1.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوای پاییز 🍂
تقدیم شما با مهر .
✨✨✨🕊✨✨✨
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
آفتاب پاییزی🍂
همین نور ، همین خورشید ، همین گیاه
دل ، خوش می داریم به سادگی های زندگی
که حال ِخوش، درکِ همین سادگی ست...
عصر بخیر 🌸🤍
23.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس انار یکی از پر طرفدارترین #ترشی شمالی که کنار مرغ و ماهی و گوشت مخصوصا در مهمانی ها سرو میشه 😋
دو کاسه آبگوشتی انار قرمز ترش دون شده رو بریزین داخل قابلمه ،
یک لیوان دسته دار شکر و یک و نیم لیوان آب بزارید روی حرارت متوسط رو به کم بدون درپوش حدود دو ساعت بمونه تا کاملا انار ها بپزه و غلیظ بشه و در نهایت در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید 👌
مقدار شکر با توجه به ضاعقه شما سلیقه ای هستش اما این مقدار که دستور نوشتم تقریبا ملس میشه ☺️
اگر فکر کردین دو ساعت موند روی حرارت هنوز انار ها سفت هستش میتونید مجدد نصف استکان آبجوش اضافه کنید بزارید بیشتر بپزه 👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر زائری آمد به قصدِ عَرض حاجت
با خنده رفت و چشم گریانی ندارد❤️🩹
.
16.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه سوسیس از بیرون نخر ‼️👇🏻
🌭🌭
✅ مواد لازم :
سینه مرغ ۲ عدد کامل
سس تند چیلی ۱ قاشق چایخوری
حریره سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
بگینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
✅ ادویه ها : پودر پیاز و سیر / فلفل قرمز /پاپریکا/ آویشن/ پودر تخم گشنیز/ پودر کاری/ فلفل سیاه/ کمی زردچوبه
روغن ۲-۳ قاشق غذاخوری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
22.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلامتی همه جنوبیااااا
که پرچمشون همیشه بالاس🤩
امروز ی دسر جنوبی آوردم براتون که مثل خود جنوبیا خفنه🥰
هم شیک و خوشگله ومقویه و برای مناسبتا،ی پذیرایی جذابه😍
دسر رنگینک👇
آرد گندم:یک لیوان
آرد نخودچی:1/2 لیوان
کره:100gr
روغن:60_80gr
دارچین:1 ق غ
هل:1 ق چ
پودر قند:2 ق غ
خرما و گردو:به مقدار لازم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
27.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باز اومد شب هیجان ما
تندتند میزنه ضربان ما
اومد روشنی جهان ما
بابای امام زمان(عج) ما
#سرود📺
#میلاد_امام_حسن_عسکری (ع)❣️
#حسین_طاهری🎙
.
سالاد شلغم چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥗 برای ۴ تا ۵ نفر
🍈شلغم متوسط پوست گرفته و رنده شده ۳ عدد
🥕هویج متوسط پوست گرفته و رنده شده ۳ عدد
🌿جعفری خرد شده نصف لیوان
🟡دانه کدو خام ۱ لیوان
🍋آب لیمو ترش نصف عدد
🍾روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
🧂نمک به میزان لازم
🥙طرز تهیه 🥙
تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده و سپس آب لیموترش و روغ زیتون و نمک را با هم مخلوط کرده به سالاد اضافه کنید. این سالاد را تا ۴۸ ساعت می توانید در یخچال نگه دارید. شلغم بعد از رنده شدن تغییر رنگ داده و سفیدی آن زرد می شود بنابراین بهتر است سالاد را آماده کرده و درست قبل از سرو شلغم را رنده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻