eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#نان_زعتر 👈دو لیوان آرد .یه قاشق شکر.یه قاشق ماست.نصف قاشق خمیرمایه.نصف قاشق بکینگ پودر. کمی نمک.نصف لیوان شیر ولرم .نصف استکان روغن همه رو مخلوط کرده تا خمیر نرمی درست بشه در صورت نیاز میتونید کمی آب ولرم اضافه کنید خمیر رو استراحت داده بعد چونه گرفته پهن کرده ودر ماهی تابه نسوز کمی روغن ریخته ودو طرف رو سرخ میکنیم و بعد روش زعتر میریزیم. نوش جان🌹 . نون محلي هرمزگانه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#كوبيده_مرغ گوشت سينه مرغ ٤٥٠ گرم پياز سه عدد متوسط نمك فلفل ريحون بمقدار لازم اول پيازها رو رنده كرده ميگذاريم داخل سبد كه اب پياز گرفته بشه.گوشت مرغ رو دوبار چرخ ميكنيم و با پياز و ادويه ها كاملا ورز ميديم نكته مثبت كوبيده مرغ اينه كه استرس ريختن از سيخ رو وقت پخت نداره يكمي رو هم با ريحون ساطوري مخلوط كردم. اين مقدار گوشت شش عدد سيخ كوبيده شد.كوبيده مرغ و ريحون طعم جالبي داره حتما امتحان كنيد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترشی_انبه 4 عدد انبه/ 2 پیمانه سرکه/یک بوته سیر/یک ق م شکر/یک ق س فلفل قرمز/یک ق م گلپر/یک ق م تخم گشنیز/به‌اندازه لازم نمک و زردچوبه پوست انبه را بگیرید، هسته آن را جدا کنید و مثل سیب زمینی خلال کنید حالا نمک و زردچوبه را روی انبه‌ها بریزید و با دست آنها را آغشته کنید. انبه‌ها را برای 24 ساعت بگذارید در آفتاب بماند بعدازاینکه انبه‌ها خشک شدند، سرکه را با شکر درون ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید حالا در یک ظرف شیشه‌ای یک ردیف انبه بریزید، سپس یک ردیف سیر رنده شده تخم گشنیز، گلپر و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. این روش را تا تمام شدن انبه‌ها ادامه بدهید شیشه ترشی را 3 روز درجای خنک قرار دهید و بعد از 3 روز می‌توانید با غذا سرو کنید برای تهیه ترشی انبه بهتر است از انبه های سفت استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مرغ_رژیمی طرز تهیه🔻 تو یه قابلمه آبجوش، مقداری برگ بو و کمی زردچوبه ریختم و مرغهارو به مدت چهار تا پنج دقیقه توش جوشوندم تا بوی زهمش گرفته‌شه بعد با آب سرد آبکشی کردم.یه دونه پیاز رو خلالی کردم و با یک ق روغن تفت دادم (فقط یک قاشق روغن بریزید اونم برای اینکه پیازها به تابه نچسبه). کمی زردچوبه اضافه کردم و نصف لیوان آب ریختم و مرغ رو توش گذاشتم و با حرارت خییییلی کم حدود یک ساعت و ربع گذاشتم تا کاملا بپزه و مغزپخت‌شه. یک ربع آخر پخت کمی نمک اضافه کردم.همه سبزیجات اطراف مرغ رو هم میتونید یا آبپز یا بخارپز کنید و در آخر کمی نمک روش بریزید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دسر_ساده و بدووون فر 🍰 #اسلایس_خرما_و_پودینگ یک بسته بیسکویت ساقه طلایی رو پودر کنید و با یک ق غ خامه و 100گرم کره خوب مخلوط و کف قالب پرس کنید و ده دقیقه یخچال بزارید. 15تا خرمارو پوست و هستشو بگیرید و له کنید و روی کراست بیسکویت بریزید و صافش کنید و روش یه لایه گردو خیلی ریز خرد شده بپاشید و ده دقیقه یخچال بزارید و در بیارید. حالا دو پیمانه شیر و چهار ق غ پودر کاسترد و دو ق م پودر کاکائو و سه ق م نشاسته ذرت یا آرد ذرت و سه ق م شکر رو مخلوط و روی حرارت بزارید تا غلیظ شه. یه ذره که از دما افتاد روی خرماها بریزید و بزارید یخچال تا کاملا ببنده •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دونات_سیب_زمینی ۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم. یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانومای خونه وقتی میخواین شیرینی بپزین از این مدلا استفاده کنید🥨🥖🍰 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا 🙏 امروزمان آغازی باشد برای شکر بیکران از نعمتهای الهی قلبمان جایگاه فقط مهربانی زندگیمان سر شار از آرامش روحمان غرق از محبت الهی و تن تک تک عزیزانمان درسلامت کامل باشد🙏 #صبحتون_بخیر🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(صبحونه لاکچری😉) مواد لازم :👇 نان تست 2 عدد. تخم مرغ 3 عدد. پیاز قرمز 1 عدد. فلفل سبز چند عدد. جعفری ریز شده 2 قاشق غذاخوری. نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کوکو_ذرت 4تا تخم مرغ و با نمک و فلفل زدم نصف پیمانه پیازچه خورد شده و کمی هم جعفری و دو تا حبه سیر یا پودرسیر توش خورد کردم، بعد یه قوطی کنسرو ذرتو بهش اضافه کردم به اضافه نصف پیمانه شیر خوب همه رو با هم مخلوط کنیدحالا ۱ پیمونه آرد و کمی بکینگ پودر هم به مخلوطم اضافه کردم برا رنگی رنگی شدنشم به دلخواه میتونید فلفل دلمه ای اضافه کنید خوب هم بزنید . من توش پنیر پیتزا هم حسابی ریختم برشته های روش پنیر پیتزاس حالا تو روغن سرخ کنید حتی اگه رژیمی دوس دارید پنیر نزنید و تو فر درستش کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#شربت_به_لیمو به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم. بعد شکر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روی شعله زیرشو کم میکنیم تا کم کم شکرمون آب بشه وطلایی رنگ بشه با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی شعله بر میداریم خنک که شد داخل بطری میریزیم تو یخچال نگهداری میکنیم برای سرو هم توی لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میکنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دسر_خرمالویی 200-400 میلی لیتر خامه حدود نیم پیمانه شکر حدود نیم پیمانه نشاسته میتونین خامه رو کم کنین و همونقدر شیر بجاش بزنین وانیل برای سس خرمالو: 2 خرمالوی نرم 1 قاشق چ شکر خامه، شکر و نشاسته رو توی قابلمه با هم زدن بپزین، وانیل رو اضافه کنین، از روی شعله بردارین و با همزن بزنین و داخل لیوان ها بریزین(طوریکه کمیش خالی بمونه) و بزارین تا سرد شه. خرمالو هارو با قاشق توشونو خالی کنین و بریزین توی قابلمه، شکر رو اضافه کنین و بپزین تا غلیظ شه و بعد با همزن بزنین و بعد از سرد شدن روی پودینگ ها بریزین و خرمالو های مکعب مکعب خرد شده رو هم روشون بزارین و بزارین یخچال. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #فینگرفود 😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترشی_فلفل_سبز •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترشی_فلفل_سبز •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍ترشی فلفل ‍ ▪️ فلفل سبز یک کیلو ▪️ سرکه یک و نیم کیلو ▪️ نمک یک قاشق طرز تهیه ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم باید به این نکته توجه داشت که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم. باید توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک در آن می ریزیم تا تلخی و تندی فلفل ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد. بعد از گذشت سه روز فلفل ها را داخل قابلمه ریخته می جوشانیم سپس آب آن را صاف کرده و به مدت دو روز در هوای آزاد می گذاریم تا کاملاً خشک شود. در آخر فلفل های نیمه خشک را با سرکه می جوشانیم و داخل شیشه می ریزیم. مدت زمان جا افتادن این ترشی هشت تا ۱۰ روز است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
شیرینیهای کوچولوی خوشمزه و فوری 👆👆 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
شیرینیهای کوچولوی خوشمزه و فوری 👆👆 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
كره بادام‌زميني و پودر قند از هر کدام يك پيمانه بيسكويت پودرشده يك و نيم پيمانه كره يا مارگارين نرم‌شده 50 گرم بادام پرك‌ يا ترافل رنگي براي تزئين به ميزان لازم طرز تهيه : كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید. کره بادام زمینی رو خودتون میتونید درست کنید 👌 شیرینی بدون پخت لقمه های خوشمزه👆👆 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری کیک یزدی رو تبدیل به کاپ کیک خوشمزه و زیبا بکنید👆 وسط کیک یزدی رو دربیارید و شکلات اب شده رو در وسطش بریزید. و بعد باخامه فرم گرفته و ترایفل و مروارید خوراکی تزئینش کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#استيک مرغ و گوشت و با نمك و فلفل و پودر سير و روغن زيتون مزه دار كردم و با بيفتك كوب زدم و نازك شده و تو تابه گريل هر طرفش و سه دقيقه با شعله زياد سرخ كردم دور چين ش هم پوره سيب زميني كه تو فلفل دلمه ريختم و تو سولاردم گريل كردم بروكلي و قارچ و بلانچ و كمي تفت دادم كدو سرخ و ذرت هم بخار پز و به كره وابليمو زدم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پنجیک یه نون بسیار عاالی . که برای میان وعده بچه ها خیلی خوبه 👆 برای ۶ عدد شیر ولرم ۱۱۰ میلی (تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ ۱ عدد کره ۵۰ گرم پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق م) بیکینگ پودر ۵ گرم (حدودا ۱ ق م) نمک نصف ق چ شکر ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ) آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۲/۵ لیوان) برای کرم شیر ۲۵۰ میلی (یک لیوان) شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) نساسته ذرت ۷ گرم (حدودا ۱ ق غ) آرد سفید ۱۵ گرم (حدودا ۲ ق غ سر صاف) زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ ق چ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان_پنجیک یه نون بسیار عاالی . که برای میان وعده بچه ها خیلی خوبه 👆 برای ۶ عدد شیر ولرم ۱۱۰ میلی
یک قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد . توی طرف دیگه تخم مرغ و شکر و کره آب شده و بیکینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط کردم . آرد الک شده رو اصافه کردم و اول با قاشق و بعد کم کم از دستم کمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبی تا جایی اصافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه که ارد زیادی نون تون رو سفت می کنه و سنگین و حتی ممکنه همون لحطه که از فر بیرکن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و کیفیتش میره این نکته مربوط به همین قسمت هست . خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم یا ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیده بشه . داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم ۱/۵ ساعت استراحت . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به ۶ قسمت تقسیم کروم هر چونه تقریبا ۸۰ گرم . داخل سینی فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم ۴۵ دقیقه استراحت دوم . بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی آب درون فر هم فراموش نشه . برای کرم: شیر و شکر و نشاسته و آرد رو اصافه کردم و روی حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روی حرارت مدام هم زدم تا غلطتش کمی از فرنی سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم کرم خنک بشه . مابین نون ها از کرم خنک قرار دادم . روی نون ها پودر قند و نسکافه الک کرد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین آش رشته 😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ته_انداز_مرغ مرغها رو با نمك و پيازو فلفل و زعفران ميزاريم نيم پز بشه،لازم نيست كامل بپزه،بعد برنج رو با رشته پلويى ابكش مى كنيم وته قابلمه رو كره يا روغن و كمى هم زعفران ميريزيم مرغهارو تهش مى چينيم وبرنج رو كه ابكش كرديم روش مى ريزيم و ميذاريم دم بكشه،بايد كمى بيشتر از برنج هاى ديگه رو گاز بمونه كه مرغهامون كاملأ سرخ بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
سلام، صبح بخیر❤️ سه شنبه تون شاد شاد🙏 وبه قشنگی برگهای پاییزی🍁 الهی امروز☀️ پنجره آرزوهاتون🍁 باز بشه به سمت باغ اِجابت🙏 ودلتون غرق در شادی بشه 🥰 ان شاالله ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده صبحانه با نون تست😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کرم_نسکافه_مغزدار •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کرم_نسکافه_مغزدار •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم : شیر : ۲ پیمانه شکر : ۴|۳ پیمانه نسکافه : ۱ قاشق غذاخوری خامه بسته صورتی : نصف بسته پودر ژلاتین : دوقاشق غذاخوری آب سرد : ۴|۱ پیمانه کاکائو : ۴|۱ قاشق چایخوری برای گردی مرکز قالب مواد لازم برا لایه میانی : پودر ژله پرتقال : نصف بسته آب گرم : ۴|۱ پیمانه در ابتدا ژله لایه میانی رو آماده کنید برای این کار پودر ژله رو در آب گرم ریخته وبعد حل شدن بنماری نمایید وبعد خنک شدن در ظرف مورد نظرکه چرب شده بریزید ودر یخچال گذاشته تا ببندد. برای تهیه کرم نسکافه در ابتدا پودر ژلاتین روبا آب سرد مخلوط و روی بخار آب کتری بنماری نمایید . شیر را روی حرارت گذاشته شکر را افزوده واجازه بدید شکر حل شود خامه را با همزن زده تا صاف شود وبه شیرافزوده ونسکافه را اضافه ومخلوط کنید شیر نباید بجوشد ژله بنماری رو هم اضافه وزیرش رو خاموش کنید وخوب مخلوط کنید اگر نا خالصی داشت از صافی رد ش کنید. قالب دلخواه رو چرب کنید من برا مرکزقالب ، رنگ تیره روی کرمم ، به چند قاشق از مواد کرم ، کاکائو رو اضافه ودر مرکز قالب ریختم و در یخچال قراردادم تا خودش بگیره ، مرحله بعدی ،نصف از مواد کرم رو توی قالب ریخته •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش مربای به 😋😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترشی_لیته_مخلوط •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترشی_لیته_مخلوط •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
👈👈 اول یک کیلو بادمجان رو بشویید و بذارید خوب خشک بشه بعد نگینی خرد کنید و با یه لیوان سرکه بپزید .(در حد اینکه کمی نرم بشه ولی له نشه). بعد10ساقه جوان و تازه کرفس رو هم نگینی خرد کنید و بعد از مرحله پخت بادمجونها بهش اضافه کنید. 5عدد فلفل قرمز تند و دو عدد فلفل سبز رو با نیم کیلو سیر پوست کنده و 4عدد هویج بزرگ و یک کلم قرمز کوچیک تقریبا 250گرمی و سبزیهای معطر (نعنا، سرسم، گشنیز، ترخون، ریحان وچند برگ جعفری ، روی هم نیم کیلو) رو به ترتیب سختی جنسش بریزید تو سبزی خرد کن و خوب خردش کنید مثل شکل. سپس همه این سبزیجات خرد شده رو در ظرف بزرگتری باهم مخلوط کنید و نمک و گلپر و سرکه هم بهش اضافه کنید و بعد از یکدست شدن در ظرفهای مناسب بریزید و زمان بدید تا جا بیفته. تقریبا از ده روز بعد از آماده کردن ترشی، میتونید ازش استفاده کنید ولی هر چه بیشتر بمونه طعم ها بهتر توی هم نفوذ میکنن و ترشی تون خوشمزه تر میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food