غذاهای 3سوته😋
#آلو_مسما_با_مرغ_و_رب_انار 😋 مرغ آلو خورشتی۱/۲ لیوان زرشک۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خ
🔸پیاز خلالی خرد شده را در روغن تفت می دهیم تا سبک شود و رنگ آن کمی طلایی شود مرغ ها را افزوده کمی تفت میدهیم ادویه ها اضافه کرده و مرغ را با ادویه خوب تفت میدهیم با حرارت متوسط حدود ۱۰ دقیقه
سپس رب گوجه را افزوده و باز کمی تفت میدهیم تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن از بین برود
🔸آلو و زرشک را که از قبل شسته و حدود یک ربع خیس داده ایم به مواد افزوده و تفت میدهیم رب انار را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم
مقداری آب در حدی که روی مرغ ها را کاملا بپوشاند به قابلمه اضافه میکنیم با حرارت ملایم درب قابلمه را می بندیم و یک الی دو ساعت اجازه میدهیم پخته و جا بیفتد
نیم ساعت آخر غذا نمک و در صورت تمایل شکر رابه میزان دلخواه اضافه کرده و میزان ترشی یا شیرینی غذا را به دلخواه اندازه میکنیم در آخر باید حدود یک لیوان از آب خورشت باقی بماند و خورشتی غلیظ بدست بیاد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ژله_نوشابه_و_آلوررا_و_شیر
لایه اول پودر ژله نوشابه رو با ۱/۵ لیوان آب بنماری کردم لایه دوم پور ژله آلوورا رو با ۱ لیوان آب بنماری کردم گذاشتم سرد شد با نصف لیوان شیر مخلوط کردم برای هر لایه گذاشتم یخچال هر لایه که نیمبند شد لایه بعدی رو ریختم تا الا آخر برای این قالب سه تا پودر ژله استفاده کردم دو تا نوشابه و یه آلوورا نصف لیوان شیر.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_شانامو 🍮 😋 ▫️شیر عسلی یک قوطی ▫️بستنی لیوانی وانیلی یک عدد ▫️پنیر ماسکارپونه ۲۰۰گرمی ▫️خامه صب
🔸ابتدا پنیرماسکارپونه را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم
وکمی با همزن در حد سه ثانیه مخلوط میکنیم و سپس بستنی و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم و حالا ژله شاتوت یا هر طعمی خواستید از قبل با یه لیوان اب جوش باز کنید و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و هم میزنید،و در آخر سه قاشق پودر ژلاتین رو که بن ماری و به دمای محیط رسیده به مواد قبلی اضافه میکنیم و قالب مورد نظر را چرب کنید و داخل قالب بریزید و چهار الی پنج ساعت در فریزر گذاشته و سپس به راحتی از قالب جدا کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#باقالی_پلو_با_مرغ_ته_انداز 😋
باقالی لپه شده رو با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نیمپز شود..
پیاز داغ آماده کرده، باقالی رو اضافه و تفت میدیم. + شوید تازه و کمی شوید خشک+ نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر.. را تفت داده و حرارت را خاموش میکنیم.
برنج را به روش معمول آبکش میکنیم، برای خوشرنگ تر شدن برنج به اندازه نوک قاشق زردچوبه قبل از آبکش کردن بریزید..
مرغ رو با کمی آب چند دقیقه میجوشانیم و بعد آبکش کرده و میشوریم.سپس با زعفرون و نمک فلفل مزه دار میکنیم.. ته قابلمه ای که میخواهیم برنج را دم بدیم، یکطرف مرغ را سرخ میکنیم.. مرغ را برمیگردونیم، و روی آن یک لایه برنج آغشته به زعفرون ته قابلمه میریزیم..
سپس مواد سبزی و باقالی را لابلای برنج میریزیم.. مجددا کمی شوید خشک هم بریزید!
در آخر روی برنج چند تکه کره گذاشته + زعفران.. و میگذاریم دم بکشه..
موقع سرو هم کمی زرشک+ کره + یک قاشق شکر را تفت میدیم و تزیینش میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پاناکوتا_شکلاتی 🍮 😋 🔸شیر ۲ لیوان 🔸شکر ۶ ق غ 🔸خامه صبحانه ۵ ق غ 🔸پودر کاکائو ۲ ق 🔸شکلات تخته ای مق
🔸ژلاتین و آب سردو بریزین تو یه ظرف بعد از ۵ دقیقه که ژلاتین اسفنجی شد بذارین رو بخار آب در حال جوش و هم بزنین تا کاملا شفاف شه
خامه رو بذارین رو بخار آب جوش و هم بزنین تا شل شه
شیر و شکرو بذارین رو حرارت ملایم و هم بزنین تا شکر حل شه پودر کاکائو و یه تیکه شکلات تخته ای رو بهش اضافه کنین و هم بزنین، پودر ژلاتین رو به موادتون اضافه کنین و بذارین از گرما بیفته و بعد خامه رو بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
🔷#کیک_ماست_کشمشی 😍😍 تخم مرغ ۳عدد شکر یک پیمانه سرخالی ماست نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد یک
تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم ( در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ودر آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم ودر قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم .
این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#آش_گوجه 🍅 😋
🔸نصفِ لیوان نخود و لوبیا چشم بلبلی رو جدا پختم .
یه پیاز رو تفت دادم بهش یه قاشق رب گوجه و یه پیمانه برنج نیم دونه و یه مقدار آب اضافه کردم . بعد از یک ساعت ۵ تا گوجه متوسط رو رنده زدم و با سبزی آش (یه لیوان خورد شده)و نخود و لوبیای پخته شده و نمک بهش اضافه کردم و گذاشتم تا حسابی جا بیوفته
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاق_باشیم ❣
💠تزئین دستمال سفره
┅┅🍃✿❀🌼❀✿┅
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#مافین_شکلاتی_با_موز_وگردو ⛱ مواد لازم🍚 ▫️تخممرغ ۳ عدد ▫️آرد 2 پیمانه سرخالی ▫️شکر 1 پیمانه (من ن
طرز تهیه🥯
🔸شکر و وانیل و روغن مایع را دو دقیقه با همزن میزنیم...
یکی از تخم مرغ ها را اضافه و سی ثانیه هم میزنیم، تخم مرغ دوم را افزوده و مجدد سی ثانیه و تخم مرغ سوم و سی ثانیه...
حتما این زمان ها را رعایت کنید...
موزها را رنده کرده اضافه و مخلوط میکنیم...
آرد و بکینگ پودر و پودرکاکائو را مخلوط و سه بار الک میکنیم...
🔸آرد و شیر را در سه مرحله به بقیه مواد اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم...
حالا مواد رو در قالب مافین ریخته و رو گردومیریزیم...
(البته دوستان میتونید گردو رو به نایه اضافه کنید و در یک قالب بزرگ بریزید)
♦️درفر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بسته به حرارت فرها فرق داره
♦️وقتی از فر درآوردید گرم گرم روش سس کارامل میریزیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
یـک روش راحت و جالب برای به سیخ کشیدن کـــــباب
با بطری نوشابه خیلی آسون و سریع کباب به سیخ بکشید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لبخند بزن🥰
به روزگاری که❄️
از نو شروع شده❄️
صبح یادآور زیباییهاست❄️
یادآور زندگی نو، شروعی نو❄️
نگاهی نو و امیدی نو❄️
ردپای خدا در زندگیست💙
#روزتون_بخیر❄️
غذاهای 3سوته😋
#میلک_شیک_وانیلی موادلازم: (برای 2 نفر) : شیر: نصف لیوان بستنی وانیلی: نصف لیوان یخ: نصف لیوان اس
طرز تهیه :
ابتدا یخ را خرد کرده و به همراه شیر و اسانس وانیل خوب میکس کنید تا حالت یخمال و پودری بگیرند.
بستنی وانیلی و خامه را مخلوط کرده و خوب یکنواخت کنید و در صورت تمایل کمی با همزن بزنید تا حالت نیمه جامد و کشدار پیدا کنند.
بستنی را به مواد اضافه کرده و آن را داخل ظرف مناسب بریزید.
مقداری فندق بو داده شده را خرد کنید و به همراه شکلات تخته ای رنده شده روی میلک شیک ریخته و آن را برای سرو آماده کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كيك_شيرموز_و_گلاب
طرز تهیه:
چهار عدد تخم مرغ را با يك پيمانه شكر و كمي وانيل هم ميزنيم تا سفيد و كشدار شود ،نصف پيمانه شيرموز اماده اي و كمتر از نصف پيمانه گلاب و نصف پيمانه روغن مايع اضافه كرده و مخلوط ميكنيم ،دو پيمانه ارد و دو قاشق چ بيكن پودر الك شده ريخته و مخلوط كرده .قالب را چرب ميكنيم و مايه را درون قالب ميريزيم ،و با درجه حرارت صدو هفتادو پنج س و به مدت پنجاه دقيقه تقريبا لازم است تا كيك پف كرده و بپزد البته زودتر خودتان چك كنيد ، وقتي كه كيك پخته و سرد شد ،روش با ميوه تزيين كرده و پودر شكر بريزيد ،،
من از میوه و کرم خوش طعم لوتوس استفاده کردم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
_آیا بنده وکیلم؟؟؟
انگشتام نشست تو دستای گرم سام و قلبم بیقراری میکرد لبام رو باز کردم تا پایان بدم به #بیقراری_های_قلب هردومون"با اجازه بزگترا...."
جمله م تموم نشده بود که صدای #جیییغ یه زن بلند شد..
از زیر تور شنل لباس عروسم نگاهش کردم.
به شکمش #چنگ مینداخت و حمله ور شد سمت سام
_مردیکه آشغال تو #بچه داری؛ من باردارم تو اینجا چیکار میکنی؟؟؟
با شنیدن این کلمات سرم گیج رفت و دیگه چیزی نفهمیدم....😢
http://eitaa.com/joinchat/3929800726C401a9b002b
غذاهای 3سوته😋
_آیا بنده وکیلم؟؟؟ انگشتام نشست تو دستای گرم سام و قلبم بیقراری میکرد لبام رو باز کردم تا پایان بدم
نیلا دختر شهرستانی که بعد از یک #شکست_عشقی راهی دانشگاه میشه و به اجبار #خونه_مجردی اجاره میکنه و تنهایی روزها رو میگذرونه..
اما یک روز بطور اتفاقی پسر همسایه رو به روییشون رو میبینه و....👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3929800726C401a9b002b
ادامه ی #رمان جذاب این دختر و پسر دانشجو رو دنبال کنید😉
#رول_نون_تست
#رول_مرغ_و_پنیر
مواد لازم برای ۱۵ رول:
۱۵ عدد نان تست
پنیر خامه ای(من از پنیر ویلی کاله استفاده کردم طعمش عالیه)
حدود یک لیوان پنیر پیتزا
یک لیوان پودر سوخاری
۴عدد تخم مرغ
یک سینه مرغ پخته ریش ریش
یک دسته جعفری خورد شده
نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر به مقدار کافی
اول ادویه ها و جعفری خورد شده رو به پودر سوخاری اضافه کنید و بعد دور نان هارو هر ۴ طرفش رو ببرید و بعد با وردنه پهنش کنید و بعد پنیر خامه ای بمالید و بعدش کمی مرغ و پنیر پیتزا بریزید و رولش کنید و در تخم مرغ بغلتونید و بعدش در مخلوط پودر سوخاری بغلتونید و در کاغذ آلومینیوم بپیچید و برای ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید و در آخر در روغن داغ سرخ کنید و بگذارید روی دستمال تا روغن اضافیش گرفته شه و نوش جان
جعفریش هرچقدر بیشتر باشه خوشمزه تره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_مشهدی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
شيريني مشهدي ( آلماني )
مواد لازم:
پودر قند ........................ 100 گرم
روغن جامد .................... 300 گرم
شربت بار یا عسل گرم..... 60 گرم
شير ............................. 60 گرم
وانيل ............................ يك چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ ....................... 1 عدد
آرد ............................... 600 گرم يا 570 گرم آرد + 30 گرم شير خشك قنادي
مارمالاد يا ژله مغزي ........ به مفدار لازم .
.
🔴🔴🔴مواد لازم براي 2/1 دستور
پودر قند ........................ 50 گرم
روغن جامد .................... 150 گرم
شربت بار یا عسل گرم..... 30 گرم
شير ............................. 30 گرم
وانيل ............................ يك هشتم قاشق چايخوري
تخم مرغ ....................... نصف تخم مرغ ( تخم مرغ همزده شود و نصف آن به صورت چشمي يا با ترازو اندازه گيري و مصرف شود )
آرد ............................... 300 گرم يا 275 گرم آرد + 15 گرم شير خشك قنادي
مارمالاد يا ژله مغزي ........ به مقدارلازم
طرز تهيه:
******************** 1 - روغن و پودر قند را با همزن ميزنيم تا نرم و پوك و حجم دار شود.
2 - به ترتيب شربت یا عسل، تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ميكنيم و مواد را مخلوط ميكنيم. (نبايد مواد را زياد هم بزنيم. در حد مخلوط شدن و يكدست شدن كافيست .
3 – آرد و ( شير خشك ) رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن كامل هم ميزنیم نه بيشترخمير كمي حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در يخچال درست ميشه
خمير را یکی دو ساعت در نايلون و در يخچال گذاشته تا خنك شود تا بتوان آن را قالب زد.
بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و با قالب دلخواه قالب بزنيد
* خمير شيريني را در سيني فر چيده و وسط نصف شيريني هاي قالب خورده را با ته ماسوره يا هر وسيله اي ديگري كه بتوانيد در شيريني حفره اي ايجاد كنيد برداريد .
سيني حاوي خمير شيريني را به مدت 20 دقيقه با حرارت 150 درجه بپزيد. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها اين زمان ممكن است تغيير كند) بايد كمي تغيير رنگ دهد و زير شيريني ها كمي رنگ بگيريد * بعد از خنك شدن مابين شيريني ها مارمالاد گذاشته و رويش را تزيين كنيد.
#شیرینی_مشهدی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چلو_گوشت 🍛 😋
🔸 پياز رو خلالى خرد مى كنم و تفت ميدم تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد مى كنم و به پياز اضافه مى كنم،نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم و تكه هاى گوشت رو اضافه مى كنم و يك ربع الى بيست دقيقه تفت ميدم و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب خورش به غلظتى كه مى خوام برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه مى كنم وميذاريم يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم مى كنم
♦️سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد
♦️در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورش اضافه كنيد...(اختيارى)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كوفته_برنجى 😋
🔸يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش پر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل ظرف ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food