#سوپ_کلم_قرمز
3پیمانه کلم قرمز
1 لیتر آب قلم یا آب گوشت -
½ قاشق چایخوری پودر زنجبیل -
1 حبه سیر (خرد شده)
نمک و فلفل سیاه - به مقدار لازم
2قاشق غذاخوری خامه-
۵۰ گرم کره -
1 عدد ران مرغ پخته خرد شده
✍️کلم خرد شده و آب قلم ، پودر زنجبیل و سیر را درون قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را کم کرده تا زمانی که کلم قرمز نرم شود.
مواد را با مخلوط کن یا گوشتکوب برقی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
مواد را داخل قابلمه ریخته و مخلوط خامه و فلفل سیاه و تکه های مرغ را اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا یکدست شود . کره را اضافه کرده تا آب شود.
اجازه دهید سوپ کاملا جا بیفتد.
اگر آبلیمو به این سوپ اضافه کنید رنگ آن سرخابی میشود. پس بهتر است هنگام سرو سوپ در صورت نیاز به تغییر رنگ، آن را اضافه کنید.
نوش جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کراکت_سیب_زمینی 🥖 😋
🔸۱/سه تا سیب زمینی درشت رو بزارین بپزه وقتی پخته شد پوستشونو جدا کنید و با گوشتکوب له کنید تا یکنواخت شه
🔸۲/سینه مرغ رو بزارین بپزه وقتی پخته شد ریش ریش کنید
🔸۳/سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده رو به همراه یه مقدار جعفری یا شوید و نمک و فلفل حسابی ورز بدین بعد به اندازه دلخواه از مواد بردارین و شکل بدین
🔸۴/کراکت هارو اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتونید
🔸۵/کراکت های کاور شده رو بمدت نیم ساعت توی فریزر قرار بدین و بعد درشون بیارین و توی روغن داغ سرخ کنید
♦️میتونید سیب زمینی و مرغ رو باهم مخلوط نکنید و مرغ یا گوشت یا پنیر رو وسط سیب زمینی قرار بدین و بعد شکلش بدین
♦️میتونید از کراکت بعنوان فینگرفود برای مهمونی ها یا جشناتون استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#راتا_مرغ_وگردو 🥪 😋
سینه مرغ پخته و چرخ شده ۳۰۰گرم
پنیر لبنه ۱۰۰ گرم
گردو خرد شده ۳۰ گرم
سس مایونز ۶۰ گرم
پیازچه خرد شده ۳ ق غ
سیب زمینی پخته رنده شده ۶۰ گرم
🔸برای این راتا،مرغ را با پیاز آب پز کرده و بعد از خنک شدن چرخ میکنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم و داخل یخچال میگزاریم حدود نیم ساعت.
بعد نان تست را با هر شکل کاتری خواستین برش داده و به کمک کاتر، از راتا روی نان تست ریخته وصاف میکنیم و آرام از کاتر جدا میکنیم تاصاف و یکدست شود.
گردو در این راتا باید خیلی پودر نشود و زیر دندان بیاید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سركه_سيب_خانگى 🍏 😋
🔸سیبها را خوب بشورید چهار قاچ کنید هسته هاشو جدا کنید و در دبه ای مناسب بریزید در حد کمی بیشتر از نصف دبه، حالا شکر و نمک و نخود و سرکه را اضافه کنید بعد آب را اضافه کنید حواستون باشه آب دبه پر نشه کمی خالی داشته باشه با قاشق چوبی خوب هم بزنید و پارچه ای روی درب قرار دهید و با کش دورش و ببندید دبه را در جایی تقریبا گرم و تاریک قرار دهید تا ده روز اول هر روز درب ظرف و باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید سیبها را به سمت پایین ظرف فشار دهید بعد از ده روز نیازی به این کار نیست درب ظرف باید خوب بسته شود بعد از بیست روز سیبها نرم شده ته ظرف ته نشین میشن و از آن پس کم کم جا میفتن حداقل ۵۰ روز سرکه را دست نزنید بعد از این مدت سرکه آماده ست میتونید صافش کنید و در بطری ریخته در کابینت نگهداری کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ساچر_کیک ⛱
🔴مواد لازم🔻🍫
▫️شکلات تلخ 100 گرم
▫️کره 130 گرم
▫️شکر 100 گرم
▫️وانیل پودری 1/4 قاشق چای خوری
▫️تخم مرغ 5 عدد
▫️آرد 120 گرم
▫️پودر کاکائو 30 گرم
▫️نمک 1/8 قاشق چای خوری
▫️شکر 80 گرم
🔴مواد لازم برای سس ساچر🔻
▫️آب 2 و نیم پیمانه
▫️شکر 100 گرم
▫️نشاسته ذرت یک قاشق غذا خوری
▫️پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
▫️شکلات خرد شده 160 گرم
▫️خامه صبحانه 1/2 پیمانه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ساچر_کیک ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍫 ▫️شکلات تلخ 100 گرم ▫️کره 130 گرم ▫️شکر 100 گرم ▫️وانیل پودری 1/4 قاشق چ
طرز تهیه🔻🍰
🔸شکلات رو خرد کنید و به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بذارید تا کمی از دما بیفته.
زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده رو با نمک بزنید تا کف کنه. شکر (80 گرم) رو اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا سفید و براق و سفت بشه.
🔸سفیده فرم گرفته رو تا زمان استفاده بذارید داخل یخچال.
کره (دمای محیط) و شکر (100 گرم) رو داخل کاسه همزنتون بریزین و دو تا سه دقیقه با دور متوسط بزنید تا کرمی بشه.
زرده ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدوم 30 ثانیه هم بزنید.
آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید.
شکلات دوب شده و مخلوط آرد رو با مواد دیگه مخلوط کرده خوب هم بزنید تا ترکیب بشن.
مخلوط سفیده رو تو دو مرحله به آرومی با مواد کیک مخلوط کنید.
🔸این کیک هیچ ماده پف دهنده ای نداره و همه پف و حجمش از سفیده فرم گرفته است. پس مراقب باشید که پف سفیده از بین نره. به آرومی و از یک جهت مواد رو با هم به صورت دورانی و تا کردن مخلوط کنید. هم نزنید که پف سفیده بخوابه.
🔸مواد رو داخل قالب چرب شده بریزید و برای حدود 35 تا 45 دقیقه بپزید.قالب مناسبش 22 تا 24 سانته. برای تهیه سس آب وهشکر رو داخل قابلمه باشعله ملایم بذارید تا به جوش بیاد و شکر کاملا حل بشه.
🔸پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و به سس اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه و هیچ گلوله ای از پودر کاکائو نمونه. دوباره اجازه بدید که سس به جوش بیاد. مرتب همش بزنید.
شکلات رو هم اضافه کنید و سریع هم بزنید تا ذوب بشه.
🔸در انتها خامه رو هم اضافه کنید و هم بزنید و سریع از روی حرارت بردارید. خوب مخلوط کنید تا هیچ مواد حل نشده ای داخل سس نمونه. اگه نیاز بود از صافی ردش کنید. سس ما آماده است. اجازه بدید بمونه تا خنک، سپس روی کیک خنک شده بریزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ایده خوشمزه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه املت شیک برای یه صبحانه متفاوت
#صبحانه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_ساده_مثلثی_با_ساندویچ_ساز 😋😋
مواد لازم:
ارد دو لیوان
شکر 12 قاشق غذاخوری
روغن چهار قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
کاکائو یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
طرز تهیه :
تمامی مواد بالا را به غیر از کاکائو با هم مخلوط کنید تا همگی مواد با هم به خوبی مخلوط شوند، سپس ساندویچ ساز را فقط چرب کنید و سیم آن را به برق بزنید وقتی به اندازه ی کافی گرم شد، با قاشق داخل مثلثی های ان را پر کنید، بین یک تا یک و نیم قاشق برای هر مثلثی کافی است، برای اینکه با طعم کاکائو هم کیک داشته باشید از مواد برداشته و به آن کاکائو اضافه کنید و ماتند قبل داخل ساندویچ ساز بریزید.
با این مقدار مواد 24 عدد کیک مثلثی درست می شود و تقریبا زیر نیم ساعت برای پخت آن زمان صرف می شود، برای هر دفعه که مثلثی ها را پر می کنید بین دو تا سه دقیقه زمان پخت آن می شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مربای_زرشک 😋
زرشک تازه پاک کرده (بدون هسته) 500 گ شکر 1 کیلو
آب 2 لیوان
وانیل 1 ق چ
🔸برای تهیه مربای زرشک باید از زرشک بدون هسته استفاده شود. دانه های زرشک رو از شاخه جدا کرده و کاملا تمیز میکنیم و میشوییم . آب و شکر رو در ظرف لعابی یا تفلون ریخته و روی حرارت قرار داده تا بجوش برسه. زرشک شسته شده را در شربت در حال جوش میریزیم و اجازه میدیم تا حدود نیم ساعت با حرارت ملایم و با در باز بجوشه. نیازی به هم زدن مداوم مربا نیست ، فقط کافیه چند بار زرشک را با قاشق چوبی یا پلاستیکی زیر و رو کنیم. در 5 دقیقه آخر وانیل رو اضافه میکنیم . بهتر هست که تمام مرباها رو بعد از اتمام پخت در همان ظرف به مدت 24 ساعت نگه داریم تا اگر غلظت اون کم هست شکر اضافه کنیم و اگر شکرک زد مقداری آب اضافه کنیم تا به غلظت دلخواه برسه. بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_عسلي 😋
🔸مرغ رو با روغن زيتون،فلفل سياه ،زردچوبه،سير رنده شده،پودر فلفل چيلي،خوب ماساژ بدين،با پياز مخلوط كنيد وحداقل دوساعت استراحت بدين.بعد تو ظرف پيركس پياز خورد كنيد مرغ ها رو بچينيد روش نمك بزنيد و روي ظرف فويل بكشيد ودو ساعت بزاريد تو فر ١٨٠ درجه،
آب هم اصلاً نريزيد پياز ومرغ آب ميندازه...
بعد از فر دربياريد،روش آبليمو ومحلول زعفرون بماليد و باقاشق عسل بريزيد،گريل فر رو روشن كنيد و بدون فويل يك ربع بزاريد تو فر...
بعد از فر دربياريد وروش جعفري خورد شده بريزيدبچه ها اصلن طعم شيرين نميگيره (عسل تو فر رنگ كاراملي ميگيره و با آبليمو طعم فوق العاده اي به مرغ ميديك قاشق سوپخوري عسل براي اين مقدار مرغ كافيه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#توپک_شكلاتی 🍭🍫
مواد لازم:
بیسکویت پتی بور وانیلی یک بسته
بیسکویت پتی بورکاکائویی یک بسته
پنیر خامه ای و پودر قند از هر کدام 100 گرم
خامه صبحانه و شکلات از هر کدام 100گرم
وانیل به میزان لازم
شکلات را روی بخار آب ذوب کنید، پنیر خامهای، پودر قند، خامه و وانیل را باهم مخلوط کرده به شکلات اضافه کنید، هر دو بسته بیسکویت را کاملا خرد کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید، از مواد به اندازه یک گردو برداشته و گرد کرده آنها را به دلخواه در پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گردو و ترافل بغلتانید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_زعفرانی ⛱ مواد لازم🥛 ▫️شیر ۳ لیوان ▫️شکر ۱ لیوان ▫️خامه صبحانه نصف لیوان ▫️پودر ژلاتین ۱/۵ ق
دستور تهیه🔻🍮
🔸شیر و شکر رو قاطی کردم روی حرارت گذاشتم تا شکر حل بشه(نجوشه فقط شکر حل بشه)حالا پودر ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد بنماری کردم و به شیر اضافه کردم زعفرون رو اضافه کردم و هم زدم. سه قاشق از مواد رو روی خامه ریختم تا کمی رقیق بشه (اگه خامه شل نشه و یهویی اضافه بشه میبره)
🔸خامه رقیق شده رو به شیر اضافه کردم در آخر گلاب و وانیل رو اضافه کردم و هم زدم و مخلوط کردم تا یکدست بشه قالبم رو کمی با روغن چرب کردم و مواد رو در قالب ریختم و بمدت هشت ساعت در یخچال گذاشتم تا ببنده
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#خورشت_بلدرچین ⛱ مواد لازم🍋 ▫️نمک ،زردچوبه،پیاز،زعفران دم کرده، ▫️در صورت تمایل چند حبه سیر ▫️ی
طرز تهیه🥘
🔸پوست بلدرچینها را جدا کرده با مقداری پیاز خردشده نمک وآب لیمو مخلوط کرده حدود دو تا سه ساعت در یخچال قرار میدیم.
من بعد ازاین مرحله اونها رو تو قابلمهای چیده و با کمی آب + نمک+زردچوبه و آبپرتغال حدود بیست دقیقه پختم (اگه دوست داشتین میتونید چند حبه سیر در این مرحله بهش اضافه کنین) سعی کنین آب کم بریزین تاحدی که بعد از پخت حدود یک پیمانه آب برای تهیه سس بمونه کافیه
🔸بعد از اینکه بلدرچینها پخته شدن اونهارو به زعفران آغشته کرده و خیلی کم در حد طلایی شدن سرخ کردم و با آب باقیمونده و ربگوجه، سس درست کردم و جداگانه روی میز گذاشتم شما میتونید داخل همین سس قرار بدین و سرو کنین
♦️حتی میتونین بعد از مزه دار شدن بلدرچینها اونهارو تو سینی فر چیده و با کمی روغن و زعفران آغشته کرده و بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آپدیت ایتا
ir.eitaa.messenger.apk
19.22M
#نسخه_جدید_ایتا با #چهل_قابلیت تازه هماکنون در فروشگاههای اندرویدی
♦️ قابلیت چنداکانتی، ارسال لوکیشن، زیبانویسی و درج لینک در متن، مدیا استریمینگ، درج آلبوم و... از جمله این قابلیتهای نسخه ۴.۱ است.
توضیحات کامل امکانات جدید
هم از طریق فایل ضمیمه شده و هم از کـافـه بـازار و مـایـکـت و هم از طریق سـایـت ایـتـا میتونید نسخه جدید رو بگیرید.
🌟 تو بازار و مایکت هم 5 ستاره یادتون نره!
دوستانی که بعد از نصب چتهاشون لود نمیشه یکبار #خروج_از_حساب_کاربری بزنن و دوباره درخواست کد بدن و بیان ایتا درست میشه
👈توجه کنید حتما هنگام درخواست کد بعد از وارد کردن شماره موبایل گزینه ارسال از طریق پیامک را انتخاب کنید وگرنه براتون کد نمیاد😍
غذاهای 3سوته😋
#فرنی_شکلاتی😍😍 شیر 2 لیوان آرد برنج 2قاشق سوپخوری گلاب 1 قاشق سوپخوری شکر 4 قاشق سوپخوری پودر کا
شیر سرد رو در قابلمه میریزیم و آرد برنج رو بهش اضافه میکنیمو هم میزنیم تا آرد کاملا در شیر حل بشه،مواد رو ردی حرارت ملایم میگذلریم و پیوسته هم میزنیم تا آرد برنج گلوله نشه...
هنگامی که کمی غلیظ شد شکر و گلاب رو اضافه میکنیم،هم میزنیم تا قوام لازم رو بدست بیاره،میتونیم تو این مرحله مقدار کمی کره هم اضافه کنیم.
حال پودر کاکائو رو در یک تا دو قاشق آب حل میکنیم و کمی روی حرارت هم میزنیم و وقتی یکدست شد به فرنی اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و سپس در ظرف مورد تظر میریزیم و به دلخواه با میوه و یا انواع مغزها تزیین میکنیم...
--به جای پودر کاکائو میتونیم از یک قاشق غذاخوری زعفران آبزده استفاده کنیم.
--این دسر هم سرد و هم گرم سرو میشه و در هر دو حالت خوشمزست...
--میتونیم یک قاشق خامه هم به فرنی اضافه کنیم،من برای تزیین روی فرنی استفاده کردم.
--این دسر خوشمزه رو با نشاسته و نشاسته ذرت هم میشه تهیه کرد...
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده متفاوت پخت هات داگ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_محلی 🥞 😋
🔸دو لیوان آرد سفید قنادی با دو لیوان آرد گندم .یه قاشق غذاخوری مایه خمیر .یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر. سه قاشق غذاخوری شکر. یه قاشق مربا خوری نمک با هم مخلوط کرده یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه کرده و آب ولرم کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد وبه دست نچسبه .خمیر رو یه ساعت استراحت داده بعد چونه میگیریم و دوباره استراحت میدیم بعد چونه ها را باز میکنیم در ماهیتابه کمی روغن میریزیم و سرخ میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شامی_لقمه 🍘 😋
🔸سه تادونه سیب زمینی متوسط روپختم ویه دونه پیاز رنده ریز آبشو کاملا گرفتم بایه دونه تخم مرغ ومقداری گوشت چرخ شده ونمکو فلفل قرمز وکمی زعفرون حسابی مخلوط وورز دادمش
اگه دوس داشتین می تونین از ادویه کتلت الیت استفاده کنین ویه قاشق آرد نخودچی هم بزنین بهش
♦️نکتش فقط اینه وقتی سیب زمینی روپختین بزارین تویخچال کاملا خنک شه وبعد برین سراغ ادامه کار چون اگه گرم باشه وامیره
♦️من بهش کمی سبزیجات معطر فریز شده هم اضافه کردم البته ازهمونایی که برای شکم پراستفاده می کنم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترفند_آشپزی🥘
يك روش خيلى خوب براى طبخ مرغ😋
🔸مرغ را با چوب دارچین وپیاز وسیر میگذاربم بپزد بعد در روغن سرخ میکنیم برای سس هم پیاز نگینی سرخ شده را بهش ادویه وزرد چوبه وفلفل وزعفرون ورب گوجه فرنگی زده ودرروغن تفت میدهیم وآب مرغ اضافه کرده روی مرغ ها ریخته چند جوش بزند وبه روغن بیفتد
خلال پوست پرتقال را یکبار باآب جوشانده ودر روغن یاکره تفت میدهیم زرشک راهم شسته ودوقاشق شکر وروغن وکمی زعفرون زده تفت میدهیم برای تزیین غذا
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشی_مخلوط 😋
🔸شامل گل کلم، کرفس، سیب زمینی ترشی، هویج، سیر و کمی سبزی ترشی(نعنا، جعفری، مرزه، ترخون، پونه) و فلفل هست. همه رو به اندازه دلخواه خرد کردم و شستم و روش نمک پاشیدم یه شب تا صبح گذاشتم بمونه تا کاملا خشک بشه. بعد باهم مخلوط کردم. ادویه ترشی، تخم گشنیز، سیاه دونه، زردچوبه و نمک زدم. کمی سبزی اضافه کردم و ریختم توی ظرف لابلاش فلفل هم گذاشتم و روش سرکه ریختم. توی سرکه هم کمی نمک و زرچوبه زدم.
♦️زردچوبه اختيارى ميتونيد استفاده نكنيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قارچ_شكم_پر 😋
پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم و بعد از طلایی شدن سویا و آویشن را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم
درون قارچ ها را خالی میکنیم، مواد را داخل آنها ریخته و در آخر بر روی آن ها پنیر میریزیم.
قارچ های شکم پر را داخل فر با دمای بالا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میگذاریم.
بعد از اینکه قارچها طلایی شدن و پنیر آب شد
قارچ شکم پر ما آمادهی سرو است
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پنیر_خونگی 🧀 😋
برای یک کیلو شیر
سرکه سفید ۱/۴ لیوان
نمک ۱ ق م
🔸بزارین شیر به مدت ۲۰ دقیقه بجوشه( شیر محلی برای شیر پاستوریزه جوش بیاد کافیه) بعد نمک رو اضافه کنید هم بزنین و شعله رو خاموش کنید بلافاصله سرکه رو بریزین در ظرف رو ببندین و در فر خاموش به مدت دو ساعت بزارین تا زود حرارتشو از دست ندهو خودشو بگیره (میتونین با انداختن یک پتو روی ظرف هم دمای رو تا حدودی ثابت نگه دارین یا اجازه بدین با شعله ملایم ده مین بجوشه فقط اصلا هم نزنین) بعد یک تیکه پارچه حریر یا نخی نازک تو آبکش بزارین و پنیر رو صاف کنین و بزارین خوب آب پنیر بره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
دسر انگور و انبه😍😍 ✍ مواد لازم: ژله انگور بنفش : 1 بسته پوره انگور بنفش : یک لیوان انبه:دو عدد پ
🍜 طرز تهیه:
ژله رو با نصف لیوان آبجوش بن ماری میکنیم.هر بسته ژله یک لیوان آبجوش و یک لیوان آب سرد میخواد ، بجای یک لیوان از نصف لیوان استفاده کردیم و بجای آب سرد میخوایم بستنی بریزیم که ژله بستنی درست بشه. بستنی رو از فریزر در میاریم تا یه مقدار شل بشه ، ژله خوب حل شده رو میزاریم کنار تا اونم از دما بیافته .میریم انگورا رو پوره میکنیم ، انگورها رو دون میکنیم فکر میکنم حدودا نیم کیلو انگور یک لیوان پوره بهمون بده ، اونا رو با میکسر یا مخلوط کن خوووب پوره میکنیم.حالا بستنی کمی آب شده رو میریزیم توی ژله و خیلی خوب هم میزنیم.پوره انگور رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم ، آخر کار خامه رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه ، بجای خامه صبحانه میتونید از خامه قنادی که قبلا زده شده و تو فریزر دارید هم استفاده کنید ولی حتما قبلش از فریزر در آورده باشید تا نرم شده باشه.حالا مواد رو داخل ظرف مورد نظرتون بريزيد و بزاريد تو يخچال تا ببنده.
برای لايه انبه هم پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط كنيد ظرف رو روی بخار کتری قرار بديد تا پودر ژلاتین در آب حل بشه و رنگ اون شفاف بشه.پوست انبه ها رو بگیرید و پوره كنيد.بستنى رو هم در مخلوط کن بریزید و همه این مواد رو با هم مخلوط كنيد.
بعد انبه و خامه رو به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و هم بزنيد.ژلاتين رو به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنيد. بعد موادو روى لايه انگور بريزيد و دوباره بزاريد داخل يخچال تا ببنده و با انبه خرد شده و انگور تزيين كنيد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food