eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
-و خـدا رحم کند این همھ دلتنگۍ را (:💔😭 ♥️ ♡‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.....๑🏴๑🖤๑🏴.....♡ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری و سیب زمینی تنوری😌 مواد لازم : فیله مرغ سیب زمینی پودر سوخاری روغن زیتون پنیر پارمسان پاپریکا پودر سیر آویشن 🍕🌭
هدایت شده از خانومانه ⭐
‌‌ݩفسم تنگُ،دݪم ٺنگُ،هۅآیم سرداسټ، ݕہ هۅآےحڔم ڪڔݕ و ݕݪا محتآجم:)💔 ♥️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گوشت پنیر مواد لازم : گوشت چرخ‌کرده پیاز قارچ پنیر پاپریکا، اورگانو پودر سیر و پیاز شکر قهوه ای نان باگت خیارشور سس خردل خامه و شیر 🍕🌭
هدایت شده از خانومانه ⭐
• -حالم‌خوش‌نیس، دلم‌گرفته‌اززمونه‌چیکارکنم...؟💔 + ِ‌خونت‌افتاده‌ صداش‌بزن‌جون‌بگیری‌رفیق((: حسین،حسین،حسین ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌ ♥️ ♡‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.....๑🏴๑🖤๑🏴.....♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر ۴لیوان شیرعسلی نصف لیوان خامه صبحانه یه بسته شکر نصف لیوان زرده تخم مرغ ۲عدد نشاسته ذرت ۳ق غ پودر ژلاتین ۳ق غ وانیل کمی زعفران غلیظ ۲ق غ آب ۱چهارم لیوان آب وژلاتین رو مخلوط کنین وبزارین روی بخار کتری تا شفاف بشه شیر،شکر،نشاسته،شیرعسلی،زرده تخم مرغ رو مخلوط کرده ومیزاریم روی شعله ی گاز وبا همزن دستی مدام هم میزنیم وقتی غلیظ شد ژلاتین شفاف شده رو داخلش میریزیم وتند تند هم میزنیم شعله رو خاموش میکنیم وچند قاشق از مواد رو روی خامه میریزیم ومخلوط میکنیم وبعد به بقیه ی مواد اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تو مرحله هم میتونین داخل قالب بریزین وبزارین یخچال تا ببنده یا مثل من مواد رو دو قسمت کنین وبه یه قسمت زعفران غلیظ اضافه کنین ودورنگ درست کنین بجای زعفران میتونین یه قاشق پودرکاکائو وبا یه قاشق آب مخلوط کنین وبه قسمت دوم بزنین تا شکلاتی بشه ♥️🌸🦄♥️🌸🦄♥️🌸🦄♥️🌸🦄
  گیلانی دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر مخلوط کردم.وخوب با چنگال زدمش تا کش دار بشه.میزان شکر بستگی به ذائقه خودتون داره. بعد یک لیوان آرد برنج اضافه کردم و یک لیوان شیر وخیلی کم دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب. همه مواد رو با هم، مخلوط کردم تا یکدست بشه. اگه ارد برنج نداشتید از آرد گندم استفاده کنید. غلظت مواد باید مثل فرنی باشه پس زیاد رقیق یا غلیظش نکنید بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد یک ملاقه از موادم ریختم وسط تابه اجازه دادم سرخ بشه وبرش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ بشه من امروز از قالب استفاده کردم
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
🦋تزئینات و لیست خرید لوازم عروسی💄👠 𒊹︎︎︎〰〰〰♥️🔝𝙟𝙤𝙞𝙣♥️〰〰𒊹︎︎︎
🍀پوره اسفناج و سیب زمینی برای 2 نفر مواد اصلی🍃 🥗سیب زمینی بزرگ(پخته) ۴ عدد 🥗اسفناج پخته ۲ پیمانه 🥗کره ۷۰ گرم 🥗شیر ،پودرکاری 1/2 فنجان 🥗نمک و فلفل سیاه ،پودرکاری 1/2 به مقدار لازم 🥗پودر سیر به مقدار لازم 🧆طرز تهیه 🧆 1. ابتدا سیب زمینی هارا در آب با کمی نمک میپزیم 2. اسفناج را در ماهیتابه ای جدا به صورت درسته ریخته و با کمی پودر سیر و فلفل و نمک میپزیم 3. وقتی 2ماده اصلی پخت در ظرفی گود ریخته و 70 گرم کره را اضافه میکنیم به علاوه تمامی ادویه ها و نصف فنجان شیر سرد. 4. حال با دستگاه غذا ساز یا گوشت کوب برقی به آرامی شروع به پوره کردن میکنیم. 5. وقتی مواد نرم و پوره شد کافی است و غذای یا پیش غذا یا کنار غذای بی نظیر شما آماده است 👨‍🍳
یکی که کنارش بتونی خود واقعی‌ت باشی، بهترین نعمت دنیاست ♥️🗝 .
🍪 کوکی آووکادوی شکلاتی 🥑نیم عدد آووکادو 🥑2 اونس شکلات ارگانیک در نصف قاشق غذا خوری روغن نارگیل ذوب شده 🥑2 قاشق غذا خوری کره بادام بدون نمک 🥑¼ فنجان عسل 🥑یک و نیم قاشق غذاخوری آرد بادام 🥑1 عددتخم مرغ کامل ارگانیک 🥑1 عدد سفید ه تخم مرغ ارگانیک 🥑2 قاشق غذا خوری پودر کاکائو 🍘طرز تهیه 🍘 ابتدا فر را تا 180 درجه گرم می‌کنیم. سپس آووکادو را «پوره» می‌کنیم تا صاف شود. بقیه مواد را به آن اضافه می‌کنیم. این خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. آنها را به فاصله در سینی فر با قیف شیرینی یا قاشق می‌چینیم و اجازه می‌دهیم تا 15-17 دقیقه بپزد. وقتی سرد شد آماده سرو است. 👨‍🍳
🥩بیفتک 🍖گوشت بی استخوان گوساله 750 گرم 🧅پیاز2 عدد 🥫رب گوجه1 قاشق سوپخوری 🧂نمکبه مقدار لازم 🧈کره250 گرم 🥔سیب زمینی0/5 کیلو 🍀برگ بو4 عدد 🌶فلفلبه مقدار لازم 🥩گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . با حرارت ملایم کمی سرخ کنید . پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد . بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو به آن بزنید . اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد . رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را بپزید ، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده اید ، بچینید . سیب زمینی را می توانید در فر تنوری کنید . 👨‍🍳
واسه........!❤️ .
🔸یک صبحانه عالی برای اداره 🔺یکی از سالادهای ساده و پرطرفدار که به عنوان غذای اصلی و یا پیش غذا نیز سرو می‌شود، سالاد سیب زمینی و پیاز است که برای تهیه آن از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنند. 🔺این غذا را می‌توان به عنوان یک غذای سبک، راحت و سریع دانست که بسیار خوشمزه است. سالاد پیاز و سیب زمینی شباهت زیادی به الویه داشته و یک غذای سالم با خواص زیاد است. مواد لازم برای ۲ نفر سیب زمینی بزرگ    دو عدد سبزی تازه جعفری    ۱۰ الی ۱۵ ساقه سبزی شوید تازه    ۱۰ الی ۱۵ ساقه پیاز بنفش (قرمز)    یک عدد خیارشور    ۵ الی ۶ عدد مواد لازم برای سس نمک    به مقدار لازم پودر پول بیبر (فلفل قرمز پرک)    به مقدار لازم سماق    به مقدار لازم روغن زیتون    به مقدار لازم فلفل سیاه    نوک قاشق چایخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بیشتر مشکلات زندگیمان از ‌آنجا شروع میشود که ما نه برای خودمان بلکه برای آدم های اطراف مان زندگی می کنیم. لباسی میپوشیم که مد باشد! در رشته ای درس میخوانیم که کلاس داشته باشد! با کسی ازدواج می کنیم تا دهان مردم را ببندیم! بچه دار می شویم که برایمان حرف در نیاورند و این داستان تا آخر عمر ادامه دارد... برای مردم زندگی کردن، یعنی خوشبخت بودن در ذهن مردم! در حالیکه احساس خوشبختی کردن یک کیفیت درونی و شخصی است. لازمه احساس خوشبختی درک واقعیتهای زندگی شخصی و استفاده از شرایط موجود برای خلق بهترین های ممکن است. برای خودت زندگی کن... شبتون قشنگ 😍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ . 💚💫الا ای صاحب قلبم کجایی ⚪️💫محرم شد نمی خواهی بیایی 💚💫هوای شال مشکی عزایت ⚪️💫دل زار مرا کرده هوایی 💚💫أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
■پرسیدم ازهلال ماه: چرا قامتت خم است؟ ■آهی کشیدو گفت: که ماه محرم است ■گفتم:که چیست محرم؟ با ناله گفت: ■ماه عزای اشرف اولاد آدم است 🖤فرا رسیدن ایام سوگواری 🖤امام حسین(ع)تسلیت باد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ .
گوشت مرغ.... یک تکه(سینه ،ران، بال یا بازو فرقی نمیکنه هویج متوسط ... دو عدد ماکارونی شکلی.... یک لیوان کدو متوسط..... یک عدد نیتونید بجاش کلم بروکلی استفاده کنید پیاز متوسط... یک عدد سیر.... یک حبه ادویه کاری، زرد چوبه.... کمی پنیر خامه ای صبحانه.... یک قاشق غذاخوری اول پیاز رو کمی تفت بدین تا شفاف بشه بعد گوشت مرغ نگینی خرد شده+ادویه+زردچوبه+سیر رنده شده رو اضافه و کمی تفت بدین بعد هویج خرد شده رو اضافه و کمی تفت بدین بعد مقدار مناسب حدود ۲ لیوان اب روش بریزید ووقتی جوش اومد بذارید با حرارت کم حدود چهل دقیقه بپزه بعدش ماکارونی رو بهش اضافه کنید بعد از پنج دقیقه کدوی خرد شده رو اضافه کنید و بذارید با درب بسته سوپ بپزه وجابیافته حدود نیم ساعتپنج دقیقه ی اخر پخت پنیر رو با کمی از اب سوپ خوب مخلوط و به سوپ اضافه کنید بعدش ‌سوپ خوشمزه مون حاضر
🍗 کوردن بلو مرغ برای 2 نفر 🫑مواد اصلی 🧇فیله سینه مرغ 2 عدد 🧇ادویه به مقدار لازم 🧇پنیر گودا 5 ورق 🧇ژامبون 5 ورق 🧇تخم مرغ 1 عدد 🧇آرد سوخاری 1 پیمانه 🧇روغن مایع به مقدار لازم 🍗طرز تهیه کوردن بلو مرغ🍗 1. ابتدا 2 عدد سینه مرغ فیله شده را روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیک کوب آن ها را به خوبی بکوبید تا ترد و نازک شوند. دو طرف آنها را در ادویه بگذارید تا به خوبی مزه دار شوند 2. سپس 5 ورقه پنیر گودا و 7 ورقه ژامبون را در سطح میانی فیله ها قرار داده و آنها را رول کنید. رول را در دست فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبد. به مدت 10 تا 20 دقیقه آنها را داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی منسجم شوند. در مرحله بعد آن‎ها را به 1 عدد تخم مرغ زده شده آغشته کرده و بعد در 1 پیمانه آرد سوخاری بغلتانید. 3. روغن سرخ کردنی را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. فیله‎های آماده شده را در روغن داغ بیندازید تا دو طرف آنها سرخ شده و مغز پخت شوند
🥙سالاد پانزانلا خوشمزه 🍴مواد اولیه 🍾 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 200 گرم نان با کیفیت خوب 2 حبه سیر 1 عدد پیاز قرمز 650 گرم قارچ 2 قاشق غذاخوری سرکه 50 میلی لیتر سرکه سفید 150 گرم آراگولا عصاره لیمو ترش 125 گرم پنیر موزرلا 🥗🥙🥗🥙🥗 🥪طرز تهیه🥪 برای طرز تهیه سالاد پانزانلا با قارچ، 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ماهی تابه بزرگ بریزید، نان را تکه تکه کنید، سپس به آرامی 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تکان دهید تا برشته شود . روی کاغذ آشپزخانه بگذارید و با نمک آن را مزه دار کنید. سیر و پیاز را خرد کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن را در ماهی تابه حرارت دهید، سیر و پیاز را 10 دقیقه تا زمانی که نرم شود، سرخ واز ماهی تابه بردارید. سپس روغن باقیمانده را به ماهی تابه اضافه و حرارت را بالا ببرید. قارچ ها را خرد و 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز و سیر را به ماهی تابه باز گردانید سرکه و برخی چاشنی های دیگر را به آن اضافه و 3 تا 4 دقیقه بجوشانید. آراگولا را با عصاره لیمو وروغن زیتون مزه دار کنید . پنیر موزرالا را تکه تکه و سپس تمام مواد تشکیل دهنده را با هم ترکیب کنید و داخل دیس بریزید.
🍊مربای پوست گریپ فروت 🍮پوست گریپ فروت را شسته، تمیز می کنیم. بعد یک ورقه نازک داخل پوست قسمت سفیدی آن می گیریم. فقط در حدی که داخل پوست صاف شود و زیاد نازک نگردد پوست را به شکل نوارهای بلند و باریک و یک اندازه به پهنای 2 سانتیمتر و طول تقریبا 8 سانتیمتر می بریم. سپس آن را وزن کرده، دو برابر وزن آن شکر در نظر می گیریم. مانند مربای پوست پرتقال یا نارنج می جوشانیم تا کمی نرم شود. 🍮بعد مدت 24 ساعت در آب سرد قرار می دهیم و چندین بار آب آن را عوض می کنیم، هر با می چشیم تا تلخی پوست کاملا گرفته شود. گاهی ممکن است بیش از 24 ساعت وقت ببرد، در هر حال بعد از آن که تلخی آن گرفته شد برای هر یک کیلو شکر، دولیوان آب در ظرفی ریخته، آن را می جوشانیم در حدی که فقط شکر حل شود. 🍮سپس آن را از صافی رد می کنیم و شربت صاف شده را در ظرفی متناسب با مواد می ریزیم. پوست های آماده شده را داخل شربت ریخته، روی حرارت قرار می دهیم. بعد از جوش آمدن، حرارت را ملایم می کنیم تا شربت قوام بیاید. مقدار کمی آبلیمو یا جوهر لیمو به آن می زنیم و بعد از چند جوش مربای پوست گریپ فروت را از روی آتش بر می داریم.
🥃شربت دارچینی مواد لازم 🍻 🧊شکر قهوه ای 1 فنجان 🧊آب 1 فنجان 🧊چوب دارچین 1عدد طرز تهیه شربت دارچینی☕️ برای تهیه شربت دارچینی، همه مواد را باهم در ظرف مورد نظر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جون بیاید. اجازه بدهید تا شربت مدتی 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. بعد از 10 دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود این شربت را میتوانید به همراه آب لیمو میل کنید و یا به عنوان طعم دهنده برای نوشیدنی ها و یا کیک ها استفاده کنید. 👨‍🍳
🍘کرم خرمالو😋 🍮خرمالو ۳۰۰ گرم 🍮 خامه قنادی ۳۰۰ گرم 🍮 شکر ۱/۴ پیمانه 🍮پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری 🍮شیر ۱/۴ پیمانه طرز تهیه دسر کرم خرمالو🍨 پودر ژلاتین را با ۶ قاشق غذاخوری آب سرد روی بخار کتری حل کنید.شیر و شکر را روی حرارت ملایم بهجوش آورید و کنار بگذارید.خرمالو رو پوست کنده و به کمک مخلوط‌کن پوره کنید. خامه قنادی را به خرمالوی پوره شده اضافه کنید.زمانی که شیر کمی خنک شد، ژلاتین حل شده را به آناضافه کنید.در نهایت پوره خرمالو و خامه را با مواد ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل گردد.مواد را درون قالب ریخته و به مدت ۵ تا ۸ ساعت در یخچال استراحت دهید تا کرم خرمالو کاملا سفت شود. 👨‍🍳
طرز تهیه: سه تا سیب زمینی متوسط رو پختم بعد رنده کردم و با یه پیاز ابگرفته شده و یه تخم مرغ و نمک و فلفل زرچوبه هم زدم تا خمیر یکدست بشه بعد از خمیر برداشتم و توی دست پهن کردم و از مواد میانی توش گذاشتم و کاملا با دست بستمش و پشت و روشو کاملا ارد سوخاری(ارد نون)زدم و تو روغن سرخ کردم.برای مواد میانی من پیاز داغ و گوشت چرخکرده و فلفل دلمه رنگی و زرشک و سیر و جعفری خرد شده و رب گوجه و اویشن و نمک و فلفل
🥙 😋 🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم میگو میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه‌دار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم برای سرو تاکو ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن می‌