#غوره_بادمجون 🥘 😋
🔸مرغ روبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار باکمی آب ویه کوچولو پیاز وکمی فلفل دلمه ای خلالی گذاشتم بپزه وبادمجونا رو سرخ کردم وتوهمون تابه مرغمو یه تفت کوچولو دادم درآوردم گوجه فرنگیامو هم نمک پاشیدم ویه تفت دادم وتوهمون روغن باقیمونده یه پیاز وفلفل قرمز تفت دادم البته بهمراه فلفل دلمه ای وغوره هم زدم تنگش وقتی خوب تفت دادم آب مرغمو بهش اضافه وگذاشتم کمی جابیوفته ودرآخرمرغ وگوجه فرنگی وبادمجونو هم گذاشتم کنارش
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دلمه_گوجه 🍅 😋
🔸یه پیاز درشت و دو حبه سیر رو ریز رنده میکنین و تفت میدهیم .گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم .برنج و لپه رو که نیمپز کردیم به مخلوط گوشت اضافه میکنیم و یه قاشق رب گوجه اضافه میکنیم و سبزی دلمه (تره.گشنیز.ریحان.تلخون.مرزه.)رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.بعد خاموش میکنیم. داخل گوجه ها رو خالی کردم و از مواد پر میکنیم تو یه قابلمه یه پیاز کوچیک رنده میکنیم و توی روغن سرخ میکنیم .یه گوجه رو هم پوره کردم. و به پیاز اصافه میکنیم .یه قاشق رب گوجه و کمی نمک و زردچوبه میریزیم .و کمی تفت میدیم و بعد دو لیوان اب میریزیم و بعد گوجه هارو توش میچینیم و حرارت رو کم کرده و برای حدود یه ساعت تا دلمه کاملا پخته شود و سس غلیظ شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#حلوا 🍮 😋 🔻یک لیوان آرد 🔻 یک و نیم لیوان آب 🔻دو لیوان شکر 🔻 نصف لیوان گلاب 🔻 پودر هل نصف قاشق غذاخ
🔸اول ارد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک مبکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم
تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.توجه کنید اصلا شربتتون نجوشه
شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه.
♦️برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت و نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد(ماسوره 2d)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#يتيمك_بادمجان (بوشهری) 🍛 😋 🔸بادمجان ۴عدد 🔸پیاز یک عدد 🔸لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه 🔸آب تمبر هندی نصف
🔸لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجانها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجانها کمی در روغن تفت بخورند.
🔸سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجانها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجانها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پنکیک 🥞 😋 تخم مرغ= ۱ عدد شکر= ۳ ق غ روغن مایع= نصف لیوان شیر= ۱ لیوان بکینگ پودر= ۱ ق م وانیل= یک
🔸داخل ظرفی تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن میزنیم و به نوبت شیر و روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
آرد و بکینگ پودر را الک کرده و در چند مرحله اضافه میکنیمو با همزن دستی میزنیم تا کاملا یکدست شود
🔸تابه نچسبی را روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود و از مواد با یک ملاقه برداشته و داخل تابه میریزیم، نیازی به چرب کردن تابه نیست وقتی روی پنکیک شروع به حباب حباب شدن کردبرمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود به همین ترتیب همه مایه را میپزیم و بعد با مربا، یا شکلات آب شده یا عسل میل کنید .
♦️به هیچ وجه نیاز نیست درب تابه رو بذارید
مایه ی پنکیک باید کمی رقیق باشه،نه خیلی شل نه خیلی سفت ، باید از مایه ی کیک شل تر باشه ، میتونید وقتی یه دونه درست کردید و دیدین بافتش به این صورت درنیومد،یکی دو قاشق آب جوش به مواد اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_خرمالو 🥮 😋 🔸2 پیمانه آرد 🔸1 پیمانه شکر 🔸1پیمانه روغن 🔸4 عدد تخم مرغ 🔸1 پیمانه پوره خرمالو، 🔸
🔸همه ی موادخشک رو با هم 3 بار الک کنید (آرد، بکینک پودر،، دارچین)
توی کاسه بزرگ تخم مرغ هارو بشکنید با شکر حدود 5 دقیقه باهمزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه
روغن مایع رو اضافه کنید کمی هم بزنید در حد ۳۰ ثانیه ، بیشتر بزنید پف مواد میخوابه
به تناوب پوره خرمالو و آرد رو اضافه کنید (کمی پوره خرمالو ، کمی آرد تا هردو تموم بشن) و3 بصورت دورانی مخلوط کنید
توی قالب چرب شده بریزید و توی فر از قبل به مدت 20 دقیقه گرم شده با درجه 175 بزارید
حدود 40 تا 50 دقیقه بعد با یه خلال دندان چک کنید کیک پخته شده یا نه بزارید کمی سرد بشه بعد از قالب در بیارید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کلمپه 🧇 😋 ♦️آرد تقریبا یک کیلوگرم ♦️روغن صاف 250گرم ♦️روغن جامد یا نیمه جامد 250گرم ♦️پودر قند200گ
#کلمپه 🧇 😋
♦️آرد تقریبا یک کیلوگرم
♦️روغن صاف 250گرم
♦️روغن جامد یا نیمه جامد 250گرم
♦️پودر قند200گرم
♦️شیر یک دوم پیمانه
♦️آب یک چهارم پیمانه
♦️تخم مرغ دو عدد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر صبح گنجشکی لب ایوان خانه
سر می دهد آوازهایی شادمانه🕊 ❄️
او می سراید تا فضای صبحدم را
هر لحظه رنگینتر کند با هر ترانه🕊❄️
#فریدون_مشیری
#سلام_صبحتون_شاد_و_پر_امید🕊❄️
غذاهای 3سوته😋
#خاگینه_مغزدار 🧇 😋 گل محمدی: به میزان لازم ماست: 3 قاشق غذاخوری آرد: 3 قاشق غذاخوری تخم مرغ: 3 عدد
🔸ابتدا آب را با شکر میذارید روی حرارت تا کم کم بجوشه و شربت قوام بیاد.زعفران را به مقدار کافی با دو تا قاشق آب دم کنید و با گل محمدی یا کمی گلاب به شربت اضافه کنید.
تخم مرغ را با همزن خوب هم زده تا پف کند ماست را خوب بهم زده و به تخم مرغ اضافه میکنیم .اردو بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده با لیسک هم میزنیم.
تابه را با کمی روغن چرب کردهگرم کنید. در این جا دو حالت وجود داره.
اگر وقتتون زیاده و حوصلش رو دارید از مخلوطتون قاشق قاشق توی تابه بریزید و دونه دونه سرخش کنید(مثل پن کیک).
ولی اگر وقت ندارید حوصله هم ندارید نصف مایه رو میریزید توی تابه یه طرفش که کمی خودشو گرفت گردو و پودر دارچینو هلو میریزیم روش و نصف دیگر مایه رو میریزیم روش و درشو میزارم و با حرارت ملایم میزاریم سرخ بشه و بعد برمیگردونیم تا طرف دیگرشم سرخ بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مسقطی_پرتقالی 🍊 😋 🔸نشاسته گل : یک و نین پ 🔸شکر : یک و نیم تا دو پ 🔸 آب سرد : یک پ 🔸آب پرتقال : دو
🔸مهم ترین نکته در تهیه باسلوق صبر و حوصله هستش. باید روی حرارت کم و مرتب هم بزنین .
نشاسته رو با آب توی قابلمه ریخته و مخلوط کنین تا حل بشه . آب پرتقال و شکر اضافه کرده و روی حرارت بسیار ملایم مدام هم می زنیم تا کم کم به غلظت برسه . نزدیک یک ساعت و نیم برای من طول کشید . وقتی به حدی رسید که وقتی با قاشق سرش خط می انداختین خط پاک نمیشد تو این مرحله کره و رنده پوست پرتقال افزوده و یک ربع دیگه هم بزنین .
منظرف مستطیل شکلی کمی چرب کرده و مواد داغ داغ داخل ظرف ریختم، بعد اینکه از حرارت افتاد حداقل چهار ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش بزنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#توپک_خرما
خرماهارو تو آب گرم ميزاريد تا پوستش جدا بشه ،هسته هاشو جداکنيد و لهش کنيد،بعد با يه مقدار کره تفت بديد،به مقدار خرما ،بيسکوييت خرد شده بهش اضافه کنيد و مخلوط کنيد دوق غ خوری گلاب گردو خورد یا پودر شده هم اضافه کنید کاملا مخلوط کنید ،بعد خنک شدن به شکل توپک هاي ب اندازه گردو درست کنيد و توي کنجد،پودر نارگيل،پسته ،پودر پسته،(سليقيه ايه )،بغلتونيد و بزاريد يخچال تا دو سه ساعت...آمادس نوووش جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
كرات_الشعيريه ارد سفید 3 لیوان پودر شیر خشک نصف لیوان شکر 3 ق غ ماست یک سوم لیوان روغن یک چهارم لیو
تمام مواد رو با هم مخلوط کرده ورز بدین تا یکدست بشه خمیر یه کمی چسبندگی داره روی خمیر رو بپوشونید به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه تا خمیر بالا بیاداندازه یه گردو از خمیر رو برمیداریم پنیر مثلثی یا پنیر خامه ای میزاریم من گردو هم گذاشتم و توی دست گرد میکنیم سپس خمیر رو توی شیر میزنیم و بعد توی شعریه پاکستانی که ریز خورد کردیم میغلطونیم به این ترتیب همشو اماده میکنیم و توی روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی توپک ها رو شیرعسلی میریزیم میتونید به جای پنیر نوتلا یا کرم لوتس هم بزارید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_آلو 🥘 😋
🔸پیاز رو خرد و سرخ میکنیم، تکه های گوشت رو اضافه کرده و میزاریم خوب سرخ بشه، زردچوبه و فلفل رو هم اضافه میکنیم، رب گوجه فرنگی رو تو ظرف دیگه سرخ میکنیم تا رنگش باز بشه، بعد به گوشت اضافه میکنیم و با دو لیوان آب جوشیده ولرم میزاریم گوشت بپزه،نیم ساعت آخره پخت آلو و هویج رو اضافه میکنیم و میزاریم خوب جا بیفته، پودر دارچین، پودر انبه، پودر لیمو عمانی و نمک رو هم به عنوان ادویه استفاده میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
جدیدترین مدلای مجلسی رسیـــد👆🔴 ⭕️ازسایز36 تا 70⭕️ از👇👇👇 #45,000 مناسب با هر سلیقه و سنی😘 😱حراج مج
حرااااااااج بی نظیر
ورود #تپلا تو این کانال الزامیه حتما❌
ازسایز 36 تا 60 🗣
🔴 #ضمانت_مرجووووع
قیمتهاش شوکه کنندس😅
ارسالات سریع ومرتب 💯
http://eitaa.com/joinchat/160628757C9c3e83db74
از تولیدی خرید کن💃
#چیکن_استراگانف 🍝 😋
🔸توی تابه یدونه پیاز رنده شده رو با ۱ ق غ خ کره تفت میدیم و بهش ۴ عدد رون مرغ خورد شده و یا یدونه یبنه مرغ خورد شده اضافه کرده بعلاوه نمک و فلفل سیاه و خوب میذاریم که کامل تفت بخوره. گوشتمون که کامل سرخ شد بهش بیبی اسفناج و یا اسفناج خورد شده اضافه میکنیم و میذاریم کاملا مواد با هم میکس بشن و جا بیفتن. تقریبا ۳ ق غ خ خامه صبحانه رو به موادمون اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
تو این مرحله پاستای مورد نظرمون (حالا هر شکلی که دوست دارین)رو که آبکش کردیم به مواد گوشتیمون اضافه میکنیم و خوب که یکدست شدن زیر گازو خاموش میکنیم. برای روی غذا هم از سیبزمینی خلالی سرخ شده استفاده میکنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food