25.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دمپخت عدس شیرازی
مواد لازم برای ۷ نفر:👇
_۱ عدد کلم برگ متوسط
_۲ عدد پیاز بزرگ
_۴ عدد هویج
_گوشت به اندازه لازم
_یک و نیم پیمانه عدس
_۴ پیمانه برنج
_سبزی: ۳ دسته ریحون، ۲ دسته ترخون، یکدسته شوید، ۱ دسته تره، ۱ دسته جعفری
_نمک و زردچوبه و فلفل سیاه
_یک عدد لیمو ترش کوچک برای کلم
نکات مهم:📝
اول از همه بگم دوحبه سیر فراموش نشه که پیاز تفت بدین، چون تو کپشن یادم رفت بنویسم
حجم آب برای پخت اولیه گوشت ۱،۵ لیتر باشه
میتونین با پیاز چند شاخه پیازچه هم تفت بدین که عطرش خیلی خوب میشه😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عصاره مرغ خانگی
ادویه ها👈نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سس انچیلادا چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم 🥣
🔷روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری
🔷آرد 2 قاشق غذاخوری
🔷فلفل سیاه 2 قاشق غذاخوری
🔷آب 2 فنجان
🔷 رب گوجه فرنگی 85 گرم
🔷زیره 1/2 قاشق چای خوری
🔷پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری
🔷فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
🔷نمک 3/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه ⁉️
🔶روغن، آرد و فلفل سیاه را در یک قابلمه متوسط بریزید. سپس روی حرارت متوسط قرار داده و با هم مخلوط کنید. به هم زدن ادامه دهید تا مواد به جوش آید. زمانی که به جوش آمد یک دقیقه روی حرارت هم بزنید.
🔶حال آب، رب گوجه فرنگی، زیره، پودر سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش آید. زمانیکه به جوش آید سس کمی غلیظ تر خواهد شد.
🔶نمک را اضافه کنید و سس آماده استفاده است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مربا انار چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم❗️
🔘آب انار سه و نیم پیمانه
🔘دانه انار یك پیمانه
🔘شكر سه پیمانه
🔘آب لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه‼️
1- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.
2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.
3- در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.
مربای انار
4- دانههای انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن ها را بپزید.
5- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.
6- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای پختن استیک به چه نکتهای توجه کنیم ؟😋😍
🔴برای پختن استیک اول آن قسمتی را که لایه نازکی از چربی دارد، سرخ کنید. این کار باعث می شود طعم خوب چربی گوشت تا انتهای پخت به خورد استیک برود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ساندویچ پنیر خیار گوجه چگونه تهیه میشود؟😋😍
❇️برای صرفه جویی در زمان، چیزی بهتر از این ساندویچهای ایرانی خوشمزه نیست. دستور تهیه آن به صورت زیر است:
▪️مقداری پنیر (هر پنیری که دم دست دارید و یا دوست دارید که طعم آن برایتان دلچسب است) را روی برش های نان گندم سبوس دار پخش کنید.
▪️برش های گوجه فرنگی، خیار خرد شده، ، برگ های کاهو تازه و مقداری فلفل سیاه تازه را روی آن قرار دهید.
‼️توجه کنید که میتوانید برگکاهو و فلفل سیاه را به دلخواه اضافه کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چکار کنیم گوشت ترد شود ؟😋😍
♦️اگر روی گوشت مخلوط سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید 2 ساعت بماند، ترد میشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خورش آلوچه چگونه تهیه میشود؟😋😍
❇️خورشت آلوچه بومی شهر کرمان است که با ترکیباتی همچون گوشت، لوبیا چیتی، رب گوجه فرنگی، سبزی خشک (جعفری و گشنیز)، پیاز، آلوچه ، آبلیمو، و ادویهجات تهیه میشود. طرز تهیهی این خورشت بسیار ساده است و طعمی عالی را برای کسانی که غذاهای ترش دوست دارند ارائه میدهد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نان برساق چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔲برساق نام یکی از نان های محلی و سنتی کردستان است که البته در استان های کرمانشاه، لرستان و ایلام هم مصرف می شود. برای تهیه این نان خوشمزه آرد، شیر و بیکینگ پودر را با هم ترکیب می کنند تا خمیری یکدست و روان به وجود بیاید. بعد آن را چندین ساعت در محیطی گرم و خشک قرار می دهند تا خمیر ور بیاید. سپس به اندازه دلخواه از خمیر بر می دارند، آن را به شکل نان های گرد کوچکی در می آورند و در روغن سرخ می کنند. نان برساق به ویژه در ماه رمضان و به عنوان افطار تهیه می شود و بسیار خوشمزه است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
تلیت پیاز چگونه تهیه میشود؟😋😍
❇️برای تهیهی این غذا، پیاز را در روغن تفت میدهند و بعد از اینکه پیاز قرمز شد، ادویه به آن اضافه میکنند. سپس در آن، آب میریزند و بعد از جوشیدن، آنرا با نان میخورند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شربت ترخون چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم❗️
▪️آب
▪️ یک و نیم پیمانه
▪️شکر یک و نیم پیمانه
▪️ترخون تازه
▪️ سه تا چهار شاخه، کمی خرد شود.
طرز تهیه‼️
•درون قابلمهای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط آنها را جوش بیاورید.
• ترخون را به ظرف اضافه کرده و با درب باز، 2 دقیقه دیگر آنها را بجوشانید.
• ظرف را از روی حرارت برداشته و درب ظرف را بگذارید و یک ساعت صبرکنید تا شربت خنک شود.
• با استفاده از یک صافی، ترخونها را از شربت جدا کرده و شربت را درون ظرف دربداری بریزید و درب آن را بگذارید.
• ظرف را میتوانید درون یخچال تا دو هفته نگهداری کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مهلبیه چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مهلبیه دسری خوشطعم است. در ترکیب این دسر لذیذ از آرد و نشاسته ذرت، شیر، وانیل، شکر و گلاب میریزند. این دسر ترکی- عربی شباهت زیادی به فرنی دارد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻