eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
چرا پاستا را نباید زیاد جوشاند؟😋😍 🍽هنگام جوشاندن پاستا قبل از آب‌کش مراقب باشیم که زیاد آن را نجوشانیم؛ زیرا به هنگام دم گذاشتن یا اضافه کردن مواد جدید برای ادامه پختن، به اصطلاح پاستا وا می‌رود و شکل ظاهری خود را از دست می‌دهد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
اسموتی پشن فروت با آناناس چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍍مواد لازم:🍍 3 عدد پشن فروت 1 موز کوچک 1/2 انبه بزرگ یا 1 انبه کوچک خرد شده 1 فنجان آناناس خرد شده 1 فنجان آب پرتقال تکه های یخ 🍭🧋چطور درست کنیم؟ پالپ های پشن فروت را در مخلوط کن بریزید و موز، انبه، آناناس و آب پرتقال را اضافه کنید. پوره کنید تا یکدست شود و بلافاصله می توانید میل کنید. از خوردن این اسموتی خوشمزه لذت ببرید! ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
برای خشک نشدن هویج ها چکار کنیم ؟😋😍 🥕هویج را با آب نگهداری کنید 🥣🍴برای جلوگیری از خشک شدن ظاهر هویج‌های قدیمی، ابتدا برگ‌ های آن‌ها را جدا کنید. می دانید چرا؟ برگ های هویج به طور معمول مواد مغذی را از ریشه خود خارج می کنند. هویج ها را پس از جدا کردن برگ ها در ظرفی پر از آب بریزید و با پلاستیک بسته و در یخچال نگهداری کنید. هویج تازه حدود 3-4 هفته در یخچال ماندگاری دارد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
برای نگهداری سیب های برش خورده چکار کنیم ؟😋😍 🍏سیب های برش خورده را در آب نمک خیس کنید 🥣🍴سیب های برش خورده به عنوان یک میان وعده یا تزیین سالاد مناسب هستند، اما باقی مانده های قهوه ای شده جذاب نیستند. برای نگهداری سیب، توصیه می کنیم برش های باقی مانده را در یک کاسه آب نمک سرد خیس کنید تا از اکسیده شدن آن جلوگیری شود (اما نه بیشتر از ½ قاشق چای خوری نمک در هر لیتر آب). پس از پنج دقیقه، برش ها را خشک کرده و در یک کیسه پلاستیکی در بسته در یخچال نگهداری کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چرا پاستا و نودل را موقع استفاده نشکنیم ؟😋😍 🫕به طور حتم شکستن پاستا باعث می‌شود راحت‌‎تر در قابلمه جا بگیرد. اما شخصیت پاستا را هم از بین می‌برد. به جای شکستن پاستا، به‌سادگی آن را در قابلمه بگذارید، صبر کنید نرم شود و بقیه‌اش هم در آب قرار بگیرد. پاستای دراز مثل اسپاگتی، فتوچینی و لینگویینی برای سس‌های سبک‌تر و نرم‌تر ایده‌آل هستند بنابراین شکلی که فرم داده شده‌اند، اشتباه نیست. علاوه بر طعم بهتر، وقتی پاستا را در بشقاب می‌کشید، قیافه بهتری دارد. پاستای شکسته‌نشده کامل به شما اجازه می‌دهد به آن درست مثل رستوران‌های گران‌قیمت شکل بدهید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
شیرین پلو چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 💠مواد لازم: برنج ۵ پ پودر قند ۳۰۰ گ زعفران ساییده ۱ ق س هل ساییده ۱ ق س خلال پسته ۵۰ گ خلال بادام ۵۰ گ خلال پرتقال ۵۰ گ کره ۱۰۰ گ نمک و زردچوبه به میزان لازم 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀 💠طرز تهیه : برنج را دو ساعت قبل خیس کرده و آبکش می کنیم . موقع جوشیدن برنج کمی روغن مایع و زردچوبه اضافه می کنیم تا رنگ برنج زرد شود . پودر قند و هل و زعفران را با هم مخلوط می کنیم. درون قابلمه روغن ریخته و کمی آب(برای هر یک کیلو برنج ۱۰۰ گ روغن مایع و نصف پیمانه آب اضافه می کنیم.) 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀 بعد یک لایه برنج میریزیم و لا به لای برنج پودر قند را قاشق قاشق اضافه می کنیم. در اواسط ریختن مقداری خلال پرتقال ، بادام و پسته هم اضافه می کنیم. در قابلمه را گذاشته با حرارت ملایم و شعله پخش کن می گذاریم تا دم بکشد. وقتی بخار افتاد کره ی اب شده و داغ را روی برنج می دهیم. سپس در سینی کشیده و روی انرا با خلال بادام ، پسته و پرتقال تزیین می کنیم. ✅هویج را هم خلالی برش داده با کمی اب و شکر و هل می پزیم و برای تزیین استفاده می کنیم. ✅ این غذا را می توان با مرغ ویا گوشت سرو کرد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
موکتل انار چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥣مواد لازم مقدار مورد نیاز آب انار دو فنجان عرق بهارنارنج یک قاشق غذاخوری آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری تکه های یخ دو فنجان شکر یک فنجان عسل برای تزیین به میزان لازم پودر نارگیل برای تزیین به میزان لازم 🧂مرحله اول تمام مواد مورد نیاز را از یخچال بیرون بیاورید و روی میز کار قرار دهید. مرحله دوم آب انار، عرق بهارنارنج، آبلیمو تازه و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس خوب مواد را هم بزنید تا شکر کامل حل شود. مرحله سوم لبه لیوان های مخصوص موکتل را به عسل آغشته و داخل پودر نارگیل بغلطانید. سپس نوشیدنی آماده شده را به همراه تکه های یخ داخل لیوان ها بریزید و با برگ نعنا آن را تزیین کنید. نوشیدنی موکتل انار را می توانید به همراه یک برش کیک انار سرو و میل کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
خاگینه قالبی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم برای 10 عدد : 🐥آرد 4 ق غ سر پر 🐥تخم مرغ 3 عدد 🐥بگین پودر 1 ق چ 🐥ماست سفت 1 یا 2 ق غ 🐥روغن مایع 1/4 پیمانه 🐥زعفران برای خاگینه زرد به مقدار لازم 🐥پودر دارچین،هل،پودر گل سرخ و گردو خرد شده به مقدار لازم برای خاگینه قهوه ای 🐥پوره اسفناج و 3 ق غ گلاب و 1 ق چ پودر هل برای خاگینه سبز به مقدار لازم 🍮مواد لازم شربت: شکر 1.5 لیوان ، آب 3/4 لیوان ،گلاب 1/4 لیوان تمامی مواد را مخلوط کرده و در قالب های سیلیکونی چرب شده میریزیم و در فر به حرارت 170 درجه به مدت 30 یا 40 دقیقه (بسته به اندازه قالب) میپزیم. بعد از سرد شدن خاگینه ها شربت نسبتا داغ را روی آن ها میریزیم تا چند ساعت داخل شربت بمانند. 👈نکته: ☆اسفناج را با گلاب پوره کنید راحتتر پوره میشود. ☆چون پوره اسفناج آبکی هست باعث رقیق شدن مواد میشود 1 ق غ سر خالی آرد بیشتر بزنید. ☆برای اینکه خاگینه ها شربت را به خود جذب کنند با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید. ☆من برای شربت به جای آب شیر استفاده کردم و به ازای 1 فنجان از شکر یک قوطی شیر عسل زدم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
شکلات نارگیلی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 کره : 250 گرم خامه : 100 گرم شکر : 300 گرم پودر نارگيل : 250 گرم شکلات : 200 گرم مارگارين : 40گرم ( يا3قاشق غذاخوري روغن) 🍪مرحله اول درست کردن شکلات نارگيلي کره، خامه و شکر را مخلوط کنيد. روي حرارت بگذاريد تا به جوش آيد. پودر نارگيل را اضافه کرده به هم بزنيد و از روي حرارت برداريد. مواد را در قالب مستطيل شکل ريخته و 2 ساعت در يخچال قرار دهيد. بعد از 2 ساعت مواد را برش بزنيد. 🍘مرحله دوم درست کردن شکلات نارگيلي شکلات را روي حرارت غير مستقيم آب کرده و مارگارين يا روغن را به آن اضافه کرده و از روي حرارت برداريد. سپس برش زده نارگیلیهارا داخل شکلات آب شده غلطانده وروی توری فلزی گذاشته تا اضافه های شکلات آن ریخته شود... بادرست کردن این شکلات درپذیرایی کردن خاص باشید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
. شعر مهر مادر عشق پدر اگر مهری به دل دارم ، اگرعشقی به سر دارم یقینا مــادرم داده و یـا ارث از پــدر دارم چو مـادر یاورم باشد ، پـدر باشد دعـا گویم نه از بیـگانه بـاکـم هست ، نه پـروا از خـطـر دارم اگر روزی شکستم عهد ، میان مادر و فرزند خداوندا تو کاری کن که جان از تن به در دارم پدر عمری به زحمت بود ، دل مادر پر از غصه از ایــن درد جــگرسوزم دلـی غرق شرر دارم اگر روزی برم از یاد ، وفای آن دو عاشق را مرا دیگر نه غیرت هست ، نه نامی از پسر دارم اگر ارثی مرا باید ، مرا مهر پدر کافیست نه حرص مال و ملکم هست ، نه چشم سیم و زر دارم اگـر عشق پـدر ورزم ، وگــر مـادر نیـازارم بـدون شـک در ایـن وادی خـدا را در نـظر دارم ( ساسان کوچکی ) . .
حلوا دو رنگ چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 💠مواد لازم: آرد ۲ پ پودر شکر ۱ پ کره آب شده ۲۰۰گ هل ساییده شده ۱ ق س پودر کاکائو ۲ ق س پودر پسته و بادام برای تزیین ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ 💠طرز تهیه:🥪 آرد را روی شعله ملایم قرار می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس حرارت را خاموش می کنیم. چون بقیه مراحل نیازی به حرارت ندارد. پودر شکر، هل و کره را اضافه کرده و خوب با دست ورز می دهیم در این مرحله مواد را دو قسمت کرده و یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم. در کف قالب حلوای ساده و بعد کاکائویی را ریخته و با پودر پسته و بادام تزیین می کنیم. حلوا را در یخچال می گذاریم تا ببندد سپس در قالب به صورت دلخواه برش می زنیم و درظرف می چینیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا با شیر عسلی😍😋 مواد لازم: مغز گردو حدود دویست گرم چهار قاشق پودر قند🍚 دو قاشق چایخوری پودر هل🌼 خمیر باقلوا🫓 برای شهد: دوسوم لیوان شکر🍚 یک لیوان آب💧 نصف بیشتر از یک قوطی شیر عسلی🍯 چند عدد هل 🌼 به صد و پنجاه گرم تا دویست گرم کره نیاز داریم که آب کنید و با کمی روغن مایع مخلوط کنید🧈🥃 و در فری که از یک ربع قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد کرم شده به مدت نیم ساعت قرار بدین حواستون باشه داغی فرها متفاوته پس مرتب چک کنید وقتی طلایی شد یعنی باقلوا آمادست. از فر که خارج کردین سریع شهد خنک را روی باقلوا داغ بریزین و اجازه بدین یه چند ساعتی بمونه بعد نوش جان کنید من از روز قبل درست کردم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻