eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.8هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم 500 گرم گوشت گوساله 3 عدد بادمجان متوسط🍆🍆 3 عدد سیب زمینی متوسط🥔 250-300 گرم لوبیا سبز 10 عدد پیاز کوچک🧅 3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز🌶 6-7 عدد گوجه فرنگی🍅 سیر 🧄دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم🧂 1 قاشق رب گوجه فرنگی🥫 1 فنجان روغن 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 یکی دو تا از پیازها 🧅رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی 🍅رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رو‌در ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و‌ یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک 🧂فلفل و‌روغن با فویل آلومینیومی رو‌ی ظرف رو‌ بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🔸مواد لازم ▫️پرتقال : یک عدد🍊 ▫️موز : نصف🍌 ▫️یخ : به مقدار لازم🧊 ▫️عسل : دو قاشق چای‌خوری🍯 ▫️زنجبیل تازه رنده شده : یک قاشق چای‌خوری سرخالی🫚 ▫️ماست سون کاله : نصف فنجان 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 🔸طرز تهیه برای شروع پرهای پرتقال🍊 را جدا کنید و قسمت گوشتی داخل پرتقال (پالپ) را از پوست خارجی آن جدا کرده و در مخلوط‌کن بیندازید. موز 🍌را هم به آن اضافه کنید و عسل🍯 را همراه با رنده زنجبیل🫚 و یخ🧊 روی آن بریزید. مخلوط‌کن را روشن کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. اگر نمی‌خواهید این نوشیدنی بیش از اندازه خنک باشد، مقدار یخ آن را کم در نظر بگیرید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
كبه برغل - غذای جنوبی چگونه تهیه میشود؟😋😍 📌 2 ليوان بلغور ريز دانه 📌 1 عدد پياز 📌 400 گرم گوشت چرخ كرده 📌 1 فنجان جعفري خرد شده 📌 روغن 📌 نمك و فلفل سياه وادويه 📌 1 عدد سيب زميني آب‌پز 📌 2 ق غ خ نشاسته ذرت 📌 4 ليوان آب گرم مراحل ➕ ابتدا بلغور را با ٤ ليوان آب مي خيسانيم؛ خيساندن أن به شكلي است كه در ٢ الي ٣ مرحله باشد كه آب بصورت كامل به خورد بلغور برود..... ➕ بعد از نيم ساعت كه بلغور حسابي خيس خورد سيب زميني آب‌پز شده رارنده كرد و همراه ٢٠٠ گرم ازگوشت چرخ كرده و نشاسته و نمك و فلفل و ادويه را مخلوط کرده ورز مي دهيم ودوباره ارازچرخ گوشت رد مي كنيم.... ➕ بعد ازاينكه كاملامنسجم شد آن را به مدت ١٥ دقيقه استراحت مي دهيم سپس پياز را خرد كرده باكمي روغن تفت مي دهيم سپس گوشت را اضافه ميكنيم وباپيازتفت داده تاتغييررنگ دهد ➕ ازخمير به اندازه نارنگي برمي داريم وگرد ميكنيم وباانگشت وسط آن راخالي كرده طوري كه ديواره خميرنه نازك باشد نه ضخيم ازمايه وسط آن مي گذاريم وان رامي بنديم سپس دست خود را بااب سرد مي خيسانيم و به خميركبه شكل مي دهيم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه دلمه سیب زمینی ایتالیایی تهیه کنیم؟😋😍 🥣 دو عدد سیب زمینی متوسط 🥣 یک قاشق مرباخوری ریحان خرد شده 🥣 یک فنجان سبزیجات خرد شده معطر 🥣 یک حبه سیر رنده شده 🥣 1/8 قاشق چایخوری آویشن 🥣 45 گرم پنیر پیتزای رنده شده کم چرب 🥣 فلفل قرمز به میزان لازم طرز تهیه دلمه سیب زمینی ایتالیایی 🥘ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.بعد سیب زمینی ها را داخل فر قرار دهید تا به مدت یک ساعت بپزد.بعد سیب زمینی را از فر در بیاروید. 🥘در فاصله پختن سیب زمینی ها، داخل یک تابه نچسب روغن مایع بریزید تا روی حرارت ملایم داغ شود. 🥘سپس سیر و سبزیجات خرد شده را به مدت 3 الی 5 دقیقه تفت دهید بعد ریحان و آویشن را با مقداری فلفل قرمز روی سیر و سبزیجات بریزید. 🥘بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت از وسط آن را نصف کنید و مقداری از گوشت داخل آن را با قاشق خالی کنید. بعد با سبزیجات تفت داده شده داخل سیب زمینی ها را پر کنید. 🥘پنیر را هم روی سبزیجات بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه پنیرآب شوند.و دلمه ها آماده شوند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
دلمه بروجردی چگونه تهیه میشود؟😋😍 مواد لازم 4 نفر 🥄 250 گرم باقالی 🥄 2 پیمانه برنج 🥄 200 گرم گوشت چرج کرده 🥄 ماست و ادویه جات زنجبیل و اوی شن 🥄 برگ مواد اصلی 🥄 سبزی دلمه مراحل 🍴 باقالی و برنج را باید اب پز کنیم و سبزی د لمه را سرخ می کنیم و گوشت را پیاز را سرخ کنیم 🍵 بعد باقالی گوشت و پیاز داغ را در ضرفی مناسب بریزید ک بعود خوب مخلوط کنید و بعد برنج را اضافه کنید و وماست می زنیم بعد ادویه را ازافه می کنیم و زنجبیل و اوی شن را اضافه می کیم 🍵 و مرحله ی اخر سبزی دلمه را می ریزیم خوب مخلوط می کنیم و لای برگ های دلمه می ریزیم و می پزیم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه پوره کدو سبز تهیه کنیم؟😋😍 مواد لازم برای 200 میلی‌لیتر 🥒 کدو سبز 1 عدد کوچک 🥒 سیب زمینی نصف عدد روش تهیه 🥗کدو و سیب‌زمینی را بشوئید. سیب‌زمینی را به قطعات کوچک خرد کنید و بخارپز نمایید تا نرم شود. سپس سروته کدو را بگیرید و بقیه آن را ریز خرد و بخارپز کنید تا کدو هم نرم شود. صبر کنید تا کدو و سیب‌زمینی کمی خنک شوند. اکنون آنها را در مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید تا پوره یکدستی حاصل شود. 🥗یادآوری: این پوره را می‌توانید 4 روز در یخچال و 2 ماه در فریزر نگه دارید. دقت کنید که پوره باید در ظرف دردار بدون نفوذ هوا نگه‌داری شود. 📌زمانی که می‌خواهید تغذیه تکمیلی را برای کودکان شروع کنید، از مقادیر کم و غذاهای ساده آغاز نمایید. تحقیقات نشان داده‌اند که یک غذای جدید را 10 بار قبل از اینکه نتیجه بگیرید کودک آن را دوست ندارد به او بدهید، البته این امر ممکن است کمی خسته کننده به نظر بیاید اما آرامش خود را حفظ کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
کتلت سیب زمینی رژیمی چگونه تهیه میشود؟😋😍 مواد لازم : 🌮سیب زمینی پخته 3 عدد 🌮تخم مرغ 3 تا 4 عدد 🌮پاپریکا 1 قاشق مرباخوری سر خالی 🌮نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 🌮سبزی کوکو یا تره و جعفری و پیازچه 2 تا 3 قاشق غذاخوری 🌮روغن برای چرب کردن کف تابه 🌮کتلت سیب زمینی رژیمی طرز تهیه : 🍟برای درست کردن این کتلت ابتدا سیب زمینی را له کنید و همه مواد لازم را بجز روغن را به آن افزوده و خوب قاطی کنید.تخم مرغ را تا جایی اضافه کنید که مایه کتلت کمی از ماست سفت تر باشد. من تخم مرغ را دوتا دوتا اضافه کردم. سپس تابه را با کمی روغن چرب کرده و روی حرارت قرار دهید که خوب داغ شود. بعد با قاشق از مایه کتلت توی تابه بریزید و بگذارید دو طرف کتلت خوب طلایی شود. سپس کتلت ها را در ظرف سرو قرار داده تزیین و سرو کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چطور انجیر خشک درست کنیم؟😋😍 🥜 اگر حیاط یا تراس هم دارید می‌توانید به راحتی انجیر خشک درست کنید. هر مقدار انجیر که می‌خواهید را (ترجیحا انجیرهای کوچک) داخل یک سینی و با فاصله از هم قرار دهید. 🥜 زیر و روی انجیرها را یک تنظیف نازک قرار دهید تا گرد و غبار روی آن ننشیند و زیر نور آفتاب قرار دهید. دو تا سه روز زمان می‌برد تا انجیرها خشک شوند. 🥜 می‌توانید از دستگاه‌های میوه خشک‌کن هم استفاده کنید اما قطعا خشک‌کردن انجیرها زیر نور خورشید سالم‌تر خواهد بود. 🥜ترجیحا سعی کنید از انجیر زرد برای مربا و انجیر خشک استفاده کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
آبگوشت کشک لری چگونه تهیه میشود؟😋😍 🥄 گوشت آبگوشتی : 500 گرم 🥄 نخود و لوبیا سفید : 2 پیمانه 🥄 بادمجان سرخ کرده : 2 عدد 🥄 پیاز بزرگ : 1 عدد 🥄 سیر : 4 حبه 🥄 کشک : 250 گرم نمک و زردچوبه و نعنا خشک : به میزان لازم 🥄 روغن مایع: به میزان لازم 🍲ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل با آب سرد خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن کاهش یابد و هم زمان پخت آن سپس داخل قابلمه ای مناسب ، گوشت ، حبوبات ، پیاز و سیر خرد شده را به همراه 5 پیمانه آب ، روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزند. 🍲بعد از یک ساعت پخت مواد ، زردچوبه و نمک را هم به آنها اضافه میکنیم و در نیم ساعت آخر پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده را هم به آن اضافه کنید تا در کنار بقیه مواد پخته شوند. نعنای خشک را در مقداری روغن که نباید خیلی هم داغ شود چند ثانیه ای تفت دهید و قبل از خاموش کردن حرارت و در انتهای پخت به همراه کشک داخل آبگوشت بریزید تا چند جوش بزند. ❗️وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، از روی حرارت بردارید و آب آن را صاف کنید و جداگانه سرو کنید تا با نان تلیت شود ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه یک نوشیدنی سرد تهیه کنیم؟😋😍 🥄 2 استکان شیر 🥄 2 قاشق چای خوری پودر کاکائو مراحل 🔛 اول شیر را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم بعد در یخچال می‌گذاریم تا سرد شود بعد با بیسکویت یا کلوچه نوش جان کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چه زمانی نخود ها را برای تهیه فلافل بخیسانیم؟😋😍 🌯 -برای اینکه بتوانید یک فلافل ترد و خوشمزه بپزید می توانید یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر به آن اضافه کنید. 🌯 -برای اینکه فلافل ها را سرخ کنید ظرفی نچسب و کوچک انتخاب کنید که عمق روغن احساس شود تا همین که فلافل ها را در آن قرار دادید به ظرف نچسبد چرا که با این روش فلافلی ترد و خوشمزه را می توانید داشته باشید. 🌯 -سرخ شدن بیش از اندازه فلافل ها باعث خشک شدن آن می شود پس باید دقت داشته باشید که در تایم حدود 3 تا 5 دقیقه و نسبت حرارت گاز آنها را سرخ کنید تا جایی که سطح خارجی آن به رنگ قهوه ای روشن در آید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
پلو لیموزین چگونه تهیه میشود؟😋😍 مواد لازم ۳ نفر 🍲 ۳۰۰ گرم مرغ خرد شده 🍲 ۳ پیمانه برنج 🍲 ۱ ق غ خ رب گوجه فرنگی 🍲 ۲ عدد هویج نگینی شده 🍲 ۱/۲ پیمانه کشمش 🍲 ۱/۲ پیمانه نخود فرنگی 🍲 ۱ عدد پیاز 🍲 هل کوبیده 🍲 نمک و فلفل 🍲 کره 🍲 زعفرون اختیاری مراحل ▪️ابتدا مرغ رو بشورید و به تکه های دلخواه تقسیم کنید ،آن را در مقداری کره آب شده تفت دهید.بعد زردچوبه و فلفل بزنید و با مقدار کمی آب بپزید. ▪️ در مقدار کمی کره پیاز رو تفت بدید بعد رب گوجه فرنگی و هل وهویج و بعد نخود فرنگی رو اضافه کنید، و کشمش ها بشورید در ظرف جدای با کمی کره تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید در آخر مرغ پخته شده رو به مواد اضافه کنید و بعد کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید. ▪️ برنج رو با کمی نمک بذارید نیم پز بشه بعد آبکشی کنید وموقع دم گذاشتن یک لایه برنج ویه لایه از موادمون بریزید و در آخر اجازه دهید ۲۰ -۳۰ دقیقه با حرارت خیلی کن دم بکشه. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻