آبگوشت کشک لری چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥄 گوشت آبگوشتی : 500 گرم
🥄 نخود و لوبیا سفید : 2 پیمانه
🥄 بادمجان سرخ کرده : 2 عدد
🥄 پیاز بزرگ : 1 عدد
🥄 سیر : 4 حبه
🥄 کشک : 250 گرم
نمک و زردچوبه و نعنا خشک : به میزان لازم
🥄 روغن مایع: به میزان لازم
🍲ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل با آب سرد خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن کاهش یابد و هم زمان پخت آن سپس داخل قابلمه ای مناسب ، گوشت ، حبوبات ، پیاز و سیر خرد شده را به همراه 5 پیمانه آب ، روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزند.
🍲بعد از یک ساعت پخت مواد ، زردچوبه و نمک را هم به آنها اضافه میکنیم و در نیم ساعت آخر پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده را هم به آن اضافه کنید تا در کنار بقیه مواد پخته شوند.
نعنای خشک را در مقداری روغن که نباید خیلی هم داغ شود چند ثانیه ای تفت دهید و قبل از خاموش کردن حرارت و در انتهای پخت به همراه کشک داخل آبگوشت بریزید تا چند جوش بزند.
❗️وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، از روی حرارت بردارید و آب آن را صاف کنید و جداگانه سرو کنید تا با نان تلیت شود
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه یک نوشیدنی سرد تهیه کنیم؟😋😍
🥄 2 استکان شیر
🥄 2 قاشق چای خوری پودر کاکائو
مراحل
🔛 اول شیر را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم بعد در یخچال میگذاریم تا سرد شود بعد با بیسکویت یا کلوچه نوش جان کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چه زمانی نخود ها را برای تهیه فلافل بخیسانیم؟😋😍
🌯 -برای اینکه بتوانید یک فلافل ترد و خوشمزه بپزید می توانید یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر به آن اضافه کنید.
🌯 -برای اینکه فلافل ها را سرخ کنید ظرفی نچسب و کوچک انتخاب کنید که عمق روغن احساس شود تا همین که فلافل ها را در آن قرار دادید به ظرف نچسبد چرا که با این روش فلافلی ترد و خوشمزه را می توانید داشته باشید.
🌯 -سرخ شدن بیش از اندازه فلافل ها باعث خشک شدن آن می شود پس باید دقت داشته باشید که در تایم حدود 3 تا 5 دقیقه و نسبت حرارت گاز آنها را سرخ کنید تا جایی که سطح خارجی آن به رنگ قهوه ای روشن در آید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
پلو لیموزین چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم
۳ نفر
🍲 ۳۰۰ گرم مرغ خرد شده
🍲 ۳ پیمانه برنج
🍲 ۱ ق غ خ رب گوجه فرنگی
🍲 ۲ عدد هویج نگینی شده
🍲 ۱/۲ پیمانه کشمش
🍲 ۱/۲ پیمانه نخود فرنگی
🍲 ۱ عدد پیاز
🍲 هل کوبیده
🍲 نمک و فلفل
🍲 کره
🍲 زعفرون اختیاری
مراحل
▪️ابتدا مرغ رو بشورید و به تکه های دلخواه تقسیم کنید ،آن را در مقداری کره آب شده تفت دهید.بعد زردچوبه و فلفل بزنید و با مقدار کمی آب بپزید.
▪️ در مقدار کمی کره پیاز رو تفت بدید بعد رب گوجه فرنگی و هل وهویج و بعد نخود فرنگی رو اضافه کنید، و کشمش ها بشورید در ظرف جدای با کمی کره تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید در آخر مرغ پخته شده رو به مواد اضافه کنید و بعد کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
▪️ برنج رو با کمی نمک بذارید نیم پز بشه بعد آبکشی کنید وموقع دم گذاشتن یک لایه برنج ویه لایه از موادمون بریزید و در آخر اجازه دهید ۲۰ -۳۰ دقیقه با حرارت خیلی کن دم بکشه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک هلو ساده کابلر چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍮برای تهیه کیک هلو کره را در ظرف پخت ذوب کنید
🍮آرد، ۱ فنجان شکر، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کنید شیر را اضافه نموده و هم بزنید تا زمانی که مواد کاملا مخلوط شود خمیر کیک هلو را به کره اضافه کنید (هم نزنید).
۱🍮 فنجان شکر باقی مانده، برش های هلو، و آب لیمو را در حرارت بالا به جوش بیاورید ، به طور مداوم هم بزنید و به خمیر کیک هلو اضافه کنید (هم نزنید). در صورت دلخواه پودر دارچین بپاشید .
🍮برای پخت در فر با دمای ۳۷۵ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شود.
🥃کیک هلو کابلر را گرم یا سرد سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خورش به و آلو چگونه تهیه میشود؟😋😍
🗯جهت تهیه خورش به و آلو، گوشت را به قطعههای کوچک خرد کنید و با پیاز خرد شده و مقداری روغن تفت دهید. آب را اضافه و حرارت اجاق را ملایم کنید تا به مدت یک ساعت و نیم گوشت و پیاز سرخ شده تقریبا پخته شود.
🍱آلو ها را شسته و در آب به مدت یک ساعت خیس کنید. پوست به را گرفته و چهار قاچ کنید و تخم آن ها را بگیرید، سپس به صورت پره پره برش دهید و با مقداری روغن مایع سرخ کردنی کمی سرخ کنید و با آلو که از قبل خیس کردهاید به گوشت و پیاز پخته شده اضافه کنید. شکر، آب لیمو تازه، نمک و فلفل را با زعفران آب شده به خورش به اضافه کنید و بگذارید خورش به و آلو آهسته بجوشد و جا بیفتد.
▪️در صورت تمایل ۲/۳ پیمانه لپه معادل ۱۰۰ گرم را با پیاز و گوشت سرخ شده تفت دهید و بگذارید تا بپزد.
📌خورش به و آلو آماده است آن را در ظرف خورش بکشید و با برنج که پخته و دم کرده اید سرو نمائید، مقدار شکر را به میل خود می توانید کم یا زیاد کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نان چایی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔆 ۲ عدد تخم مرغ
🔆 ۲۵۰ گرم شیر
🔆 ۱ کیلو آرد
🔆 ۴۵۰ گرم شکر
🔆 ۲۰۰ گرم روغن مایع
🔆 ۱ ق.غ بکینگ پودر
🔆 ۱/۲ ق.چ وانیل
🔆 ۱/۲ ق.چ پودر هل// ۱ استکان شربت/کنجد به مقدار لازم
🍪تخم مرغ ها را با شیر هم زده تا کف کند ، سپس شکر را اضافه کرده ، به قدری هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.
شربت ، بکینگ پودر ، وانیل ، پودر هل را اضافه کرده و هم می زنیم.
🍪روغن مایع را اضافه می کنیم تا با مایع مخلوط شود و در آخر آرد را اضافه می کنیم و ۱۵ دقیقه به خمیر به دست آمده استراحت می دهیم.
🍪از خمیر به اندازه ی یک نارنگی کوچک برداشته ، لوله کرده و با وردنه صاف می کنیم.
🍪رویش را مخلوطی از زرده ی تخم مرغ ، نمک و کمی شربت مخلوط کرده. با فرچه روی نان چایی می مالیم ؛ در آخر نیز کنجد پاشیده و در دمای ۳۵۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۱۲ دقیقه داخل فر می گذاریم تا بپزد
🥃طرز تهیه شربت : شکر ، گلاب با هم مخلوط کرده و روی آتش می گذاریم تا به جوش بیاید ، سپس جوهر لیمو را اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه میگذاریم بجوشد. پس از سرد شدن استفاده می کنیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه ترشی کلم قرمز درست کنیم؟😋😍
مواد اصلی
🥗کلم برگ قرمز۱ عدد
🥗نمک۳ قاشق غذا خوری
🥗سرکه سفید به مقدار لازم
🥣کلم قرمز را در اندازههای دلخواه خرد کرده و در آبکش میریزیم.
🥣نمک را روی کلمها پاشیده و آن ها را کمی هم میزنیم تا نمکها حل شوند و مواد را به مدت یک ساعت به همین صورت میگذاریم بماند، سپس کلمها را آبکشی کرده، کمی که آب آن رفت در ظرف موردنظر ریخته و روی آن را با سرکه پر میکنیم.
این ترشی را میتوان در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد یا سرکه آن را که بسیار خوشرنگ است با مایونز ترکیب کرده و میتوانیم از آن برای سالاد استفاده کنیم و برای این که ترشی زیاد سرکه را از بین ببریم بهتر است دو قاشق شکر به مایونز اضافه کنیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه شربت دارچینی ساده درست کنیم؟😋😍
مواد اصلی
▪️چوب دارچین۱ عدد
▪️آب۱ فنجان
▪️شکر قهوه ای۱ فنجان
🍹همه ی مواد را باهم در ظرف مورد نظر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
اجازه بدهید تا شربت یه مدت ۱۰ دقیقه روی 🍹حرارت ملایم بجوشد. بعد از ۱۰ دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کوفته تخم مرغ پرشده چگونه تهیه میشود؟😋😍
دستور پخت
🍲 در یک کاسه متوسط گوشت چرخ کرده گاو، یک عدد تخم مرغ خام، برنج، نمک و پیاز را ترکیب کنید. مخلوط نرم خواهد شد. گوشت را به ۱۲ قسمت نازک تقسیم و پهن کنید، هر کدام حدود ۷ سانتیمتر پهن میشوند. وسط هر قسمت یک تکه تخم مرغ قرار دهید، سپس گوشت اطراف تخم مرغ را فشار دهید، حال ۱۲ کوفته تخم مرغ داریم. روی تخم مرغ و کوفته را بپوشانید و در یخچال بگذارید٬ حال نوبت درست کردن سس است.
🍝 سوپ مرغ، سس گوجه فرنگی، سس فلفل مکزیکی، و سیر را در مخلوط کن بریزید و آنقدر مخلوط کنید تا مایعی صاف بدست آید. سس بدست آمده را در یک ماهی تابه متوسط بریزید و کوفته تخم مرغ و یک برگ از مرزه را نیز در ماهی تابه قرار دهید. غذا را گرم کنید٬ هنگامی که بجوش آمد زیر آنرا کم کنید تا مغز پخت شود. گهگاهی سس را توسط قاشق بر روی کوفته تخم مرغ بریزید تا خوب پخته شود٬حدود ۲۵ دقیقه کافی است. روی غذا را برنج پخته و گشنیز بپاشید.
🥄غذا را با برنج سفید و سس تند خوشمزه سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
طرز تهیه شیرینی سپهسالاری چگونه است؟😋😍
مواد لازم:
🥣کره 4/3 پیمانه
🥣آرد 3 پیمانه
🥣تخم مرغ 2 عدد
🥣پودر قند 1 و 8/1 پیمانه
🥣ماست 2/1 پیمانه
🥣شیرکم چرب 8/1 پیمانه
🥣مایه خمیر 1 قاشق چایخوری
🥣بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
🥣نمک کمی
🥣شکر 1 قاشق چایخوری
🥣پودر هل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
🥄بتدا شیر گرم و مایه خمیر و شکر را با هم مخلوط کرده و در کاسه می ریزیم و در آن را می گذاریم و ده دقیقه صبر می کنیم تا پف کند و سطح آن بالا بیاید و در کاسه دیگر کره و پودر قند را مخلوط کرده بمدت 5 دقیقه با همزن برقی می زنیم و بعد تخم مرغها را دانه دانه به مواد اضافه می کنیم و برای هر تخم مرغ 1 دقیقه می زنیم پودر هل را ریخته و بعد ماست و بکینگ پودر و نمک را ریخته و بعد خمیر آماده را می ریزیم و در آخر آرد را ریخته و کاملاً مخلوط می کنیم
🥄خمیر شیرینی را در قیف با ماسوره ساده ریخته و در سینی شیرینی پزی با فاصله باندازه یک گردو می ریزیم و با مهر روی آن را نقش می زنیم و با برس زرده تخم مرغ زده و در فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه طبقه بالای فر می گذاریم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه پفک هندی درست کنیم؟😋😍
مواد لازم:
🥄نشاسته یک قاشق غذاخوری
🥄ادویه (فلفل، پودر لبو ،فلفل،آویشن،پودر سیر یا هر ادویه ای که خودتان دوست دارید)
🥄رنگ خوراکی (برای سالم تر بودن پفک ها میتوانید از آب اسفناج یا سبزیجات رنگی استفاده کنید)
🥄آب تقریبا یک لیوان سر خالی
🥄نمک به مقدار دلخواه(نمک کم بریزید چون بعد مایع غلظتش زیاد میشود و ممکن هست پفک ها شور شود)
🍱برای درست کردن این اسنک ابتدا نشاسته و آب و نمک و ادویه و رنگ خوراکی و روغن را با هم قاطی کنید و روی شعله ی ملایم بگذارید تا کمی بجوشد و غلیظ شود (البته نه زیاد).سینی بردارید،سطح سینی را با یک کیسه فریزر بپوشانید،بعد با قاشق کم کم از مایع تان روی پلاستیک بریزید.( اگر مایع تان غلیظ شده باشد اینجا برایتان مشکل پیش میاورد و نمیتوانید راحت آنها را با قاشق بریزید). وقتی کارتان تمام شد باید سینی را درجای گرم مثل روی بخاری یا شوفاژ بگذارید یک صبح تا شب خوب خوب خشک وشوند بعد در مقدار کمی روغن سرخ شان کنید.حسابی پف می کنند و دقیقا مزه ی پفک هندی های قدیمی را دارند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻