فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم #صبحانه فقط جهت تنوع😋😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ته_انداز_مرغ
مرغها رو با نمك و پيازو فلفل و زعفران ميزاريم نيم پز بشه،لازم نيست كامل بپزه،بعد برنج رو با رشته پلويى ابكش مى كنيم وته قابلمه رو كره يا روغن و كمى هم زعفران ميريزيم مرغهارو تهش مى چينيم وبرنج رو كه ابكش كرديم روش مى ريزيم و ميذاريم دم بكشه،بايد كمى بيشتر از برنج هاى ديگه رو گاز بمونه كه مرغهامون كاملأ سرخ بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_بدون_پخت😍😍
كره بادامزميني و پودر قند
از هر کدام يك پيمانه
بيسكويت پودرشده
يك و نيم پيمانه
كره يا مارگارين نرمشده
50 گرم
ترافل رنگي براي تزئين
كره را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت پودرشده را كمكم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلطان حلوا 🍪🍪🍪
سه سوته درست کن 😍😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨آموزش کیک یخچالی بسیار ساده و راحت با بیسکویت 🍰🍪
خودم درست کردم عالی شد و خوشمزه😋😋😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🍜طرز تهیه
همه مواد را یکساعت قبل از یخچال بیرون میذاریم که هم دمای هم باشند.شکر و تخم مرغ ها و وانیل را با همزن بمدت دو دقیقه هم میزنیم. روغن و شیر و پنیر و پودر نسکافه که در آبجوش حل کرده بودیم را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.آرد و پودر کاکائو و ب پ را همرا هم الک کرده و در سه مرحله به مواد اضافه کرده وقتی مواد یکدست شد داخل قالب چرب شده ریخته و در فر با دمای صد و هشتاد بمدت چهل و پنج دقیقه میپزیم.این کیک بافت بسیار نرم و عطر بسیار خوبی داره.بعد از سرد شدن میتونید روش گاناش یا سس شکلات بدید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#تهچین_مرغ
طرز تهیه:
اول از همه سه پیمانه ونیم برنج را خیس کردم وبعد نصف سینه ویک ساق مرغ را با پیاز ونمک وزعفرون و فلفل پخته ویک مقدار اب مرغ را برای سس نگه داشتم تا موقع سروغذا استفاده بشه وبعد از پختن مرغ اونا را ریش ریش کردم وکنار گذاشتم سپس دوتا زرده تخم مرغ را زده وبا نصف پیمانه روغن وچهارقاشق ماست چکیده ودو ق غ زعفرون اب شده غلیظ ونمکو فلفل مخلوط کردم بعد برنج را ابکش کرده قابلمه را چرب کردم و دوسوم برنج را مخلوط زرده و....کردم و مقداری ته قابلمه ریخته و روی اون مرغ را ریخته وسپس برنج سفید را ریخته وباز مرغ ریخته وباقی برنج زعفرونی وتقریبا با شعله کم چهل وپنج دقیقه دم گذاشتم وبرای تزیین از زرشک خلال پسته وبادوم وماست چکیده استفاده کردم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
مرغُ آلو با هويج .
دو تا پياز رو سرخ كردم مرغ رو اضافه كردم وحدود بيست دقيقه با پياز وزردچوبه وسير خوب تفت دادم،بعد يكم پودر فلفل سياه،
ادويه كاري و رب رو اضافه كردم وهمراه با مرغ خوب تفت دادم،
دو ليوان آب اضافه كردم تا مرغ تقريباً بپزه،بعد يك ساعت آخر آلو هاي خيس خورده ،هويج و زعفرون رو اضافه كردم😋😍
پ ن١:براي گوشت سفيد از فلفل سياه استفاده كنيد واز همون اول نمك بريزين،
پ ن٢:اگه عجله داشتين ميتونين مرغ رو به اندازه مكعبهاي كوچيك خورد كنيد همون مراحل بالا رو انجام بدين بعد همون لحظه هويج والو رو اضافه كنيد يك ساعته آماده ميشه،
پ ن٣: بسته به اينكه ترش يا ملس ميپسندين از آلو بخارا،آلو جنگلي(قرمز تيرس رنگش وترشه)يا آلو برغان استفاده كنيد😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیتزا_قالبی_سیب_زمینی 🍕
چند عدد سیب زمینی رو خلال کردم وسرخشون کردم وته قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداخته وسیب زمینیها را روش پیچوندم. نمک وفلفل هم بزنید روی سیب زمینیها سس کچاپ ریخته و آویشن بپاشید وبه مقدار فراوان پنیر پیتزا وکوفته قلقلیهایی که از قبل سرخ کردید بزارید روش و لابلاش هم گوجه فرنگی تکه شده وفلفل دلمه ای بذارید و بعدش بذارید داخل فر
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔸۱- ابتدا میوه ها را خرد کرده و داخل فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزنند.تقریبا زمانی معادل 2تا4ساعت لازم است تا میوه ها فریز شوند.
🔸۲- شیر و خامه را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید.
🔸۳- مقداری بستنی وانیلی را به شیر اضافه کرده و یکی دو مرتبه آن را مخلوط کنید طوری که بستنی خیلی آب نشود.
🔸۴- میوه های یخ زده را به مواد اضافه کرده و اسموتی را کاملا میکس کرده و یکنواخت نمایید.
سایر نکات
1)در صورت تمایل از مقداری عسل یا شکر داخل اسموتی استفاده کنید.
2)میتوانید از شیر های طعم دار برای تهیه این اسموتی استفاده کنید.
3)این اسموتی در دستور اصلی بستنی ندارد.
4)در صورت تمایل آب کمپوت آناناس را هم به مود بیفزایید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_ساندی_شکلات
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
نمک 1 پنس
شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم)
شکلات تخته ای 50 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید.
پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید.
وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید.
1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید.
روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید.
لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید.
به جای بیسکوییت از کیک تکه تکه میتوانید استفاده کنید.
به جای توت فرنگی از موز یا آناناس میتوان استفاده کرد البته در نظر داشته باشید که موز بین دسر سریع سیاه و لزج میشه و باید زودتر مصرف بشه.
این میزان برای 4 عدد لیوان پایه دار مناسب هست.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فر را روی 350 درجه فارنهایت روشن نمائید . تا گرم شود سفیده و زردة تخم مرغ ها رااز هم جداکنید . زرده ها رابا نیم از پودر قند و وانیل شکری مخلوط نموده و با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. کره را روی حرارت آب کرده , با بقیه پودر قند زده , به مواد بالا اضافه کرده و باهم مخلوط نمائید .
سپس آرد و بیکینگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا شکل همزن روی آن محو نشود و کاملاً فرم بگیرد . بعد به مایه فوق الذکر افزوده و آرام هم بزنید تا مخلوط شود.
کف قالب گرد به قطر 25 سانتی متر را چرب نموده و کمی آرد پاشیده مایه را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید . در صورت تمایل روی کیک را می توانید با خامة زده شده تزئین نمائید .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
شما ميتونين از سيب زمينى هاى ريز توى بازار كه هم قيمت كمى دارن و هم سالم ترن چون نیترات کمتری جذبشون شده تهيه كنيد،
اونا رو بشوريد با كمى آب و نمك بپزيد و بعداز پختن پوست بگيرید و در روغن سرخ كنيد و به اون نمك و فلفل و اويشن بپاشيد و با كلى عشق تقديم عزززززيزاى دلتون كنيد به همين سادگى و به همين خوشمزگى😘😘 من از زردچوبه فلفل سیاه و پول بیبرو جعفری و شوید و رزماری خشک هم پاشیدم رو سیب زمینی ها و بعد خوب مخلوط کردم و تو روغن سرخ کردم فوق العاده بود😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
◾️▫️◾️
♦️انا لله و انا الیه راجعون
شهادت فرمانده مجاهد سپاه قدس، سردار اسلام و ولایت و انقلاب، سرلشگر حاج قاسم سلیمانی و همرزمان مجاهد او را خدمت همه مردم شریف ایران تسلیت عرض می کنیم
🔹 ولَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
سالاد كلم با سس مخصوص
.
اين #سالاد رو با همين #سس حتما امتحان كنيد(ميتونيد مقادير رو كم كنيد،و ميتونيد با توجه به سليقتون ميزان ماست و مايونز رو تغيير بديد)
.
مواد لازم: كلم برگ سفيد پنج ليوان باريك نواري شده،كلم بنفش يك ليوان،هويج كبريتي خرد شده(يا درشت رنده شده) سه چهارم ليوان،گشنيز خرد شده يك چهارم ليوان،پيازحه ريز خرد شده سه عدد : همه مواد رو در كاسه مخلوط كنيد
مواد سس: مايونز يك سوم ليوان،ماست خامه اي يا نسبتا سفت(شيرين) دو تا سه ق غ،ترشي فلفل ريز خرد شده يك ق غ سر خالي،سركه ي ترشي فلفل يك ق غ سرخالي،آبليموي تازه يك ق غ سرخالي،رنده ي پوست ليمو نصف ق چ،پودر سير نصف ق مربا خوري،پودر پياز نصف ق مرباخوري،شكر يك ق غ،نمك به ميزان لازم: تمام مواد رو مخلوط و به سالاداضافه كنيد.يك ساعت داخل يخچال بذاريد تا مزه دار بشه و بعد سِروكنيد.
#نوش_جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پتاژ_کدوحلوایی
مواد لازم:
کدو حلوایی ۳۰۰ گرم - مکعبی خورد شده
پیاز ۱عدد متوسط
هویج ۱ عدد متوسط
آب مرغ (استاک مرغ) یک لیتر
پودر پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری
آب لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم
خامه صبحانه در صورت تمایل برای دیزاین
جعفری به مقدار دلخواه در صورت تمایل
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرز تهیه :
پیاز رو با یکم روغن تفت بدین تا سبک بشه، هویج رنده شده و کدو ها و ادویه هارو بهش اضافه کنید و ۳دقیقه دیگه تفت بدین، آب مرغ رو به مواد بالا اضافه کنید و ۴۵ دقیقه اجازه بدین سبزیجات بپزه و سوپ نرم بشه ، سپس با غذاساز، بلندر یا گوشتکوب برقی کاملا میکسش کنید تا کامل پوره بشه ، دوباره ۵دقیقه روی شعله بزارین تا اگه آب اضافه داره تبخیر بشه، بعد آبلیمو رو بهش اضافه کنید ، اواخر پخت جعفری رو هم داخل سوپ بریزین...
برای دیزاینش هم از خامه و تخمه کدو و جعفری میتونید استفاده کنید...
نوش جان . .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
عدس پلو با فيله مرغ حلزوني
.
.طرز تهيه عدس پلو رو كه همه ميدونند باز هم سوالي بود در خدمتم .
.فقط يه نكته در مورد فيله مرغ بگم قبل از اينكه سرخشون كنم توي دو قاشق ماست حدوداً ده دقيقه گذاشتم نه بيشتر كه له نشن و بعد همه رو يكي يكي توي ماهي تابه گذاشتم و زعفرون دم كشيده و نمك و پودر فلفل سياه زدم ، و با مقدار كمي روغن سرخشون كردم ماست رو به اين دليل اضافه كردم كه فيله ها خشك نشن و ترد و نرم باشن اميدوارم خوشتون بياد .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كرات الشعيرية 🍘
مواد لازم:👇
آرد سفید 3 لیوان
پودر شیر خشک نصف لیوان
شکر 3 ق غ
ماست یک سوم لیوان
روغن یک چهارم لیوان
اب 1 لیوان
نمک کمی
بکینگ پودر 1 ق چ
خمیر مایه 1 ق غ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرز تهیه:👇
تمام مواد رو با هم مخلوط کرده ورز بدین تا یکدست بشه خمیر یه کمی چسبندگی داره روی خمیر رو بپوشونید به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه تا خمیر بالا بیاد
اندازه یه گردو از خمیر رو برمیداریم پنیر مثلثی یا پنیر خامه ای میزاریم من گردو هم گذاشتم و توی دست گرد میکنیم سپس خمیر رو توی شیر میزنیم و بعد توی شعریه پاکستانی که ریز خورد کردیم میغلطونیم به این ترتیب همشو اماده میکنیم و توی روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی توپک ها رو شیرعسلی میریزیم میتونید به جای پنیر نوتلا یا کرم لوتس هم بزارید .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food