eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
- چشمم‌ازدیدن‌صحنِ‌تونداردسیری گنبدومرقدوگلدسته،عجب‌تصویری:)‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💛!' .
🍛 🍲برای درست کردن این غذا نیاز داریم به پیاز متوسط یک عدد،سیریک حبه،پوره گوجه فرنگی یک لیوان+یک قاشق رب گوجه،گشنیز خردشده نصف لیوان،برنج سه پیمانه، چندتکه مرغ( که البته من حبه ای گوشت سینه رو خرد کردم)ونمک وزعفران وادویه پلویی..فلفل سیاه و قرمز پیازروتفت داده در حد نارنجی شدن،سیر رواضافه کرده نمک و زردچوبه زده سپس روبا یک قاشق زعفران اضافه میکنیم.تا تغییر رنگ بده،پوره گوجه ورب رو اضافه کرده و تفت دهید و بعد نصف لیوان آب ... در ظرف روببندین، حرارت روکم کنید .(زود میپزه) آب که بخوردموادرفت نمک و ادویه وگشنیز بزنیدوحرارت رو خاموش کنید قابلمه برنج را روی حرارت گذاشته وقتی به جوش اومد مخلوط مرغ را اضافه کنیدواجازه دهید تا آب برنج کشیده بشه.کمی روغن یاکره بزنیدوباحرارت ملایم دم کنید وباترشی نوش جون کنید استامبولی پلوی نسبتا نرمیه ولی وارفته وشفته نیست. برنج رو یکساعتی بانمک خیس کنید تکه های مرغ روبانمک زردچوبه و فلفل مزه دارکنید من تکه های مرغمولقمه ای برش دادم.میتونیدقطعات بزرگ‌تری در نظربگیرید
هدایت شده از خانومانه ⭐
- حالِ قلبم وقتی تو آغوشتم :))! .
🍛کوکوی لپه و مرغ 🌯سینه مرغ۵۰۰ گرم 🌯لپه‎ پخته۱ پیمانه 🌯تخم مرغ۳-۴ عدد 🌯پیاز رنده شده۱ عدد 🌯ترخون خردشده۱ پیمانه 🌯عصاره مرغ۱ عدد 🌯دارچین۱/۲ قاشق چای خوری 🌯نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم 🌯روغن به مقدار لازم 🧆ابتدا لپه های پخته شده و سینه مرغ را درون چرخ گوشت ریخته وچرخ میکنیم سپس پیاز رنده شده را به مرغ و لپه اضافه کرده سپس تخم مرغ ها را به موادمان اضافه کرده تقریبا دوتا تخم مرغ برای چنین موادی کافیه سپس ترخان و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و عصاره مرغ را به موادمون اضافه میکنیم کاملا مواد را هم میزنیم که حالت چسبندگی داشته باشه و در روغن سرخ کرده و در ظرف چیده و نوش جان کنید
هدایت شده از خانومانه ⭐
●●●🔗♥️ یِه‌هَنذفرۍ، یه‌کنج‌حَرم، یه‌چَفیه‌مُتبرک، ویِه‌دل‌عـٰاشق!💔 این‌هَمون‌حِـسیه، کہ‌آرزوداشتَم یکبـٰارتَجربه‌ش‌کُنم:) بشینم‌یِه‌گوشه‌توشلوغۍ گِریه‌کنم ♥️⃟ .
🍑 برای تهیه این مربا که مثل مارمالاد میمونه از هلوی نارنجی رنگ یا به اصطلاح زعفرونی که رسیده باشه استفاده کنید.۴لیوان هلوی بدون پوست و خردشده را با دو و نیم لیوان شکر،دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و یک قاشق چایخوری کره مخلوط کنید کره برای اینه از کف کردن مربا جلوگیری کنه روی حرارت زیاد بذارین تا به جوش بیاد بعد حرارت متوسط باشه تا مربا بجوشه.حدود ۳۰_۴۵ دقیقه لازمه تا قوام بیاد در آخر نوک قاشق چایخوری وانیل بزنید و از روی حرارت بردارید.وقتی کاملا خنک شد داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید 👩‍🍳
سالاد .
(کَره ای) کره ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم سفیده تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم نمک ۲ پنس وانیل ۱/۸ ق چ مواد را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید فر را روی درجه ۱۷۰ تنظیم کنید در ظرفی کره نرم شده و پودر قند الک شده و وانیل را بریزید و با دور تند ۲ دقیقه بزنید تا سفید و سبک شود بعد سفیده را با نمک اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع شود اندازه ها رعایت شود تا خمیر نسبتا نرمی بدست بیاد و در قیف ماسوره انداخته شده بریزید که من از ما سوره گل رز استفاده کردم ودر سینی کاغذ روغنی انداخته شده به شکل دلخواه بزنید (۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید بهتر فرم میگیره) در فر گذاشته به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید زمان بیشتر نشه چون این شیرینی زود می سوزد نکته: دمای فر برقی ۱۷۰ درجه دمای فر گازی ۱۵۰ درجه باشد. 👩‍🍳 .
🥠 🍘مواد لازم 🍭پودر بادام یک پیمانه 🍭پودر قند یک پیمانه 🍭آرد 3 پیمانه ( بسته به جنس آردتون ممکنه کمتر لازم شه ولی بیشتر نه) 🍭روغن جامد ذوب شده یک پیمانه 🍭هل دو قاشق چایخوری 🍪دستور تهیه شیرینی بادامی روغن جامد رو با دمای غیر مستقیم آب می کنیم. روغن نباید داغ بشه. پودر قند و هل رو به روغن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد پودر بادوم را اضافه می کنیم. بهتره پودر بادوم تست شده باشه که طعمش مشخص تر بشه. آرد را کم کم اضافه می کنین تا موقعی که خمیر به دست نچسبه. بعد با دست کمی ورز میدیم تا اندازه بودن آرد و نچسبیدن خمیر رو حس کنیم. خمیر نیاز به استراحت نداره. خمیر را به قطر 1 سانت بین 2 نایلون باز می کنیم. با کاتر اشک یا جقه قالب میزنیم. کف سینی کاغذ روغنی می ندازیم. سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 میگذاریم بپزه. بعد از پخت و خنک شدن با الک روش پودر قند میپاشیم.
کم خونی تقویت کلیه کمردرد و درد مفاصل رفع خشونت و نرم كردن سينه 50 گرم خرما در 1 لیتر آب جوشانده صاف نموده روزی 2 تا 3 استكان بخوريد مقوی ترین صبحانه .
🍜 بستنی وانيلی۱فنجان شيرپرچرب۱فنجان گلاب۱ق غ هل سائیده۱پینچ زعفران سائیده۱ق غ 🔸مواد را در دستگاه میکسر مخلوط کنین .
موکتل 👇😋 ترکیبی از چند میوه و چند آب میوه سودا ابتدا سیب نگینی پرتقال اسلایس شده هندوانه نگینی سیروپ چای ترش تخم شربتی رو داخل لیوان ریخته بعد آب میوه  ها رو داخل لیوان بریزید وبرای تزیین از توت فرنگی استفاده کنید .