eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
9⃣ رتتویی کدو سبز،بادمجون،گوجه فرنگی،پیاز ، برای سس(پوره گوجه ،ریحان تازه و سیر (نمک، فلفل، زردچوبه،آویشن) 🔟 پاستا سینه مرغ ،قارچ،پنیر لبنه کم چرب،سیر،(نمک و فلفل و آویشن ) ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
کیک شکلاتی لاکچری 😋 مواد لازم آرد ۱۱۰ گرم ۲۰گرم پودر کاکائو بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری نصف قاشق چایخوری جوش شیرین. ۱۱۰ گرم شکلات تلخ ۱۰۰ گرم شیر ۱۲۰ گرم کره ۳عدد تخم مرغ یک پنسه نمک شکر ۱۲۰گرم گاناش شکلاتی👇 ۹۰گرم شکلات تلخ ۹۰ گرم شکلات شیری خامه ۹۰ گرم کره ۳۰ گرم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
♥️ فینگرفود اول 🥪کاناپ ژامبون🥪 نان تست ژامبون پنیر گودا خیارشور سس مایونز فینگرفود دوم🍗کیک مرغ🍗: کیک مرغ (پست های قبل اموزشش هست) نان تست سس مایونز ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
27.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مدرسه مواد لازم 😍👇🏻 تخم مرغ ۲ عدد درشت شکر دانه ریز ۱۲۰ گرم وانیل ۱ ق چ آرد ۱۶۰ گرم بکینگ پودر ۶ گرم پودر کاکائو ۲ ق غ شیر ۱۳۴ گرم روغن مایع ۵۶ گرم برای مغذی من از کرمفیل کاپ استفاده کردم از لوازم قنادی تهیه کردم. برای تزئین شکلات آب شده و پودر های دلخواه استفاده کنید. طرز تهیه💗🥰 تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل و شکر به مدت ده الی ۱۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید .تا حسابی حجیم و کرمی بشه. بعد شیر و روغن اضافه کنید و در حد ۳۰ ثانیه و در حد مخلوط شدن بزنید. بعد آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر با هم الک کنید سه مرتبه و بعد اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.ولی زیاد این قسمت هم نزنید که موادتون خمیر میشه هاااا🥴 داخل قالب ۲۰ در ۳۰ ریختم مواد چون میخواستم نازک باشه دمای فر گازی ۱۷۵ در جه به مدت ۲۵ تا ۳۵ فر برقی ۱۶۵ به مدت ۲۵ الی ۳۵ اینو بگم که دما حدودیه و زمان پخت هم حدودیه.نسبت به فر خودتون تنطیم کنید. و بعد از ۲۵ دقیقه چک کنید اگه پخته بود خارجش کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
17.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی با سس تارتار مواد لازم: ۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم ۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم ۳-دلستر ساده ۱ لیوان ۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ ۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ ۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم سس: ۱-سس مایونز ۱ پ ۲-خیار شور ۲ عدد ۳-ترخون خشک ۱ ق.چ ۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ ۵-نمک و فلفل به میزان لازم نکات: ۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت. ۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه. ۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته شود ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
23.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک بادمجان 🥰 موادلازم برای کشک بادمجان یک کیلو بادمجان ۲عدد پیاز ۴حبه سیر ۱۰۰گرم گردوی خردشده ۱لیوان کشک ۲قاشق نعناع خشک ادویه نمک فلفل و زردچوبه مدت زمان پخت ۱ساعت این غذا برای ۶نفر کافیه نوش جان😘 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻