24.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه😋
کیک مارشمالویی درست کن😍🍭
😍🙂
♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°
🍕مافین پیتزا
هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم 🥰🌸برای مهمونی ها و دورهمی ها خیلی مناسبه 🪴
موادلازم مایع خمیری :
آرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۲ قچ
شیر ولرم : ۱/۲ پیمانه
شکر : ۲ قچ
خمیر مایه : ۱قچ
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه : ۲ قخ یا ۱/۴ پیمانه
پنیر پیتزا : ۱ پیمانه
ادویه : از هرکدام ۱ قچ
( نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر آویشن )
موادلازم میانی :
سوسیس بلغاری یا دودی بزرگ : ۲ عدد
فلفل دلمه متوسط : ۱ عدد
قارچ متوسط : ۸ عدد
نکات :
🔸منظورم از شیر ولرم اینه که وقتی انگشتتو داخل شیر میزاری تا ۱۰ بشماری و انگشتت نسوزه
🔸حتما اول شکر رو با شیر مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو اضافه و مخلوط کنید
🔸 مواد میانی و مقدار مواد مافین کاملا سلیقه ایه میتونید از مرغ پخته شده یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید
🔸 حتما مواد میانی رو قبل از ترکیب جدا از هم تفت بدید مخصوصا قارچ رو چون اگر خام باشه آب میندازه
🔸 اگر به فر دسترسی ندارید میتونید مواد رو مثل مایع کوکو داخل روغن سرخ کنید
🍕مافین پیتزا
هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم 🥰🌸برای مهمونی ها و دورهمی ها خیلی مناسبه 🪴
موادلازم مایع خمیری :
آرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۲ قچ
شیر ولرم : ۱/۲ پیمانه
شکر : ۲ قچ
خمیر مایه : ۱قچ
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه : ۲ قخ یا ۱/۴ پیمانه
پنیر پیتزا : ۱ پیمانه
ادویه : از هرکدام ۱ قچ
( نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر آویشن )
موادلازم میانی :
سوسیس بلغاری یا دودی بزرگ : ۲ عدد
فلفل دلمه متوسط : ۱ عدد
قارچ متوسط : ۸ عدد
نکات :
🔸منظورم از شیر ولرم اینه که وقتی انگشتتو داخل شیر میزاری تا ۱۰ بشماری و انگشتت نسوزه
🔸حتما اول شکر رو با شیر مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو اضافه و مخلوط کنید
🔸 مواد میانی و مقدار مواد مافین کاملا سلیقه ایه میتونید از مرغ پخته شده یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید
🔸 حتما مواد میانی رو قبل از ترکیب جدا از هم تفت بدید مخصوصا قارچ رو چون اگر خام باشه آب میندازه
🔸 اگر به فر دسترسی ندارید میتونید مواد رو مثل مایع کوکو داخل روغن سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_باقلوا
👇👇 مواد لازم 👇👇
آرد سفید ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
هل یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر یک دوم ق م
برای شربت:
آب نصف لیوان
شکر نصف لیوان
گلاب ربع لیوان
زعفران ومکرده مقداری
هل ربع ق چ
تزئین:پودرنارگیل پودر پسته گل محمدی
👇👇 طرز تهیه 👇👇
اول از همه ظرف رو چرب کردم
آرد و بیکینگ پودر رو یه بار با هم الک کردم
فر رو روی درجه 180 تتگرم بشه
تخم مرغ،شکر وانیل رو انقدر باهمزن زدم تا حجیم و روشن بشه حدود 5 دقیقه
بعد روغن ماست اضافه کردم بعد هل در حد مخلوط شدن زدم
در آخر آرد بکینگ پودر الک شده رو اضافه و ویسک کردم ریختم تو قالب گذاشتم توی فر
دقیقا 40 دقیقه زمان برد بپزه (بعد این تایم با خلال چک کنید)
2 دقیقه گریل فر رو روشن کردم تا روی کیک خوشرنگ بشه
بعد اینکه کیک رو گذاشتم توی فر شهد رو آماده کردم تا توی این فاصله خنک بشه
آب و شکر زعفرون دم کرده رو گذاشتم روی حرارت تاشکر حل بشه بعد هل و گلاب اضافه وخاموش کردم
بعد اینکه کیکم آماده شد از فر خارج کردم و برش زدم( به هر مدلی دوست دارید میتونید بزنید) بعد شهد رو روش ریختم و تزیین کردم هم شربت هم کیک باید خنک باشن
سایز قالب : بیست در بيست
موچی
مواد لازم:
۱۰ قاشق غذاخوری ارد برنج(ترجیحا ارد گلوتینوس که از لوازم قنادیا میتونید تهییه کنید)
۵ قاشق غذاخوری پودر قند
۱ لیوان اب
رنگ خوراکی دلخواه
✅اگه به جای ماکروفر خواستید خمیرو تو تابه تهییه کنید بذارید.رو حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسه و شبیه خمیر بشه
✅ بسته به نوع ماکروفرتون ممکنه ۳ بار کافی باشه و به غلظتی که میخوایم برسه و نیاز به تکرار مجدد نباشه
✅ میتونید به جای رنگ خوراکی از ابمیوه یا رنگ های طبیعی استفاده کنید من رنگ زردمو با زعفرون و رنگ بنفشمو با گل پنیرک ایجاد کردم
✅ برای وسط موچی میتونید از ترکیب خامه صبحانه و پنیر خامه ای و میوه دلخواه یا فقط خامه و میوه استفاده کنید
✅ با توت فرنگی طعمش بینظیر میشه که من توت فرنگی پیدا نکردم و به جاش گیلاس هسته گرفته گذاشتم
✅میتونید وسطش شکلات هم قرار بدید
✅شیرینی فوری گیلانی✅
✅موادلازم:⬇️⬇️
💕بادام زمینی پوست گرفته یک لیوان
💕شکر یک لیوان
💕روغن جامد یا کره یک قاشق غ
💕وانیل و هل ۱/۳ قاشق چ
💕کنجد یک سوم لیوان
✅طرز تهیه:⬇️⬇️
💕اول میتونید بادام رو توی میکسر یا غذاساز حتی گوشکوب خرد وشکسته کنید و سعی کنید طوری باشه که نه زیاد پودر بشه نه زیاد درشت باشه و وانیل و هل و کنجد روهم باهاش قاطی میکنیم و کنار بزارید .
💕یک سینی رو هم که بهتره استیل باشه (نشد رویی خوبه ) کف اش رو چرب کنید و کنار بگذارید.
💕 شکر رو تو ماهیتابه میریزیم و روی حرارت کم میزاریم و بدون هم زدن صبر میکنیم تا شکر اب بشه و کاراملی بشه بعد یه قاشق سرخالی کره یا روغن جامد رو بهش اضافه میکنیم و این روغن اختیاری هستش و میتونید حذفش کنید یا کمترش کنید ولی باعث میشه بادوم سوخته تون ترد و و خوردنش راحت تر باشه.
💕بعد از اضافه کردن خوب هم میزنیم تا با کارامل مون حل بشه بعد بادام رو به کارامل مون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد باهم حل بشه و یکدست بشه و بعد از اینکه مطمئن شدیم مواد خوب باهم حل شده داغ میریزیم تو سینی چرب مواظب باشید که به دستتون نگیره بچسبه میسوزونه و اینکه باید سریع انجام بدید.
💕قاشق رو چرب میکنیم و باگوشتکوب مواد رو پهن تا حدود نیم سانت بشه بعد با یه چاقو یا کاتر که چربش کردیم روش خطهایی مثل برش زدن رو میزنیم و بعد میزاریم تا سرد بشه بعد از سرد شدن میتونید بازدن چاقو به زیر بادام سوخته خشک شده راحت جداشون کنید و کامل در میاد.
💕امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.ممنون از همراهیتون.
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مارمالاد_زردآلو_معصومه
#مارمالاد
این مارمالاد یکی از خوشمزه ترین مارمالادهاست . می تونین صبحانه استفاده کنین می تونین برای انواع کیک ها و شیرینی ها استفاده کنین ، برای دسرها ، خیلی پر کاربرده .
زردآلو هسته جدا شده یک کیلو
شکر ۸۰۰ گرم
زعفران به میزان لازم
آب لیمو ۱ ق
ژلاتین ۱ ق م (یا کمی نشاسته ذرت)
حدودا نزدیک یک کیلو و دویست گرم زردآلو داشتم . هسته هاش رو در آوردم تقریبا نزدزک یک کیلو زردآلو شد .
بسته به اینکه زردالوهاتون ترش و شیرین هستند شکر رو در نظر بگیرین من زردآلوهام شیرین بود به نسبت برابر شکر نریختم از یه کیلو کمتر شکر ریختم حدودا ۸۰۰ گرم .
اول هسته زردآلوها رو جدا کردم .
زردالوهایی که داشتم دو نوع بود یه کم سفت و یه کم شل اون هایی که سفت بود برای مربا استفاده کردم این هایی که شل بودن کمی مارمالاد درست کردم . چون شل بود دیگه پوست زردالو رو ازش جدا نکردم .
اما می تونین یه کم آب جوش روشون بریزین پوستش رو جدا کنین .
داخل غذاساز انداختم و پوره کردم .
داخل قابلمه ترجیحا لعابی برای مرباها خوبه ، ریختم و لا به لاش شکر ریختم . ۲ ، ۳ ساعتی یخچال گذاشتم یه کم اب انداخت و روی شعله قرار دادم حرارت ملایم . شروع کرد به جوشیدن کفش رو گرفتم . از وقتی که جوشید حدودا یه ربع تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بمونه کافیه ولی باز چک کنین که به غلظت مناسب برسه و قوام بیاد.
آخر کار کمی زعفران ریختم برای رنگ و عطر و طعم و برای اینکه غلظت و انسجام پیدا کنه ژلاتین رو با آب سرد بن ماری کردم و داخلش ریختم (می تونین از نشاسته ذرت هم استفاده کنین) و در نهایت یه قاشق آب لیمو هم داخلش ریختم