12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب ترکی خانگی 🥩
موادلازم 👇
مرغ مواد زده _ سیب زمینی
پیاز _ فلفل دلمه رنگی _ سیخ
مواد لازم برای مرغ مواد زده:👇
مرغ بدون استخوان _خردل _ دوغ ترش
سس سبزیجات یا ماست یونانی مخلوط با سیر رنده شده، شوید خشک و ادویه جات(در پستهای قبلی اموزش دادم)
آویشن، تخم گشنیز، ریحان و رزماری خشک
فلفل و نمک هم میزانش سلیقهایه
به مدت 40 دقیقه در فر 180 درجه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
بروشتای مرغ چگونه تهیه میشود؟😋😍
450 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان مکعبی خرد شده
1 قاشق غذاخوری روغن
5_6 عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
3 حبه سیر خرد شده
1 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک(اورگانو)
1 مشت برگ ریحان تازه
نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه
ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید،روغن را در ماهیتابه گرم کنید و تکه های مرغ را با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید،نمک،فلفل و ادویه ها را روی مرغ بپاشید و هم بزنید ،وقتی مرغ ها مقداری پخته و طلایی شدند از روی حرارت بردارید،سپس کف ظرف پخت (پیرکس یا چینی)را چرب کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق) یک لایه گوجه فرنگی لایه بعد مرغ،سیر، سرکه بالزامیک و پونه کوهی را اضافه کنید،سپس برای لایه باقی گوجه فرنگی ها را بریزید و پنیر رنده را روی آن بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده برای 20 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود، سپس با ریحان تازه خرد شده بعد از تقریبا 5 دقیقه استراحت(روی ظرف را بپوشانید) سرو کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
48.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 نماهنگ یا لیتنا کنا معک
🎙 #جواد_مقدم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این دنیا. دلم سیره . . .
.
خاگینه هویج چگونه تهیه میشود؟😋😍
اول شربت خاگینه اماده می کنیم به این صورت که:
یک لیوان شکر با نصف لیوان آب می ذاریم بجوشه چند تا دونه هل و یک چهارم پیمانه گلاب و دو ق زعفرون میریزیم و زیر شعله رو کم می کنیم می ذاریم ۱۵ دقیقه بجوشه و قوام بیاد . یک ق مربا آبلیمو ترش می ریزیم و از روی حرارت برمیداریم میذاریم سرد شه.
.
پنج عدد هویج نسبتا بزرگ رو با رنده ریز ، رنده می کنیم و آبش و کامل میگیریم . چهار عدد تخم مرغ ، یک ق مربا بکینگ پودر، نصف ق م وانیل و یک ق غذا آرد اضافه و خوب مخلوط می کنیم .
تابه ی نچسبی رو انتخاب کرده و چرب می کنیم نصف مایه رو ریخته ، صاف می کنیم. گردوی خرد شده ، پودر گل محمدی و دارچین روی سطح مایه به طور یکنواخت می ریزیم و بقیه مایه رو هم ریخته و صاف می کنیم. در تابه رو با دم کنی می ذاریم و روی شعله ملایم به مدت نیم ساعت می پزیم . وقتی زیرش طلایی شد . برمی گردونیم تا سمت دیگهاش طلایی بشه. از روی حرارت برمیداریم و به شکل دلخواه برش می زنیم و شربت سرد شده رو می ریزیم و می ذاریم تا شربت و بکشه به جونش .
_توی فر هم می تونید بپزید فقط باید روش و با ورق آلومینیوم بپوشونید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ژله انار بستنی چگونه تهیه میشود؟😋😍
❄️مواد لازم❄️
🎈ژله انار 1 بسته
🎈بستنی 2 لیوان
🎈ژله آلوورا 2 بسته
🎈قالب ستاره ای یا هر شکل دلخواه
🎈قالب فلزی ژله بزرگ ساده
🧡طرز تهیه:
1- ابتدا ژله انار را به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید. بعد از این که ژله انار کامل بسته شد آن را با قالب ستاره ای قالب بزنید.
2- دو بسته ژله آلوورا را با دو لیوان آب جوش حل کنید و آنقدر هم بزنید تا کامل خنک شود. سپس دو لیوان بستنی را آرام آرام به ژله آلوورا اضافه کرده و هم بزنید. تنها نکته مهم این است که این ژله را باید حداقل خوب هم بزنید تا کامل بستنی و ژله آلوورا با هم مخلوط شوند. می توانید به جای دو لیوان بستنی از دو لیوان شیر استفاده کنید. در این صورت به ازای هر لیوان شیر باید 2 قاشق شکر هم اضافه کنید.
3- ژله های انار قالب زده را کف قالب و کنار دیواره های آن بچینید. ژله آلوورا و بستنی را درون قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا کامل بسته شود. در آخر ژله را از درون قالب برگردانید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
48.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 نماهنگ یا لیتنا کنا معک
🎙 #جواد_مقدم
.