eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ پرتقالی زغالی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍗🍊سینه مرغ یا رون مرغ را با پیاز درشتی که نگینی خرد وسرخ میکنیم مرغهارا همراه پیاز کاملا دورویش را سرخ میکنیم ،نمک،زرد چوبه،فلفل وکمی سماق میریزیم یک لیوان پر اب پرتقال طبیعی به مرغها می افزاییم شعله را کم میکنیم تا مرغ پخته وابش کشیده شود ،نصف قاشق غذا خوری رب گوجه با کمی اب رقیق کرده وروی انها میریزیم وقتی ابش کشیده شده. 🍗دوتا زغال رو روی شعله داغ میکنیم میزاریم داخل پیماله روش کمی کره اب شده میریزیم و زود درش رو میبندیم که دود زغال به خرد مرغ بره..بعد١٠دقیقه اماده سرو است این نوع پخت مرغ مزه ملس وبسیار خوشمزه وسریع اماده میشود حتما امتحان کنید ،باپلو ونان سرو میشود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در خاک هم دلم به هوای تو می‌تپد چیزی کم از بهشت ندارد؛ هوای تو ✋🏻 .
خوراک قارچ و میگو چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم: 🍄قارچ ۴۰۰ گرم 🦐میگو ۳۰۰ گرم 🌶فلفل دلمه ای ۲عدد 🧅پیاز خلال شده ۱عدد 🥫رب گوجه فرنگی ۲ق.غ 🥔سیب زمینی مربع خرد شده ۲عدد 🍘ادویه کاری ۱ق.غ 🧂نمک و فلفل به مقدار لازم 👩🏻‍🍳 🍛طرز تهیه🍛 ابتدا در تابه چدنی پیاز خلال شده را می ریزیم کمی تفت می دهیم. در مرحله بعد قارچ ها را خرد کرده به تابه اضافه کرده با نصف استکان آب تا بپزد. سپس فلفل دلمه ای خلال شده،رب گوجه فرنگی،نمک و فلفل،ادویه کاری،میگو را اضافه می کنیم تا با هم بپزد و به غلظت برسد. سیب زمینی خرد شده را در تابه چدنی کمی نمک زده سرخ می کنیم. خوراک میگو را در ظرفی می‌ریزیم سیب زمینی های سرخ شده را دور آن ریخته و آماده سرو است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 هیچ خیری بهت نمی رسه الا..... 🔹 هیچ شری ازت دفع نمیشه الا..... .
کتلت لوبیا سفید چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم: 🧈لوبیا سفید پخته شده یک پیمانه 🧈سیب زمینی پخته شده یک عدد متوسط 🧈پیاز رنده و آب گرفته شده یک عدد 🧈تخم مرغ دو تا سه عدد 🧈سیر دو حبه 🧈جعفری خرد شده دو ق غ 🧈آرد یک ق غ 🧈نمک و فلفل و پودر زیره به میزان لازم 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄 🥟طرز تهیه🥟 ابتدا لوبیا سفید را خیس کنید و بعد با مقداری آب آن را بپزید و سپس چرخ کنید. سیب زمینی را آب پز کنید و پوست را جدا کنید و سپس رنده کنید . پیاز و سیر را رنده کنید و آبش را کامل بگیرید . سپس درون ظرفی لوبیا سفید چرخ شده و سیب زمینی رنده شده و پیاز و سیر آب گرفته و تخم مرغ و جعفری خرد شده و آرد و ادویه ها را را با مخلوط کنید. یک ق غ از مواد را بردارید و درون روغن با حرارت متوسط سرخ کنید . من درون قالب ریختم تا همه یکدست و یک اندازه باشند . سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود . می توانید تمام مواد را داخل غذا ساز بریزید و خوب مواد را میکس کنید و سپس در روغن سرخ کنید . ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه‌ ناتوان ، همه‌ رو سیاه همه‌ در‌ کشاکش‌ راه‌ و چاه همه‌ تا‌ کمر‌ به‌ گِل‌ گناه خِجِلیم،‌"وَانْکشَفَ‌ الْغِطَا" العجل‌ مولا ... 🎙 .
. حرکت زشت عروس👰‍♀ 🤦‍♂ 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4257480971C46284267ec با دیدنش سرت درد میگیره🤦‍♂👆
مرغ آردی با سیر و لیمو چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم: 🥯آرد یک فنجان 🥯نمک یک قاشق چای خوری 🥯پودر فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری 🥯سینه مرغ نصف شده و بدون پوست و استخوان 3 عدد 🥯کره یک فنجان 🥯سیر خرد شده 2 الی 4 حبه متوسط 🥯لیمو 1 عدد 🥯فلفل لیمویی برای مزه‌دار کردن 🧅روش تهیه:🧅 * سینه‌ی مرغ را تکه تکه کنید. بهتر است تکه‌ها بلند و نسبتاً باریک باشند. * آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید. تکه‌های مرغ را نیز داخل کیسه بریزید. دهانه‌ی آن را ببندید و خوب تکان دهید تا تکه‌های مرغ کاملاً از محتویات داخل کیسه پوشانده شوند. * کره را حرارت دهید تا ذوب شود. سیر را به مدت 3 الی 4 دقیقه، در کره تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. سپس تکه‌های مرغ را که از آرد پوشیده شده‌اند، به کره و سیر اضافه کنید. * مرغ را حدود 10 الی 15 دقیقه سرخ کنید تا کاملاً پخته شود. روی آن آب لیمو ترش تازه بچکانید و میل بفرمایید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مداحی_آنلاین_حرم_نداری_پویانفر_نوشه_ور.mp3
4.68M
تو که کاری غیر از کرم نداری چجوری قبول کنم که حرم نداری... 🔊 🎙 🎙 .
14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه روش راحت برای درست کردن رب انار 😍😋 نکات: فقط اب انارو بجوشونید همین ابتدا حرارتو بذارید زیاد باشه تا سریع گرم بشه و بجوشه بعدش حرارتو متوسط بذارید تقریبا ۳ ساعت زمان میبره تا به این غلظت برسه حین پخت جند بار فقط کف های روشو جمع کنید نکته ای که وجود داره شما نیازی همش هم بزنید فقط زمانی که دیگه غلظت پیدا میکنه باید هم بزنید که ته نگیره بعد از خنک شدن مقداری سفت تر از اینی که در انتهای ویدئو دیدین میشه برای نگهداریش میتونید فریز هم کنید و با توجه به نیازتون کم کم داخل یخچال بذارید استفاده کنید چون رطوبت این غلظت بیشتره مقدار زیادو حتما در فریز نگهداری کنید و با توجه به نیازتون در یخچال بذارید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻