غذاهای 3سوته😋
#چیز_کیک_شکلاتی ⛱ مواد لازم 🍫 ▫️تخم مرغ3عدد ▫️1لیوان شکر ▫️وانیل نصف قاشق چ ▫️1لیوان شیر ▫️روغن
طرز تهیه🍰
🔸تخم مرغ و وانیل و شکر رو باهمزن میزنیم تا سفید و پفی بشه بعد شیر رو اضافه میکنیم.پودر کاکاعو و روغن مایع رو باهم قاطی میکنیم و به تخم مرغا اضافه میکنیم.ارد و بگین مودر رو الک و در دو مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم.کف قالب کمربندی سایز23رو کاغذ روغنی میندازیم و مایه کیک رو میریزیم
🔸بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180به مدت تقریبی35دقیقه قرار میدیم.از فر که در آوردیم اجازه میدیم کامل خنک بشه بعد از قالب در میاریم.اطراف کیک رو با طلقی که ارتفاعش زیادتر از کیکه محکم میبندیم تا آماده ریختن قسمت پنیری باشه.
🔸برای قسمت پنیری:200گرم پنیر لبنه رو با نصف لیوان پودر قند و کمی وانیل هم زدم.بعد یه بسته خامه صبانه و یه ق پودر کاکاعو و یک قاشق بزرگ نوتلا ریختم داخلش و دوباره هم زدم.یه بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان ابجوش قاطی کردم و وقتی خنک شد با مواد پنیری مخلوط کردم و ریختم رو کیک بعد برای 5_6ساعت میزاریم یخچال تا قسمت پنیری حسابی ببنده
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_کاپوچینو ⛱ مواد لازم🔻🍚 ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️آرد دو پیمانه ▫️شکر یک پیمانه ▫️شیر یک پیمانه
طرز تهیه 🥮
🔸ابتدا شیر روگرم کنید بعد پودر نسکافه وکاپوچینو رو بهش اضافه کنید تا حل بشه.
بعد زرده و سفیده رو جداکنید در یه ظرفی سفیده رو با همزن بزنید، بعد دو ق غ شکر بهش بزنید و بزارید بخچال
حالا زرده رو با بقیه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن رو اضافه کنید بعد شیر تقریبا خنک شده رو بهش اضافه کنید
بعد آردو بکینگ پودر و پودر کاکائو روکه الک کردید رو بهش کم کم اضافه کنید بعد سفیده رو بهش اضافه کنید در حدی که مخلوط بشه، زباد هم نزنید .
بعد داخل قالب که چرب و آرد پاشی کردید ، بریزید
ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_شیر_بدون_فر ⛱ مواد لازم🥛 ▫️تخم مرغ ۵ عدد ▫️شکر یک ونیم لیوان ▫️روغن نصف لیوان ▫️شیر گرم ۱لی
طرز تهیه 🥮
🔸داخل ظرفی تخم مرغ وشکر وانیل رو باهمزن خوب هم بزنین تاکرم رنگ وکشدار بشه روغن رو اضافه کنین دوباره هم بزنین شیرگرم رو اضافه کنین دوباره هم بزنین(زود هم بزنین که زرده نپزه) ارد وبکینگ رو سه بارالک کنین و اروم به موادمون اضافه کنین و با لیسک یا یه قاشق چوبی خوب هم بزنین زیادهم نزنین که پفش بخوابه درحد مخلوط شدن کافیه.
🔸مایه کیکمون امادست اصل این کیک برای فر هست ولی من عادت کردم همه کیک هاموداخل قابلمه درست کنم اگه دوست دارین تو فر درست کنین با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰تا ۴۰ دقیقه هر وقت خلال زدین دیدین چیزی به خلال نچسبید یعنی کیکتون امادست ولی اگه خواستین تو قابلمه درست کنین یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون بردارین بزارین روی گاز دو تاسه دقیقه گرمش کنین بعد مایه کیک رو که داخل قالب ریختین قالب رو بزارین داخل قابلمه روش دم کنی بزارین و زیر قابلمه شعله پخش کن بزارین پنج دقیقه اول شعله ملایم رو به کم باشه بعد پنج دقیقه شعله رو خیلی خیلی کم کنین مثل زمانی که برنج رو دم میدید تا بیست دقیقه اول در قابلمه رو اصلا باز نکنین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر شيرعسلي😋 مواد لازم: شير عسلي الفجر نصف قوطي شكر نصف پيمانه شير ٤پيمانه خامه صبحانه صورتي يك
طرز تهیه:
ابتدا شير و شكر و شيرعسلي و نشاسته ذرت و با هم مخلوط كنيد،بذاريد رو شعله ملايم تا شير گرم بشه و شكر حل بشه،بعد دوتا زرده رو با همزن دستي بزنيد و بهش اضافه كنيد .
انقدر رو شعله بمونه و هم بزنيد تا كمي غليظ بشه.
بعد بذاريد خنك بشه.
پودر ژلاتين و با يك چهارم پيمانه آب بن ماري كنيد.
به موادتون اضافه كنيد.
موادتون كه از داغي افتاد كمي ازش برداريد و به خامه اضافه كنيد و باهاش مخلوط كنيد ،بعد به كل مواد اضافه كنيد. يهو كل خامه رو به كل مخلوطتون اضافه نكنيد.
بريزيد تو قالب،به مدت شش ساعت داخل يخچال تا ببندد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
شما ميتونين از سيب زمينى هاى ريز توى بازار كه هم قيمت كمى دارن و هم سالم ترن چون نیترات کمتری جذبشون شده تهيه كنيد،
اونا رو بشوريد با كمى آب و نمك بپزيد و بعداز پختن پوست بگيرید و در روغن سرخ كنيد و به اون نمك و فلفل و اويشن بپاشيد و با كلى عشق تقديم عزززززيزاى دلتون كنيد به همين سادگى و به همين خوشمزگى😘😘 من از زردچوبه فلفل سیاه و پول بیبرو جعفری و شوید و رزماری خشک هم پاشیدم رو سیب زمینی ها و بعد خوب مخلوط کردم و تو روغن سرخ کردم فوق العاده بود😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دونات_سیب_زمینی
۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.
یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food