غذاهای 3سوته😋
#دسر_پاناکوتا_با_ژله_انگور 🧉 😋 🔸شیر نیم لیتر (دو ونیم پیمانه) 🔸پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر 🔸خام
🔸برای پاناکوتا نیم لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم و مدام هم زدم تا خوب حل شود.
۱ بسته خامه صبحانه رو هم با ۱ لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل قاطی کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر در خامه حل شود ولی باید مواظب باشیم خامه نجوشد.
🔸 بعد از اینکه شکر حل شد خامه را از روی حرارت برداشتم وشیری که پودر ژلاتین درآن حل شده رو به مخلوط خامه اضافه کردم وبا قاشق هم زدم و مواد رو تو سه تا ظرف ریختم و یکیش همونجوری سفید موند و به دوتای دیگه رنگ بنفش اضافه کردم که یکیش پررنگتر از دیگری بود و لایه لایه با قاشق تو لیوانا ریختم،لایه آخر ژله انگوره که بهش کمی آلبالو هم اضافه کردم
♦️اون ژله های کوچولو هم تو قالب تخم مرغی درست کرده بودم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مشکوفی_سه_رنگ 🍮 😋
🔻نشاسته گل(همون دون دونا) ۱ پیمانه
🔻شکر ۱/۵ پیمانه
🔻شیر ۴ پیمانه
🔻وانیل نصف قاشق چایخوری
🔻گلاب نصف لیوان
🔻کره ۲ ق غ
🔻زعفران ۲ ق غ
🔻پودر کاکائو ۱ ق غ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مشکوفی_سه_رنگ 🍮 😋 🔻نشاسته گل(همون دون دونا) ۱ پیمانه 🔻شکر ۱/۵ پیمانه 🔻شیر ۴ پیمانه 🔻وانیل نصف قاشق
🔸ابتدا نشاسته و شکر رو با شیر مخلوط کردم و خوب هم زدم تا حل بشه بعد وانیل رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا غلیظ بشه در آخر گلاب و کره رو اضافه کردم حرارت رو خاموش کردم بعد به سه قسمت مساوی تقسیم کردم یه قسمت ساده،یه قسمت رو زعفران دم کرده زدم و یه قسمت را هم پودر کاکائو زدم هر قسمت رو که ریختیم ۱۵ دقیقه گذاشتم تو یخچال تا خودش رو کمی بگیره و بعد رنگ بعدی رو ریختم.
♦️اگر لایه اول رو ریختین گذاشتین توی یخچال برای اینکه مشکوفی(کاکائویی و زعفرونی) سفت نشه هر از چندی هم بزنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
425.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اول هفته تون عالی
خدایا
هفته پیش رو را
برای دوستانم
یک هفته سلامتی
ی هفته لبخند
ی هفته پیشرفت
ی هفته موفقیت و
ی هفته خیر و برکت مهیا کن
صبح به خیر 😍
#کاپ_کیک_وانیلی_با_شکلات_چیپسی ⛱
مواد لازم🔻🥚
🔸تخم مرغ 4 عدد
🔸شیر 1 پ
🔸روغن مایع 1 پ
🔸وانیل 1/4ق چ
🔸شکر 1 پ
🔸ب پ 2 ق چ
🔸آرد 2.5 پ
🔸نمک 1/8 ق چ
🔸شکلات چیپسی نصف پیمانه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شکلات_صبحانه 🍫 😋
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 2 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای: 50 گرم
کره: 100 گرم
پودر قند: 150 گرم
خامه: 100 گرم
فندوق: 150 گرم
🔸پودر قند و پودر کاکائو رو توی ظرف بریزید و مخلوط کنید. کره و تخته کاکائو رو با حرارت کتری ذوب کنید و بهشون اضافه کنید.
در آخر فندوق رو آسیاب کنید و همراه با خامه به مواد اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و داخل یه بطری شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#بورک_مرغ 🌯 😋
🔸ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.
بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم.
رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم.
ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم.
موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کباب_ماهی🦪 😋
۲ ق م کنجد
۱ ق م زیره
پودر فلفل قرمز
۶۸۰گرم فیله قزل آلا
۲ عدد لیمو
۲ ق غ روغن زیتون
۱ ق م نمک ترجیحا نمک دریا
۲ ق غ مرزنگوش
🔸روغن زیتون را در تابه داغ کنید. مرزنگوش و فلفل قرمز و کنجد و زیره را در ظرفی مخلوط نمایید و کنار بگذارید. گوشت ماهی را به پهنای یک سانتی خرد کنید. لیمو را حلقه حلقه کنید و به ترتیب در هر سیخ چوبی ماهی و حلقه های لیمو را به سیخ بکشید. نمک و ادویجات مخلوط شده را روی ماهی بپاشید. سپس در روغن زیتون حدود ۱۰ دقیقه دو طرف آن را سرخ نمایید. با سبزیجات سرو کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مینی_کیک_پرتقالی 🍊😋
🔸آب پرتقال 50 گرم
🔸رنده پوست پرتقال 1 ق چ سرخالی
🔸وانیل کمی
🔸شکر 75 گرم
🔸روغن مایع 50 گرم
🔸تخم مرغ 2 عدد
🔸آرد 125 گ
🔸نمک یک پینس
🔸نصف ق چ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مینی_کیک_پرتقالی 🍊😋 🔸آب پرتقال 50 گرم 🔸رنده پوست پرتقال 1 ق چ سرخالی 🔸وانیل کمی 🔸شکر 75 گرم 🔸روغن
🔸تخم مرغ و شکر را با برقی زده تا کشدار و روشن بشه حدود 3 دقیقه
وانیل و پوست پرتقال و آب پرتقالو اضافه و مخلوط کنید
سپس روغن را با مواد مخلوط کنید با برقی فقط در حد مخلوط شدن
آرد و bp و کمی نمک را 3 بار الک کرده و در سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوطش کنید اگه گوله بود، دو سه ثانیه با برقی صافش کنید
داخل کاپ کیکا بریزید
فر 180 از قبل گرم شده
حدود 35 دقیقه ولی زودتر بهش سر بزنید
♦️ اگه سس پرتقال هم درست کنید و روش بریزید خیلی بهتر میشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#هویج_پلو 🍛 😋
هویج 3 عدد متوسط
برنج 3 پیمانه
ذرت پخته شده 1/5 پیمانه
قارچ 6 عدد
شیره خرما 3 ق غ
زعفران به مقدار لازم
روغن و آب به مقدار لازم
🔸ابتدا هویج ها را پوست کنده و رنده می کنیم. سپس هویج رنده شده را با روغن کمی تفت می دهیم. قارچ ها را خرد می کنیم و به همراه ذرت پخته شده به هویج اضافه می کنیم و قدری تفت می دهیم. سپس شیره خرما را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.برنج راآبکش می کنیم ومخلوط موادرالابلای برنج آبکش شده در قابلمه می ریزیم. زعفران آبزده را روی برنج می ریزیم و می گذاریم که دم بکشد. می توانید از سالاد فصل و سبزی خوردن تازه در کنار این هویج پلو لذت ببرید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#تاس_کباب_مرغ 🥘 😋
🔸کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت.
همین.
درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food