فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده صبحانه با نون تست😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کرم_نسکافه_مغزدار •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#کرم_نسکافه_مغزدار
مواد لازم :
شیر : ۲ پیمانه
شکر : ۴|۳ پیمانه
نسکافه : ۱ قاشق غذاخوری
خامه بسته صورتی : نصف بسته
پودر ژلاتین : دوقاشق غذاخوری
آب سرد : ۴|۱ پیمانه
کاکائو : ۴|۱ قاشق چایخوری برای گردی مرکز قالب
مواد لازم برا لایه میانی :
پودر ژله پرتقال : نصف بسته
آب گرم : ۴|۱ پیمانه
در ابتدا ژله لایه میانی رو آماده کنید برای این کار پودر ژله رو در آب گرم ریخته وبعد حل شدن بنماری نمایید وبعد خنک شدن در ظرف مورد نظرکه چرب شده بریزید ودر یخچال گذاشته تا ببندد.
برای تهیه کرم نسکافه در ابتدا پودر ژلاتین روبا آب سرد مخلوط و روی بخار آب کتری بنماری نمایید . شیر را روی حرارت گذاشته شکر را افزوده واجازه بدید شکر حل شود خامه را با همزن زده تا صاف شود وبه شیرافزوده ونسکافه را اضافه ومخلوط کنید شیر نباید بجوشد ژله بنماری رو هم اضافه وزیرش رو خاموش کنید وخوب مخلوط کنید اگر نا خالصی داشت از صافی رد ش کنید.
قالب دلخواه رو چرب کنید من برا مرکزقالب ، رنگ تیره روی کرمم ، به چند قاشق از مواد کرم ، کاکائو رو اضافه ودر مرکز قالب ریختم و در یخچال قراردادم تا خودش بگیره ، مرحله بعدی ،نصف از مواد کرم رو توی قالب ریخته
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش مربای به 😋😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترشی_لیته_مخلوط •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#ترشی_لیته_مخلوط
👈👈 اول یک کیلو بادمجان رو بشویید و بذارید خوب خشک بشه بعد نگینی خرد کنید و با یه لیوان سرکه بپزید .(در حد اینکه کمی نرم بشه ولی له نشه).
بعد10ساقه جوان و تازه کرفس رو هم نگینی خرد کنید و بعد از مرحله پخت بادمجونها بهش اضافه کنید.
5عدد فلفل قرمز تند و دو عدد فلفل سبز رو با نیم کیلو سیر پوست کنده و 4عدد هویج بزرگ و یک کلم قرمز کوچیک تقریبا 250گرمی و سبزیهای معطر (نعنا، سرسم، گشنیز، ترخون، ریحان وچند برگ جعفری ، روی هم نیم کیلو) رو به ترتیب سختی جنسش بریزید تو سبزی خرد کن و خوب خردش کنید مثل شکل.
سپس همه این سبزیجات خرد شده رو در ظرف بزرگتری باهم مخلوط کنید و نمک و گلپر و سرکه هم بهش اضافه کنید و بعد از یکدست شدن در ظرفهای مناسب بریزید و زمان بدید تا جا بیفته.
تقریبا از ده روز بعد از آماده کردن ترشی، میتونید ازش استفاده کنید ولی هر چه بیشتر بمونه طعم ها بهتر توی هم نفوذ میکنن و ترشی تون خوشمزه تر میشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش درســت ڪــردن پودر پاپریکا😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مرغ_کره_ای_با_سس_سیر_لیمو . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#مرغ_کره_ای_با_سس_سیر_لیمو
.
طرز تهیه :
_ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست
_لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
_۳ قاشق غذاخوری کره
_۴ حبه سیر خرد شده
_۱ قاشق چای خوری پاپریکا
_۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
_نمک و فلفل
_نصف یک لیمو
_1/2 فنجان آب مرغ
_1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه)
_جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری
در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید و نوش جان کنید .
پ.ن : می تونید به جای لوبیاسبز از سایر سبزیجات هم استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش درســت ڪــردن سس کچاپ خانگی 😋😍🍅🍅🍅
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قليه_ميگو
👈 تمر هندی را از قبل در آب گرم گذاشته و با دست کمی اون رو چنگ زده و بعد از مخلوط شدن اون رو صاف كرده وبعد سبزی (گشنيز و شنبليله )خوب ریز كرده در روغن تفت داده تا به رنگ تیره در بیاد. پیاز نگيني روسرخ كرده و سیر كوبيده شده با زرچوبه وفلفل (هم از پودرفلفل قرمز وهم فلفل سبز تازه استفاده كردم)وادويه ماهي اضافه کرده بعد دو ق غ آرد ورب گوجه اضافه كرده وبعد از تفت سبزی سرخ شده و عصاره تمر رواضافه کرده وحرارت رو ملايم كرده تا سبزي پخته بشه و جا بيفته ودر آخر میگو ها رو كه كمي نمك زده اضافه كرده و این غذا بعد ازده دقیقه آماده است.(اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشه سفت ميشه )
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food