eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
کشک بادمجان چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم🥣 ❌بادمجان =۶ عدد ❌پیاز =۴ عدد ❌نعنا داغ =۲ قاشق غذا خوری ❌مغز گردو =نصف لیوان ❌کشک =یک لیوان ‼️طرزتهیه ‼️ ❇️ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجان‌ها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم. پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد کرده ودر روغن سرخ ‌ می‌کنیم تا طلائی شود. ❇️نعنا را در باقیمانده روغن پیاز سرخ میکنیم و کنار می‌گذاریم. ❇️بادمجان‌ها را سرخ کرده سپس مقداری آب روی آن میریزیم تا ۱۵ دقیقه به آرامی بپزد و نرم شود. سپس آب اضافی آن را گرفته و با گوشتکوب بادمجان‌ها را له میکنیم. بعد پیاز، نعنا داغ، گردو، کشک، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس غذا را در ظرفی کشیده و با مقداری پیاز داغ، کشک و نعناع تزئین می‌کنیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
همبرگرهای بهتر چه ویژگی‌هایی دارند ؟😋😍 🔸همبرگرهای نازک تر سالم تر هستند زیرا سریعتر سرخ می شوند. پیراشکی های نازک و کوچک را روی حرارت متوسط کباب کنید. اگر روی کباب پز با کاردک به آنها ضربه نزنید، آبدار می مانند. 🔸مقداری فلفل دلمه ای، هویج، پیاز، یا سس کباب به همبرگر بوقلمون آبدار اضافه کنید. همبرگرهای گیاهی آماده ممکن است کمتر از آنهایی که در خانه تهیه می شوند فرو بریزند. دیگر محصولات غذایی بدون گوشت شامل قارچ های آبدار پاپتابلا و توفو مزه دار شده، می باشند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
33.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرازی پلو ته‌چین مرغ و بادمجون 🥧🍗🍆 برنج ۳ پ تخم مرغ ۲ عدد زرده تخم مرغ ۱ عدد ماست ۸ ق غ روغن نصف لیوان بادمجان ۲ عدد سینه مرغ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
15.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه😋👌 گوشت 500 گرم 2 عدد پیاز 2 حبه سیر 3 عدد گوجه فرنگی 2 عدد فلفل قرمز 1 عدد جعفری 1 قاشق غذاخوری رب فلفل 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نان لواش به مدت 7 دقیقه در فر با دمای 200 درجه می گذاریم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
شیرینی ناپلئونی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم 🥣 خمیر ورقه شده یا خمیر هزار برگ یک عدد خامه400 گرم خاکه قند5 قاشق سوپخوری سفیده تخم مرغ4 عدد طرز تهیه 🤷‍♀️ 🔴 خمیر ورقه شده را به قطر 1 سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید. فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره فر از طرف پائین، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر کاملا برشته و ورقه شود. سینی را از فر در آورده و بگذارید کاملا سرد شود. بعد 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد. 4 عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید(با همزن یا چنگال) تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سپس سفیده را با خامه مخلوط کنید. خمیر برشته (نان) را که ورقه ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شوند، از قطر دو نیم کنید و لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید. سپس بصورت مربع مربع نان های خامه ای را ببرید. در آخر کار روی شرینی هاکه قند و پودر پسته بپاشید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
بامیه خانگی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم 🥣 🔸آرد 1 فنجان 🔸 آب 1 فنجان 🔸 روغن مایع کمی کمتر از 1/2 از فنجان 🔸شکر 1 قاشق چایخوری 🔸تخم مرغ 2 عدد درشت طرز تهیه⁉️ 🔴آب و روغن و شکر را روی حرارت بگذارید تا جوش آید. هنگامی که ریز جوش زد همه آرد را در آن الک کنید و از روی حرارت بردارید خوب مخلوط کنید. 🔴دوباره به مدت 3 الی 4 دقیقه روی شعله حرارت گیری کنید. خمیر حاصل شده را در کاسه ای بریزید تا خنک شود. تخم مرغ ها را در کاسه ای با چنگال بزنید، کمی جوش شیرین برای پف بیشتر در این مرحله به تخم مرغ ها بیفزایید. 🔴در یک ماهیتابه گود روغن بریزید سپس خمیر بامیه را در حالی که در قیف با ( سرقیف شکوفه بزرگ ) ریخته اید در روغن بریزید و با قیچی آشپزخانه برش دهید. روغن را روی شعله ببرید تا داغ شود و بامیه ها سرخ شود. 🔴برای تهیه شیره بامیه یک لیوان شکر را به همراه 1 لیوان آب و کمی گلوکز ( برای براق شدن آن ) و خیلی کم آبلیمو و مقداری گلاب برای طعم آن روی شعله قرار دهید و اجازه دهید قوام بیاید. در انتها بعد از سرخ شدن بامیه ها را در آن بغلطانید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چطور بادمجان را فریز کنیم ؟😋😍 ♦️بادمجان ها را داخل آب جوش بریزید و بگذارید به مدت پنج دقیقه در آب جوش بماند. وقتی این زمان به اتمام رسید به سرعت بادمجان ها را از آب جوش خارج کنید و داخل کاسه ی آب یخ قرار دهید تا به سرعت سرد شود. بادمجان ها را برای پنج دقیقه دیگر در آب یخ نگه دارید و سپس از آب خارج کرده و بگذارید تا خوب خشک شود. ♦️حالا که بادمجان ها را جوشانده، سرد و خشک کرده اید، می توانید آن ها را داخل پلاستیک فریزر قرار دهید و در فریزر منجمد کنید. اگر بادمجان ها به خوبی آماده شوند تا مدت شش ماه در فریزر به خوبی حفظ می شوند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
غوره چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🔸غوره، میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی است. غوره دارای اسیدهای آلی و قند می‌باشد. ‏🔸غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار فایده دارد و ضد عفونی‌کننده بدن نیز هست. همچنین اگر با سالاد میل شود، برای لاغر کردن سودمند است. ‏🔸هرگز غوره را با معده خالی نخورید، چون روی معده اثر بد می‌گذارد. همچنین خانم‌های باردار از خوردن زیاد غوره خودداری کنند،‌ چون غوره ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنین شود.‏ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چرا غذای باقلا درست کنیم ؟😋😍 🔴باقالا غذای سبکی است که مقدار بسیار زیادی ویتامین‌های «آ»، «ب»، «ث» و «ای» دارد. همچنین در آن آهن زیادی موجود است. 🔴به همین علّت از غذاهای خون ساز است و مغز استخوان را تقویت می‌کند. خوردن باقالا برای افراد لاغر مناسب است. 🔴باقالا زود هضم است و سینه و ریه را پاک می‌کند. همچنین باقالا سرفه خشک را درمان می‌کند و برای اسهال نیز مفید است. 🔴کسانی که کلیه آنها سنگ ساز است، بهتر است باقالا بخورند. البتّه در خوردن باقالا نباید زیاده روی کرد، چون معده را سنگین می‌کند. 🔴باقالای خشک مقوّی‌تر از باقالای تازه است و شیر مادران را زیاد می‌کند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
یک لیست غذای هفتگی چگونه است ؟😋😍 🔴شنبه صبحانه: عسل+سرشیرسیراب+شیردان ناهار:‌ کدو حلوایی/ دوغ/خورش کرفس شام: خورشت بادنجان/دوغبا(مضیره) 🔴یکشنبه صبحانه: حلیم/شیره انگور+خامه/شیر ناهار: کوفته/خورش آلو/ حلیم بادنجان شام: ماست+زنیان/نارباج/کله جوش 🔴دوشنبه صبحانه: عسل+روغن زرد گاوی/شیره خرما+خامه ناهار: کلم پلو/آش گندم/فسنجان/سبزی پلو شام: سکباج/نون و روغن زردگاوی 🔴سه‌شنبه صبحانه: پنیر+گردو/سرکه+زیتون ناهار: آش رشته/کشک بادنجان/گوشت+روغن گاوی شام: زیر باجه/آش برنج/گوشت+شیر 🔴چهارشنبه صبحانه: عدسی/خوراک ماش/کره+مربای بالنگ ناهار: قیمه پلو/عدس پلو/جگر/کاچی/تلبینه شام: شوید پلو با سبزی/میرزا قاسمی/پلوماهی با خرما 🔴پنج‌شنبه صبحانه: تخم مرغ+روغن زیتون+پیاز سفید ناهار: کوکو سبزی/کدو مسمی/کباب شامی(کباب تابه‌ای) شام: گوشت+ تخم مرغ/آبگوشت گوسفندی 🔴جمعه صبحانه: خوراک نخود/کله پاچه/خوراک دال عدس ناهار:‌ آش جو/باقلاقاتق/کباب(گوسفندی،شتر) شام: رشته پلو/خوراک لوبیا/ گوشت+زیتون ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سوپ لپه کانادایی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم🥣 🔻۲ و۱/۴ لیوان لپه 🔻۲ لیتر آب سرد 🔻۱ و ۱/۲ پیمانه استخوان دنده 🔻پیاز عدد ۲ ، اسلایس شده 🔻۱/۲ قاشق چایخوری نمک 🔻۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه 🔻کمی خشک شده مرزنگوش 🔻۳ ساقه کرفس خرد شده 🔻۳ عدد هویج خرد شده 🔻۱ عدد سیب زمینی خرد شده طرز تهیه 🍵 گام اول: در یک قابلمه بزرگ ، لپه ها را با ۲ لیتر آب بپوشانید و به مدت یک شب خیس کنید. اگر به روش سریع تری احتیاج دارید ، لپه ها را به آرامی به مدت ۲ دقیقه بجوشانید، و سپس برای یک ساعت خیس کنید. گام دوم: بعد از اینکه لپه ها خیس شدند، آبشرا عوض کنید و ۲ لیتر دیگر بریزید و بعد استخوان دنده، پیاز، نمک، فلفل و مرزنگوش را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید، جوش بیاورید و سپس ۱ و ۱/۲ ساعت بجوشد و گاهاً هم بزنید. گام سوم: استخوان را بردارید. گوشت روی دنده را خرد کنید و به سوپ بازگردانید. اکنون کرفس، هویج و سیب زمینی را اضافه کنید. به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به آرامی بدون گذاشتن در قابلمه بپزید یا تا زمانی که سبزیجات لطیف شوند، بپزید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻