غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_پنجره_ای ⛱ مواد لازم🔻🍚 💠آرد سفید ۱ لیوان سرخالی 💠نشاسته نصف لیوان 💠تخم مرغ ۳ عدد بزرگ 💠شی
طرز تهیه🔻🥨
🔸ابتدا شیر سرد و گلاب رو با هم مخلوط کنید نشاسته رو اضافه کنیدو هم بزنید تا یکدست بشه حالا تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن دستی حسابی هم بزنید تا یکدست بشن آرد سفید را الک کنید و به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید مواد را بیست دقیقه استراحت میدیم و بعد از صافی رد میکنیم.
🔸تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و روغن را داخل تابه ریخته تا روغن داغ شود. روغن زیاد بریزید وقتی قالب رو درون تابه میزارید باید تا لب قالب روغن باشه قالب را داخل روغن میزاریم تا کمی داغ بشه مواظب باشید خیلی داغ نشه اگر زیاد داغ بشه مواد به قالب میچسبه و جدا نمیشه سرد هم نباشه چون به هم نمیچسبن قالب را بلند کنید کمی تکون بدید تا روغن اضافیش خارج بشه و آروم درون مواد گذاشته مواد تا نزدیک لبه قالب بیشتر بالا نیاد یه تکون بهش میدیم تا اضافه هاش بریزه بعد داخل روغن میریزیم شیرینی خودش از قالب جدا میشه. بعد بزارید روی کاغذ روغنی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴قلم سفید کننده دندان با خاصیت جرم گیری
لمینیت را فراموش کنید و زیبایی و استحکام را با کمترین هزینه به دندان های خود هدیه بدین
👈 جهت مشاوره و اطلاع از نحوه خرید عدد 2 را به 10004322 پیامک کنید
غذاهای 3سوته😋
#کیک_شکلاتی_نسکافه_ای ⛱ مواد لازم🔻🍚 🔸آرد سفید ۲۲۰ گرم 🔸 پودر کاکائو ۲۰ گرم 🔸پودر نسکافه ۱۰ گرم 🔸
طرز تهیه🔻🍰
🔸آرد و پودر نسکافه و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید.
فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.
تخم مرغ و شکر و با دور تند بزنید تا روشن و کشدار بشه
روغن و شیر رو به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با دور کند چند ثانیه بزنید تا مخلوط شه.
مخلوط آرد رو اضافه کنید و خیلی کم با دور کند بزنید در حدیکه مخلوطمون یکدست شه. نه بیشتر.
🔸 مواد رو توی قالب پیرکس یا هر قالبی دوست دارید بریزید و بمدت ۴۵ تا یکساعت بذارید داخل فر .وقتی که خلال یا چاقو زدید وسطش و تمیز بیرون اومد یعنی پخته شده
بعد از خنک شدن برش بزنید
این کیک سادشم عالیه. اما اگر میخواید قشنگتر بشه، میتونید روی کیک روصاف کنید و با کاتر گرد برش بزنید و روشو با گاناش گل بزنید، ضمن اینکه میتونید ۱ ق چ پودر نسکافه هم به گاناش اضافه کنید که اونم با طعم نسکافه بشه
♦️میتونید نسکافه رو حذف کنید و بجاش پودر کاکائو اضافه کنید یعنی جمعا ۳۰ گرم پودر کاکائو بزنید.
♦️بهترین وسالمترین قالب، ظرف پیرکسه، کیکش عالی درمیاد. نیاز به کاغذ و اردپاشی و.. هم نداره.
♦️اگه قالب دیگه استفاده کردید تهشو کاغذ روغنی بندازید.
♦️بهتره همه مواد به دمای محیط رسیده باشن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از کانون تبلیغات گسترده خبرفوری
👑 معتبرترین و ارزانترین کانال فروش طلا👑
🌟بورس فروش انواع طلاهای ۱۸ عیار🌟
😳فروش طلا و جواهرات با قیمت های استثنایی و باورنکردنی
💴فروش بصورت حضوری در شهر اهواز
✈️ارسال با پست پیشتاز به سراسر کشور
💰متناسب با هر بودجه و سلیقه
🔴هم فروشگاه داریم
🔴هم نماد اعتماد داریم
🔴هم کانال ایتا داریم
آدرس کانال گالری طلا و جواهرات ایرانیان در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/3530686491C9cc5298e58
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سيب زمينى مارپيچ سوخارى😍
#فینگرفود
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
کیک سیب مواد لازم: تخم مرغ درشت۲عدد(با پوست ۱۲۰ گرم باشه) شکر سفید دانه ریز ۱۵۰ گرم شکر قهوه ای
طرز تهیه:
تخم مرغ،وانیل، شکر سفید و قهوه ای با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و کِرِم مانند بشه.سس سیب و روغن هم اضافه کنید و مجددا بزنید تا کاملا یکدست بشن.بعد آرد و دارچین و جوش شیرین که دوبار با هم الک شده به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر کیک که کمی سفته درون قالب ۲۵ سانت که چرب و آردپاشی شده بریزید و درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۴۰-۵۰ دقیقه قرار دهید.پس از این مدت با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک آماده است.
-برای تهیه سس سیب، سیب بدون پوست و هسته رو با کمی شکر و دارچین میپزند تا کاملا بدون آب باشه بعد پوره میکنند.اما در این رسپی نیازی به استفاده از شکر نیست میتونید فقط سیب رو بپزید آبش که کشیده شد پوره کرده مصرف کنید یا از کمپوت سیب که پوره شده استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
✅ کبابسیخی 😋 ✍مواد لازم: فیله مرغ چرخ شده:۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده:۳۰۰ گرم پیاز آب گرفته شد
فیله های چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده،پودر زعفران و ادویه ها ورز می دهیم و در آخر با یک قاشق خامه صبحانه مخلوط می کنیم.برای گوشت نیز همین کار را انجام داده با این تفاوت پودر سیر را حذف می کنیم.
✅ سیخ چوبی را با آب مرطوب کرده و فیله های گلوله شده را آماده کنید و برای گوشت چرخ شده نیز همین کار را انجام دهید با این تفاوت که کمی سایز گلوله را بزرگتر بگیرید که هنگام پخت کوچکتر از گلوله های مرغ نشود.و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید،و حالا یکی درمیان سیخ بگیرد و انتها و نوک سیخ را با دستمال تمیز کنید و در روغن و کره سرخ کنید.
کباب را داخل ماهیتابه فر بگذارید و چند قاشق از روغنی که با ان کباب را سرخ کرده اید روی آن بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد طبقه وسط فر قرار دهید.(البته بسته به فر شما مدت زمان متغیر است و تا حدی داخل فر بگذارید که رنگ آن طلایی شود)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food