گوشتها به کره آغشته بشن و سرو کنید 👩‍🍳 .
هدایت شده از خانومانه ⭐
میـدونۍ‌ڪھ‌چقـدر‌دوسـت‌دارم‌آقـٰا؎‌مَـن💙..๑!دل‌خوشـۍ‌‌دنیـٰا؎‌مَـن..๑!غصھ‌هـٰا‌بۍ‌معنـۍ‌میشھ..๑!یعنـۍ‌میـٰا؎‌مۍ‌بینمـت‌یعنـۍ‌میشھ..๑!ا؎ظھـورِتوتمنـٰا؎همہ، العجـل‌آقـٰابہ‌حـقِ‌فـٰاطمہ💙:)! ‌ ‌
ای 🥄نصف لیوان نشاسته فرق نمیکنه گل باشه یا ذرت با یک و نیم لیوان آب مخلوط کنید بعد نصف لیوان شکر و دو قاشق غذا خوری گلاب بهش اضافه کنید و هم بزنید خوب خوب که حل شدند یک بسته پودر ژله طعم دلخواه خودتون و‌داخلش بریزید و‌مدام هم بزنید هر چقد حرارت کم باشه و زمان پخت بیشتر باشه تا زمانی که کمی سفت شد دقت کنید اگر شل باشه موقع برش یا قالب زدن خمیری میشه و‌نمیشه برش داد و قتی غلظتش به اندازه کافی شد توی یک سینی سلفون پهن کنید و بریزید داخل سینی بعد داخل یخچال بزارید بعد سه ساعت برش بزنید یا مثل من قالب بزنید و داخل پودر نارگیل یا آرد شیرینی پزی بغلتون ‌
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
مدل عروس عروس🧖🏻‍♀مَلـــ🧚ــوس •┈┈••✾•🪴🌸🪴•✾••┈┈• .
🍘کیک نسکافه و گردو 🥧موادلازم( برای قالب گرد بیست و پنج سانتی ) 🍘آرد سفید ۳لیوان 🍘تخم مرغ ۴ عدد شکر یک لیوان 🍘نسکافه ۲ق.غ 🍘شیر ۱ لیوان 🍘روغن مایع سه چهارم لیوان 🍘گردوی خرد شده نصف لیوان 🍘وانیل نوک ق چ 🍘بکینگ پودر ۱ ق.غ سر خالی 🍩طرز تهیه 🍩 ابتدا شیر و نسکافه را باهم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت یا مایکروفر تا یکدست و داغ بشه سپس تخم مرغ و وانیل رو با هم با دور تند هم زن دو دقیقه بزن بعد شکر رو بریز و چهار دقیقه با دور تند بزن و شیر و پودر نسکافه را که با هم مخلوط کرده روی حرارت گذاشتیم و یکدست شدن همینجور که همزن روشنه با مواد قاطی کن و با دور تند سریع هم بزنید تقریبا یک دقیقه. بعد از آن روغن رو اضافه کرده و هفت ثانیه با دور تند همزده و در اخر هم ارد رو و بکینگ پودر الک شده رو طی سه مرحله اضافه و با لیسک یا قاشق چوبی مواد کیک نسکافه و گردو مخصوصا ته مواد رو هم زده(دورانی و هشت ثانیه) تا تمام مواد با هم مخلوط شود. نهایتا مقداری گردوی خرد شده رو اضافه کرده همزده و توی قالبمون میریزیمو در طبقه وسط دمای صد و هشتاد به مدت چهل تا پنجاه دقیقه میزاریم.