eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸سلامی به زیبایی نگاه مهربونتون 🌸صبح زیباتون پرازآرامش وحس قشنگ زندگی 🌸امـیدوارم در ایـن روززیبااا غرق درباران رحمت الهی شوید صبحتون بخیرو شادی 🍟 @fast_food
#_دسر_ماست_یخ_زده_موز_و_انبه مواد لازم: 1 فنجان برش های موز رسیده سه چهارم فنجان انبه پوست کنده و قطعه قطعه شده یک سوم فنجان آب پرتقال 3 قاشق غذا خوری آب لیموی تازه یک و یک دوم فنجان شیر کم چرب 2 درصد سه چهارم فنجان شکر 450 گرم ماست کم چرب ( ترجیحا وانیلی ). ✍طرزتهیه: چهار مورد اول از لیست مواد لازم را در مخلوط کن قرار دهید، سپس میکسشان کنید تا کاملا نرم شوند. میکس موزی که درست کردید را با شیر، شکر و ماست در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید، و با یک همزن خوب مخلوشان نماییدمیکس بدست آمده را در ظرف فریزر یا یک بستنی ساز بریزید. اگر از دستگاه استفاده می کنید طبق دستور العمل خود آن پیش بروید، اگر در قالب های فریزر می ریزید رویش را بپوشانید و حداقل یک ساعت فریزش کنید. 🍟 @fast_food
#کوکوی_گل_کلم 💢نیم کیلو گل گلم را با دوتا سیب زمینی بخار پزش کردم بعد رنده کردم بهش سه تا تخم مرغ درشت و دو قاشق ارد نخودچی و نمک و فلفل و زرد چوبه و دو ق ماست و دو قاشق جعفری خرد شده وکمی ب پ باهم مخلوط کردم و سرخش کردم 🍟 @fast_food
#مسقطی_کاراملی_بیسکوئیتی 🍮 😋 🔸اول 1فنجان نشاسته رو در 6فنجان اب حل کردم.گذاشتم کنار.بعد در یک قابلمه 3 فتجان و نیم شکر ریختم گذاشتم شکر آب شد و وقتی کاملا شکر اب شد مخلوط اب و نشاسته رو اضافه کردم در این زمان شکر سریع سفت میشه نگران نشید کم کم شکر اب میشه و بعد از حدود 10دقیقه یکدست میشه.حالا 1فنجان گلاب زعفرانی و 1 ق چ هل اضافه کنید و نصف فنجان کره وقتی کره اب شد مغز گردو یا پسته یا پودر نارگیل بریزید. حرارت رو کم کنید و به مدت نیم ساعت هر 3دقیقه هم بزنید تا ژلاتینی بشه بعد یک بسته بیسکوییت پتی بور رو خرد کرده و با مسقطی مخلوط میکنیم و بعد در قالب مورد نظر ریخته و پس از خنک شدن برگردونید 🍟 @fast_food
#ترشی_هندوانه_ابوجهل #ترشی_شپله سلام دوستان این هندونه های خوشگل هدیه دوست عزیزم هستش که تبدیل به ترشی شدن و اما طرز تهیه: ابتدا هندوانه ها رو شسته دم آنرا با قیچی گرفته و در آب سرد و نمک میریزیم و در یخچال به مدت ده روز نگهداری میکنیم و هر روز آب و نمک آن را عوض می کنیم تا تلخی شون گرفته بشه. بعد از این مدت هندوانه ها رو آبکشی کرده و در سرکه حدود یک تا دو دقیقه میجوشونیم✔ (نباید هندوانه ها نرم بشن). بعد از اینکه خنک شد در شیشه ریخته و مقداری سبزیجات معطر، سیر و فلفل اضافه میکنیم .بعد از دو هفته ترشی ما آماده ست. *این ترشی خواص فوق العاده ای داره از جمله درمان دردهای مفاصل، کاهش چربی خون و بهبود عملکرد کبد و به نوعی محافظ کبد محسوب میشه 🍟 @fast_food
#نان تخم مرغ 2عدد شكر نصف ليوان شير نصف ليوان خمير مايه 1 ق غ نمك 1 ق چ پودرهل 1 ق چ شكر 1ق غ روغن مايع نصف ليوان سركه سفيد 2 ق غ آرد 4 ليوان براي رومال: زرده تخم مرغ 1عدد آب 1ق م ابتدا شير را ميزاريم روي حرارت تا ولرم بشه بعد 1ق غ شكر داشتيم داخل شير ريخته و هم زده تا شمر حل بشه بعد خمير مايه را روي شير پاشيده در ظرف را ميبنديم ميزاريم 10ديقه بمونه تا بعمل بياد. درظرفي تخم مرغ را همراه شكر با همزن برقي هم ميزنيم تا كاملا كف كنه بعد ب تدريج روغن مايع،هل،نمك و خمير مايع عمل امده را اضافه كرده و الان ارد را اروم اروم اضافه ميكنيم در اخر سركه را اصافه كرده خوب ورز ميدهيم بعد روي خمير را پوشانده يكساعت استراحت ميدهيم بعد از يك ساعت پف خميرا گرفته و به شكل دلخواه داخل قالب فرم داده بعد دوباره نيم ساعت استراحت دوم داده بعد روي خمير را رومال كردهداخل فر با درجه حرارت 180بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم 🍟 @fast_food
#باقلاپلو 🍛 😋 🔴مواد لازم برنج چهارپيمانه،باقالي تازه ياخشك دو پيمانه،گوشت چرخ كرده ٤٠٠ گرم،پياز متوسط خرد شده دو عدد،خلال بادام نصف پيمانه،كره حيواني٢٠٠گرم،زعفران دم كرده غليظ يك استكان،نمك فلفل دارچين به ميزان لازم 🔴طرز تهیه 🔸ابتدا٥٠ گرم كره،باقالي و پياز رو داخل تابه بريزيدو تفت بديد،گوشت چرخ كرده رو اضافه كنيد و ده دقيقه تفت بديد،خلال بادام پنج ق غ زعفران و دارچين و نمك و فلفل اضافه كنيد،يك دقيقه بعد يك ليوان اب اضافه كنيد و با حرارت كم بذاريدباقالي بپزه،برنج رو (ترجيحا ايراني)ابكش كنيد،كف قابلمه كره و زعفران ريخته و برنج بريزيد،اب باقالي كه جمع شد بين برنج دم كنيد و در اخر كمي كره و دارچين و اب اضافه كنيد و اجازه بديد ٤٥ دقيقه با حرارت كم دم بكشه. 🍟 @fast_food
#كنسرو_ذرت 🌽 😋 🔸سه كيلو ذرت ونصف پيمانه نمك يك ليترنيم اب ذرت ها پوست كردم وشستمشون به چهار قسمت تقسيمشون كردم وداخل قابلمه ريختمشون اب ونمك اضافه كردم وبه مدت چهل پنج دقيقه با شعله ملايم گذاشتم بپزهبعد از اتمام پخت وسرد شدن ذرت ها اونا صاف كردم وابشونو نگه داشتم سپس وذرت ها دون كردم خيلي راحت بود ابي كه از داخل قابلمه اضافه مونده بود داخل ذرت هاي دون شده ريختم وذرتها داخل شيشه هاي موردنظر ريختم سرشون خوب سفت كردم يعني اصلا نبايد توش هوا بره چون كپك ميزنه وداخل قابلمه موردنظر سرته ميذارمش يعني سرش ته قابلمه قرار بگير حدود بيست دقيقه بجوشه تا پلمپ بشه حتما بذاريد خوب سرد بشه اب قابلمه بعداز داخل قابلمه برداريد وميتونيد توي كابينت نگهداري كنيد اين روش خيلي خوبه 🍟 @fast_food
#بقچه_پلو_و_بادمجون 🍆 😋 🔸کته ساده + بادمجون نواری نازک سرخ شده + سس راگو یا به اصطلاح خودمون مایه ماکارونی نحوه پیچاندن 🔸در یک قالب گرد مثل کاسه ماست خوری چهار ورق از بادمجون ها را با فاصله بگذارید یعنی کف قالب تون هر چهار ورق از سر یک جا قرار بگیرند چند قاشق از کته را بریزید و با پشت قاشق ‌پرس کنید بعد بقچه را با بادمجون ببندید سس راگو را در نهایت رویش بریزید و سرو کنید . نوش جان 🍟 @fast_food
#بادمجان_سوخارى 😍😍 💢بادمجونها رومکعبی برش بزنید. اول توی آرد سفید،بعد تخم مرغ که بهش نمک زدید،بعد آرد سوخاری بزنید (به آرد سوخاری فلفل و پودر سیر اضافه کنید)و سرخ کنید. 🍟 @fast_food
☕️قهوه شکلاتی☕️ 👈مواد لازم:  قهوه آسیاب شده: یک سوم پیمانه شکلات: 2 قاشق چایخوری عصاره نعنا: نصف قاشق چایخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری آب: 1 پیمانه 🍻 طرز تهیه: قهوه را پودرکرده، با آب مخلوط کنید، سپس شکلات رنده شده را به آن اضافه کنید، در صورت تمایل می‌توانید از پودر شکلات نیز استفاده کنید. وقتی تمام مواد خوب مخلوط شد عصاره نعنا را اضافه کنید و درون یخچال قرار دهید تا سرد شود. در هنگام سرو وانیل را اضافه کنید. این نوشیدنی به شما در هضم غذا کمک می‌کند، هم چنین خستگی روزانه را برطرف می کند. 🍟 @fast_food
#دسر_زعفرونی خیلی خوشمزه و راحت😋 دوستان من این دسر و درست به اندازه ی قالبم درست کردم شما اگه خواستید میتونین مواد و دوبرابر کنید. قبل از هر چیز یک ق غ پودر ژلاتین و در یک سوم لیوان آب سرد بریزید و بذارید رو بخار کتری تا حل بشه، سپس دو لیوان شیر و با نصف لیوان شکر و یک ق چ زعفران بریزید تو قابلمه و رو شعله بذارید تا بجوشه،بعد شعله رو خاموش کرده و یک ق غ گلاب و یک چهارم ق چ وانیل اضافه کنید و بذارید کلاملا سرد شه سپس چند قاشق از موادو به ۵۰ گرم خامه اضافه کنید خوب هم بزنید تا یک دست بشه و بعد بریزید تو مواد دسر کاملا خنک باشه تا خامه نبره و دسر دون دون نشه وقتی خوب مخلوط کردین ژلاتین خنک شده رو اضافه کنید و هم بزنید سپس بریزید داخل قالب تا به مدت ۵ ساعت داخل یخچال ببنده... به همین راحتی😊 🍟 @fast_food
#ژله_خالخالی😍😍 اول کار ژله خرده شیشه شفاف درست کردم شما برای مغز ژله میتونید هرنوع ژله یا دسری استفاده کنید دو سوم از قالبمو ژله خرده شیشه ریختم گذاشتم تا کاملا ببنده بعد از قالب خارج کردمش وکذاشتم کنار حالا رفتم سراغ خال هاش تو یه ظرف ژله الوورا وشیر درست کردم گذاشتم کاملا بست حالا قالبم واوردم پیش روم ته ظرف وبا یه قالب گرد دایره های کوچکی از الورا برداشتم وچیدم ته ظرفم راحت ژله به دیواره میچسبه نگران نباشید حالا روشو چند قاشق ژله طالبی باشیر ریختم تا خال خال ها فیکس بشن بعد دوباره مقداری دیگه ژله طالبی ریختم حالا اون ژله خرده شیشه رو اروم گذاشتم داخل قالب واطرافش ودوردیف دیگه خال خال گذاشتم وچند مرحله ژله طالبی ریختم تا به همه جای قالب نفوذ کنه وقالبم پر شه میذاریم مجدد داخل یخچال تا کامل ببنده 🍟 @fast_food
#لواشک_آلو_سیاه 😋 🔸آلوها رامیشوریم بامقداری نمک ویک استکان آب میگذاریم بپزد بعد ازصافی رد میکنیم تاپوست وهسته جدابشه سپس در سینی که پلاستیک یا سفلون میکشیم ودر آفتاب میگذاریم در این گرمای ۵۰ درجه یکروزه یادو روزه 🍟 @fast_food
#دسر_قهوه 💢پودر ژلاتین 1/4 پیمانه آب سرد 8 قاشق سوپخوری قهوه آماده دو و نیم پیمانه شکر 5 قاشق سوپخوری 💢پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به شکل اسفنج درآید. سپس ظرف ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا پودر ژلاتین رقیق شود. قهوه آماده داغ را با شکر مخلوط کنید تا شکر خوب در آن حل شود. بعد از خنک شدن مخلوط قهوه و شکر، آن را با ژلاتین رقیق شده مخلوط کنید و داخل قالب موردنظر بریزید. قالب را 5 ساعت در یخچال قرار دهید. 🍟 @fast_food
صبحانہ تـــون یڪ دعاے نـاب از تہ دل الهے همیشہ خــونـہ دلتون گرم فنـجون عشقتون پر مهر دستاتون پـر روزے نگـاهتون قشنگ ودلتون لبریزازشادے باشه سلام صبحتون بخیر و شادے🌺🍃
#کاپ_کیک_شکلاتی_موزی یک رسپی ساده و خوشمزه👇 🔺۱ لیوان شکر و ٣ عدد تخم مرغ و ٥گرم وانیل رو با همزن بزنید تا سفید وکشدار شه.کره نرم رو اضافه وباز هم بزنید.١ليوان شیر رو هم اضافه وخوب مخلوط کنید. آرد ۲ لیوان، پودر کاکائو ۴ ق غ ، گردو خرد شده ۵ ق غ ، بیکینگ پودر ١٠ گرم را باهم مخلوط و۳بارالک وبه مواد اضافه شودبا لیسک زیرو رو کنید وبعد درحد یکدست شدن بادورکندهمزن بزنید.دو عدد موز پوره شده و٤ ق غ شکلات چیپسی وگردو رو اضافه ومخلوط وداخل قالب مافین که کپسول کاغذی گذاشتیدبریزید روش گردو وچیپس شکلاتی بریزید وبزارید داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۳۰الی۳۵دقیقه بپزد. 🍟 @fast_food
#دسر_محلبی👌 💢دسر محلبی یا همون پودینگ شیر که یکی از انواع دسرهای موجود در ترکیه ست که خیلی خیلی خوشمزه هست. #محلبي مواد اولیه: شیر ۲ پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه استاندارد آشپزی) شکر یک دوم پیمانه خامه ۱۰۰‌گرم نشاسته ذرت ۶۰‌ گرم= ۶ قاشق سوپ خوری گلاب دو قاشق سوپ خوری 🍟 @fast_food
ویژه ماه محرم 🍟 @fast_food
#کرم_ژله_حبابی 😋 ژله الوورا ٢ بسته بستنی وانیلی ٢ لیوان ژله انار ٢ بسته رنگ خوراکی 🔸ابتدا ژله الوورا رو با ١/۵ لیوان آبجوش ب روش بن ماری حل میکنیم بعد ک خنک شد دو لیوان بستنی آب شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست و سفید بشه. داخل چندتا پیاله کوچیک چند قاشق از این ترکیب میریزیم و به هر کدوم چند قطره رنگ خوراکی اضافه میکنیم و هم میزنیم. کف قالب رو چرب کرده از این کرم رنگی داخل حفره های قالب میریزیم و اجازه میدیم تا داخل یخچال ببندد. بعد یک لایه از کرم الوورا روی لایه اول میریزیم و مجدد میذاریم یخچال. ژله انار رو با ٣/۵ لیوان آبجوش حل میکنیم وقتی خنک شد نصفشو روی لایه الوررا میریزیم و مجدد میذاریم یخچال بعد یک لایه الوورا و در اخر باز ژله انار میریزیم و چند ساعت دسر رو داخل یخچال قرار میدیم تا حسابی سفت بشه. در نهایت دور کارو ازاد کرده و داخل ظرف سرو برمیگردونیم. 🍟 @fast_food
#سس_باربکیو 💢برای سس سه قاشق غذاخوری رب +یک قاشق غذاخوری سر که سفید +یک قاشق غذاخوری آبلیمو +یک قاشق غذاخوری شکر +یک قاشق چایخوری فلفل قرمز وسیاه +پودر زنجبیل، پودر تخم گشنیز و کمی نمک رو با نصف پیمانه آب و دو قاشق روغن مایع مخلوط کردم، گذاشتم روی گاز تا بجوشه و سفت شه و کمی رنگش تیره بشه، پس از سرد شدن ميتونيد به همراه چیپس يا ميگو يا مرغ سوخارى سرو كنيد😍 🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_محلبی👌 💢دسر محلبی یا همون پودینگ شیر که یکی از انواع دسرهای موجود در ترکیه ست که خیلی خیلی خوشم
: 💢شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید، خامه، شکر و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. قابلمه را روی حرارت ببرید و روی شعله ملایم بگذارید، مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شده و به غلظت ماست برسد (حدود یک ربع زمان میبرد) پودینگ را در لیوان یا ظرفهاي مورد نظر تقسیم کنید، از داغی که افتاد روی هر لیوان را سلفون بکشید و برای ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند سپس تزیین و سرو کنید. (برای قسمت صورتی) ۱/۴پیمانه شکر ۱/۴پیمانه نشاسته ذرت ۱/۵پیمانه آب 💢کمی رنگ صورتی (همه این مواد رو با هم مخلوط کتید روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه .سپس روی دسر رو با این سس پوشش بدید) علاوه بر اون برای روی پودینگ یه سس راحت تر میتونین درست کنید با مخلوط آب و شکر و رنگ قرمز یه سیروپ غلیظ درست كنيد و پودینگ رو با این سیروپ تزیین كنيد و يا با ژله توت فرنگي یا با مغزهای مختلف روی پودینگ ها رو پوشش بديد، مغز گردو، پسته، بادام زمینی، بادام یا پودر نارگیل. 🍟 @fast_food
#ایده 💢تزیین نون و پنیر و سبزی 🍟 @fast_food
💢ژله حبابدارقلبی یک بسته ژله الورا یک بسته ژله توت فرنگی بستنی وانیلی 💢 ژله الورا رو با یکونیم لیوان ابجوش بن ماری میکنیم بعد تو لیوان میریزیم نیم بند بشه بعد با چنگال توش حباب ایجاد میکنیم ضربه میزنیم بعد ژله توت فرنگی رو که قبلا با بستنی که تو سینی گذاشته بودیم تا خودشو بگیره قالب قلب میزنیم و با فشار داخل لیوان جا سازی میکنیم بعد مقداری از ژله رو اندازه نصف لیوان اضاف مونده بود رو سطح ژله میریزیم تا خرابی سطح ژله پوشیده بشه 🍟 @fast_food