#باسلوق_میوه ای
🥄نصف لیوان نشاسته فرق نمیکنه گل باشه یا ذرت با یک و نیم لیوان آب مخلوط کنید بعد نصف لیوان شکر و دو قاشق غذا خوری گلاب بهش اضافه کنید و هم بزنید خوب خوب که حل شدند یک بسته پودر ژله طعم دلخواه خودتون وداخلش بریزید ومدام هم بزنید هر چقد حرارت کم باشه و زمان پخت بیشتر باشه تا زمانی که کمی سفت شد دقت کنید اگر شل باشه موقع برش یا قالب زدن خمیری میشه ونمیشه برش داد و قتی غلظتش به اندازه کافی شد توی یک سینی سلفون پهن کنید و بریزید داخل سینی بعد داخل یخچال بزارید بعد سه ساعت برش بزنید یا مثل من قالب بزنید و داخل پودر نارگیل یا آرد شیرینی پزی بغلتون
🍘کیک نسکافه و گردو
🥧موادلازم( برای قالب گرد بیست و پنج سانتی )
🍘آرد سفید ۳لیوان
🍘تخم مرغ ۴ عدد شکر یک لیوان
🍘نسکافه ۲ق.غ
🍘شیر ۱ لیوان
🍘روغن مایع سه چهارم لیوان
🍘گردوی خرد شده نصف لیوان
🍘وانیل نوک ق چ
🍘بکینگ پودر ۱ ق.غ سر خالی
🍩طرز تهیه 🍩
ابتدا شیر و نسکافه را باهم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت یا مایکروفر تا یکدست و داغ بشه
سپس تخم مرغ و وانیل رو با هم با دور تند هم زن دو دقیقه بزن بعد شکر رو بریز و چهار دقیقه با دور تند بزن و شیر و پودر نسکافه را که با هم مخلوط کرده روی حرارت گذاشتیم و یکدست شدن همینجور که همزن روشنه با مواد قاطی کن و با دور تند سریع هم بزنید تقریبا یک دقیقه.
بعد از آن روغن رو اضافه کرده و هفت ثانیه با دور تند همزده و در اخر هم ارد رو و بکینگ پودر الک شده رو طی سه مرحله اضافه و با لیسک یا قاشق چوبی مواد کیک نسکافه و گردو مخصوصا ته مواد رو هم زده(دورانی و هشت ثانیه) تا تمام مواد با هم مخلوط شود.
نهایتا مقداری گردوی خرد شده رو اضافه کرده همزده و توی قالبمون میریزیمو در طبقه وسط دمای صد و هشتاد به مدت چهل تا پنجاه دقیقه میزاریم.
🌯سینه مرغ پر شده با سس ترخون
🥪کنجد آسیاب شده :2 پیمانه
🥪فیله سینه مرغ :300 گرم
🥪کدو حلوایی پخته شده :یک پیمانه
🥪پیاز داغ :یک پیمانه
🥪رب انار :1/3 پیمانه
🥪شکر :1/2 پیمانه
🥪کره :به میزان لازم
🥪نمک و زردچوبه :به میزان لازم
🥪آب :4 پیمانه
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
فیله مرغ را با کره تفت دهید.
زردچوبه اضافه و بعد کنجد را اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید (اگر زیاد تفت دهید می سوزد و تلخ می شود) .
آب را هم اضافه کنید و به همراه کدو حلوایی بگذارید تا خورشت بجوشد.
زیر آن را کم کنید و بگذارید تا حدودا 1/5 ساعت ریز بجوشد.
در آخر نمک، شکر و رب انار را اضافه کنید و مجددا بگذارید حدود نیم ساعت بجوشد تا خورشت جا بیفتد.
🍲نکات تکمیلی در مورد سینه مرغ پر شده
سینه مرغ پر شده جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سینه مرغ پر شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .☑️
🍛#مرغ_با_سس_کرمی_ترخون
🥘🍗برای تهیه مرغ با سس کرمی ترخون، ابتدا سینه مرغ خرد شده را در تابه تفت داده و بپزید و کنار بگذارید. در همان تابه، سیر و پیاز را تفت دهید، قارچ را به آن اضافه کنید و مخلوط مرغ پخته را به همراه آب آن به قارچ اضافه کنید. سس سفید رقیق شده، ترخون تازه خرد شده و کمی جعفری تازه خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید و صبر کنید تا مواد به خوبی بپزند و آب مرغ نسبتاً غلیظ شود. میتوانید روی آن را با ترخون و جعفری تزیین کنید.
😋#پیشنهاد_میان_وعده
🥒خيارهاي بريده شده از درازا که روشون مخلوط ماست و آبليمو و نعناع و شويد ريخته و مخلوط آجيل خوردشده روش پاشيده ( مثل بادام ، تخمه آفتاب گردان ، کنجد ، سياه دانه و رازيانه)
🌽🌽🌽🌽
.
🍵#خورش_نخود_سبز_با_گوشت چرخ کرده🍵
🍛120 گرم گوشت چرخ کرده
🍛1 عدد پياز نگيني خوردشده
🍛1 پر سير
🍛1 ق چ زردچوبه
🍛250 گرم نخودسبز
🍛1 عدد گوجه فرنگي خوردشده بدون پوست
🍛1 عدد سيب زميني کوچک مکعبي کوچک خوردشده
🍛1 ق چ خمیر فلفل قرمز يا رب گوجه فرنگي
🍛2-3 ق غ روغن زيتون
🍛2-3 فنجان آب داغ
🍛نمک و فلفل
🍲 گوشت چرخ کرده رو با روغن در پياز و سير سرخ مي کنيم
خمير فلفل قرمز رو اضافه مي کنيم و 5 دقيقه مي پزيم
گوجه فرنگي و سيب زميني خوردشده و نخود سبز و نمک رو اضافه مي کنيم .
خوراک رو کمي بهم ميزنيم تا مخلوط بشه.
آب داغ رو اضافه مي کنيم. وقتي به جوش اومد در قابلمه رو ميبنديم تا 35-40 دقيقه خوراک بپزه و جا بيفته.
#کیک_بدون_تخم_مرغ
یک پیمانه ارد ( پیمانه استاندار با لیوان فرانسوی یکیه)
نصف پیمانه شکر
یک چهارم ق چ وانیل
یک ق م بکینگ پودر
دو ق پودر کاکائو
روغن مایع یک سوم پیمانه
یک ق غ سرکه سفید یا آبلیمو
دوسوم پیمانه آب( شیر هم میشه)
روی شعله گاز شعله پخش کن بزارید و حرارت رو روشن کنید گرم بشه توظرفی ارد الک شده+ شکر+بکینگ پودر+وانیل+روغن+اب+سرکه و پودر کاکائو رو با هم با همین دستی یا چنگال مخلوط کنید تا یکدست بشه یکدست که شد بریزید توی تابه ای یا ظرفی که با روغن مایع همه جارو چرب کردید و بزارید روی حرارت بعد بیست دقیقه چک کنید بین بیست تا نیم ساعت میپزه فر دما ۱۸۰ هس
.