eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ #شکلات_مغزدار_و_آجیلی مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه بصورت بن ماری گرم کنید. در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید. تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
برای یک مازندرانی طعامی لذیذتر ازکَچِلیک کوکو بانازخاتون وجود ندارد اونم دردل روزای گرم😍 . کدوسبز روحلقه ای وبعد سرخ وباتخم مرغ مخلوط نمک وفلفل ومیریزیم توتابه اینرو واونرو میکنیم وآخرسرمیشه کوکو. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
تابوت روی دست پاسدارها به داخل خونه رفت. پاهاش یاری نمی‌کرد اما یه حسی اون رو دنبال یاسین می‌کشوند. عجب سورپرایزی!!! با پای خودت رفتی و روی دست داری برمی‌گردی... نمی‌دونستم این‌جوری می‌خوای سورپرایزم کنی. تابوت رو بالای سالن گذاشتند. آخرین نفری بود که پا توی خونه گذاشت. تو تابوت خوابیده بود. صورتش مهتابی بود و چشم‌های خوشرنگش نیمه‌باز. انگار با چشم‌هاش می‌خندید... لبخند آرومی هم روی لب‌هاش داشت که آرامش فاطمه رو صد برابر می‌کرد. آروم قدم برداشت و سر پیکر رفت. دخترش رو کنار تابوت نشاند. دختر خم شد و صورتش رو کنار صورت باباش گذاشت. با دست‌های کوچیکش سر باباش رو بغل گرفت. "باب‌با...باب‌با...باب‌با..." آه از نهاد همه بلند شد. صدای گریه‌ی همزمان همه تو خونه پیچید. فاطمه اما ساکت یه چشمش به یاسین و یه چشمش به دخترش بود. ضحا خندید و برگشت طرف مادرش. لحن کوکانه‌اش سوالی شد. -باب‌با؟؟ می‌خواست بگه ببین بابا اومده... 💔💔😔😔😔 http://eitaa.com/joinchat/1661206541C0e4b8095c6 غمگین‌ترین رمان مذهبی ایتا برگرفته از واقعیت
هدایت شده از 
❌❌پخش زنده سربریدن شهاب منصوری از شبکه العربیه به دست ریگی و مشاهده مادر شهید😱😱😱 ❌❌ورود برای کسانی که قلب سالم دارند👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/2427518998C64cc7dd436 استاد رائفی پور و موسیقی 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4081713168C69b4a44e3c
#کته_کباب برای درست کردن کباب کوبیده ی خوشمزه من از شب قبل یک ونیم کیلو گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفندی رو با سه تا پیاز متوسط رنده کرده آبشو گرفته به گوشت اضافه به همراه دوتا نون باگت خیس خورده ونمک وفلفل خوب مخلوط کرده و چند بار به ظرف میکوبیم تا خودشو بگیره بعد گذاشتم یخچال تا برای ظهر فردا آماده کنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔴وقتی تصویر را باز میکنید کدام درخت را زود تر میبینید؟ این تست نشانه #شخصیت شماست!😨 📛 شخصیت خود و دوستانتان را بشناسید ❗️ پاسخ تست👇👇 http://eitaa.com/joinchat/824836129Ca58cb54aab
هدایت شده از 
😍 کدوم بازیگرای ایرانی شبیه بازیگرای هستن🙈 🔞 کهن ترین عکس های زنان ایرانی پیش از اسلام🔥 😳 🤪 انتخاب زیبا ترین بازیگر ایرانی تو جشنواره امریکا😅 🎥 جنجالی ها😱👇 http://eitaa.com/joinchat/824836129Ca58cb54aab
#لَوِه_کباب_بازرشک_وآلو 👈 گوشت تازه گوسفندی روتو قابلمه می چینیم وروشو پیاز خلالی میریزیم وبدون اینکه هم بزنیم درشو می بندیم میزاریم رو شعله متوسط تاپیازآب بندازه👈 (نکتش اینجاست که فضا خالی نباشه که پیاز بره کف قابلمه،پیازها بایدروی گوشت قرار بگیرن) وگوشت باآب پیاز بپزه وقتی یه خورده آب انداخت کمی زعفرون وفلفل قرمز چرخ شده میریزیم توش وآخرای پخت هم میزنیم ونمک بهش اضافه می کنیم وآلو بخارا روهم که ازقبل خیس داده بودیم روهم اضافه تاآلوهامون بپزه ودرآخر زرشک رو توکمی کره تفت و بهش اضافه می کنیم وبه مخلوط گوشتمون اضافه می کنیم وبعد نوش جان به این میگن👈 لوه کباب😍 اصلا تواین رسپی آب اضافه نمی کنیم برای پخت گوشت •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کوفته_انار_وگردو اول قلقلی ها رو اماده کردم ،گوشت چرخکرده ،پیاز رنده شده نمک ،فلفل ،زردچوبه،سبزیجات معطر خشک(مرزه ،شنبلیله)یک ق آرد ،یک ق گردو آسیاب شده خوب ورز دادم ،قلقلی کردم و گذاشتم یخچال نیمساعت ،بعد سرخ کردم حالا تو تابه یه پیاز رنده شده رو سرخ کردم ،زردچوبه و فلفل زدم ،بعد حدود شش هفت قاشق گردو آسیاب شده ،دو سه ق رب انار ،نصف ق رب گوجه ،یک لیوان آب انار ،یک لیوان آب ،اضافه کردم ،گذاشتم جوش بیاد ،بعد قلقلی ها رو اضافه کردم و با حرارت کم یکساعت بپزه و به روغن بیفته •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#خورش_هویچ_الو با مرغ و #ته_دیگ_سیب_زمینی هست ،قبل از هر کاری روی مرغها نمک وزرد چوبه زدم و دو طرفش رو حسابی سرخ کردم و داخل همون تابه یک عدد پیاز نگینی ریز یا رنده شده سرخ میکنیم وقتی سرخ شد رب گوجه وادویه ونمک رو اضافه میکنیم رب که رنگ باز کرد آب جوش رو به همراه مرغ سرخ شده اضافه کرده بعد از نیم ساعت چند عدد الو که از قبل خیس کرده بودیم رو اضافه کرده،هویچها رو رنده میکنیم وبا کمی روغن داخل تابه میریزیم در تابه رو میزاریم تا هم سرخ بشه وهم پخته بشه ده دقیقه آخر به خورشت اضافه میکنیم در این مرحله مقداری هم زعفران میریزیم👈این خورشت نباید زیاد ابکی باشد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#خورش_بامیه_با_مرغ 🥘🍗 ‌‌‌‌‌ ⭕️👈اول از همه پیاز رو داخل ظرف ریختم تا کمی سبک شده بعد بهش روغن رو اضافه کردم و تکه های مرغ اجازه دادم باهم دیگه سرخ شدن بهش زردچوبه ام اضافه کردم و بعد رب ریختم تفت دادم که رنگش باز شه بعد روی تکه های مرغ زعفرون دم شده ریختم و دو لیوان آب داغ ،گذاشتم روی شعله ملایم تا بپزه بامیه ها رو از قبل با روغن تفت دادم وقتی مرغ تقریبا پخت بامیه و غوره رو بهش اضافه میکنم و مقدار دلخواه اب غوره، و روی حرارت ملایم میذارم بپزه و جا بیافته نمک یادتون نره •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااام😊✋ صبحتون به زیبایی طبیعت🌸🍃 صبحانه تون سرشار از عشق💖 آسمون دلــتــون آفــتـابـي☀️ لـباتون پُــر خـنــده😊 نـفـسـتـون گـــرم💖 ســفــره تـون پُــر بـركــت🍞 صبحتون بخیر🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_مرغ_پنیری یه مدل ا از کوکومرغ ، انواع مدل های کوکوها رو داریم این یه نوع خوش خوراک هست . موادش دل به خواهیه یعنی اینکه هر کدوم رو که علاقه مند هستین می تونین نریزین 😊 این ترکیب عالیه ، درست کردنش هم راحته . . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
برای ۸ تا ۹ عدد کوکو سینه مرغ ۳۰۰ گرم (حدودا نصف یه سینه کامل) تخم مرغ ۲ عدد پنیر پیتزا ۷۰ گرم ( اندازه به میزان دلخواه) ذرت و هویج و نخودفرنگی ۳ تا ۴ ق غ پیازچه خرد شده ۲ ق غ آرد (آرد قنادی یا نانوایی) ۲ تا ۳ ق غ نمک و فلفل و پودر آویشن و زعفران به میزان لازم سینه مرغ رو چرخ کردم . توی یه ظرفی سینه مرغ چرخ شده ، پیازچه ، آرد ، تخم مرغ ، ذرت و هویج و نخودفرنگی ، نمک و پودر آویشن و فلفل و پنیر پیتزا خوب ترکیب کردم . مقداری زعفران هم بهش اضافه کردم . تابه رو با مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دادم با قاشق از مواد داخل روعن ریختم و با حوصله شروع به سرخ کردن کردم . می تونین آرد هم‌نریزین ببینین انسجام داره کوکوتون لازم نیست اگر نه آرد اضافه بشه . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سمبوسه_گوشت گوشت چرخکرده را در پیاز خلالی تفت دهید و مزه دار کنید با (زیره سبز+گرام ماسالا+ پودر سیر+ فلفل تند قرمز+ فلفل سیاه+ زردچوبه و نمک ) هویج رنده شده درشت+ کلم پیچ نواری خرد شده+ فلفل دلمه ای نگینی را اضافه کنید و مدام روی شعله هم بزنید تا مواد مزه دار شوند در آخر هم یک دسته گشنیز تازه را درشت خرد کنید و از روی اجاق بردارید و در خمیر فیلو (یوفکا) آماده به هر فرمی که دوست دارید بپیچید . فقط از این جای کار باید سریع و روی دور تند کار کنید 😄 چرا که خمیر فیلو بسرعت خشک میشود و در یک ظرف روغن جوش تا نصفه روغن بریزید و دونه دونه سمبوسه ها را سرخ نمایید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سالاد_پاستا_با_مرغ_و_ريحون . روزتون بخير دوستان؛ اين غذا ميتونه يك وعده رژيمي باشه:هر ليوان پاستا آبكش شده ١٥٠ تا ١٨٠ كالري،هر فيله مرغ ٣٠ كالري،هر قاشق روغن زيتون ١٢٠ كالري پاستاي آبكش شده+سينه مرغ پخته و مكعبي خرد شده+ريحان درشت خرد شده+گوجه فرنگي سفت خرد شده+خيار (من استفاده نميكنم) براي سس:آبليموي تازه+روغن زيتون+ادويه سالاد كه تركيب سبزيجات خشكه و از سوپرماركتها ميتونيد تهيه كنيد+نمك وفلفل •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#توپک_سوخاری_سیب_زمینی_پنیری سیب زمینی پخته و له شده : 2 فنجان تخم مرغ : 1 عدد پیاز : 1/2 فنجان ژامبون مرغ خرد شده : 1/2 فنجان پودر سوخاری : 1/2 فنجان پنیر پارمزان : 3/4 فنجان ذرت پخته شده در صورت دلخواه نمک فلفل پاپریکا زرد چوبه روغن برای سرخ کردن •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید و 1 عدد تخم مرغ را درون سیب زمینی های پخته شده مخلو کنید. نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید. پیاز رنده شده و ژامبون و پنیر را اضافه کنید. از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید و توپک ها را درون روغن سرخ کنید و میل کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترفند_آشپزی 🍃👇 🔻هنگامی که گوشت را از فریزر خارج میکنید، مقداری سرکه روی آن بریزید. این کار نه تنها گوشت را ترد میکند بلکه باعث زودتر آب شدن یخ گوشت میشود. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#هواری_میگو : میگو :200 گرم برنج: 3 پیمانه سیر :3 تا 4 حبه پیاز متوسط:یک عدد گوجه:4 عدد سبزی ماهی (گشنیز و شنبليه به نسبت یک به پنج برای یک کیلو گشنیز دویست گرم شنبلیله):100 گرم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
: 💢سبزی خرد شده را داخل روغن تفت بدهید حدود پنج دقیقه بعد سیر و پیاز را که ميکس کردید یا رنده کرديد را به سبزی اضافه کنید با هم تفت بدهید حدود یکی دو دقیقه کافی است ادویه ها را اضافه کنید فلفل و زردچوبه و تخم گشنيز را اضافه کنید و تفت بدهید میگو پاک شده را اضافه کنید وقتی میگو جمع شد گوجه رنده شده را اضافه کنید و بگذاريد آب آن کشیده شود بعد برنج را با کمی آب و نمک به آن اضافه کنید وقتی که آب برنج تمام شد بگذاريد دم بکشد. *می توانید به جای گوجه رب بزنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کله_گنجشکی پیاز نگینی رو‌میذاریم تا طلایی بشه و نمک و فلفل ‌وزردچوبه چوبه اضافه می کنیم و سه تا گوجه ی رنده شده بهش اضافه می کنیم و با یه قاشق رب،میذاریم تا بجوشه و‌بعد گوشت چرخ کرده و پیاز و یه قاشق آرد و نمک و فلفل و زردچوبه رو‌با هم‌ورز بدید و قلقلی کنید و به سسمون اضافه می کنیم ‌وسیله زمینی هارو هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم،با چند تا آلو درب تابه رو‌میذاریم تا بپزه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#رب_گوجه_خونگى🥫 😋 🔸گوجه ها بشورین خرد کنین صبح تا ظهر توآفتاب بگذارین مرتب هم بزنین تا پوست گوجه جدابشه بعد گوجه ها رو صاف میکنیم میریزیم داخل کیسه نخی درشو می بندیم ازیه جا آویزون میکنیم تا آب گوجه ها خارج بشه وقتی کاملا آب گوجه رفت وسفت شد ودیگه آب گوجه قطره قطره خارج شد میریزیم توقابلمه ونمک میزنیم وفقط یکساعت میجوشونیم با این روش درست کردن رب گوجه هم راحته وهم ویتامین های گوجه دراثر زیاد جوشیدن ازبین نمیره وهم احتیاجی نیست ساعتها کنار گازایستاد وعصاره گوجه ها رو هم زد تا ته نگیره وغلیظ بشه عکس دوم رو ببینین متوجه مبشین که وقتی آب گوجه ها خارج بشه وسفت بشه درنهایت رب خوشرنگ میشه وزمان کمی صرف پختنش میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ديلايت_پرتقال 🍊 😋 شير عسل ١قوطى خامه ٢پ ژلاتين ٣ق غ اب پرتقال ٣پ پرتقال ١عدد رنگ نارنجى چند قطره •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸خامه را با همزن ميزنيد كه حجيم بشه و از حالت شلى در بياد داخل يك پيمانه اب پرتقال ژلاتين ميپاشيد و ميزاريد ٥ دقيقه نرم بشه و رو اب جوش ميزاريد و هم ميزنيد تا شفاف بشه شير عسل را با خامه ارام ارام مخلوط ميكنيد، ژلاتين و اب پرتقال هم اضافه ميكنيد و اخرش رنگ و اين مايع را مريزيد داخل قالب سليكونى دلخواه و داخل يخچال براى چند ساعت كه خودش بگيره. بعدش با سس پرتقال و ميوه تزيين ميكنيد سس پرتقال:يك پ اب پرتقال،٢ق چ نشاسته ذرت،يك ق چ زست پرتقال و ٢ق غ شكر را باهم مخلوط كرده ميزاريد رو حرارت ملايم كه غليظ بشه و مرتب هم ميزنيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food