#باگت_شکم_پر 🥖 😋
🔸ابتدا مواد کتلت را آماده میکنیم.
من سیب زمینی پختم و رنده کردم و وقتی سرد شد یدونه تخم مرغ و نمک و زردچوبه و نعنا خشک اضافه کردم و خوب ورز دادم.
نان باگت هارو برش میزنیم،به هر اندازه که دوست داشتین و داخلشو با دست حفره ایجاد میکنیم و از مواد کتلت یک قاشق وسطش میریزیم و صاف میکنیم. اصلا نیاز نیست خمیر وسطشو در بیارین چون براحتی مواد داخلش قرار میگیره و در نهایت داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ میکنیم.
خیلی خوشمزه و راحته و سرد هم میتونین سرو کنین.
♦️واسه اینکه نونتون خیلی روغن بخودش نگیره میتونین خمیر داخلشو خالی کنین و مواد کتلت بیشتر بریزید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فینگرفودتن_ماهی 😋
نصف پیمانه خیارشور خرد کرده
چند عدد پیازچه خرد شده
یک قاشق شوید خرد کرده تازه
دوقاشق کنسرو ذرت
دو قاشق سس مایونز
یک قاشق سس فرانسوی
یک عدد تن ماهی که از قبل در آب جوشانده
نمک فلفل سیاه
🔸خوب مخلوط کنید و در یخچال بذارید
برای سرو کردن میتونید از اسنک مارک های مختلف ایرانی یا خارجی استفاده کنید یا نان تست.فرقی نداره.
با گوجه گیلاسی و پنیر رنگی یا زیتون تزیین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سس_خرمالو 🍾
يك سس عالى براى سرو روى كيك😋
یک ق نشاسته ذرت و بیست گرم کره روی گاز گذاشتم
نصف لیوان شیر و سه ق خانه صبحانه اضافه کردم و کمی وانیل
و نصف پیمانه پوره خرمالو و یک ق پودر قند
وقتی غلیظ شد زیر گازو خاموش کردم
وقتی خنک شد ازین سس بسیار خوشمزه برای تزیین کیک استفاده كنيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_شکلاتی_فندقی 🍨 😋
▫️خامه صبحانه: 1/4 لیوان
▫️شیر :2 لیوان
▫️پودر ژلاتین :1 قاشق غذاخوری
▫️شکر :12 قاشق غذاخوری
▫️فندق خرد شده :نصف پیمانه
▫️وانیل :1/8 قاشق چایخوری
▫️شکلات تخته ای تلخ : دوقاشق
🔸1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔸1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
🔸خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
🔸 پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، فندوق و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
دسر در ظرف دلخواه ریخته وبا پودر کاکائو تزیینکنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔴طرز تهیه🔻🍮
🔸شیرتونو با شکر بزارین تا کمی گرم بشه و پودر ژلاتینتونو با اب بن ماری کنید
خامه رو با پنیر ماسکارپونتون بزنید تا یکدست بشه؛بعد به مخلوط شیر و شکرتون اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
🔸بعد داخل قالب مغزیتون ژله توت فرنگی درست کنید بزارین ببنده تو بخچال از قالب خارج کنید.حتما قالبتونم چرب کنید تا راحت جدا بشه.
بعد مواد دسرتونو بریزید تو قالب بعد مغزی ژله رو حتما روش بزارین بعد مابقی موادتونو بریزین بزارین خودشو بگیره از قالب خارج کنید و با اسپری مخملی اماده مخملیش کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نکاتی در مورد قالب کیک خانم های کدبانو لود کنید فیلمو خیلی عالیه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#غوره_بادمجون 🍆 😋
🔸مرغ روبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار باکمی آب ویه کوچولو پیاز وکمی فلفل دلمه ای خلالی گذاشتم بپزه وبادمجونا رو سرخ کردم وتوهمون تابه مرغمو یه تفت کوچولو دادم درآوردم گوجه فرنگیامو هم نمک پاشیدم ویه تفت دادم وتوهمون روغن باقیمونده یه پیاز وفلفل قرمز تفت دادم
🔸البته بهمراه فلفل دلمه ای وغوره هم زدم تنگش وقتی خوب تفت دادم آب مرغمو بهش اضافه وگذاشتم کمی جابیوفته ودرآخرمرغ وگوجه فرنگی وبادمجونو هم گذاشتم کنارش
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كله_گنجشكى 🥘 😋
🔸يه پياز متوسط و نگيني خرد و سرخ كدم دو ق غ رب بهش اضافه و خوب تفت دادم و حدود دو ليوان و نيم آب بهش اضافه كردم گذاشتم تا غل بخوره و بجوشه بعدش سيصد گرم گوشت چرخ شده رو با يه پياز بزرگ رنده شده كه آبش رو گرفتم با نمك و فلفل و زرچوبه و يه ق غ سر پر آرد نخودچي و مرزه و ترخون خرد شده يك ق غ سر پر كه از خشك شده اين سبزي هم ميتونيم استفاده كنيم همه اين مواد رو مخلوط و ورز ميديم خوب و قد گردوي كوچيك درست كردمشون انداختم داخل سس در حال جوش يه سيب زميني رو خرد كردم و بهش اضافه كردم تا بپزه و جا بيفته سيب زميني به غذامون غلظت ميده در آخر مقداري آب ليمو اضافه و سرو ميكنيم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#زرشك_پلو_با_مرغ_ریش_شده 🍛 😋
🔸اول كره را توي تابه ميزارم وروي حرارت ملايم ميزارم اب كه شده زرشك ميريزم و كمي تفت ميدم و مرغ هاي آبپز شده تكه شده را به زرشك اضافه كردم و زعفرون غليظ دم كرده بهش اضافه ميكنم و خوب مخلوط ميكنيم تا همه جا مرغ خوش رنگ شه وموقع سرو مرغها رو كنار برنج میچينيم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#اسموتی_دارچین
1 عدد سیب را خرد کرده به همراه یک چهارم پیمانه کشمش و نصف قاشق چایخوری دارچین داخل قابلمه ریخته و یک چهارم پیمانه آب به آن اضافه کنید حدود 5 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا سیب نرم شود از روی حرارت برداشته و پس از اینکه کمی خنک شد داخل غذا ساز ریخته به همراه یک چهارم پیمانه گردو و یک چهارم پیمانه شیر گرم کاملا مخلوط کنید سپس داخل لیوان ریخته سرو کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🍜طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو. روی آب بریزید و بگذارید چند دقیقه بمونه بعد هم بزنید و. روی بخار کتری قرار بدین تا شفاف بشود.
زرده تخم مرغ،وانیل،شکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود،بعد پودر کاکاو را اضافه می کنیم،یک لیوان شیر را جوشانده وبه مواد زرده اضافه و تند هم میزنیم،سپس بقیه شیر و. ژلاتین را اضافه و هم میزنیم و. در آخر بادام و. خامه رو اضافه هم میزنیم و. در ظرف مورد نظر میریزیم و. ۵الی۶ساعت در یخچال قرار می دهیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🍜طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_توت_فرنگی 😍😍
پنیر ماسکاراپونه ۲۰۰گرم
خامه فرم گرفته ٢٠٠گرم
کیک شکلاتی به مقدار لازم
توت فرنگی به مقدار لازم
شکلات چیپسی به مقدار لازم
شیر کاکائو یا شیر یا قهوه فوری برای خیس کردن کیک
🌀طرز تهیه:
خامه را که فرم دادید پنیر ماسکاراپونه رو اضافه می کنیم بهش و با دور تند میزنیم مخلوط بشن،نصف لیوان پوره ی توت فرنگی رو بهش اضافه می کنیم و با همزن میزنیم
کیک برش بزنید رو ته لیوان بذارید و روش یه قاشق شیر کاکائو یا شیر بریزید تا کمی خیس بشه و بعد توت فرنگی ها رو برش بزنید و کناره های لیوان بچسبونید،بعد به کمک قیف از کرم صورتی رنگمون توش بریزید و کمی شکلات چیپسی و دوباره کیک و روش کرم صورتی و ادامه بدید تا چند لایه که خودتون دوست دارید و در آخر روش رو با توت فرنگی خرد شده و شکلات چیپسی تزیین کنید. نوش جان😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرز تهیه 🥘
🔸ابتدا پیاز نگینی شده رو خوب سرخ میکنیم وقتی طلایی شد لپه روکه نیم پز کردیم اضافه و سپس گوشتهای نیم پز شده رو اضافه میکنیم وسرآخر رب را با مواد سرخ کرده تا رنگش باز بشه پودر لیموعمانی و هل را افزوده و بمیزان لازم آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم خورشت بپزه اواخر پخت نصف ق غ گلاب (یا پودر گل سرخ) و زعفرون و نمک و فلفل افزوده وقتی خورشت جا افتاد حرارت را خاموش میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرزتهیه:
اول آرد رو الک کرده و تفت میدیم تا خامیش بره,دوباره الکش می کنیم و بر می گردونیم تو ظرف و روغن رو بهش اضافه می کنیم و مخلوطش می کنیم.
از رو حرارت بر می داریم و مدام هم میزنیم ..شیره انگور و گلاب رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.
زعفران و هل رو هم اضافه می کنیم,
بعد روی نان میکادو می مالیم و لایه لایه می کنیم.
بستگی به مقدار حلوا تون داره که چند لایه در بیاد .... با چاقو اره ای بزرگ به اندازه های دلخواه برش می زنیم،
من اول اطراف نا مرتب نان ها رو جدا کردم بعد مکعبی برش زدم روشونو با باقی مانده حلوا شکوفه زدم و با خلال پسته و بادام پرک تزیین کردم.
حلوا رو با یک قاشق گلاب رقیق کردم و بعد شکوفه زدم اینطوری حلوا راحتتر از ماسوره میزنه بیرون😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_قلقلى_با_انار 😋
🔸یدونه سینه مرغ رو با پیاز چرخ کردم و بهش نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و آرد سوخاری زدم و خوب ورز دادم و نیم ساعت استراحت دادم سپس به صورت قلقلی هایی به اندازه ای که میبینید درست کردم و توی مقدار کمی روغن کمی تفت دادم.
توی یه قابلمه متوسط یدونه پیاز نگینی رو با یه قاشق غذاخوری روغن تفت دادم سپس ۱ ق غ خ رب گوجه زده بعلاوه ادویه که شامل زردچوبه نمک وفلفل سیاه بود اضافه کرده و خوب تفت که خورد ۲ عدد هویچ رو که حلقه ای برش زده بودم رو به همراه ۱ لیوان آب اضافه کردم. به جوش که اومد بهش قلقلی هارو اضافه کرده بعد از تقریبا ۳۰ دقیقه ۲ ق غ خ رب انار زده و تا رمانی که به روغن افتاد اجازه دادم تا بپزه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food