eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.7هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
20هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#توپک_خرما و ارده 👌 تعداد ۲۰ عدد، کالری هر توپک ۸۰ ارده ۱/۲ پ خرما پاک کرده ۲+۱/۲ پ وانیل ۱/۲ ق چ پودر کاکائو ۴ ق غ کنجد ۱/۴ پ برای تزئین همه مواد در میکسر مخلوط بشن، گوللله کنید در کنجد بغلتونید. در یخچال بگذارید. تمام.‌ ‌‌‌ ‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ماش_پلو 🍛 😋 🔸دو پیمانه ماش رو خیس کردم و گذاشتم با کمی اب بپزه و اواخر نمک زدم  برنج رو دو ساعت قبل خیس کردم ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده ویکعدد پیاز درشت رنده شده ونمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق ارد نخودچی مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد قلقلی درست کردم وتو روغن سرخ کردم  برنج رو آبکش کردم و موقع دم گذاشتم لابه لاش ماش ریختم ودم گذاشتم  یک پیمانه کشمش رو شستم ونیم ساعت تو اب نگه داشتم وبعد صاف کردم و با کمی کره تفت دادم  و موقع سرو لابه لای برنج و روی برنج ریختم و روی برنج کوفته قلقلی گذاشتم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مرغ_ترش 🍲 😋 🔸اول دو تا سینه مرغ بدون استخونو به نمکو زرچوبه آغشته کردمو و بعد توی یکم روغن پشتو روشونو سرخ کردم. وقتی سرخ شدن از روغن درشون اوردمو تو همون روغن پیاز داغو با دو سه تا قاشق رب انار یکم تفت دادم بعدش دلال مرغ ترش که ترکیباتش سبزی معطرو گردو ساییده و رب انار بود رو بهشون اضافه کردم و یکم تفتشون دادم، هیچی دیگه همه ی موادو که با هم یه کوچولو تفت دادم حدود یکو نیم لیوان آب ریختم توشون و مرغ سرخ شده ام اضافه کردم و گذاشتم خورشتم قشنگ جابیوفته •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
 🍃🌸 ﷽ 🌸🍃 نگذارید غم گذشته‌تان و ترس‌تان از آینده خوشحالی امروزتان را نابود کند مثبت بمانید چون امروز می‌تواند بهترین روز زندگی‌تان باشد #سلام_امروزتون_پر_از_اتفاقات_قشنگ
#دسر_دورنگ 🍮 😋 ▫️شير چهار ليوان ▫️شكر يك ليوان سرخالى ▫️نشاسته يه ق غ خ سر پر ▫️آرد سه قاشق غذا خورى سر پر ▫️كره يه ق غ خ ▫️وانيل به ق م خ ▫️شكلات تخته اى نصف ليوان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_دورنگ 🍮 😋 ▫️شير چهار ليوان ▫️شكر يك ليوان سرخالى ▫️نشاسته يه ق غ خ سر پر ▫️آرد سه قاشق غذا خور
🔸شير و آردونشاسته و شكر رو با هم خوب مخلوط كنيد و روى حرارت بذاريد مدام هم بزنيد تا به غلظت فرنى برسه و بعد اينكه كه حوشيد چند دقيقه با حرارت كم بذاريد تا بپزه و غليظ بشه. 🔸وانيل و كره رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد ،فنجون يا پياله هارو خيس كنيد و دو سوم فنجون رو از كرمى كه درست كرديد بريزيد(يك سوم كرم كه موند شكلات اب شده رو بهش اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد)از كرم شكلاتى روى كرم وانيلى بريزيد و بذاريد تو يخچال بعد يك ساعت كه كاملا خنك شد دسر رو از كناره هاى فنجون با چاقو جدا كنيد و خيلى راحت تو ظرف سرو برگردونيد و با سس شكلات و ميوه يا شكلات تزيين كنيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مشکوفی 🍮 😋 شیر ۲لیوان شکر ۱استکان نشاسته ذرت ۲ ق غ سرپر زعفران به مقدار لازم کره 1 ق غ گلاب ۲ ق غ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مشکوفی 🍮 😋 شیر ۲لیوان شکر ۱استکان نشاسته ذرت ۲ ق غ سرپر زعفران به مقدار لازم کره 1 ق غ گلاب ۲ ق غ
🔸نشاسته و شکر رو به شیر سرد اضافه کرده هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن رو گاز میزاریم ، مرتب هم میزنیم.زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم باید خیلی هم بزنیم چون به محض جوش اومدن ته میگیره کم کم غلیظ میشه وقتی به غلظت خوبی رسید بهش کره و گلاب رو اضافه میکنیم حالا مواد رو تو ظرف سرو میریزیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پیچاق_قیمه 🥘 😋 🔸برای درست کردن این خورشت ابتدا من سه تا پیاز نگینی خرد کردم با کره تفت دادم سبک که شد نمک و زردچوبه اضافه کردم بعد گوشت قیمه (که من از گوشت گوسفندی بدونه چربی استفاده کردم)با پیاز تفت دادم تارنگش عوض بشه بعد یه ق غ خ رب گوجه اضافه کردم دوباره تفت دادم آب جوش و چوب دارچین اضافه کردم گذاشتم تا گوشت نیم پز بشه بعد خلال بادوم که خیس کرده بودم اضافه کردم درتابه رو گذاشتم تا باهم بپزه و خورشت جا بیافته باید آب خورشت کاملا کشیده بشه در اواخر پخت زعفران دم کرده اضافه کردم ♦️موقع سروهم زرده تخم مرغ روش میزنن ودر تابه میزارن که من جدا تخم مرغ نیمرو کردم و موقع سرو روش گذاشتم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سیب_پلو_کرمانشاهی  🍛 😋 🔸وقتی برنج رو توی آب ، نمک و کمی زردچوبه ، در حال جوش ریختید ، چند قل زد ، سیب زمینی خرد شد ه رو اضافه کنید . دو تا قل که زد ، آبکش کنید . موقع دم دادن ، شوید خشک رو لابلای اون بریزید و دم بزارید . بهتر هست که روی اون ، روغن کرمانشاهی بریزید ولی اگه ندارید ، کره روی اون بزارید 🔸این پلوی خوشمزه رو با گوشت یا مرغ ، سرو میکنن . من امروز مرغ پختم . مرغ رو با هویج و پیاز ، زردچوبه و نمک و آلو پختم . سرخ کردم و بعد با آب مرغ ، رب گوجه فرنگی ، پودر سیر ، پاپریکا و کمی آب لیمو ، سس درست کردم و روی مرغ ریختم و باز کمی توی سس پختم . ما دوست داریم مرغ برشته بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترشی_مشهدی 😋 ▫️گوجه یک کیلو ▫️کلم یک کیلو ▫️هویج سه عدد ▫️کرفس سه ساقه ▫️سرکه یک لیوان ▫️سیرو فلفل سبز تند به میزان دلخواه ▫️پودر تخم‌گشنیز یک ق ▫️پودر گلپر یک ق ▫️نمک به میزان لازم ▫️زردچوبه یک ق •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترشی_مشهدی 😋 ▫️گوجه یک کیلو ▫️کلم یک کیلو ▫️هویج سه عدد ▫️کرفس سه ساقه ▫️سرکه یک لیوان ▫️سیرو فل
🔸گوجه ها پوست بکنید و پوره کنید داخل قابلمه یا تابه ای بریزید بزارید ده بیست دقیقه بجوشه تا نیمی از آبش تبخیر بشه و غلیظ بشه بعد ادویه ها و سیر و فلفل و نمک اضافه کنید و یک لیوان سرکه من سرکه سیب خونگی ریختم (به ازای هر یک کیلو گوجه یک لیوان سرکه کافیه) بعد کلم و هویج و کرفس و اضافه کنید بزارید دو سه جوش بزنه یکم بچشید سرکه و نمکش و میزان کنید و ترشی و داغ داغ داخل شیشه های تمیز و با در فلزی بریزید و درش را محکم ببندید و شیشه ها را یک شب بزارید وارونه بمونه این کار باعث میشه ترشی هوا گیری بشه بعد از یک شب شیشه ها را بزارید تو یخچال و از فرداش قابل استفاده است فقط این ترشی و به مقدار زیاد درست نکنید بیشتر از یک ماه نمی شه نگهش داشت میزان سیر و فلفل و نمک بستگی به ذائقه تون داره •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food