#کیک_شنی 😋
ارد سفید یک و یک چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر سه چهارم لیوان
ماست غلیظ و پرچرب یک لیوان
تخم مرغ 3 عدد
ب پ 1 ق غ
هل کمی
پودر نارگیل تفت داده نصف لیوان
شیرعسل نصف قوطی
🔸اول شکر و تخم مرغ و هل رو خوب ترکیب کنید با همزن دستی هم بزنید بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و در اخر مخلوط آردو بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله اضافه کنید با قاشق فقط به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست باشن بعد قالب مستطیل 20×25 رو چرب کنید و مواد رو بریزید و چند بار بزنید زمین تا هوای اضافی خالی بشه و بزارید فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت درجه 180 کیک که پخته شد همینطور که داغه شیرعسلی رو میریزید و با قاشق صاف کنید و پودر نارگیل که تفت دادین رو روش بریزین تا کاملا سرد نشده برش نزنین چون خیلی لطیفه از هم میپاشه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦋 #سبزیپلو با ماهی و سس پیازعطری
برای ۴ نفر:
🐟در این ویدیو ماهی “سرخو” (حدود ۱/۵ کیلو) رو با ادویه های زیر و حدود ۵۰ گرم کره مزه دار کردم و داخل فر، اون رو کباب کردم. شما میتونید بعد از مزه دار کردن روی منتقل اون رو کباب یا داخل روغن اون رو سرخ کنید.
🧂ادویه ماهی: (دقت کنید که ممکن هست مقداری از این ادویه اضافه بیاد، داخل ظزف مناسب و با اسم ادویه ماهی برای دفعات بعد نگه دارید)
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
رزماری: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
مدت زمان در فر با دمای ۱۹۰ درجه
آبدار: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
ترد: ۵۰ تا ۷۰ دقیقه
این که زمان رو به صورت تقریبی دادم، به علت اندازه برش ها و نوع فر هست. پس باید سر این ساعت ها سر بزنید و پخت رو کنترل کنید.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#حلوای_لبو 😋
▫️آرد سفید ..... ۱ لیوان
▫️آب لبو ....... ۱٫۵ لیوان
▫️شکر .......... ۱ لیوان (من ۱لیوان سرخالی ریختم)
▫️گلاب ....... نصف لیوان
▫️روغن ...... نصف لیوان (کمتر ریختم)
▫️کره ....... ۵۰ گرم
▫️هل یا وانیل .......... نوک قاشق چ
🔸آردو تفت دادم که تغیر رنگ نده والک کردم.
بعد کره و روغن اضافه ومجدداً کمی تفت دام، طوری که آرد داخل روغن قل بزنه وطلایی بشه. هل(یا وانیل) اضافه کردم.
🔸همزمان آب لبو + شكر رو داخل قابلمه ریختم وروی حرارت گذاشتم تا داغ شده وشکر حل بشه(نیاز به جوش خوردن نیست)، وگلاب هم اضافه وحرارت خاموش کردم.
🔸 بعد شربت روکم کم طی سه مرحله به آردطلایی شده اضافه کردمو روي حرارت كم ودريك جهت هم زدم تاجايي كه حلوا جمع شدو رد قاشق روي حلوا افتاد.
♦️درصورت نداشتن کره، از کلاً از روغن استفاده کنید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سوسيس_هندى 🥘 😋
🔸۲تا سیب زمینی رو نگینی درشت خرد میکنم با ی ق نمک و اب میذارم آبپز بشه حواستون باش له نشه.ی پیاز بزرگ رو خلال میکنم سرخش میکنم زردچوبه میزنم تفت میدم و سوسیس خرد شده رو اضافه میکنم و چن دیقه ای تفت میدم.یق رب اضافه میکنم فلفل فراوون اویشن میزنم سیب زمینی پخته شده رو اضافه میکنم و همرو باهم ی تفت میدم و آمادس
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_با_رب_انار 🥘 😋
🔸ابتدا یه پیاز رو خورد کرده و سرخ میکنیم سپس مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کرده و سرخ میکنیم و به پیاز داغ اضافه میکنیم مرغ رو کنار گذاشته در ظرفی دیگر دو قاشق رب گوجه رو با کمی روغن تفت داده سپس دو قاشق رب انار به اون اضافه میکنیم و این سس رو به مرغها اضافه میکنیم و یه استکان اب جوش به همراه الو و قیسی اضافه کرده میذاریم با شعله ی کم مرغ بپزه البته شمالیها به اون دونه های انار هم اضافه میکنن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#بورک_مرغ
به نظر من بورک و پیراشکی خیلی خوشمزه تر میشه تا با گوشت چرخی
موادمیانی هم (پیاز تفت داده شده،فلفل دلمه،قارچ،سینه مرغ ریش شده،جعفری،نمک پ فلفل قرمز و سیاه،پاپریکا و آویشن و سس تند،سس خردل ،یه قاشق رب و پنیر )یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن زیتون نرم می کنم،مواد داخل خمیر میذارم و رول می کنم و تو روغن فراوون و داغ با حرارت کم سرخ می کنم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کباب
گوشت چرخ کرده رو با پیاز نگینی ریز ریز خرد شده،جعفری ساطوری،نمک و فلفل،ادویه کاری،پودر پاپریکا ،پودر سیر،سماق خوب با هم ورز بدید و یک ساعت بزارید یخچال استراحت کنه.
بعد با دست به شکل لوله ای شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید.
ترکیب سالاد👈پیاز بنفش+جعفری+گوجه+نمک فلفل+آبلیمو +روغن زیتون
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کرم_شکلاتی
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۲۰۰ گرم شکلات
کرم فیل وانیلی ۲ ق غ
ابتدا خامه صبحانه رو کمی گرم کنید بعد بهش شکلات رو اضافه کنید
بعد بزارید داخل یخچال ( ۱ساعت)
سپس با همزن بزنید ، بعد کرم فیل و بهش اضافه کنید تا خوب فرم بگیره.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food