eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️‌سلام امام زمانم️ سلام ای همه هستی‌ام  🔹‌امام خوب زمانم هر کجا هستیدبا هزاران عشق و ارادت سلام 🔹‌اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمان اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمان اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآن اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ ....
پارمزان چیست و تو چه غذاهایی استفاده می‌شود ؟😋😍 🧀پنیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه شده است. پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد. پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد. 🧈موارد استفاده: سس ها، سوپ ها، پاستا‌ها و خوراک‌های با برنج و غذا‌های داخل فر. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
از من نکردی خواهشی نُه سال زهرا جان ! حالا که چیزی خواستی، تابوت می‌خواهی؟ .
ساندویچ کوفته مرغ چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥨مواد لازم (2 نفر) 🌯500 گرم سینه مرغ 🌯1.4 پیمانه پنیر پارمسان 🌯6 بزرگ ریحان 🌯5 ق.غ روغن زیتون 🌯1 بسته پوره گوجه فرنگی 🌯2 حبه سیر 🌯1.2 ق.چ پودر پیاز 🌯1.2 ق.چ پودر سیر 🌯1 ق.چ نمک 🌯1 ق.چ فلفل 🌯1 بسته خمیر پیتزا 🌯۵۰ گرم پنیر موزارلا دستورپخت🍔 ابتدا در خردکن، سینه مرغ را همراه با پنیر پارمسان، ریحان، نمک، فلفل ، پودرسیر، پودر پیاز و در صورت نیاز پودر سوخاری مخلوط کنید و به صورت کوفته ای شکل دهید و در روغن زیتون سرخ کنید در یک تابه، پوره گوجه را ریخته، به آن نمک، فلفل، آویشن، سیر و روغن زیتون و کمی آب اضافه کنید و خوب حرارت دهید تا وقتی که آب آن گرفته شود و به سس غلظی تبدیل شود خمیر پیتزا را مطابق فیلم پهن کنید و روی آن از سس تهیه شده بمالید و سپس روی آن موزارلا بریزید و کوفته ها را روی آن قرار دهید خمیر را به صورتی که کمی از کوفته ها بیرون بماند، ببندید و روی آن را با روغن زیتون خیس کنید و روی کوفته ها پنیر پارمسان بریزید خمیر را برای مدت 20 دقیقه در دمای 220 درجه سانتی گراد قرار دهید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
و من‌ سال‌هاست به سمت تو فرار می‌کنم مگر کدام پناهگاه از آغوش تو امن‌تر است... .
دسر ژله با شیر عسل چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍡برای تهیه این نوع ژله ابتدا در قالبهای قلبی شکل مقداری پودر ژله آماده شده(مخلوط با آب)بریزید یا ژله رو در ظرف ساده تهیه کنید و بعد با قالب قلبی شکل اون رو قالب بزنید.در ظرفی به شکل دلخواه مقداری شیر عسل تهیه کنید و چند قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بهش اضافه کنید(به نظرم برای هر لیوان شیر ۱٫۵قاشق پودر ژلاتین عالیه)البته میتونید کمی هم گلاب بهش بزنید تا خوشمزه تر بشه.حالا ژله های قلبی رو داخل ظرف بریزید و اجازه بدید ژله ببنده.(نکته :اگر دیدید ژله های قلبی روی شیر نموند ابتدا ژله های قلبی رو کف سینی قرار بدید و یه لایه خیلی خیلی نازک شیر توش بریزید و صبر کنید ژله ببنده و بعد دوباره شیر رو تا ارتفاعی که قلبها رو نپوشونه اضافه کنید البته کاملا طبیعیه ۳یا ۴تاش بره زیر شیر!) ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
‌ نفسی همدمِ ما شو کِه نداریم کسی ..🥺💔 .
‌ ‌ ‌ زنـدگی پـس از زنـدگـی این بار داستان عجیب و تکان دهنده از ماجرای مرگ موقت پژمان که باعث شد این کار زشت رو برای همیشه کنار بذاره👇 http://eitaa.com/joinchat/597426210Cb150e92607 با دیدنش همه توبه کردن 😓👆
⚠️دختر قلاده به گردن در مترو تهران 🚫ببین چه وضع افتضاحی داره 🤦‍♂ 👇 دیدنش به آدمای حساس توصیه نمیشه 👇❌❌ دیدن فیلم دیدن فیلم باورش یکم سخته 🤦‍♂👆
خورش نارگیل چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم: 🍲سینه مرغ یا ران مرغ: 1 کیلو 🍲نارگیل: 400 گرم 🍲رب انار: 2 قاشق غذاخوری 🍲سرکه یا آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری 🍲پیاز: 2 عدد 🍲آلو بخارا: 100 گرم 🍲چوب دارچین کوچک: 2 عدد 🍲فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری 🍲زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری 🍲پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری 🍲پودر زنجبیل: به مقدار کم 🥣طرز تهیه🥣 درتابه ای مناسب مقداری روغن داغ کرده، پیاز ساطوری شده را تفت ‌دهید تا طلایی رنگ شود. نصف ادویه‌ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سینه مرغ را مکعبی درشت خرد کرده و با کمی فلفل سیاه و نمک مزه‌دار کنید. نارگیل را چرخ کرده، در تابه نارگیل و مرغ را حدود 6-5 دقیقه تفت ‌دهید. سپس 3 پیمانه آب اضافه کرده و زمان دهید تا جا بیافتد. 1 ساعت آخر پخت آلو بخارای خیس خورده را اضافه کنید. در 30 دقیقه آخر رب انار رقیق شده به همراه چاشنی و باقی مانده ادویه‌ها را اضافه کنید. حال باید زمان دهید تا خورش کاملا جا افتاده و به روغن بیافتد.🍛 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
//آرمان د فیریک با پر از ایده های احمقانه به ایتا پیوست😵‍💫🔥💥 𝘼𝘳𝘮𝘢𝘯: https://eitaa.com/joinchat/2464416435C2d735e9b1e چگونه جوهر رو از رو کاغذ پاک کنیم؟💁‍♂😃 چگونه پوستی زیبا داشته باشیم😌🔥// 𝘼𝘳𝘮𝘢𝘯: https://eitaa.com/joinchat/2464416435C2d735e9b1e همه ی این ویدیو ها توی چنل بالا موجوده 🤭💨..
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌اول اسم عشقت چیه ؟ 🥺♥📲 💙 A 💙   💙 B 💙   💙 C 💙 💙 D 💙    💙 E 💙   💙 F 💙 💙 G 💙   💙  H 💙   💙 I 💙 💙 J 💙   💙 K 💙    💙 L 💙 💙 M 💙 💙 N 💙    💙 P 💙 💙 Q 💙  💙 R 💙    💙 S 💙 💙 W 💙 💙 Z 💙    💙 N 💙 فقط اونا ک عشق ❤ دارننن🤬🤬☝🏿
‌‌‌. 😁فیلم حموم شب اول ازدواج😁 https://eitaa.com/joinchat/806813752C2108001c9c 🤣ببینی روده هات ترکیده از خنده 🤣 https://eitaa.com/joinchat/806813752C2108001c9c زیر 18سال اصلا اصلا وارد نشه ⛔️⭕️
خورش ترخون چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 (برای ۴ نفر): مواد لازم: ❎سینه مرغ ۶۰۰ گرم ❎خرد شده ترخون ۱۰۰ گرم ❎ساطوری ریحان ۱۰۰ گرم ❎ساطوری کره ۲۵ گرم ❎روغن ۱ قاشق غذاخوری ❎آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری ❎پیاز کوچک ۱ عدد ❎ساطوری فلفل سبز ۳-۴ عدد ❎ساطوری آب مرغ ۱ پیمانه ❎نمک و فلفل به میزان لازم 🥘🥘🥘 دستورتهیه خورش ترخون: ۱- کره و روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و تکه‌های مرغ را ۱۰-۸ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن طلایی شود. مرغ را با قاشق سوراخ‌دار از روغن خارج کرده و کنار بگذارید. ۲- شعله را کم کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ را اضافه کرده و آن را به جوش آورید. فلفل و سبزی‌ها را اضافه کرده و تکه‌های مرغ را به قابلمه برگردانید و با در بسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید. در ۵ دقیقه آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده و آبلیمو را اضافه کنید. می‌توانید با برنج سرو کنید. ✅فوت و فن خوشمزه شدن خورش ۱- اگر می‌خواهید خورش لعاب‌دار باشد، یک قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و اضافه کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🍁✨تمنایی ازته دل 🌻✨ازخدای خوبیها 🍁✨باهزاران آرزوی زیبا 🌻✨برای شما عزیزانم دارم 🍁✨تا زندگیتون پـر از 🌻✨عشق و لحظاتی خوش 🍁✨درانتظارتون باشه 🌻✨عصـر پـاییـزیتـون 🍁✨بخیـر و شــادی 🌻✨زندگیتون شیرین 🍁🍂 🍂🍁 〰〰🌸 🌞
دختراتومحرم‌میشکنن‌وپسراتوفاطمیه آخه‌دخترابابایی‌اند وپسراغیرتی. . !🚶🏿‍♂💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🖤 ⃟ ⃟🏴¦↭ .
میگو با ادویه هندی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥣مواد لازم : 🔸میگوی درشت ۱ کیلوگرم 🔸فلفل قرمز تند ۲/۱ قاشق چایخوری 🔸فلفل سبز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری 🔸زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری 🔸زیره کوبیده نرم ۱ قاشق غذاخوری 🔸سیر پوست کنده کوبیده ۱ قاشق غذاخوری 🔸گشنیز ریز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری 🔸آب لیمو ترش ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری 🔸روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری 🔸آب ۱ استکان طرز تهیه 🦐 فلس میگو ها را می گیریم؛روغن را در تابه مناسبی ریخته،میگو را با روغن،کمی سرخ می کنیم،به حدی که فقط صورتی شود.۱ تا ۲ دقیقه برای سرخ کردن آن کافی است.تمام ادویه را با آبلیمو و فلفل سبز خرد کرده و سیر کوبیده و ۲/۱ لیوان آب مخلوط می نمائیم و روی میگو ریخته،هم می زنیم.حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم میگو یکی دو جوش بزند و ادویه جذب آن بشود.باید توجه داشت که طبخ میگوها نباید زیاد طولانی شود،چون میگو هرچه بیشتر پخته شود،سفت تر می شود.بعد میگوها را در دیس گردی به طور منظم می چینیم و سس باقیمانده در ظرف را روی آنها می دهیم.گشنیز خرد کرده را نیز روی آن می پاشیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عرش حق را قائمه ای حکم عدل محکمه ای ای مادر بت شکنم دخیل چادرت منم 🔊 🏴 🎙 .
دیپ لوبیا سیاه چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم: 🔹2 پیمانه لوبیا سیاه پخته شده 🔸4 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی 🔹3قاشق غذا خوری آب 🔸2 عدد حبه سیر 🔹2 قاشق چای خوری آب لیمو 🔸½ قاشق چای خوری زیره 🔹½ قاشق چای خوری نمک 🔸1/8 قاشق چای خوری فلفل هندی 🔹2 عدد پیازچه خرد شده 🔸2 قاشق غذا خوری فلفل سبز 🍃طرز تهیه دیپ لوبیا سیاه: آبلیمو و رب و تمام مواد لازم به جز پیازچه و فلفل سبز رو با همزن قشنگ مخلوط میکنیم. پیازچه و فلفل سبز را را در نهایت بر روی ظرف آماده سرو بریزید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
کانال زناشویی ویژه مخصوص شب جمعه 👙 https://eitaa.com/joinchat/2823749713C6ca4f0a919 خواهشا اگه متأهل نیستی نیا 🪢
⚠️دختر قلاده به گردن در مترو تهران 🚫ببین چه وضع افتضاحی داره 🤦‍♂ 👇 دیدنش به آدمای حساس توصیه نمیشه 👇❌❌ دیدن فیلم دیدن فیلم باورش یکم سخته 🤦‍♂👆
دیپ چیست؟😋😍 🍛شما هم ممکن است تا‌ به‌‌حال اسم دیپ را شنیده یا در منوی رستوران‌ها خوانده باشید، ولی ندانید دقیقاَ دیپ چیست؟ دیپ‌ها انواعی از سس‌ها هستند که به‌صورت گرم یا سرد سرو می‌شوند. 🥣دیپ یک اصطلاح آشپزی است؛ سس غلیظی که به‌عنوان طعم‌دهنده و چاشنی، همراه غذای اصلی یا کنار سبزیجات خام، اسنک، چیپس، غذاهای دریایی، فینگرفودها، کراکر و ترتیلا سرو می‌شود. 🍾تفاوتش با سس در این است که سس‌ها روی غذا ریخته و مخلوط می‌شوند، اما دیپ به غذا اضافه نمی‌شود، بلکه غذا به آن اضافه می‌شود، به‌این شکل که غذا داخل ظرف سرو فرو می‌رود. 🍥معمولاً مواد اصلی دیپ‌ها بر پایۀ خامه، ماست چکیده یا پرچرب، پنیرهای خامه‌ای، سس مایونز، حبوبات و سبزیجات با غلظت‌های متفاوت است که ‌به‌همراه ادویه‌ ها درست می‌شوند. رایج‌ترین و متداول‌ترین آنها، ماست و خیار، ماست و لبو، بورانی بادمجان و بورانی اسفناج است و معروف‌ترینش ماست موسیر با چیپسه! ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻