غذاهای 3سوته😋
#حلوا_بیسکویت 🍮 😋 🔸پودر بیسکویت 2 لیوان 🔸آب سه چهارم لیوان 🔸شکر سه چهارم لیوان 🔸کره و روغن یک و نیم
🔸بیسکویت پتی بور. همه جا موجوده. در دسترس همه هم هست. شما باید دو بسته بخرید ولی همه اش استفاده نمیشه.
بیسکویت رو آسیاب کنید و بعد حتما الک کنید.
بیسکویت رو بریزید توی دیگ و روی حرارت بسیار بسیار بسیار ملایم اجاق مرتب همش بزنید.
یعنی آنی میسوزه.
🔸مرتب هم بزنید که کمی رنگش تیره تر بشه و عطرش عوض شه.
اگر کنترلش براتون سخته مرتب از روی حرارت بردارید و باز بذارید سر جاش.
اگر هم خیلی براتون سخته که اصلا این مرحله اش رو حذف کنید.
من از ترکیب کره و روغن استفاده کردم اینکه شما از چه روغنی استفاده میکنید و اینکه اصلا کره استفاده میکنید یا نمیکنید در اختیار خودتونه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوکی_شکلاتی ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️کره به دمای محیط رسیده= ۲۵۰ گرم ▫️پودر قند= ۱۲۰ گرم ▫️سفیده تخم مر
طرز تهیه🔻🍪
🔸آرد و کاکائو و نمک رو مخلوط و الک کنید
کره به دمای محیط رسیده رو با همزن بزنید تا نرم بشه و بعد پودر قند الک شده رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد در حالی که همزن روشنه و در حال هم زدن هستید سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و در آخر مخلوط آرد و کاکائو
🔸تا جایی بزنید که خمیر نرمی بدست بیاد
خمیر رو داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزید و شکوفه یا رُزت بزنید من نصف خمیر رو با ماسوره 1M رُزت زدم و بقیش رو قالب زدم برای ماسوره زدن نیاز دارین که قیف پارچه ای مناسب داشته باشین چون خمیر خیلی نرم نیست و قیف های پلاستیکی پاره میشن ( من بعد از ماسوره زدن نصف خمیر دستم خسته شد و تصمیم گرفتم بقیش رو قالب بزنم که تو عکس دوم میتونید ببینید)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
طرز تهیه🔻🍪 🔸آرد و کاکائو و نمک رو مخلوط و الک کنید کره به دمای محیط رسیده رو با همزن بزنید تا نرم
🔸بعد از ماسوره یا قالب زدن سینی رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد داخل فر صد و هفتاد درجه به مدت ده الی پانزده دقیقه بپزین
بعد از خنک شدن شیرینی ها، داخل ظرف در بسته نگه داری کنین
🔸من که از دو مدل برای شیرینی استفاده کردم باید بگم مدل دوم رو بیشتر پسندیدم چون هم قالب زدن راحتتر بود هم اینکه این کوکی ها کم شیرینن و از اونجایی که من شیرین پسندم روی شیرینی رو با کارامل تزیین کردم ( از شکلات شیری یا سفید هم میتونین استفاده کنین) که به نظرم طعم شیرینیش رو متعادل کرد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#حلوا_کدو_حلوایی 🍮 😋 🔸آرد نصف لیوان 🔸شکر نصف لیوان 🔸پوره پخته شده کدو حلوایی یک لیوان 🔸روغن م
🔸ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و خرد کنید با مقدار کمی آب بگذارید تا پخته شود و آبش کشیده شود و سپس با غذا ساز یا میکسر کدو حلوایی را پوره کنید .
🔸درون قابلمه ای آب و شکر را روی حرارت بگذارید وقتی آب به جوش آمد و شکر در آب حل شد زعفران دم کرده و هل و گلاب را به ان اضافه کنید .
🔸آرد را درون تابه ای بریزید و با حرارت متوسط تف دهید ، زیاد آرد را تف ندهید که تیره شود ، در حدئیکه بوی خامی آرد گرفته شود کافی هست .
سپس آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید و روغن مایع را به ان اضافه کنید.
سپس پوره حلوا و شهد را کم کم به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا وسط ظرف جمع شود .
سپس حلوا با صورت گهواره ای درون تابه تکان دهید تا حلوا براق و یکدست شود و در ظرف کشیده و تزئین کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پتاژ_کدو_حلوایی ⛱
مواد لازم🔻🥔
🔸کدوی خرد شده :۲پیمانه
🔸روغن زر: ۲ قاشق غذاخوری
🔸سیب زمینی متوسط:۱عدد خرد شده
🔸هویج :۱ عدد
🔸سیر له شده:۱حبه
🔸فلفل سیاه و زردچوبه :کمی
🔸عصاره ی گوشت :۱/۲قرص
🔸خامه:۲ ق غ
🔸آبلیموی تازه: در حد نیاز
🔸زنجفیل تازه رنده شده:۱/۴قاشق چایخوری(در صورت تمایل)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پتاژ_کدو_حلوایی ⛱ مواد لازم🔻🥔 🔸کدوی خرد شده :۲پیمانه 🔸روغن زر: ۲ قاشق غذاخوری 🔸سیب زمینی متوسط
طرز تهیه🔻🥘
🔸سیر له شده و زنجفیل رو با روغن تفت بدید بعد سیب زمینی و کدو و هویج خرد شده و ادویه ها رو اضافه کنید و به مواد آب اضافه کنید تا جایی که روی کدو ها رو بگیره.اجازه بدید خوب بپزه . بعد از پخت محتویات سوپ رو میکس کنید و خامه رو اضافه کنیدحدود ۲ دقیقه هم بزنید. سوپتون آماده ست.
سوپتون رو با آب لیموی تازه میل کنید و از خوردنش لذت ببرید.
♦️بخاطر وجود عصاره من نمک رو حذف کردم
♦️پتاژ همون سوپِ. اما چون مواد میکس میشه و حالت کرم می گیره به پتاژ معروفه.
🔸ابتدا شیر ،تخم مرغ،آرد،شکرو پودر کاکائو را در یک قابلمه ریخته و هم بزنید و روی اجاق بگذارید.مداوم هم بزنید و مراقبت باشید ته نگیرد تا دسر قوام پیدا کند و بپزد.بعد از اینکه قوام و غلظت پیدا کرد از روی اجاق بردارید و شکلات تلخ و کره را به دسر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند.در این بین گه گاهی هم بزنید و صبر کنید دسر ولرم شود.
🔸1لیوان آب را هم در فریزر بگذارید که کاملا مثل یخ تگری باشد.در آخر آب سرد رابه دسر اضافه کنید و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید.سپس در کاسه یا جامهای پذیرایی تقسیم کنیدو روی آنها پسته با هر چه در دسترس دارید بپاشید و روی آنها را سلفون کشیده و در یخچال استراحت دهید(به دلیل اینکه رویه نبندد) این اندازه ها برای 6 کاسه یا جام کافی است میتوانید کف کاسه ها را با شیر کمی خیس کنید و یک تکه کیک کف کاسه بگذارید و دسر را روی کیکها بریزید که عالی میشود