#كيك_وانيلى 😋
🔸چهارتا سفيده تخم مرغ را با نصف پيمانه شكر هم ميزنيم تا كاملا برفي بشه و از ظرف نريزه ، چهار تازرده تخم مرغ را با نصف پيمانه شكر و دو ق م وانيل مايع هم ميزنيم تا كاملا كرم رنگ و پفكي بشه ، سپس سه چهارم پيمانه روغن مايع و بعدش سه چهارم پيمانه شير اضافه ميكنيم ، دو پيمانه آرد داريم ، ابتدا دو ق غ از آرد را كم ميكنيم و به همان اندازه نشاسته ذرت ميريزيم ، و دو ق چ بكينگ پودر ، سپس مواد خشك را دوبار الك ميكنيم ، حالا يك سوم از مواد خشك را اضافه و دوراني هم ميزنيم ، سپس نصف سفيده را و باز دوراني هم ميزنيم ، دوباره مقداري آرد و بعدش باقيمانده سفيده و درنهايت مابقي آرد ، و خيلي آرام فولد ميكنيم تا پف سفيده از بين نره ، مواد رو تو قالب چرب شده ريخته و ميذاريم تو فر داغ ١٨٠ درجه به مدت ٥٠ دقيقه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بستنی_آناناس 🍍 🍨 😋
آناناس خردشده1/4 پیمانه
پودر یخ 1/4پیمانه
آناناس یک حلقه
بستنی چهار اسکوپ
آب کمپوت آناناس نصف پیمانه
سس پرتقال دو قاشق سوپخوری
🔸آناناس خردشده، دو اسکوپ بستنی، آب کمپوت، یک قاشق سس پرتقال و پودر یخ را مخلوط کرده، در لیوان بریزید. سپس با بستنی باقیمانده و آناناس تزئین کرده و یک قاشق سس پرتقال را روی آن بریزید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پاپریکا_خونگی 🌶
🔸فلفل دلمه ۲ کیلو در رنگ های قرمز. زرد .نارنجی.
بهتره رنگ قرمزش بیشتر باشه
ابتدا فلفل هارو شسته بعد نگینی خرد میکنیم داخل ی سینی بزرگ پهنشون میکنیم و میزاریم روی شعله وسط گاز و شعله پخش کن گذاشته و حرارت رو کم میکنیم هر چند ساعت یکبار هم زیر و روشون میکنیم تا کاملا خشک بشن (اگه فصل سرما باشه خشک کردنشون روی بخاری یا شوفاژ راحت تره )
بعد از اینکه کامل خشک شد اونارو اسیاب میکنیم و داخل ی ظرف در دار میریزیم و برای غذاهایی مثل ماکارانی .لوبیا پلو .مرغ.جوجه کباب . استفاده میکنیم طعم و عطر پاپریکا بسیار عااالیه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#اسموتی_استوایی🍹 😋
🔸اول توت فرنگی رو برش نازک زدم و به دیواره لیوان که خشک باشه، چسبوندم گذاشتم فریزر در حد چهار پنج دقیقه توت ها فیکس بشن بعدش توی این فاصله،
🔸دو لیوان شیر، دو قاشق خامه، چهار قاشق شکر، چند تیکه یخ ریز شده ( یخ درشت نباشه تیغه دستگاه آسیب میبینه) دو عدد موز، چند تیکه آناناس و پنج شش تا توت فرنگی، سه قاچ طالبی یا گرمک، همه رو توی میکسر یا مخلوط کن میریزم چند پالس میزنم و بعد، اسموتی رو توی لیوان میریزم و نوش جان.
♦️میتونید از انواع مغزجات مث گردو پسته و استفاده کنید که در اونصورت بهش معجون میگن.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پاناکوتا_با_ژله_آلبالو 😋
🔸ابتدا یک بسته ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آب گرم مخلوط کردم قالب را با کمی روغن مایع چرب کردم و ژله را داخل قالب ریختم و بمدت دو ساعت گذاشتم تا ببنده.
۲لیوان شیر رو با ۵ قاشق.غ شکر و کمی اسانس وانیل مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم تا شکرش حل بشه (نجوشه فقط شکر حل بشه) نصف لیوان شیر سرد رو با 2ق.غ پودرژلاتین بنماری کردم به شیر قبلی اضافه کردم و نصف لیوان(صدگرم) خامه صبحانه را به شیر اضافه کردم و با چنگال کمی هم زدم تا مخلوط بشه سپس روی ژله ریختم و ۲ساعت دیگه گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مربا_زردآلو_آفتابی 🍑 😋
زردآلو رسیده شیرین 2کیلو
شکر 1 کیلو
آب 1 لیتر
🔸شکر وآب رو مخلوط کنید و بجوشانید،نیازی نیست که زیاد بجوشانید برای این مربا شربت رقیق لازم است.
هسته زردآلو ها رو در بیارید.و توی ظرف پیرکس یا شیشه ای یک ردیف بچینید.
شربت آماده شده رو روی زردآلو بریزید.
ظرفتون رو ببرید پشت بام یا توی بالکن و روی ظرف یک شیشه کمی کوچکتر از ظرف قرار بدید تا کمی از کناره ظرف باز باشه.(برای اینکه بخارش خارج بشه)
کناره های ظرف که باز مونده رو با تور بپوشونید تا گرد و خاک وحشره داخل ظرف نشه.باید جایی ظرفتون رو بگذارید که کاملا آفتاب گیر باشه.
بعد از دو روز طرف دیگه زردآلو ها رو برگردونید.و باز هم بعد از دو روز طرف دیگه
معمولا این مربا در عرض 5 تا 7 روز آماده میشه.مربای من 6 روزه آماده شد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#البالو_خشكه 🍒 😋
🔸آلبالو ها رو بشورید وبریزید تو آبکش تا ابشون کاملا بره سپس رو سینی بریزید رو هم انباشته نشه وگرنه زیرش کپک میزنه بزارید جلو آفتاب حتمااا آفتاب باشه (سایه نباشه)بستگی داره به حرارت نور خورشید البالوها باید نیمه خشک بشن من دو روز کامل جلو نور خورشید گذاشتم سپس اوردمش خالی کردم تو یه کاسه مقداری رب انار ونمک زدم وبا دوقاشق کاملا مخلوط کردم دوباره انتقالش دادم به سینی ودوباره یک روز دیگه گذاشتم جلو آفتاب زیاد خشک نکنید که پوستش به هسته بچسپه دست میزنید کمی نرم باشه کافیه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بادمجان_شکم_پر 🍆 😋
🔸گردو و پیاز رو ریز رنده میکنید بعد بهش ادویه و رب و زعفران میزنید.
از قبل هم بادمجون هارو برش زده داخل آب و خیلی کم نمک حدود ۱۰دقیقه میپزین بعد مواد رو داخل بادمجون میریزین.
بعد داخل ماهی تابه با روغن سرخ کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پاناکوتا_وانیلی 🍮 😋
شیر...2لیوان
خامه صبحانه... 1/2لیوان
شکر...3/4 لیوان
پودرژلاتین.... 2 ق غ
وانیل.... 1/2ق چ
🔸نصف لیوان از شیر را درون کاسه ای ریخته و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و زمانی که حالت اسفنجی شد آن را روی بخارآب بن ماری میکنیم تاذرات ژلاتین کاملا ذوب و حل شود. شیر را همراه شکر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکرحل شده و شیر کمی گرم شود. خامه را نیزبه روش بن ماری گرم میکنیم تا روان شود. و ژلاتین را به شیر افزوده و هم میزنیم بعد خامه روان شده را نیز به بقیه مواد اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده و در آخر وانیل را افزوده و از روی حرارت برمیداریم. (مواظب باشیدخامه و شیر نجوشند فقط درحد گرم شدن ومخلوط شدن مواد باهم کافی است). من توی قالب اول یه لایه ژله ریختم نیم بند که شد بعد پاناکوتا رو ریختم و گذاشتم یخچال.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بستنی_میوه_ای_یخی 🍦😋
🔸میوه دلخواهتونو پوره کنید و توی قالب بریزید و هر لایه که نیم بند(یه ذره یخ زد) شد لایه بعدو بریزید و حالت یخمکی که گرفت چوب بستنی رو توش بذارید و چند ساعتی بذارید بمونه کاملا یخ بزنه.اگه دوس دارید کمی شیرین بشه میتونید به میوه ها شکر بزنید.من قالب نداشتم توی لیوان ریخت
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بستنى_انبه_خونگى 🍨 😋
انبه ٢عدد پوست گرفته خرد شده
شير عسل ١قوطى
پودر هل ١/٤ق چ
خامه صبحانه ١٥٠ ملى ليتر(كمتر از يك پاكت)
پسته نيمكوب ١٠٠ گرم
داخل غذا ساز يا بلندر انبه،شير
🔸عسل و هل را مخلوط كنيد تا يكدست بشه
داخل يك ظرف خامه را با همزن برقى هم بزنيد كه كمى فرم بگيره و مخلوط انبه را ارام ارام بهش اضافه كنيد،دورانى هم بزنيد(فولد كردن) سپس پسته هم اضافه كنيد و داخل هر ظرف يا قالب دلخواه ريخته داخل فريزر بزاريد براى ٤ ساعت و بعد با پسته تزيين كنيد
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh