غذاهای 3سوته😋
#حلوا_کدو_حلوایی 🍮 😋 🔸آرد نصف لیوان 🔸شکر نصف لیوان 🔸پوره پخته شده کدو حلوایی یک لیوان 🔸روغن م
🔸ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و خرد کنید با مقدار کمی آب بگذارید تا پخته شود و آبش کشیده شود و سپس با غذا ساز یا میکسر کدو حلوایی را پوره کنید .
🔸درون قابلمه ای آب و شکر را روی حرارت بگذارید وقتی آب به جوش آمد و شکر در آب حل شد زعفران دم کرده و هل و گلاب را به ان اضافه کنید .
🔸آرد را درون تابه ای بریزید و با حرارت متوسط تف دهید ، زیاد آرد را تف ندهید که تیره شود ، در حدئیکه بوی خامی آرد گرفته شود کافی هست .
سپس آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید و روغن مایع را به ان اضافه کنید.
سپس پوره حلوا و شهد را کم کم به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا وسط ظرف جمع شود .
سپس حلوا با صورت گهواره ای درون تابه تکان دهید تا حلوا براق و یکدست شود و در ظرف کشیده و تزئین کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پتاژ_کدو_حلوایی ⛱
مواد لازم🔻🥔
🔸کدوی خرد شده :۲پیمانه
🔸روغن زر: ۲ قاشق غذاخوری
🔸سیب زمینی متوسط:۱عدد خرد شده
🔸هویج :۱ عدد
🔸سیر له شده:۱حبه
🔸فلفل سیاه و زردچوبه :کمی
🔸عصاره ی گوشت :۱/۲قرص
🔸خامه:۲ ق غ
🔸آبلیموی تازه: در حد نیاز
🔸زنجفیل تازه رنده شده:۱/۴قاشق چایخوری(در صورت تمایل)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پتاژ_کدو_حلوایی ⛱ مواد لازم🔻🥔 🔸کدوی خرد شده :۲پیمانه 🔸روغن زر: ۲ قاشق غذاخوری 🔸سیب زمینی متوسط
طرز تهیه🔻🥘
🔸سیر له شده و زنجفیل رو با روغن تفت بدید بعد سیب زمینی و کدو و هویج خرد شده و ادویه ها رو اضافه کنید و به مواد آب اضافه کنید تا جایی که روی کدو ها رو بگیره.اجازه بدید خوب بپزه . بعد از پخت محتویات سوپ رو میکس کنید و خامه رو اضافه کنیدحدود ۲ دقیقه هم بزنید. سوپتون آماده ست.
سوپتون رو با آب لیموی تازه میل کنید و از خوردنش لذت ببرید.
♦️بخاطر وجود عصاره من نمک رو حذف کردم
♦️پتاژ همون سوپِ. اما چون مواد میکس میشه و حالت کرم می گیره به پتاژ معروفه.
🔸ابتدا شیر ،تخم مرغ،آرد،شکرو پودر کاکائو را در یک قابلمه ریخته و هم بزنید و روی اجاق بگذارید.مداوم هم بزنید و مراقبت باشید ته نگیرد تا دسر قوام پیدا کند و بپزد.بعد از اینکه قوام و غلظت پیدا کرد از روی اجاق بردارید و شکلات تلخ و کره را به دسر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند.در این بین گه گاهی هم بزنید و صبر کنید دسر ولرم شود.
🔸1لیوان آب را هم در فریزر بگذارید که کاملا مثل یخ تگری باشد.در آخر آب سرد رابه دسر اضافه کنید و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید.سپس در کاسه یا جامهای پذیرایی تقسیم کنیدو روی آنها پسته با هر چه در دسترس دارید بپاشید و روی آنها را سلفون کشیده و در یخچال استراحت دهید(به دلیل اینکه رویه نبندد) این اندازه ها برای 6 کاسه یا جام کافی است میتوانید کف کاسه ها را با شیر کمی خیس کنید و یک تکه کیک کف کاسه بگذارید و دسر را روی کیکها بریزید که عالی میشود
غذاهای 3سوته😋
#قورمه_به ⛱ مواد لازم🔻🥩 🔸گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم 🔸به بزرگ ۱ عدد 🔸شکر ۲ قاشق غذاخوری 🔸زعفرون دم کرده ۲
طرز تهیه🔻🥘
🔸لپه ها رو چند ساعت قبل تو آب بخیسونین دو بارم آبشو عوض کنین.
حالو گوشت گوسفندو رو خرد کنین و با پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزین.یکمی روغن اضاف کنین و تفت بیدین تا رنگ گوشت تغییر کنه. بعدشم ۴ لیوان آب ، زردچوبه، نمک و فلفل اضاف کنین و در قابلمه رو بیذارین و با حرارت ملایم اجازش بدین تا گوشتو بپزه.
🔸بعد ایکه آب گوشتو نصف شد و گوشت پخت باید لپه ها،به خرد شده، زعفرون و شکرووو رو اضاف کنین. یکمی هم بزنین تا مواد مخلوط شه.حالو در قابلمو رو بیذارین و با حرارت کم اجازه بدین خورشت خوب جا بیفته. تو این مدت اگه آب خورشت کم شد مقداری آب جوش اضافش کنین ده دقیقه قبل ایکه آماده شه آبلیمو رو اضاف کنین. آخر سری خورشت به قورمه رو تو ظرف بکشین و همراه پلو سرو کنین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کاپ_کیک_وانیلی_با_شکلات_چیپسی ⛱ مواد لازم🔻🥚 🔸تخم مرغ 4 عدد 🔸شیر 1 پ 🔸روغن مایع 1 پ 🔸وانیل 1/4ق
طرز تهیه🔻🍪
🔸همه مواد را به جز شکلات چیپسی با هم زن اول با دور کند 2 دقیقه و با دور تند 5 دقیقه بزنید و بعد شکلات چیپسی رو اضافه کنید سپس درون قالب های مافین ریخته و در فر 180 حدود 20_25 دقیقه بپزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_سوپانگل 🍮 😋 🔸1لیتر شیر 🔸 1عدد تخم مرغ 🔸1لیوان آرد 🔸1لیوان شکر 🔸2قاشق غذاخوری پودر کاکائو 🔸1پا
🔸ابتدا شیر ،تخم مرغ،آرد،شکرو پودر کاکائو را در یک قابلمه ریخته و هم بزنید و روی اجاق بگذارید.مداوم هم بزنید و مراقبت باشید ته نگیرد تا دسر قوام پیدا کند و بپزد.بعد از اینکه قوام و غلظت پیدا کرد از روی اجاق بردارید و شکلات تلخ و کره را به دسر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند.در این بین گه گاهی هم بزنید و صبر کنید دسر ولرم شود.
🔸1لیوان آب را هم در فریزر بگذارید که کاملا مثل یخ تگری باشد.در آخر آب سرد رابه دسر اضافه کنید و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید.سپس در کاسه یا جامهای پذیرایی تقسیم کنیدو روی آنها پسته با هر چه در دسترس دارید بپاشید و روی آنها را سلفون کشیده و در یخچال استراحت دهید(به دلیل اینکه رویه نبندد) این اندازه ها برای 6 کاسه یا جام کافی است میتوانید کف کاسه ها را با شیر کمی خیس کنید و یک تکه کیک کف کاسه بگذارید و دسر را روی کیکها بریزید که عالی میشود
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکی_لاهیجان ⛱
مواد لازم🔻🍚
🔸آرد یک و نیم لیوان
🔸پودر قند نصف لیوان به اضافه ۲ قاشق سوپخوری
🔸روغن صاف یک سوم لیوان(روغن صاف رو میتونین اماده از لوازم قنادیا تهیه کنین یا اینکه خودتون تو خونه روغن جامد رو گرم کنین که اب بشه بعد بزارین یخچال سفت که شد مصرف کنین)
🔸روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری
🔸شیر ۴ قاشق سوپخوری
🔸تخم مرغ دو عدد کوچک
🔸وانیل نصف قاشق چایخوری
🔸بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
🔸پودر کاکائو نصف قاشق سوپخوری
🔸کشمش نصف لیوان
🔸گردو خرد شده یک لیوان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوکی_لاهیجان ⛱ مواد لازم🔻🍚 🔸آرد یک و نیم لیوان 🔸پودر قند نصف لیوان به اضافه ۲ قاشق سوپخوری 🔸روغ
طرز تهیه🔻🍪
🔸روغن صاف و پودر قند رو ۵ دقیقه با همزن زدم تا پوک و سفید شد ،بعد روغن مایع رو اضافه کردم یک دقیقه هم زدم ،بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کردم (یکیشو اضاف کردم یک دقیقه زدم ،دومی و اضافه کردم و باز یک دقیقه زدم ).شیر و وانیل رو اضافه کردم و کمی هم زدم و همزن و گذاشتم کنار
🔸آرد ،بکینگ
پودر ،پودرکاکائو رو که الک کرده بودم به موادم اضافه کردم و با لیسک هم زدم در آخر گردو و کشمش رو اضافه کردم و مخلوط کردم ،بعد با قیف یا قاشق یا اسکوپ بستنی ،فرقی نداره ،با فاصله چیدم تو سینی فر ،و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده ،دمای ۱۶۰ ۱۵تا ۲۰ دقیقه ،بستگی به فرتون داره ممکنه تایم کمتر و یا بیشتری نیاز داشته باشه.
♦️کشمش رو بشورید و خیس کنید و خشک کنید ،اینجوری نرم میشه.اصلا چیزیو جایگزین نکنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرز تهیه #لواشک_نارنگی 🍊😋😋
مواد لازم برای 4 نفر
نارنگی 500گرم
نمک و جوهر لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه
1-نارنگی ها رو پوست بکنید. بعد از وسط نصفش کرده کمی نمک بزنید.
2-با یک فنجان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. زمانی که نرم شد. در آبکشی که زیر آن ظرفی قرار دارد بریزید.
3-نارنگی های را با کف دست فشار دهید تا پوسته های سفید از آن جدا شود.
4-زمانی که فقط پوسته های سفید باقی ماند. کف سینی را کمی چرب کرده و نارنگی ها را در سینی بریزید.نارنگی ها را خوب توی سینی پهن و یکدست کنید.
6-سینی را در هوای آزاد و دور از گردو غبار یا جلوی بخاری و شوفاز بگذارید تا خشک شود.
7-اگر لواشک نارنگی ترش دوست دارید کمی جوهر لیمو بزنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#لوکوم_هویج ⛱ 🔴مواد لازم🔻🥕 ▫️هویج ۱ کیلو ▫️آب ۱ لیتر ▫️نشاسته ذرت ۵ قاشق غذاخوری ▫️شکر ۱ لیوا
طرز تهیه🔻🍡
🔸پوست هویج هارو میکنیم و خرد میکنیم و داخل قابلمه میریزیم و روش یک لیتر آب میریزیم تا بپزد بعداز پخت (باید کمی آب داشته باشد)با مخلوط کن یا با غذاساز و یا گوشکوب برقی پوره میکنیم سپس پوره رو داخل ماهیتابه میریزیم و نشاسته و شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و روی حرارت کم حدود پنج تا ده دقیقه با قاشق مخلوطش میکنیم و درصورت تمایل فندق و گردوی خرد شده رو اضافه میکنیم (من نریختم)و ازروی حرارت برمیداریم
🔸ظرف مورد نظرمون رو چرب میکنیم و مواد رو که کمی از دما افتاده درونش میریزیم و یک روز تمام یا یک شب تا صبح در یخچال میگذاریم وبعد برش داده در پودر نارگیل می غلطونیم اگه عجله داشتید میتونید چهار ساعت در فریزر بذارید
لازم به ذکره من نصف این مواد رو درست کردم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کلمپه ⛱ مواد لازم🔻🍚 (من با نصف مواد درست کردم) 🔹آرد تقریبا یک کیلوگرم 🔹روغن صاف 250گرم 🔹روغن جا
طرز تهیه🔻🥟
🔸همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط میکنیم،حال ارد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد،خرما را چرخ کرده تا کاملا نرم شود،میخک (من جوز هندی زدم)،هل،دارچین، و کمی گردوی نگینی خرد شده را به ان اضافه میکنیم،خمیر نیاز به استراحت ندارد،از مواد خرمایی داخل خمیر گذاشته قالب میزنیم و داخل فر 180درجه به مدت تقریبا بیست دقیقه میپزیم تا زیر شیرینی ها کمی طلایی شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_زعفرانی ⛱ مواد لازم🔻🍚 🔸آرد 130 گرم 🔸پودر قند 50 گرم 🔸روغن جامد 75 گرم 🔸زعفران دم کرده غلی
طرز تهیه🔻 🥟
🔸پودر قند رو با روغن و زعفران آب شده و هل کاملا مخلوط کرده (چ همزن دستی چ برقی فرقی نداره) بعد آرد رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد خمیر نیاز به استراحت ندارد به قطر نیم سانت باز کرده و با کاتر دلخواه قالب زده و تو سینی فر با فاصله کم چیده و تو فر 170 درجه به مدت 10 الى 15 دقیقه میپزیم. این شیرینی چون تخم مرغ نداره ماندگاریش بالاست.من بعد از سردشدن با شکلات سفید بن ماری شده و پودرپسته تزیینش کردم.خوبیش اینه آماده کردن مواد و درست کردن و پختنش سرجمع نیم ساعت هم وقت نمیبره.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_انبه 🥭 😋
▫️شير ١/٥ ليوان
▫️انبه يك عدد متوسط ( حتما پوست كنده و ميكس شود )
▫️ژله انبه يك عدد
▫️ژله انبه پرتقال يك عدد ( با يك و نيم ليوان اب بن ماري كنيد )
🔸ابتدا انبه ميكس شده و ژله انبه و شير رو داخل يك قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار بدين تا پودر ژله كامل حل بشه سپس داخل ظرف ريختم گذاشتم يخچال تا ببنده
سپس ژله انبه پرتقال رو بن ماري كردم وقتي كامل خنك شد روي لايه قبلي كه گرفته بود ريختم و داخل يخچال قرار دادم تا ببنده سپس روش انبه اسلايس شده ( به دلخواه ميريزيم ) ريختم و نوش جان ميكنيم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥟 😋
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چلو_گوشت 🍛 😋
🔸 پياز رو خلالى خرد مى كنم و تفت ميدم تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد مى كنم و به پياز اضافه مى كنم،نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم و تكه هاى گوشت رو اضافه مى كنم و يك ربع الى بيست دقيقه تفت ميدم و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب خورش به غلظتى كه مى خوام برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه مى كنم وميذاريم يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم مى كنم
♦️سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد
♦️در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورش اضافه كنيد...(اختيارى)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food