فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کیک بی بی
🌱 قالب ۲۰ سانت و وزن نهایی کیک ۱ کیلوگرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه و به اندازه ی نصف بند انگشت سرخالی (۱۲۰ گرم )
آرد ۳/۴ پیمانه و به اندازه ی نصف بند انگشت سرخالی(۱۰۰ گرم )
روغن مایع۱/۴ پیمانه
شیر داغ ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۱/۵ ق چ
وانیل نصف ق چ
🌱 برای خامه کشی کیک
خامه قنادی نیم کیلو
پودرکاکائو ۲ ق غ
🌱شیرکاکائو برای خیس کردن کیک
#کیک_کنجدی #کیک_کنجدی_بدون_فر
کیک گلاب کنجدی
تخم مرغ سه عدد
ماست شیرین دو سوم لیوان(یا شیر نصف لیوان)
گلاب دو ق غ
وانیل نوک ق چ
هل ساییده یک ق چ
روغن مایع دو سوم لیوان
آرد دو لیوان
بکینگ دو ق چ
کنجد بو داده نصف لیوان
شکر یک لیوان
کنجد خام اگر دارین بزارید روی حرارت کمی تفت بدین بو داده بشه
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی یا برقی پنج دقیقه میزنیم بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد هم ماست و گلاب و هل رو اضافه میکنیم و میزنیم در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم چند ثانیه با همزن میزنیم تا یکدست بشه و گلوله آرد نمونه...
کف قالب یا قابلمه کره سرد میمالیم کامل میپوشونیم حتما با کره بمالید بعد کف و دور قالب رو خوب کنجد بپاشید باید کامل از کنجد پوشیده بشه
بعد مایه کیک رو به آرومی داخل قالب بریزید و روش کنجد بریزید
روش پخت روی گاز..شعله پخش کن رو روی ب حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قابلمه رو روش در و دمکنی میزلریم و روی شعله پخش کن میزاریم و مدت یکساعت زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه
روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت یکساعت زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه
بعد پخت بزارین کیک خنک بشه از قالب خارج کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه😋
کیک مارشمالویی درست کن😍🍭
😍🙂
♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕مافین پیتزا
هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم 🥰🌸برای مهمونی ها و دورهمی ها خیلی مناسبه 🪴
موادلازم مایع خمیری :
آرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۲ قچ
شیر ولرم : ۱/۲ پیمانه
شکر : ۲ قچ
خمیر مایه : ۱قچ
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه : ۲ قخ یا ۱/۴ پیمانه
پنیر پیتزا : ۱ پیمانه
ادویه : از هرکدام ۱ قچ
( نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر آویشن )
موادلازم میانی :
سوسیس بلغاری یا دودی بزرگ : ۲ عدد
فلفل دلمه متوسط : ۱ عدد
قارچ متوسط : ۸ عدد
نکات :
🔸منظورم از شیر ولرم اینه که وقتی انگشتتو داخل شیر میزاری تا ۱۰ بشماری و انگشتت نسوزه
🔸حتما اول شکر رو با شیر مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو اضافه و مخلوط کنید
🔸 مواد میانی و مقدار مواد مافین کاملا سلیقه ایه میتونید از مرغ پخته شده یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید
🔸 حتما مواد میانی رو قبل از ترکیب جدا از هم تفت بدید مخصوصا قارچ رو چون اگر خام باشه آب میندازه
🔸 اگر به فر دسترسی ندارید میتونید مواد رو مثل مایع کوکو داخل روغن سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕مافین پیتزا
هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم 🥰🌸برای مهمونی ها و دورهمی ها خیلی مناسبه 🪴
موادلازم مایع خمیری :
آرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۲ قچ
شیر ولرم : ۱/۲ پیمانه
شکر : ۲ قچ
خمیر مایه : ۱قچ
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه : ۲ قخ یا ۱/۴ پیمانه
پنیر پیتزا : ۱ پیمانه
ادویه : از هرکدام ۱ قچ
( نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر آویشن )
موادلازم میانی :
سوسیس بلغاری یا دودی بزرگ : ۲ عدد
فلفل دلمه متوسط : ۱ عدد
قارچ متوسط : ۸ عدد
نکات :
🔸منظورم از شیر ولرم اینه که وقتی انگشتتو داخل شیر میزاری تا ۱۰ بشماری و انگشتت نسوزه
🔸حتما اول شکر رو با شیر مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو اضافه و مخلوط کنید
🔸 مواد میانی و مقدار مواد مافین کاملا سلیقه ایه میتونید از مرغ پخته شده یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید
🔸 حتما مواد میانی رو قبل از ترکیب جدا از هم تفت بدید مخصوصا قارچ رو چون اگر خام باشه آب میندازه
🔸 اگر به فر دسترسی ندارید میتونید مواد رو مثل مایع کوکو داخل روغن سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_باقلوا
👇👇 مواد لازم 👇👇
آرد سفید ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
هل یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر یک دوم ق م
برای شربت:
آب نصف لیوان
شکر نصف لیوان
گلاب ربع لیوان
زعفران ومکرده مقداری
هل ربع ق چ
تزئین:پودرنارگیل پودر پسته گل محمدی
👇👇 طرز تهیه 👇👇
اول از همه ظرف رو چرب کردم
آرد و بیکینگ پودر رو یه بار با هم الک کردم
فر رو روی درجه 180 تتگرم بشه
تخم مرغ،شکر وانیل رو انقدر باهمزن زدم تا حجیم و روشن بشه حدود 5 دقیقه
بعد روغن ماست اضافه کردم بعد هل در حد مخلوط شدن زدم
در آخر آرد بکینگ پودر الک شده رو اضافه و ویسک کردم ریختم تو قالب گذاشتم توی فر
دقیقا 40 دقیقه زمان برد بپزه (بعد این تایم با خلال چک کنید)
2 دقیقه گریل فر رو روشن کردم تا روی کیک خوشرنگ بشه
بعد اینکه کیک رو گذاشتم توی فر شهد رو آماده کردم تا توی این فاصله خنک بشه
آب و شکر زعفرون دم کرده رو گذاشتم روی حرارت تاشکر حل بشه بعد هل و گلاب اضافه وخاموش کردم
بعد اینکه کیکم آماده شد از فر خارج کردم و برش زدم( به هر مدلی دوست دارید میتونید بزنید) بعد شهد رو روش ریختم و تزیین کردم هم شربت هم کیک باید خنک باشن
سایز قالب : بیست در بيست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موچی
مواد لازم:
۱۰ قاشق غذاخوری ارد برنج(ترجیحا ارد گلوتینوس که از لوازم قنادیا میتونید تهییه کنید)
۵ قاشق غذاخوری پودر قند
۱ لیوان اب
رنگ خوراکی دلخواه
✅اگه به جای ماکروفر خواستید خمیرو تو تابه تهییه کنید بذارید.رو حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسه و شبیه خمیر بشه
✅ بسته به نوع ماکروفرتون ممکنه ۳ بار کافی باشه و به غلظتی که میخوایم برسه و نیاز به تکرار مجدد نباشه
✅ میتونید به جای رنگ خوراکی از ابمیوه یا رنگ های طبیعی استفاده کنید من رنگ زردمو با زعفرون و رنگ بنفشمو با گل پنیرک ایجاد کردم
✅ برای وسط موچی میتونید از ترکیب خامه صبحانه و پنیر خامه ای و میوه دلخواه یا فقط خامه و میوه استفاده کنید
✅ با توت فرنگی طعمش بینظیر میشه که من توت فرنگی پیدا نکردم و به جاش گیلاس هسته گرفته گذاشتم
✅میتونید وسطش شکلات هم قرار بدید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅شیرینی فوری گیلانی✅
✅موادلازم:⬇️⬇️
💕بادام زمینی پوست گرفته یک لیوان
💕شکر یک لیوان
💕روغن جامد یا کره یک قاشق غ
💕وانیل و هل ۱/۳ قاشق چ
💕کنجد یک سوم لیوان
✅طرز تهیه:⬇️⬇️
💕اول میتونید بادام رو توی میکسر یا غذاساز حتی گوشکوب خرد وشکسته کنید و سعی کنید طوری باشه که نه زیاد پودر بشه نه زیاد درشت باشه و وانیل و هل و کنجد روهم باهاش قاطی میکنیم و کنار بزارید .
💕یک سینی رو هم که بهتره استیل باشه (نشد رویی خوبه ) کف اش رو چرب کنید و کنار بگذارید.
💕 شکر رو تو ماهیتابه میریزیم و روی حرارت کم میزاریم و بدون هم زدن صبر میکنیم تا شکر اب بشه و کاراملی بشه بعد یه قاشق سرخالی کره یا روغن جامد رو بهش اضافه میکنیم و این روغن اختیاری هستش و میتونید حذفش کنید یا کمترش کنید ولی باعث میشه بادوم سوخته تون ترد و و خوردنش راحت تر باشه.
💕بعد از اضافه کردن خوب هم میزنیم تا با کارامل مون حل بشه بعد بادام رو به کارامل مون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد باهم حل بشه و یکدست بشه و بعد از اینکه مطمئن شدیم مواد خوب باهم حل شده داغ میریزیم تو سینی چرب مواظب باشید که به دستتون نگیره بچسبه میسوزونه و اینکه باید سریع انجام بدید.
💕قاشق رو چرب میکنیم و باگوشتکوب مواد رو پهن تا حدود نیم سانت بشه بعد با یه چاقو یا کاتر که چربش کردیم روش خطهایی مثل برش زدن رو میزنیم و بعد میزاریم تا سرد بشه بعد از سرد شدن میتونید بازدن چاقو به زیر بادام سوخته خشک شده راحت جداشون کنید و کامل در میاد.
💕امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.ممنون از همراهیتون.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مارمالاد_زردآلو_معصومه
#مارمالاد
این مارمالاد یکی از خوشمزه ترین مارمالادهاست . می تونین صبحانه استفاده کنین می تونین برای انواع کیک ها و شیرینی ها استفاده کنین ، برای دسرها ، خیلی پر کاربرده .
زردآلو هسته جدا شده یک کیلو
شکر ۸۰۰ گرم
زعفران به میزان لازم
آب لیمو ۱ ق
ژلاتین ۱ ق م (یا کمی نشاسته ذرت)
حدودا نزدیک یک کیلو و دویست گرم زردآلو داشتم . هسته هاش رو در آوردم تقریبا نزدزک یک کیلو زردآلو شد .
بسته به اینکه زردالوهاتون ترش و شیرین هستند شکر رو در نظر بگیرین من زردآلوهام شیرین بود به نسبت برابر شکر نریختم از یه کیلو کمتر شکر ریختم حدودا ۸۰۰ گرم .
اول هسته زردآلوها رو جدا کردم .
زردالوهایی که داشتم دو نوع بود یه کم سفت و یه کم شل اون هایی که سفت بود برای مربا استفاده کردم این هایی که شل بودن کمی مارمالاد درست کردم . چون شل بود دیگه پوست زردالو رو ازش جدا نکردم .
اما می تونین یه کم آب جوش روشون بریزین پوستش رو جدا کنین .
داخل غذاساز انداختم و پوره کردم .
داخل قابلمه ترجیحا لعابی برای مرباها خوبه ، ریختم و لا به لاش شکر ریختم . ۲ ، ۳ ساعتی یخچال گذاشتم یه کم اب انداخت و روی شعله قرار دادم حرارت ملایم . شروع کرد به جوشیدن کفش رو گرفتم . از وقتی که جوشید حدودا یه ربع تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بمونه کافیه ولی باز چک کنین که به غلظت مناسب برسه و قوام بیاد.
آخر کار کمی زعفران ریختم برای رنگ و عطر و طعم و برای اینکه غلظت و انسجام پیدا کنه ژلاتین رو با آب سرد بن ماری کردم و داخلش ریختم (می تونین از نشاسته ذرت هم استفاده کنین) و در نهایت یه قاشق آب لیمو هم داخلش ریختم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه♥️🥰
یه ترکیب خیلی خوشمزه که خیلی راحت اماده میشه😉💜
چی میخوایم؟
دنت
خامه آماده قنادی یا ( خامه صبحانه )
بیسکوئیت پتی بور
توت فرنگی برای تزئیین
.
.
طبق ویدیو پیش برو😍🍓
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۴ قلم مواد و در چهار دقیقه شکلات صبحانه ای درست کن که نظیر نداره 😍
✅️ مواد لازم :
یک لیوان شکر
یک لیوان شیر
یک لیوان روغن مایع
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
✅️ طرز تهیه :
همه ی مواد رو داخل مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم تا مواد یک دست و غلیظ بشه
آسونتر از این نداریم حتما درستش کن عاشقش میشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ تنوری
𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸
مواد لازم:
مواد داخلی سلیقه ای
ژامبون 🥓
ذرت 🌽
قارچ 🍄
فلفل دلمه رنگی 🫑
فلفل سیاه و آویشن 🌶🌿🍃
آب💧 ۱۳۰گرم
خمیرمایه🥄 ۵گرم
نمک🧂 ۱۰گرم
شکر🍚 ۱۰گرم
روغن🥃۵۰گرم
آرد🥡 ۲۵۰گرم
.تخم مرغ و کنجد🥚 برای رومال
خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه
من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید
دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه
برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بیبی کورن😍🌽
ديگة ترشي يا كنسرو بيبي كرن از بيرون نخر
كه بي صرفه ست
من با سي هزار تومن دو تا شيشه كنسروش رو درست كردم
در صورتيكه يه شيشه كوچيكش ٦٠-٧٠ تومنه
خيلي هم راحت
يه شيشه تميز با در فلزي انتخاب كنيد
بيبي كرن ها يا همون بچه ذرت ها را بعد از پوست كردن مرتب در شيشه بچينيد
محلولي با آب جوشيده سرد و يه ليوان سركه و نمك درست كنيد
و روي ذرت ها بريزيد
براي طعم دار كردنش مي تونيد از سير و فلفل سبز استفاده كنيد
بعد از اينكه ذرت ها رو چيديد و محلول را ريختيد سير فلفل سبز را رويش قرار دهيد
در شيشه را محكم ببنديد
و شيشه ها را در ظرفي كه آبجوش ريختيد دمر بذاريد و بعد از ده دقيقه از ظرف خارج كنيد و همون جور برعكس ٢٤ ساعت روي صفحه كابينت قرار دهيد تا هواي اضافيش خارج شود
با اين روش شيشه ها رو كنسرو كرديد
و بعد مي تونيد در يخچال نگه داري كنيد و براي روي سالاد كنار غذا و دورچين استفاده كنيد .
هدایت شده از سعیدیسم ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 #شب_پنجم_محرم_الحرام
یازده ساله ولی شوق بزرگان دارد
در دل کودک اینها جگر مردان است
همه اصحاب حرم طفل غرورش هستند
این پسر بچه ی خیمه، پدر مردان است
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی خودت را به یک فنجان چای دعوت کن.
منتظر دعوت دیگری نباش،
هیچکس بهتر از خودت
نمی تواند باعث آرامش درونت باشد
اگر برای آرامشت در انتظار کسی غیر از خودت باشی این آرامش گاهی هست و گاهی نخواهد بود
پس همیشه فقط از خودت انتظار داشته باش تا آرامشت همیشگی باشد.
عصرتون قشنگ 🌺🍀
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃