eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان قطعی سفیدی مو توسط شرکت فناور درمان🇮🇷 تنها با یک دوره مصرف متوجه بازگشت موهایتان به رنگ اصلی خواهید شد. 😍🤩 بـیـش از ۳۰هـــزار خـانم و آقـا از این روش معجزه_آسا نتیجـه گرفتن  🪄 روی لینک زیر کلیک کنید 😃👇 https://www.20landing.com/69/274 https://www.20landing.com/69/274
مواد لازم: برای خمیر آرد سفید یا آرد نان ۲ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری ‌ پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم ۲/۳ لیوان روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری +آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری برای چرب کردن قالب طرز تهیه: برای خمیر پیتزا،تمام مواد خمیر را باهم مخلوط کنید .ده دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد. اگر از خمیر مایه تون اطمینان ندارید،تست کنید. یعنی شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو باهم مخلوط کنید. درشو بزارید و ده دقیقه منتظر بمانید.اگر کف کرد و اومد بالا ،یعنی سالمه.در این صورت بقیه مواد باقیمانده رو بهش اضافه کنید و ده دقیقه ورز دهید. اگر خمیر کمی چسبنده بود،کمی آرد اضافه کنید. اما آرد زیادی به خورد خمیر ندید ،چون سفت میشه. ظرفی رو چرب کنید ،خمیر رو داخلش بزارید.درشو بپوشونید و یک ساعت در دمای محیط بزارید تا عمل بیاد و پف کنه. بعد از یک ساعت که خمیر عمل اومد، پف خمیر و بگیرید. مواد لازم برای روی خمیر: سوسیس سرخ شده ۳ عدد فلفل دلمه ریز خرد شده ۱ عدد گوجه ریز خرد شده ۲ عدد ذرت پخته ۱ فنجان پنیر پیتزا به میزان لازم سس گوجه مقداری پودر آویشن مقداری طرز تهیه: خمیر پیتزا را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید. سینی فر را با ۲ ق آرد و ۴ ق روغن چرب کنید. روی خمیر، سس گوجه بزنید.از سوسیس سرخ شده روش بزارید.گوجه ریز خرد شده بریزید.با پنیر پیتزا روش را بپوشانید. روی پنیر،فلفل دلمه ریز خرد شده و ذرت پخته بریزید. در آخر روی مواد ،پودر آویشن بپاشید.مواد روی پیتزا کاملا سلیقه ایه. میتونید از گوشت یا مرغ یا هر نوع سبزیجاتی استفاده کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .در آخر گریل(المنت بالایی )را بزنید تا روش طلائی بشه. نوش جان ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر کیکتون سوخت 😮‍💨 اینجوری سوختگی رو جدا کنید 😃👌 البته بین خودمون باشه😁، وقتی کیک میسوزه طعمش کمتر میشه🙈 پس مراقب باشید😘 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از 
⚠️❌ تو هر سنی افزایش قد داشته باش😱📏 ⛽ با پودر افزایش قد گلشا خیلی ها تونستن بصورت ، و افزایش قد دوباره داشته باشن حتی بعد از سن بلوغ 🤩♨️ 🚨افزایش قد آسان و سالم تا 15 سانت🚨 ⭕ روی لینک زیر کلیک کن👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1428291753C767742833a https://eitaa.com/joinchat/1428291753C767742833a 💥 آخرین فرصت برای افزایش قد💥
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 اختراع شگفت انگیز جوان ایرانی🔥 دفع دائمی حشرات و حیوانات موذی با ضمانت 💯 درصد(سوسک ، ساس ،موش ،مگس و....) برای همیشه از دفع حشرات و حیوانات خلاص شوید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان عدد 2 را به 50009510 ارسال کنید📲. هدیه ویژه برای 100 نفر اولی که عدد 2 رو به 50009510 پیامک کنند🎁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خوشمزه آسیایی ❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈ مواد لازم: گوشت گاو 🥩 300 گرم فلفل دلمه ای🫑 200 گرم گوجه فرنگی🍅100 گرم پیازچه🌱 گشنیز🍀 پودر سیر خشک🧄 پاپریکا روغن نباتی 4-5 قاشق غذاخوری سس سویا ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری کنجد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از گسترده چمران
چند سال بود نماز میخوندم ولی همیشه اول وقت نبود😢 مسلمون بودم ولی مومن نبودم😞 خدارو دوست داشتم ولی باهاش دوست نبودم،همیشه اعصابم خرد بود، و باکوچکترین مشکل ذهنم به هم میریخت وعصبانی میشدم، تااینکه دوستم این کانال رو به من معرفی کرد 🍃تازه فهمیدم دنیا چه خبره و من کجای دنیام😳 وااااااای خیلی از عمرم عقب بودم😭 مطالب این کانال من رو متحول کرد. دلم نیومد شماازاین گنج من بی بهره بشین، اگه میخواین تحول رو تجربه کنیدسریعتررولینک زیرکلیک کنید👇 https://eitaa.com/joinchat/2967404754Cd55473eba5 https://eitaa.com/joinchat/2967404754Cd55473eba5
🍆🍆🍆 بادمجون ها رو کباب میکنید.تا جایی کباب کنید که داخلشون کامل پخته بشه. پوستشون رو جدامیکنید من زیر شیر آب میگیرم که تمام پوستهاش جدابشه. و هیچی روش باقی نمونه. من همیشه داخل میکسر له له میکردم اینبار ساطوریش کردم فرقی نمیکنه هرطور خودتون دوس دارید یا ساطوری یا میکس. بعد داخل کاسه ای میریزیم و روش سیر فراوان رنده شده. نمک. شکر. آبغوره. نعناع خشک یا ریحان خشک میریزیم و مخلوط میکنیم تا به غلظت دلخواهمون دربیاد. ازش میچشیم اگه لازم بود شکر و آبغوره اش رو کم و زیاد میکنیم. اگه دوس داشتید میتونید گوجه کبابی ساطوری هم بهش اضافه کنید.(من نریختم) میتونید بجای ابغوره سرکه بریزید ولی با ابغوره یه چیز دیگه است😋 ولی این روشی که من از مادربزرگم یاد گرفتم همین بود که بشما گفتم و طعمش محشره عاشقش میشید. همون لحظه قابل استفاده است مثل سالاد بورانی یا ترشی کنار غذا ولی دوروز بمونه که طعم دود و ابغوره و شکر به خورد بادمجونا بره بهتر میشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از 
❌ حتی پیدا 😍✅ اعتراض هم صنفا😆 شروع قیمت از ت😱😳 💕کیفیت عالی ❌ارسال رایگان 🚛 ✅http://eitaa.com/joinchat/1019674626C04b8af277b
. ♦️ دیگه نگران انتخاب روسری نباش !😎🤔 چون هر کدوم رو انتخاب کنی به پوستت میاد😍👇😎 فقططططط تومن 😳 اونم با ارسال کاملا رایگان ✅✅ 🔻 اخرفصل زدم بیا ک جانمونی🔺🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀ http://eitaa.com/joinchat/1019674626C04b8af277b http://eitaa.com/joinchat/1019674626C04b8af277b 🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 ‏‎این حلوای خوشمزه رو امتحان کن طعمش بی نظیره😍👌🏻 ‏‎نکات مهم حلوای سوهان رو تو کپشن نوشتم✅ ‏‎حتمااا از آرد سنگک یا آرد کامل گندم استفاده کنید✅ ‏‎✅مواد شهد حلوا ‏‎🌸شکر. ۱ پیمانه (۲۰۰گرم) ‏🌸‎شیر. ۱ پیمانه( ۲۰۰ گرم) ‏‎🌸گلاب. ۱/۴ پیمانه(۵۰ گرم ) ‏‎🌸پودر هل. ۱/۲ ق چ ( من عرق هل استفاده کردم) ‏‎🌸زعفران. به مقدار دلخواه ( زعفران دم شده حدود ۲ تا ۳ ق غ ) ‏‎✅شیر و شکر و زعفران رو روی حرارت ملایم قرار میدیم ، یکم مخلوط میکنیم همینکه شکر حل بشه کافیه نیازی نیست شربت بجوشه ، وقتی حل شد گلاب و هل رو اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. ‏‎✅مواد حلوا 🌸آرد سنگک یا کامل گندم. ۱ و نیم پیمانه (۲۱۰ گرم) ‏‎🌸روغن مایع. ۳/۴ پیمانه ( ۱۶۰گرم) ‏‎🌸شیر. ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) ‏✅‎ حتماااا آرد دو تا سه بار الک بشه. ‏‎✅✅مدت پخت این حلوا بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه هست. ‏‎🍀آرد و شیر و روغن مایع رو داخل ظرف ریخته و مخلوط میکنیم ، حرارت طی مدت پخت ملایم باشه ، مواد رو هم میزنیم ابتدا مواد بصورت خمیری هستش ، مدام هم میزنیم تا شیر تبخیر بشه ، بعد از حدود بیست دقیقه مواد انسجام خودشو از دست میده چون شیر تبخیر شده ، بازم به هم زدن ادامه میدیم حدود بیست دقیقه دیگه طول میکشه تا روون بشه و به رنگ سوهان دربیاد ادامه مطلب👇👇👇 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
ادامه آموزش حلوا سوهان 😋😍👇 کلا بین چهل تا پنجاه دقیقه باید هم بزنیم ، وقتی به رنگ دلخواه دراومد سربت ولرم رو اضافه میکنیم و تند تند حدود سه دقیقه هم میزنیم تا حلوا خودشو جمع کنه و از ظرف جدا بشه در آخر حلوا رو گهواره میکنیم ، یکم که از داغی افتاد داخل قالب سیلیکونی یا پلاستیکی میریزیم کامل که سرد شد جدا میکنیم ، یا میتونید ماسوره بزنید. ‏‎✅برای پخت این حلوا باید صبور باشید 🤪و مدام مواد رو هم بزنید تا به رنگ دلخواه دربیاد😍 ولی ارزشش رو داره چون بی نهایت خوشمزست ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از 
زنی یا دختری که بلغم داشته باشه: اول دچارمشکلات گوارشی (مثل نفخ و ورم ویبوست و...)میشه بعدشم رحمش سرد میشه(قاعدگی نا منظم،میل کم ونازایی).بعد انرژیش کم میشه دائما خستگی وسستی داره و اندامش به هم میریزه وشکم پهلو میاره ودائما عصبی هستش وغر میزنه اگه خودتون یا همسرتون سرد شده یامیخواید پیشگیری کنید فرم مشاوره زیر رو پر کنید👇 https://formafzar.com/form/x06v2 https://formafzar.com/form/x06v2 https://formafzar.com/form/x06v2 مخصوص ۱۰۰نفر اولی که فرم مشاوره پر کنن
زن خانه داری که برای کاهش وزن هزاران راه رفت و شکست خورد تونست در عرض سه ماه با تمرینات سبک جدیدی از لاغری 30 کیلو وزن کم کنه و به گفته این خانم این بار بدون قرص و دمنوش و ورزش لاغر شده 😳 ، این سبک جدید رو در کانال زیر یاد بگیر 👇 راه حل چربی سوزی شکم و پهلو رو در سنجاق کانال زیر ببینید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/774832352Cf50d608b79 https://eitaa.com/joinchat/774832352Cf50d608b79 همین الان عضو شو و با چربی شکم خداحافظی کن👋
هدایت شده از 
نگران چربی های شکم و پهلوت هستی !؟😭 دیگه نگران نباشید براحتی می تونی از شر شکم و پهلو خلاص بشی 😌 فرمول لاغری شکم و پهلو رو در سنجاق کانال ببین 👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/774832352Cf50d608b79 https://eitaa.com/joinchat/774832352Cf50d608b79 تا از دستت نرفته سریعا عضو کانال شو 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام. (با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه) ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از گسترده یاقوت
💠۷سوال که در پل صراط از شما پرسیده میشود چیست؟ 💠اولین انسان حضرت ادم چگونه خلق شد و چگونه فرزندان او ازدواج کردند؟ 💠در اولین شب قبر چه اتفاقی می افتد ایا عذاب قبر وجود دارد و سوالی پرسیده میشود؟ 💠اصحاب سبت چه کسانی بودند و چگونه به میمون تبدیل شدند؟ 💠چرا در مراسم عزا گلاب استفاده میکنند اما در عروسی ها نه؟ 💠از ۵۵علامت قیامت ۴۵,علامت به وقوع پیوسته اند!این علامت ها چه هستند؟ 💠اصرار مرموزی که خداوند به کلاغ ها داده است چیست؟ ✅تمااام جواب سوالات وصد ها سوال دیگراینجا👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2222784535Cef7b39b27d
هدایت شده از 
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید) روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه) پودر قند 180 گرم(1 پیمانه) شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری سیب 2 عدد قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری . فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر) آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید زرده و سفیده ها را جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند. (میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید) کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود. زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
من آرایشگرم کانالی زدم که از صفر تا صد آرایشگری و یادتون میدم 👍 👱‍♀ کردن جلو مو همه عکس های عروسم و گذاشتم اینجا👰🏻 https://eitaa.com/joinchat/4047765690Cee09e6f292 https://eitaa.com/joinchat/4047765690Cee09e6f292 قول میدم با این 👆از هزینه ارایشگاه بی نیاز بشید