اول از همه قلقلی ها رو درست کردم ،گوشت چرخکرده ،پیاز رنده شده و آب گرفته ،نمک ،فلفل ،زردچوبه ،پودر زنجبیل و یک ق غ آرد نخودچی(یا معمولی )خوب ورز دادم ،قلقلی کردم و یکساعت گذاشتم یخچال.تو تابه روغن ریختم داغ که شد قلقلیا رو ریختم داخلش و هرازگاهی تابه رو تکون میدادم که همه جاشون سرخ شه ،بعد از تابه خارج کردم ،حالا تو همون تابه یه پیاز رنده شده رو سرخ کردم ،دوحبه سیر هم رنده و اضافه کردم ،زردچوبه و فلفل زدم بعد پنج تا گوجه پوره شده رو اضافه کردم ،گذاشتم یه مقدار آبشون کشیده شه (نیازی نیست تو این مرحله زیاد آبش کشیده بشه)قلقلیا رو اضافه کردم و یک لیوان آب جوش ،با حرارت کم گذاشتم یکساعت بپزه در کنارشم بادمجون و سیب زمینی سرخ کردم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از گسترده معراج✔
😔تقریبا یک سالی میشد که دیگه #چادر سر نمیکردم و مانتو میپوشیدم ، خودم اصلا دوست نداشتم ولی دستم خالی بود و نمیتونسم چادر بخرم ...
هرجایی میرفتم قیمتش بالا بود
به پیشنهاد دوستم اومدم توی فروشگاه هااینترنتی که اسمش #حجاب_بنی_فاطمی بود. زمانی که قیمتاش رو دیدم خیلی خوشحال شدم برای اطمینان توی کانال رضایت مشتری هاشونم عضو شدم و مطمئن شدم و سفارش دادم و به دستم رسید از جنس عالی که داشت نسبت به قیمتش تعجب کردم به شما هم پیشنهاد میکنم👇
http://eitaa.com/joinchat/1196228609Ce36ce60469
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
💯
ســــلام دوستــای خوبــم😍✨
امروز میخوام بزرگتـــ💖ــــرین تولیـدی #چــادرمشکـی کشور رو بهتون معرفی کنم😍☝️
تولیدی حجاب #بنی_فاطمی در مشهــد با
بهــ💯ــترین #طرح ها و #مدل ها و #ارزان ترین قیمت ها به ایتـــــــا اومده🎊😌
http://eitaa.com/joinchat/1196228609Ce36ce60469
آقایــون مذهبی بهترین #هدیه رو بخرید برای همسرتون🙈☝️
#مرغ_آلو_شیرینک
امروز مرغ رومثه همیشه آماده کردم یعنی بانمکو فلفل وزردچوبه و وچند حبه سیرکمی آب ویک قاشق روغن گذاشتم هم بپزه وهم سرخ شه وقتی می خواد بره که سرخ شه یعنی کاملا پخت آب مرغ رومیزاریم کنار که به خورشت اضافه کنیم وبعد میره که سرخ شه
حالا خورشت خوشمزمون 👇
یه پیاز روبازردچوبه وفلفل قرمز تند تفت میدیم وسه تادونه پوره گوجه فرنگی اضافه وبعد پیازو گوجه رومیکس می کنیم ومن یه تیکه مثلا اندازه دوتاقاشق گوجه فرنگی که تابستون پختن وبرام فریز کردن(دخترعموجان) رواضافه کردم شما می تونین رب گوجه فرنگی بزنین بهش نمکشو میزون ویه قاشق رب انار ملس بهش اضافه آب مرغی که کنارگذاشتیمم میزنیم تنگش کمی آب هم میریزیم تا خورشتمون جابیوفته وبعد مرغمونو منتقل یه نیم ساعتی مزه ها تلفیق شن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شامی_ترش
برای درست کردنش گوشت رو با پیاز رنده شده و آب گرفته ،نمک ،فلفل زردچوبه ،جعفری وگشنیز(من خشک استفاده کردم)خوب ورز دادم ،بعد گذاشتم یخچالبعد یکساعت فرم دادم و گذاشتم سرخ بشه ،حالا برای درست کردن سس،یه پیاز رنده شده رو سرخ کردم ،زردچوبه و فلفل زدم ،و نصف ق رب ،بعد از اینکه رنگ رب باز شد ،چهارتا گوجه پوره شده رو اضافه کردم گذاشتم ابش کشیده شه ،بعد نصف لیوان آبغوره و یک ونیم لیوان آب اضافه کردم ،گذاشتم جوش بیاد بعد گوشتها رو بهش اضافه کردم و گذاشتم بپزه و جا بیفته
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#آش_جو
لوبیا چیتی،نخود،جو و عدس رو از شب قبل خیس کنید.آب حبوبات و خالی کنید و همرو به جز عدس همراه سبزی بپزید.وقتی حبوبات یکم به پخت کاملش مونده بود عدس و اضافه کنید چون عدس زود میپزه.یک ربع آخر هم کشک و اضافه کنید و بذارید چند تا قل بخوره و بیشتر آشتون جا بیفته،نمک و یکم زردچوبه هم آخر اضافه کردم که رنگ و روی آش بهتر بشه.سیر و نعنا داغ و پیاز هم اگه درست کردین حتما کمی داخل آش بزنید و مقداریشم برای روی آش نگه دارید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#باسلوق_با_طعم_نارنگی
دو لیوان آب نارنگی سه قاشق نشاسته و نصف لیوان شکر باهم خوب مخلوط میکنیم و تقریبا ۵۰گرم کره هم اضافه میکنیم و میزاریم رو اجاق تا به غلظت برسه میزاریم یک ساعت خنک بشه بعد از این که به خوبی سرد شدمثل خمیر میمونه که به اسانی با دست میتونی بهش شکل بدی من همین جوری با دست گرد کردم و تو پودر نارگیل غلطاندم و گذاشتم ظرف
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_پرتقالی مواد لازم : ارد 2 لیوان شکر 1 لیوان تخم مرغ 2 عدد اب پرتقال 1 لیوان روغن مایع 1
#کیک_پرتقالی
تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ شود بعد به ترتیب اب پرتقال و روغن مایع و رنده پوست پرتقال رو اضافه میکنیم و دوباره درحد مخلوط شدن کمی هم میزنیم و در اخر ارد و بیکن پودر رو که سه بار الک کرده بودیم در چند مرحله اضافه میکنیم و با ویسک هم میزنیم و در قالب چرب شده میریزیم با درجه حرارت 180 فر به مدت تقریبی یک ساعت ..
. سس پرتقال :
1 لیوان اب پرتقال رو با نصف لیوان شکر و 3 ق غ نشاسته ذرت ، روی حرارت کم میذاریم و مدام هم میزنیم تا وقتی غلیظ بشه و وقتی سرد شد روی کیک میریزیم ....بخاطر سلیقه های متفاوت اهل خونه ، سس رو روی کیک نریختم و جدا گذاشتم که هر کسی دوست داشت روی برش کیکش بزنه.. ...
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food