✅شیرینی فوری گیلانی✅
✅موادلازم:⬇️⬇️
💕بادام زمینی پوست گرفته یک لیوان
💕شکر یک لیوان
💕روغن جامد یا کره یک قاشق غ
💕وانیل و هل ۱/۳ قاشق چ
💕کنجد یک سوم لیوان
✅طرز تهیه:⬇️⬇️
💕اول میتونید بادام رو توی میکسر یا غذاساز حتی گوشکوب خرد وشکسته کنید و سعی کنید طوری باشه که نه زیاد پودر بشه نه زیاد درشت باشه و وانیل و هل و کنجد روهم باهاش قاطی میکنیم و کنار بزارید .
💕یک سینی رو هم که بهتره استیل باشه (نشد رویی خوبه ) کف اش رو چرب کنید و کنار بگذارید.
💕 شکر رو تو ماهیتابه میریزیم و روی حرارت کم میزاریم و بدون هم زدن صبر میکنیم تا شکر اب بشه و کاراملی بشه بعد یه قاشق سرخالی کره یا روغن جامد رو بهش اضافه میکنیم و این روغن اختیاری هستش و میتونید حذفش کنید یا کمترش کنید ولی باعث میشه بادوم سوخته تون ترد و و خوردنش راحت تر باشه.
💕بعد از اضافه کردن خوب هم میزنیم تا با کارامل مون حل بشه بعد بادام رو به کارامل مون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد باهم حل بشه و یکدست بشه و بعد از اینکه مطمئن شدیم مواد خوب باهم حل شده داغ میریزیم تو سینی چرب مواظب باشید که به دستتون نگیره بچسبه میسوزونه و اینکه باید سریع انجام بدید.
💕قاشق رو چرب میکنیم و باگوشتکوب مواد رو پهن تا حدود نیم سانت بشه بعد با یه چاقو یا کاتر که چربش کردیم روش خطهایی مثل برش زدن رو میزنیم و بعد میزاریم تا سرد بشه بعد از سرد شدن میتونید بازدن چاقو به زیر بادام سوخته خشک شده راحت جداشون کنید و کامل در میاد.
💕امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.ممنون از همراهیتون.
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مارمالاد_زردآلو_معصومه
#مارمالاد
این مارمالاد یکی از خوشمزه ترین مارمالادهاست . می تونین صبحانه استفاده کنین می تونین برای انواع کیک ها و شیرینی ها استفاده کنین ، برای دسرها ، خیلی پر کاربرده .
زردآلو هسته جدا شده یک کیلو
شکر ۸۰۰ گرم
زعفران به میزان لازم
آب لیمو ۱ ق
ژلاتین ۱ ق م (یا کمی نشاسته ذرت)
حدودا نزدیک یک کیلو و دویست گرم زردآلو داشتم . هسته هاش رو در آوردم تقریبا نزدزک یک کیلو زردآلو شد .
بسته به اینکه زردالوهاتون ترش و شیرین هستند شکر رو در نظر بگیرین من زردآلوهام شیرین بود به نسبت برابر شکر نریختم از یه کیلو کمتر شکر ریختم حدودا ۸۰۰ گرم .
اول هسته زردآلوها رو جدا کردم .
زردالوهایی که داشتم دو نوع بود یه کم سفت و یه کم شل اون هایی که سفت بود برای مربا استفاده کردم این هایی که شل بودن کمی مارمالاد درست کردم . چون شل بود دیگه پوست زردالو رو ازش جدا نکردم .
اما می تونین یه کم آب جوش روشون بریزین پوستش رو جدا کنین .
داخل غذاساز انداختم و پوره کردم .
داخل قابلمه ترجیحا لعابی برای مرباها خوبه ، ریختم و لا به لاش شکر ریختم . ۲ ، ۳ ساعتی یخچال گذاشتم یه کم اب انداخت و روی شعله قرار دادم حرارت ملایم . شروع کرد به جوشیدن کفش رو گرفتم . از وقتی که جوشید حدودا یه ربع تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بمونه کافیه ولی باز چک کنین که به غلظت مناسب برسه و قوام بیاد.
آخر کار کمی زعفران ریختم برای رنگ و عطر و طعم و برای اینکه غلظت و انسجام پیدا کنه ژلاتین رو با آب سرد بن ماری کردم و داخلش ریختم (می تونین از نشاسته ذرت هم استفاده کنین) و در نهایت یه قاشق آب لیمو هم داخلش ریختم
#خوشمزه♥️🥰
یه ترکیب خیلی خوشمزه که خیلی راحت اماده میشه😉💜
چی میخوایم؟
دنت
خامه آماده قنادی یا ( خامه صبحانه )
بیسکوئیت پتی بور
توت فرنگی برای تزئیین
.
.
طبق ویدیو پیش برو😍🍓
.
.
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ۴ قلم مواد و در چهار دقیقه شکلات صبحانه ای درست کن که نظیر نداره 😍
✅️ مواد لازم :
یک لیوان شکر
یک لیوان شیر
یک لیوان روغن مایع
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
✅️ طرز تهیه :
همه ی مواد رو داخل مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم تا مواد یک دست و غلیظ بشه
آسونتر از این نداریم حتما درستش کن عاشقش میشی
17.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ تنوری
𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸
مواد لازم:
مواد داخلی سلیقه ای
ژامبون 🥓
ذرت 🌽
قارچ 🍄
فلفل دلمه رنگی 🫑
فلفل سیاه و آویشن 🌶🌿🍃
آب💧 ۱۳۰گرم
خمیرمایه🥄 ۵گرم
نمک🧂 ۱۰گرم
شکر🍚 ۱۰گرم
روغن🥃۵۰گرم
آرد🥡 ۲۵۰گرم
.تخم مرغ و کنجد🥚 برای رومال
خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه
من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید
دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه
برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید
3.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بیبی کورن😍🌽
ديگة ترشي يا كنسرو بيبي كرن از بيرون نخر
كه بي صرفه ست
من با سي هزار تومن دو تا شيشه كنسروش رو درست كردم
در صورتيكه يه شيشه كوچيكش ٦٠-٧٠ تومنه
خيلي هم راحت
يه شيشه تميز با در فلزي انتخاب كنيد
بيبي كرن ها يا همون بچه ذرت ها را بعد از پوست كردن مرتب در شيشه بچينيد
محلولي با آب جوشيده سرد و يه ليوان سركه و نمك درست كنيد
و روي ذرت ها بريزيد
براي طعم دار كردنش مي تونيد از سير و فلفل سبز استفاده كنيد
بعد از اينكه ذرت ها رو چيديد و محلول را ريختيد سير فلفل سبز را رويش قرار دهيد
در شيشه را محكم ببنديد
و شيشه ها را در ظرفي كه آبجوش ريختيد دمر بذاريد و بعد از ده دقيقه از ظرف خارج كنيد و همون جور برعكس ٢٤ ساعت روي صفحه كابينت قرار دهيد تا هواي اضافيش خارج شود
با اين روش شيشه ها رو كنسرو كرديد
و بعد مي تونيد در يخچال نگه داري كنيد و براي روي سالاد كنار غذا و دورچين استفاده كنيد .
هدایت شده از سعیدیسم | سعیدحیدری
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 #شب_پنجم_محرم_الحرام
یازده ساله ولی شوق بزرگان دارد
در دل کودک اینها جگر مردان است
همه اصحاب حرم طفل غرورش هستند
این پسر بچه ی خیمه، پدر مردان است
.
4.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاهی خودت را به یک فنجان چای دعوت کن.
منتظر دعوت دیگری نباش،
هیچکس بهتر از خودت
نمی تواند باعث آرامش درونت باشد
اگر برای آرامشت در انتظار کسی غیر از خودت باشی این آرامش گاهی هست و گاهی نخواهد بود
پس همیشه فقط از خودت انتظار داشته باش تا آرامشت همیشگی باشد.
عصرتون قشنگ 🌺🍀
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃