فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیمرو رو با روشهای مختلف بپزید 🍳
#خلاقیت در اشپزی 😍😋😋
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیبس خونگی با طعم جعفری و سیر
۳سوته خوشمزه😋
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دیگچه_مشهدی 😋
برای۸ نفر
زعفران و خلال پسته برای تزیین به مقدار لازم
شیر ۳ لیتر
شکر ۵۰۰ گرم
هل ساییده شده ۳۰ گرم
برنج نیم دانه ۵۰۰ گرم
🔸برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش میریزیم تا آب نداشته باشد.
سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید و مدام هم میزنیم.
زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط میکنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.
در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین میکنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کوفته_هویج_با_آلو:
سیصد گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط ريز رنده شده و دو تا هويج متوسط رو به بزرگ! که ریز رنده شده و آب گرفته،یکى و نصفى سر پر آرد نخودچی,یک تخم مرغ کوچک،زردچوبه ،فلفل،پودرسیر،كمى پودر زنجبيل،کمی دارچین و کمی ادویه کتلت و کباب، خوووب مخلوط میکنیم و میذاریم تو یخچال( تخم مرغ قابل حذفه اما کمی بافت کوفته هارو لطیف تر میکنه) ...بعد یه پیاز پوره شده رو تفت میدهیم بهش زردچوبه و رب گوجه نمک و فلفل اضافه میکنیم و آب میریزیم تا بجوشه در همین حین از مایه کوفته به اندازه نارنگی برمیداریم گرد میکنیم و همه رو در تابه سرخ می کنیم ( نسوزه ها!) و بعد به سس در حال جوش اضافه میکنیم تا خوب بپزه و سس غلیظ بشه،نیم ساعت آخر پخت تعدادی آلوی بخارایی که خیس کردیم اضافه میکنیم و همچنین آب دوتا نارنج به عنوان چاشنی (میتونین به دلخواه اب ليمو ترش هم بزنید به جای آب نارنج) حتما امتحان كنيد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ميلك_شيك_نوتلا🍹😋
🔸مواد لازم🔻
▫️بستني شکلاتی 4 اسكوپ بزرگ
▫️شير: يك فنجان
▫️خامه : يك قاشق غذاخوري
▫️كارامل: يك قاشق غذاخوري
▫️شكلات نوتلا: يك قاشق غذاخوري
🔸روش تهیه🔻
♦️تمام مواد بالا رو درون پارچ ميكسر ريخته و به مدت يك دقيقه كاملا ميكس كنيد میتونید . از شكلات نوتلا و توتفرنگي براي تزئين آن استفاده كنيد.
من از مخلوط بستنی شکلاتی با بستنی قهوه استفاده کردم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مربای_گیلاس 🍒 😋
گیلاس تمیز بدون هسته 600 گرم
شکر400 گرم
آب 1/4 پ
وانیل 1/4 ق چ
آبلیموی تازه 1 ق غ
🔸شکر را روی گیلاس ریخته و 4_5 ساعت اجازه دهید تا شکر به خورد گیلاس رود. گیلاس مانند توت فرنگی یا آلبالو آب نمی اندازد. سپس روی حرارت گذاشته و 1/4 پ آب اضافه کنید اجازه دهید تا شکر ذوب شود و جوش آید کف روی آنرا بگیرید پس از تقریبا 20_30 دقیقه مربا آماده است آبلیمو را اضافه کنید یکی دو جوش که زد وانیل بریزید و از روی حرارت بردارید.
برای انواع مرباها سعی کنید از آبلیموی تازه استفاده کنید تا مربا مزه آبلیمو نگیرد.
استفاده از وانیل اختیاری است ولی میوه هایی که خودشان طعم خاصی ندارند طعم دهنده خوبی است.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترفند_آشپزی🍛
♦️هنگام تهيه ديزى👇
🔸اگر خیس کردن حبوبات را فراموش کردهاید و یا زمان کافی برای انجام این کار نداشتید، بهتر از حبوبات را کمی بجوشانید و کف حاصله از پخت آن را بگیرید و پس از آبکشی کردن به سایر مواد اضافه كنيد
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پاپس_کیک 🍡 😋
🔸کیک شکلاتی یا کیک اسفنجی ساده رو بعد از پخت کاملا پودر کرده،با کمی شیر یا شکلات ذوب شده یا خامه صبحانه مخلوط کنید تا خمیر بشه .کمی وانیل و درصورت دلخواه پودرکاکائو اضافه کنید.حسابی ورز بدید. با دست به اندازه گردو بردارید و گردش کنید.
🔸توپک هارو داخل ظرف شکلات بن ماری شده بغلطونید.
درصورت تمایل با پودرنارگیل یا پودرپسته یا کنجد یا ترایفل کاور کنید.
توپک هارو بذارید یخچال تا شکلات خودشو بگیره.
میتونید باسس شکلات تزیین کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترشی_البالو 🍒 😋
🔸چوب آلبالو رو بگیرید و بشوریدشون و بذارید کاملا آبش بره.هسته هاشو در نیاریدا،فقط چوبشو جدا کنید.حالا یک لیوان سرکه سفید+نصف لیوان آب جوش+نصف ق غ نمک(تا یک ق میتونید بریزید)+یک ق غ شکر رو مخلوط کنید.
آلبالو رو در شیشه بریزید و مخلوط سرکه ای رو روش بریزید تا شیشه پر بشه.ترشی آلبالو رو در یخچال بذارید و بعد از حدود یک هفته میتونید ازش استفاده کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سالاد_کلم 😋
🔸ترکیب کلم سفید خورد شده + ژامبون خورد شده + ذرت بخارپز + هویج رنده شده ( درشت رنده بشه ) + انار دون شده ؛ همه با هم مخلوط میشه و در آخر چند قاشق سس فرانسوی اضافه میکنیم و هم میزنیم و میزاریم یکی دو ساعت تو یخچال بمونه و مزه دار بشه
حتما امتحان کنید فوق العادست
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#تاس_كباب 😋
🔸ابتدا گوشت_چرخکرده را با پیاز و نمک مخلوط و خوب ورز دهید.حال از این مخلوط به حالت کوفته در آورده
سیب زمینی رو حلقه کرده لای دو حلقه سیب زمینی گوشت_قلقلی
رو گذاشته درون تابه که از بل کره رو با رب گوجه فرنگی ، فلفل وادویه چیده و آب را اضافه کرده درب تابه رو بسته روی شعله ملایم بزارید بپزه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سس_البالو 🍒
يك سس عالى براى سرو در كنار مرغ😊
🔸به نیم کیلو آلبالو بعد از شستن و جدا کردن هسته ها، ۲۵۰ گرم شکر اضافه میکنیم.چند ساعت داخل یخچال میذاریم تا آلبالو آب بندازه و شکرش حل بشه. بعد از این مرحله روی شعله میذاریم و بعد از اینکه جوش اومد، کف روش رو میگیریم که سس شفاف و براقی داشته باشیم و در نهایت شعله رو کم میکنیم برای مدت نیمساعت تا ۴۰ دقیقه تا سس غلیظ بشه. این سس رو موقع سرو روی مرغ میریزیم.ومقداری از سس رو با برنج مخلوط وبرای تزیین رو ی برنج میریزیم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پلو_پیازچه 🍛 😋
برنج دو پيمانه
گوشت مرغ چرخكرده 250 گرم
پيازچه 100 گرم
زعفران حل كرده يك ق غ
كره 50 گرم
هويج پخته يك عدد
فلفل دلمهاي يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
🔸ابتدا برنج را آبكش و دم ميكنيم، مرغها را پخته و با فلفل دلمهاي و هويج پخته چرخ كرده و بعد با نمك و فلفل كاملا ورز ميدهيم و به صورت توپهاي كوچكي در آورده و در نيمي از كره تفت ميدهيم. پيازچهها را حلقه حلقه كرده و در باقيمانده كره سرخ ميكنيم. به هنگام سرو، پيازچهها را لابهلاي برنج ميريزيم و توپهاي چرخكرده را كنار غذا براي تزيين قرار ميدهيم، مقداري از برنج را هم با زعفران مخلوط كرده و پلو را تزئين ميكنيم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ذرت_مكزيكي 🌽 😋
کنسرو ذرت 1 قوطی
کره 2 قاشق
آویشن 2 قاشق
قارچ 1 پیمانه
سس سفید 3 قاشق پنیر پیتزا 2 قاشق نمک وفلفل به مقدار لازم
🔸قارچ ها را خرد کنید و کمی تفت دهید یا بپزید و سپس ذرت رو كه كمي داغ كردين همراه كره اضافه نمائید ، و چند دقیقه اجازه دهید ذرت ها و قارچ ها بپزند سپس آویشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید ، در انتها نیز پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر اب شود.ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب بریزید و با سس سفید سرو نمائیدوروش سيب زميني خلالي سرخ شده بريزين
من مقدارسس وپنيرشو بيشتر زدم خوشمزه تر میشه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#كيك_وانيلى 😋
🔸چهارتا سفيده تخم مرغ را با نصف پيمانه شكر هم ميزنيم تا كاملا برفي بشه و از ظرف نريزه ، چهار تازرده تخم مرغ را با نصف پيمانه شكر و دو ق م وانيل مايع هم ميزنيم تا كاملا كرم رنگ و پفكي بشه ، سپس سه چهارم پيمانه روغن مايع و بعدش سه چهارم پيمانه شير اضافه ميكنيم ، دو پيمانه آرد داريم ، ابتدا دو ق غ از آرد را كم ميكنيم و به همان اندازه نشاسته ذرت ميريزيم ، و دو ق چ بكينگ پودر ، سپس مواد خشك را دوبار الك ميكنيم ، حالا يك سوم از مواد خشك را اضافه و دوراني هم ميزنيم ، سپس نصف سفيده را و باز دوراني هم ميزنيم ، دوباره مقداري آرد و بعدش باقيمانده سفيده و درنهايت مابقي آرد ، و خيلي آرام فولد ميكنيم تا پف سفيده از بين نره ، مواد رو تو قالب چرب شده ريخته و ميذاريم تو فر داغ ١٨٠ درجه به مدت ٥٠ دقيقه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بستنی_آناناس 🍍 🍨 😋
آناناس خردشده1/4 پیمانه
پودر یخ 1/4پیمانه
آناناس یک حلقه
بستنی چهار اسکوپ
آب کمپوت آناناس نصف پیمانه
سس پرتقال دو قاشق سوپخوری
🔸آناناس خردشده، دو اسکوپ بستنی، آب کمپوت، یک قاشق سس پرتقال و پودر یخ را مخلوط کرده، در لیوان بریزید. سپس با بستنی باقیمانده و آناناس تزئین کرده و یک قاشق سس پرتقال را روی آن بریزید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پاپریکا_خونگی 🌶
🔸فلفل دلمه ۲ کیلو در رنگ های قرمز. زرد .نارنجی.
بهتره رنگ قرمزش بیشتر باشه
ابتدا فلفل هارو شسته بعد نگینی خرد میکنیم داخل ی سینی بزرگ پهنشون میکنیم و میزاریم روی شعله وسط گاز و شعله پخش کن گذاشته و حرارت رو کم میکنیم هر چند ساعت یکبار هم زیر و روشون میکنیم تا کاملا خشک بشن (اگه فصل سرما باشه خشک کردنشون روی بخاری یا شوفاژ راحت تره )
بعد از اینکه کامل خشک شد اونارو اسیاب میکنیم و داخل ی ظرف در دار میریزیم و برای غذاهایی مثل ماکارانی .لوبیا پلو .مرغ.جوجه کباب . استفاده میکنیم طعم و عطر پاپریکا بسیار عااالیه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#اسموتی_استوایی🍹 😋
🔸اول توت فرنگی رو برش نازک زدم و به دیواره لیوان که خشک باشه، چسبوندم گذاشتم فریزر در حد چهار پنج دقیقه توت ها فیکس بشن بعدش توی این فاصله،
🔸دو لیوان شیر، دو قاشق خامه، چهار قاشق شکر، چند تیکه یخ ریز شده ( یخ درشت نباشه تیغه دستگاه آسیب میبینه) دو عدد موز، چند تیکه آناناس و پنج شش تا توت فرنگی، سه قاچ طالبی یا گرمک، همه رو توی میکسر یا مخلوط کن میریزم چند پالس میزنم و بعد، اسموتی رو توی لیوان میریزم و نوش جان.
♦️میتونید از انواع مغزجات مث گردو پسته و استفاده کنید که در اونصورت بهش معجون میگن.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پاناکوتا_با_ژله_آلبالو 😋
🔸ابتدا یک بسته ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آب گرم مخلوط کردم قالب را با کمی روغن مایع چرب کردم و ژله را داخل قالب ریختم و بمدت دو ساعت گذاشتم تا ببنده.
۲لیوان شیر رو با ۵ قاشق.غ شکر و کمی اسانس وانیل مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم تا شکرش حل بشه (نجوشه فقط شکر حل بشه) نصف لیوان شیر سرد رو با 2ق.غ پودرژلاتین بنماری کردم به شیر قبلی اضافه کردم و نصف لیوان(صدگرم) خامه صبحانه را به شیر اضافه کردم و با چنگال کمی هم زدم تا مخلوط بشه سپس روی ژله ریختم و ۲ساعت دیگه گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مربا_زردآلو_آفتابی 🍑 😋
زردآلو رسیده شیرین 2کیلو
شکر 1 کیلو
آب 1 لیتر
🔸شکر وآب رو مخلوط کنید و بجوشانید،نیازی نیست که زیاد بجوشانید برای این مربا شربت رقیق لازم است.
هسته زردآلو ها رو در بیارید.و توی ظرف پیرکس یا شیشه ای یک ردیف بچینید.
شربت آماده شده رو روی زردآلو بریزید.
ظرفتون رو ببرید پشت بام یا توی بالکن و روی ظرف یک شیشه کمی کوچکتر از ظرف قرار بدید تا کمی از کناره ظرف باز باشه.(برای اینکه بخارش خارج بشه)
کناره های ظرف که باز مونده رو با تور بپوشونید تا گرد و خاک وحشره داخل ظرف نشه.باید جایی ظرفتون رو بگذارید که کاملا آفتاب گیر باشه.
بعد از دو روز طرف دیگه زردآلو ها رو برگردونید.و باز هم بعد از دو روز طرف دیگه
معمولا این مربا در عرض 5 تا 7 روز آماده میشه.مربای من 6 روزه آماده شد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#البالو_خشكه 🍒 😋
🔸آلبالو ها رو بشورید وبریزید تو آبکش تا ابشون کاملا بره سپس رو سینی بریزید رو هم انباشته نشه وگرنه زیرش کپک میزنه بزارید جلو آفتاب حتمااا آفتاب باشه (سایه نباشه)بستگی داره به حرارت نور خورشید البالوها باید نیمه خشک بشن من دو روز کامل جلو نور خورشید گذاشتم سپس اوردمش خالی کردم تو یه کاسه مقداری رب انار ونمک زدم وبا دوقاشق کاملا مخلوط کردم دوباره انتقالش دادم به سینی ودوباره یک روز دیگه گذاشتم جلو آفتاب زیاد خشک نکنید که پوستش به هسته بچسپه دست میزنید کمی نرم باشه کافیه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بادمجان_شکم_پر 🍆 😋
🔸گردو و پیاز رو ریز رنده میکنید بعد بهش ادویه و رب و زعفران میزنید.
از قبل هم بادمجون هارو برش زده داخل آب و خیلی کم نمک حدود ۱۰دقیقه میپزین بعد مواد رو داخل بادمجون میریزین.
بعد داخل ماهی تابه با روغن سرخ کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پاناکوتا_وانیلی 🍮 😋
شیر...2لیوان
خامه صبحانه... 1/2لیوان
شکر...3/4 لیوان
پودرژلاتین.... 2 ق غ
وانیل.... 1/2ق چ
🔸نصف لیوان از شیر را درون کاسه ای ریخته و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و زمانی که حالت اسفنجی شد آن را روی بخارآب بن ماری میکنیم تاذرات ژلاتین کاملا ذوب و حل شود. شیر را همراه شکر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکرحل شده و شیر کمی گرم شود. خامه را نیزبه روش بن ماری گرم میکنیم تا روان شود. و ژلاتین را به شیر افزوده و هم میزنیم بعد خامه روان شده را نیز به بقیه مواد اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده و در آخر وانیل را افزوده و از روی حرارت برمیداریم. (مواظب باشیدخامه و شیر نجوشند فقط درحد گرم شدن ومخلوط شدن مواد باهم کافی است). من توی قالب اول یه لایه ژله ریختم نیم بند که شد بعد پاناکوتا رو ریختم و گذاشتم یخچال.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بستنی_میوه_ای_یخی 🍦😋
🔸میوه دلخواهتونو پوره کنید و توی قالب بریزید و هر لایه که نیم بند(یه ذره یخ زد) شد لایه بعدو بریزید و حالت یخمکی که گرفت چوب بستنی رو توش بذارید و چند ساعتی بذارید بمونه کاملا یخ بزنه.اگه دوس دارید کمی شیرین بشه میتونید به میوه ها شکر بزنید.من قالب نداشتم توی لیوان ریخت
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بستنى_انبه_خونگى 🍨 😋
انبه ٢عدد پوست گرفته خرد شده
شير عسل ١قوطى
پودر هل ١/٤ق چ
خامه صبحانه ١٥٠ ملى ليتر(كمتر از يك پاكت)
پسته نيمكوب ١٠٠ گرم
داخل غذا ساز يا بلندر انبه،شير
🔸عسل و هل را مخلوط كنيد تا يكدست بشه
داخل يك ظرف خامه را با همزن برقى هم بزنيد كه كمى فرم بگيره و مخلوط انبه را ارام ارام بهش اضافه كنيد،دورانى هم بزنيد(فولد كردن) سپس پسته هم اضافه كنيد و داخل هر ظرف يا قالب دلخواه ريخته داخل فريزر بزاريد براى ٤ ساعت و بعد با پسته تزيين كنيد
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#فلافل_مرغ 😋
نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد
پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ
فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ
🔸نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن ،بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد ،ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید.
🔸سوالهای احتمالی اینکه به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست و ازین قبیل سوالها،در جواب بگم این شیوه بنده ست،شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh