eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
24.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 کیک مارشمالویی درست کن😍🍭 😍🙂 ♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°
🍕مافین پیتزا هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم 🥰🌸برای مهمونی ها و دورهمی ها خیلی مناسبه 🪴 موادلازم مایع خمیری : آرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر : ۲ ق‌چ شیر ولرم : ۱/۲ پیمانه شکر : ۲ ق‌چ خمیر مایه : ۱ق‌چ تخم مرغ : ۲ عدد روغن مایع : ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه : ۲ ق‌خ یا ۱/۴ پیمانه پنیر پیتزا : ۱ پیمانه ادویه : از هرکدام ۱ ق‌چ ( نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر آویشن ) موادلازم میانی : سوسیس بلغاری یا دودی بزرگ : ۲ عدد فلفل دلمه متوسط : ۱ عدد قارچ متوسط : ۸ عدد نکات : 🔸منظورم از شیر ولرم اینه که وقتی انگشتتو داخل شیر میزاری تا ۱۰ بشماری و انگشتت نسوزه 🔸حتما اول شکر رو با شیر مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو اضافه و مخلوط کنید 🔸 مواد میانی و مقدار مواد مافین کاملا سلیقه ایه میتونید از مرغ پخته شده یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید 🔸 حتما مواد میانی رو قبل از ترکیب جدا از هم تفت بدید مخصوصا قارچ رو چون اگر خام باشه آب میندازه 🔸 اگر به فر دسترسی ندارید میتونید مواد رو مثل مایع کوکو داخل روغن سرخ کنید
🍕مافین پیتزا هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم 🥰🌸برای مهمونی ها و دورهمی ها خیلی مناسبه 🪴 موادلازم مایع خمیری : آرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر : ۲ ق‌چ شیر ولرم : ۱/۲ پیمانه شکر : ۲ ق‌چ خمیر مایه : ۱ق‌چ تخم مرغ : ۲ عدد روغن مایع : ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه : ۲ ق‌خ یا ۱/۴ پیمانه پنیر پیتزا : ۱ پیمانه ادویه : از هرکدام ۱ ق‌چ ( نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر آویشن ) موادلازم میانی : سوسیس بلغاری یا دودی بزرگ : ۲ عدد فلفل دلمه متوسط : ۱ عدد قارچ متوسط : ۸ عدد نکات : 🔸منظورم از شیر ولرم اینه که وقتی انگشتتو داخل شیر میزاری تا ۱۰ بشماری و انگشتت نسوزه 🔸حتما اول شکر رو با شیر مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو اضافه و مخلوط کنید 🔸 مواد میانی و مقدار مواد مافین کاملا سلیقه ایه میتونید از مرغ پخته شده یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید 🔸 حتما مواد میانی رو قبل از ترکیب جدا از هم تفت بدید مخصوصا قارچ رو چون اگر خام باشه آب میندازه 🔸 اگر به فر دسترسی ندارید میتونید مواد رو مثل مایع کوکو داخل روغن سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇👇 مواد لازم 👇👇 آرد سفید ۱ پیمانه شکر نصف پیمانه ماست نصف پیمانه روغن نصف پیمانه تخم مرغ ۲ عدد هل یک چهارم ق چ بیکینگ پودر یک دوم ق م برای شربت: آب نصف لیوان شکر نصف لیوان گلاب ربع لیوان زعفران ومکرده مقداری هل ربع ق چ تزئین:پودرنارگیل پودر پسته گل محمدی 👇👇 طرز تهیه 👇👇 اول از همه ظرف رو چرب کردم آرد و بیکینگ پودر رو یه بار با هم الک کردم فر رو روی درجه 180 تتگرم بشه تخم مرغ،شکر وانیل رو انقدر باهمزن زدم تا حجیم و روشن بشه حدود 5 دقیقه بعد روغن ماست اضافه کردم بعد هل در حد مخلوط شدن زدم در آخر آرد بکینگ پودر الک شده رو اضافه و ویسک کردم ریختم تو قالب گذاشتم توی فر دقیقا 40 دقیقه زمان برد بپزه (بعد این تایم با خلال چک کنید) 2 دقیقه گریل فر رو روشن کردم تا روی کیک خوشرنگ بشه بعد اینکه کیک رو گذاشتم توی فر شهد رو آماده کردم تا توی این فاصله خنک بشه آب و شکر زعفرون دم کرده رو گذاشتم روی حرارت تاشکر حل بشه بعد هل و گلاب اضافه وخاموش کردم بعد اینکه کیکم آماده شد از فر خارج کردم و برش زدم( به هر مدلی دوست دارید میتونید بزنید) بعد شهد رو روش ریختم و تزیین کردم هم شربت هم کیک باید خنک باشن سایز قالب : بیست در بيست
موچی مواد لازم: ۱۰ قاشق غذاخوری ارد برنج(ترجیحا ارد گلوتینوس که از لوازم قنادیا میتونید تهییه کنید) ۵ قاشق غذاخوری پودر قند ۱ لیوان اب رنگ خوراکی دلخواه ✅اگه به جای ماکروفر خواستید خمیرو تو تابه تهییه کنید بذارید.رو حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسه و شبیه خمیر بشه ✅ بسته به نوع ماکروفرتون ممکنه ۳ بار کافی باشه و به غلظتی که میخوایم برسه و نیاز به تکرار مجدد نباشه ✅ میتونید به جای رنگ خوراکی از ابمیوه یا رنگ های طبیعی استفاده کنید من رنگ زردمو با زعفرون و رنگ بنفشمو با گل پنیرک ایجاد کردم ✅ برای وسط موچی میتونید از ترکیب خامه صبحانه و پنیر خامه ای و میوه دلخواه یا فقط خامه و میوه استفاده کنید ✅ با توت فرنگی طعمش بینظیر میشه که من توت فرنگی پیدا نکردم و به جاش گیلاس هسته گرفته گذاشتم ✅میتونید وسطش شکلات هم قرار بدید
✅شیرینی فوری گیلانی✅ ✅موادلازم:⬇️⬇️ 💕بادام زمینی پوست گرفته یک لیوان 💕شکر   یک لیوان 💕روغن جامد یا کره یک قاشق غ 💕وانیل‏  و هل  ۱/۳ قاشق چ 💕کنجد یک سوم لیوان ✅طرز تهیه:⬇️⬇️ 💕اول میتونید بادام رو توی میکسر یا غذاساز  حتی گوشکوب  خرد وشکسته  کنید و سعی کنید  طوری باشه که نه زیاد پودر بشه نه زیاد درشت باشه و وانیل و هل و کنجد روهم باهاش قاطی میکنیم و کنار بزارید . 💕یک سینی رو هم که بهتره استیل باشه (نشد رویی خوبه )  کف اش رو چرب کنید و کنار بگذارید. 💕 شکر رو تو ماهیتابه میریزیم و روی حرارت کم میزاریم و بدون هم زدن صبر میکنیم تا شکر اب بشه و کاراملی بشه بعد یه قاشق سرخالی کره یا روغن جامد رو بهش اضافه میکنیم  و این روغن اختیاری هستش و میتونید حذفش کنید یا کمترش کنید  ولی باعث میشه بادوم سوخته تون ترد و و خوردنش راحت تر باشه. 💕بعد از اضافه کردن خوب هم میزنیم تا با کارامل مون حل بشه بعد بادام رو به کارامل مون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد باهم حل بشه و یکدست بشه و بعد از اینکه مطمئن شدیم مواد خوب باهم حل شده داغ میریزیم تو سینی چرب  مواظب باشید که به دستتون نگیره بچسبه میسوزونه و اینکه باید سریع انجام بدید. 💕قاشق رو چرب میکنیم و باگوشتکوب مواد رو پهن تا حدود نیم سانت بشه  بعد با یه چاقو یا کاتر که چربش کردیم روش  خطهایی مثل  برش زدن  رو میزنیم و بعد میزاریم تا سرد بشه  بعد از سرد شدن میتونید بازدن چاقو  به زیر بادام سوخته خشک شده راحت جداشون کنید و کامل در میاد. 💕امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.ممنون از همراهیتون.
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مارمالاد یکی از خوشمزه ترین مارمالادهاست . می تونین صبحانه استفاده کنین می تونین برای انواع کیک ها و شیرینی ها استفاده کنین ، برای دسرها ، خیلی پر کاربرده . زردآلو هسته جدا شده یک کیلو شکر ۸۰۰ گرم زعفران به میزان لازم آب لیمو ۱ ق ژلاتین ۱ ق م (یا کمی نشاسته ذرت) حدودا نزدیک یک کیلو و دویست گرم زردآلو داشتم . هسته هاش رو در آوردم تقریبا نزدزک یک کیلو زردآلو شد . بسته به اینکه زردالوهاتون ترش و شیرین هستند شکر رو در نظر بگیرین من زردآلوهام شیرین بود به نسبت برابر شکر نریختم از یه کیلو کمتر شکر ریختم حدودا ۸۰۰ گرم . اول هسته زردآلوها رو جدا کردم . زردالوهایی که داشتم دو نوع بود یه کم سفت و یه کم شل اون هایی که سفت بود برای مربا استفاده کردم این هایی که شل بودن کمی مارمالاد درست کردم . چون شل بود دیگه پوست زردالو رو ازش جدا نکردم . اما می تونین یه کم آب جوش روشون بریزین پوستش رو جدا کنین . داخل غذاساز انداختم و پوره کردم . داخل قابلمه ترجیحا لعابی برای مرباها خوبه ، ریختم و لا به لاش شکر ریختم . ۲ ، ۳ ساعتی یخچال گذاشتم یه کم اب انداخت و روی شعله قرار دادم حرارت ملایم . شروع کرد به جوشیدن کفش رو گرفتم . از وقتی که جوشید حدودا یه ربع تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بمونه کافیه ولی باز چک کنین که به غلظت مناسب برسه و قوام بیاد. آخر کار کمی زعفران ریختم برای رنگ و عطر و طعم و برای اینکه غلظت و انسجام پیدا کنه ژلاتین رو با آب سرد بن ماری کردم و داخلش ریختم (می تونین از نشاسته ذرت هم استفاده کنین) و در نهایت یه قاشق آب لیمو هم داخلش ریختم